Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Nem szoktam panaszkodni, ide írni, de már rettentően elegem van ebből a dologból, mint ahogy jópár játékosnak szintén.Konkrétan arról lenne szó, hogy nem tudok támadást indítani mert jön a felugró ablak, és közli hogy error 240 stb, stb
mielőtt bárki bármit
Bocsi de jómagam és jópár játékostársam sem szenvedni jár ide . legyetek kedvesek továbbítsátok a "fejlesztők" felé ezt a dolgot
Köszönöm a válaszod. Valóban tett fel dicsőség tornyot.
valószínűleg nyerhettem, minthogy nem volt tudomásom a meglétéről.
Köszönöm hogy felhívtad rá a figyelmet.
sszia!
ez így elfogadhatatlan
élvezhetetlen a kontrollálhatóság nélkül a játék
ráadásul egyre több helyen nem működik
lakoma
vihar
klán erőforrás feltöltés
eventekben csapatküldés
s még sorolhatnám
ez így nagyon amatőr és dilettáns
ráadásul az egyetlen jó gyüjtögetőst - szellem/lélek - kilőttétek, pedig gyakorolni is jó volt
egyre élvezhetelenebb a játék
megkaptam a fogadóban is az eredeti ajcsikat, csak ami a kárpotlásban volt a 6-4-2 ingyen ajcsi az maradt el.
BM Kata köszönöm a közbenjárást
Érdeklődnék,hogy hányas szinttől jelennek meg az eventek? Nekem még egy sem jelent meg, csak az ha vége. Jelenleg szint: 15.
Nekem az lenne a problémám, hogy vettem szamuzseton növelő bónuszt 400%-osat, de sehol nem tapasztaltam, hogy bármit is növelt volna.
Csak azt az alapot növeli amit kapnál egy csatában: eszköz , címer , és minden egyébb növelő nélkül.
GY.I.K.
Support
DISCORD
az en problemem , norby1999 nevu jatekos aki tobb karaktert birtokol es azokrol tamadasokat intez napi 24oraban ! azonkivul , tragar beszed , arogancia es fenyegetes zomevel erkezik tole !
kerem segitsetek mert azt fontolom hogy abba hagyom a jatekot mert mar idegolo mikor belepek es latom a szamtalan tamadast !
elore koszonom a segitseget
Tisztelettel
Mokus624
Azon kívül nem igazán van mit kezdeni az ilyenekkel. Egy erös szövetség, vagy játékos védelmét kérheted-keresheted.
GY.I.K.
Support
DISCORD
A távoli világba kaptunk ajándékot közrendet katikat és 5 db bőségjegyet de egy vele a gond a távoliba nincsen bősőgjegyet pőrgető. Akkor mégis hogyan tudjuk beváltani érdekes ez a kérdés de tőbben szeretnénk tudni.
üdv Bella.HU1.
Annyi a teendőd, hogy csatlakozol a discord szerverünkre, rákattintasz a linkre, amit itt a fórumon a bejelentésben írtam, és ott amit megnyit csatornán rá kell kattintani a "Participate" gombra és már részt is veszel rajta.