Főoldal Hungarian Technikai problémák és bugok

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!


Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!


A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.


És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.


Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

A Tábornok és a farkas

2»

Hozzászólások

 • BM_KataBM_Kata Moderator Bejegyzések: 81
  Üdv 
  Sajnos nekem is az ötödik feladatnál állt meg a küldetés mivel nincs meg a Farkaserőd amit lekéne rombolni. Ha ez így marad eléggé érdekes lesz a Tábornok fejlesztése. Nekem is már 34 sorsolás van függőben így eléggé nem kellemes a játék. Jó volna már rendezni a problémát. És ahogy látom nem csak én vagyok így vele hanem sokan és még ki tudja mennyien nem panaszkodnak hanem csak itt hagyják az egészet. Szomorú hogy ennyire nem tudják kezelni a játék hibát.
  Szia!
  Ha a küldetésnél akadtál el, írj a supportnak, ők át tudják neked lépni. 
  Forum SignatureDiscordFacebookSupport

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt