Főoldal BM Yoda Tevékenység

BM Yoda

Bejelentkezési név:
BM Yoda
Látogatások
153
Szerepek
Moderator
Csatlakozott
Utolsó látogatás
pontok
85
Bejegyzések
64
Plecsnik
6

Tevékenység

 • gaborkoko (HU1)
  Kedves BM Yoda!

  A segítségedet szeretném kérni. A horizonton túl küldetésben hiába értem el olyan helyezést a szövetségemmel, hogy kellene kapjunk érte bónusz nyersanyagot mégsem adja oda. Ezt már nem előszór teszi a játék. 00.30 kor kellene frissülni a fővárosban a szövetség tagja által összegyűjtött pontoknak de kb 4-5 perc mire azt a pontszámot és helyezést mutatja ami a valós helyezés. Addig hiába mutatja az összegyűjtött pontot fővárosban, az összesítő táblázatban még a frissülés előtti pontot mutatja.és így sokkal hátrábbi helyezést is mutat. Most a valós helyezésünk 00.30 kor 457 volt, majd az event befejezésekor is 760 és mégsem kaptunk semmit, hiába a befektetett energia és játék. Kérlek jelezd az illetékeseknek a hibát, mert így is rengeteg magas szintű játékossal kell ebben az eventbe küzdeni, de ha ezt teljesen feleslegesen tesszük akkor egyre kevesebben fognak csatlakozni hozzá. Kérlek járj utána ennek a hibának és hogy orvosolják az elmaradt nyersanyagot. Várom mielőbbi válaszod. Tisztelettel:

  gaborkoko
  30.03.2020
  • BM Yoda
   BM Yoda
   Hello.
   Jelentettem a játék fejlesztőknek várom a válaszukat , de csak holnap tudom majd meg mondani mert ma már nem dolgoznak.
  • BM Yoda
   BM Yoda
   Ezt válaszolták "Mondjam meg, hogy irjanak a supportnak"
  • gaborkoko (HU1)
   gaborkoko (HU1)
   oké. Köszönöm
 • reva (HU2)
  A flahs megszünése a játékom végét jejlenti, mert amint belépek , kidob, ha pár percre megengedi, hogy benn legyek nem látni a betűket ,számokat és csataállítás közben  kilép a játékból., az egér tovább görgeti az alapot 

   Használhatatlan a HTML5  a chrome böngészömmel, azt akarták  hogy befejezzük a játékot 8 év után, ?
   Sokan vagyunk a játékban 
  Ilyen hibás dolog nem volt ez idő alatt amióta játszom. 
   Köszönöm,  ha ezt akartátok elérni, mindenkinek  nem lehet szuper a gépe, és a szövinkben is sokan  így tesznek.ha nem javítjátok ki 
  üdv : reva HU2
  01.04.2020
  • BM Yoda
   BM Yoda
   Szia. Előszőr is szögezzük le: nekem semmi közöm a GGE. működéséhez. Én csak itt a forumon igyekszek fent tartani a rendet és infókat meg osztani, panaszokat továbítani. Mindezt a sajájt játékidőm kárára teljesen önkéntes alapon.
   Sajnos az, hogy meg szünik a flash támogatottság az eggyáltalán nem a GGE kitalálása. Egyszerüen meg szünik a flash ami egy telyesen külön álló internetes motor. Csak eddig a GGE. is azt hásználta.
   Most kénytelenek újítani ahoz , hogy továbbra is játszani lehessen. Sok még a munka , fejleszteni való és sok a hiba is de dolgoznak rajtuk.
   Nem kell szuper performens gépeket venni , elég ha a jelenlegit rendbe rakod , esetleg ha tudsz hozzá adni RAM-ot az sokat segít. sajnos ennél többet én sem tudok segíteni :(
 • Mama Said (HU2)
  Szia, segítségedet szeretném kérni egy Horizontos kérdésben, a szövetség amiben játszom kint volt horizonton, én birtokoltam a fővárost, a lejárati idő vége előtt 2 perccel léptem ki ekkor nem jött ránk támadás, és kb az 580. hely környékén álltunk, és elvileg a top1000 szövi jutalmat kap. De amikor reggel beléptem nem írt semmit a rendszer, és nem érkeztek meg a nyersanyagok, ennek mi lehet az oka?

  30.03.2020
  • BM Yoda
   BM Yoda
   Hello. Sajnos ezt nem lehet bizonyítani ha nem volt kint abban az órában senki tőletek :(
   Minden esetre kell irni a support -nak. Ők vissza tudnak nézni mindent és ha valóban ki érdemeltétek a jútalmat akkor utolag meg fogják adni.
  • BM Yoda
   BM Yoda
   Jelentettem is a fejlesztőknek de csak holnap kapok választ mert ilyenkor már nem dolgoznak.
  • BM Yoda
   BM Yoda
   Ezt válaszolták "Mondjam meg, hogy irjanak a supportnak"
 • carlos36 (HU2)
  Hello!

  Pár napja miért tűnt el a dísztárgyraktáramból az összes dísztárgy?

  Üdv: Carlos36
  13.03.2020
  • BM Yoda
   BM Yoda
   Elnézésedet kérem hogy nem válaszoltam eddig de annyi levél van és tennivaló , a sajájt falamra nem figyeltem.
   Kell írni a supportnak csak ők tudják intézni ezt a dolgot.
 • BM Yoda és Peyrag (FR1) kiérdemelted a 25 lájkol plecsnit.
  You received 25 Likes. You're posting some good content. Great!
  15.02.2020