Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

💥 Egyéni problémák 💥

16264»

• quenn66 (HU2)quenn66 (HU2) HU2 Bejegyzések: 1
    szerkesztette ezt: 23.10.2022
    Szia jelentenék egy embert de nem tudom hogy kell
  • Sanya74 (HU2)Sanya74 (HU2) HU2 Bejegyzések: 2
    szerkesztette ezt: 24.10.2022

Sziasztok! 

Nem szoktam panaszkodni, ide írni, de már rettentően elegem van ebből a dologból, mint ahogy jópár játékosnak szintén. 
    Konkrétan arról lenne szó, hogy nem tudok támadást indítani mert jön a felugró ablak, és közli  hogy error 240 stb, stb
    mielőtt bárki bármit  :) mindegy hogy hány hullámmal, mindegy hogy milyen előbeállítással tökmindegy miféle eszközökkel indítom, az éppen aktuális event kastélyaira, táboraira nem indul semmi. sima rablóvárra megy persze, de miattuk ugyebár nem költ az ember spéci cuccokra, meg több ezres seregre sem .
    Bocsi de jómagam és jópár játékostársam sem szenvedni jár ide . legyetek kedvesek továbbítsátok a "fejlesztők" felé ezt a dolgot
  • Mab (HU2)Mab (HU2) HU2 Bejegyzések: 897

Sziasztok! 

Nem szoktam panaszkodni, ide írni, de már rettentően elegem van ebből a dologból, mint ahogy jópár játékosnak szintén. 
    Konkrétan arról lenne szó, hogy nem tudok támadást indítani mert jön a felugró ablak, és közli  hogy error 240 stb, stb
    mielőtt bárki bármit  :) mindegy hogy hány hullámmal, mindegy hogy milyen előbeállítással tökmindegy miféle eszközökkel indítom, az éppen aktuális event kastélyaira, táboraira nem indul semmi. sima rablóvárra megy persze, de miattuk ugyebár nem költ az ember spéci cuccokra, meg több ezres seregre sem .
    Bocsi de jómagam és jópár játékostársam sem szenvedni jár ide . legyetek kedvesek továbbítsátok a "fejlesztők" felé ezt a dolgot
    Felpakolás után nézd végig a hullámokat, milyen eszközök vannak fent. A dicsőségtorony eszközkorlátos 20 db-os, vagy megerősített faltörő kost, szintén eszközkorlátos, tesz fel szélre.
  • Sanya74 (HU2)Sanya74 (HU2) HU2 Bejegyzések: 2
    Mab !
    Köszönöm a válaszod. Valóban tett fel dicsőség tornyot.
    valószínűleg nyerhettem, minthogy nem volt tudomásom a meglétéről.
    Köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmet. 
  • kisgomboc (HU2)kisgomboc (HU2) HU2 Bejegyzések: 5
    "legördülő menük" - falu és világválasztás
    sszia!
    ez így elfogadhatatlan
    élvezhetetlen a kontrollálhatóság nélkül a játék
    ráadásul egyre több helyen nem működik

lakoma
    vihar
    klán erőforrás feltöltés
    eventekben csapatküldés
    s még sorolhatnám

ez így nagyon amatőr és dilettáns
    ráadásul az egyetlen jó gyüjtögetőst - szellem/lélek - kilőttétek, pedig gyakorolni is jó volt
    egyre élvezhetelenebb a játék
  • fantomharcos (HU2)fantomharcos (HU2) HU2 Bejegyzések: 43
    még meglehet érteni hogy van pár probléma a frissitéssel de azt már nem hogy lassan 3 hete és 1 kisseb változás volt a jó felé, persze töb probléma előhozatalával  ha ennyi gondvan vele miért nem lehet viiszarakni a régi változatot és akkor betenni ezt ha készenál a játékra első héten volt kisseb kárpotlás de kérdés az egész kárért amit végleg elkel szenvednünk mijet kapunk vagy nyeljükle hogy a pézünket időnket csakugy elcseszik? meddig kel várnunk hogy végleg beáljonmár eza frissités mert eddig amit észre lehetet vanni szánalmas , siralmas és igy lessan  tényleg elfelejthetjük ezt a játékot ha igy reagálnak a fejlesztők a játékosok felé 

fantomharcos @ hu 2
  • MACHETE-3 (HU2)MACHETE-3 (HU2) HU2 Bejegyzések: 4
    A mai frissitéssel végre sikerült a tábornok és a farkas küldetést végig csinálnom
    megkaptam a fogadóban is az eredeti ajcsikat, csak ami a kárpotlásban volt a 6-4-2 ingyen ajcsi az maradt el.

BM Kata köszönöm a közbenjárást

• Darius2023 (HU2)Darius2023 (HU2) HU2 Bejegyzések: 1
    Szia!
    Érdeklődnék,hogy hányas szinttől jelennek meg az eventek? Nekem még egy sem jelent meg, csak az ha vége. Jelenleg szint: 15.
  • janigo (HU2)janigo (HU2) HU2 Bejegyzések: 5
    Szia!
    Nekem az lenne a problémám, hogy vettem szamuzseton növelő bónuszt 400%-osat, de sehol nem tapasztaltam, hogy bármit is növelt volna.

• zuzka57 (HU2)zuzka57 (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
    ,,én a múltkor nomád növelőt vettem,de semmit sem ért,,azt hiszem,végleg abbahagyom ezt a játékot,,nem ér már egy fabatkát sem ! Egyre rrosszabb újításokat hoznak,mostani nomádot sehogysem értem,pedig többször próbálkoztam így is ,úgy is,,mégis minden hullámot egyesével kell feltölteni,,ezt én nem bírom ,,szép lassan leépülök a játékról !
    zuzka57 @ hu 2
  • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 457
    Az event növelők az alap szintre érvényesek és ezért eléggé elenyészőek.
    Csak azt az alapot növeli amit kapnál egy csatában: eszköz ,  címer , és minden egyébb növelő nélkül.
  • mokus624 (HU2)mokus624 (HU2) HU2 Bejegyzések: 2
    sziasztok ! 
    az en problemem , norby1999 nevu jatekos aki tobb karaktert birtokol es azokrol tamadasokat intez napi 24oraban ! azonkivul , tragar beszed , arogancia es fenyegetes zomevel erkezik tole ! 
     kerem segitsetek mert azt fontolom hogy abba hagyom a jatekot mert mar idegolo mikor belepek es latom a szamtalan tamadast ! 
      elore koszonom a segitseget 
        Tisztelettel   
        Mokus624 
  • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 457
    sziasztok ! 
    az en problemem , norby1999 nevu jatekos aki tobb karaktert birtokol es azokrol tamadasokat intez napi 24oraban ! azonkivul , tragar beszed , arogancia es fenyegetes zomevel erkezik tole ! 
     kerem segitsetek mert azt fontolom hogy abba hagyom a jatekot mert mar idegolo mikor belepek es latom a szamtalan tamadast ! 
        Tisztelettel   
        Mokus624 
    A fenyegtő , trágár leveleket a supportnak kell el küldeni.
    Azon kívül nem igazán van mit kezdeni az ilyenekkel. Egy erös szövetség, vagy játékos védelmét kérheted-keresheted.
  • Bella1 (HU1)Bella1 (HU1) HU1 Bejegyzések: 92
    Kedves  GG.

A távoli  világba kaptunk ajándékot közrendet katikat és 5 db bőségjegyet de egy vele a gond a távoliba nincsen bősőgjegyet pőrgető. Akkor mégis hogyan tudjuk beváltani érdekes ez a kérdés de tőbben szeretnénk tudni.

üdv Bella.HU1. 
  • patrik78 (HU2)patrik78 (HU2) HU2 Bejegyzések: 321
    A csodálatos új nyeremény esőn belül miért is kell olyan dolgokat teljesítenem amit nem értek mivel angolul írják.

• BM_KataBM_Kata Moderator Bejegyzések: 80
    A csodálatos új nyeremény esőn belül miért is kell olyan dolgokat teljesítenem amit nem értek mivel angolul írják.

Szia! :)
    Annyi a teendőd, hogy csatlakozol a discord szerverünkre, rákattintasz a linkre, amit itt a fórumon a bejelentésben írtam, és ott amit megnyit csatornán rá kell kattintani a "Participate" gombra és már részt is veszel rajta. :)
    Forum SignatureDiscordFacebookSupport
  • patrik78 (HU2)patrik78 (HU2) HU2 Bejegyzések: 321
    Sziasztok!

Másnál is fordult elő éhhalál teli élelmiszer raktár mellett?
    Ma reggel majd 5000 katonám bánta pár órára rá már csak 10 és akkor is teli volt a raktár (erődben történt az eset átcsoportosítást követően).

Stewe
  • Mizo (HU2)Mizo (HU2) HU2 Bejegyzések: 45
    BM Yoda mondta:
    sziasztok ! 
        Tisztelettel   
        Mokus624 
    A fenyegtő , trágár leveleket a supportnak kell el küldeni.
    Azon kívül nem igazán van mit kezdeni az ilyenekkel. Egy erös szövetség, vagy játékos védelmét kérheted-keresheted.
    Ez aztán a nagy közbenjárás, utolsó senki emberek szórakozhatnak büntetlenül mások által felhúzott, elhagyott, átadott/eladott várakból, arc nélkül, nincs olyan erős szövetség egy sem aki tud bármit tenni, szabotálni bármikor tud végtelenül amíg nem sikerül, a bukástól nem kell félnie, hisz felvállalja a névtelen várat, mitől is tartana, hiába is égetik ezren nagy erős szövetségek az nem az ő vára, nincs tétje. Mélyre süllyedt ez a játék a mocsárba. Az meg nem megoldás, hogy kibújnak mit tehetnénk szöveggel, itt egy tisztességtelen probléma, találjanak megoldást.
Sign In to comment.