Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!


Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!


A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.


És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.


Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Ellenállás VS Survivor háború.

Mengi (HU2)Mengi (HU2) HU2 Bejegyzések: 8
szerkesztette ezt: 02.11.2022 itt: Szövetség hírek
                                                                                             Sziasztok!

 Az Ellenállás Vs Survivor háborúról szeretnék újabb információkat megosztani veletek! Magáról a háborúról , illetve az ezt lezáró békekötés körülményeiről.
Az elmúlt közel két hét mindkét fél részéről stratégiailag aktív, veszteségek tekintetében kiegyenlített volt.
álljon itt egy videó az általunk bezsebelt háborús jelentésekből:
https://www.youtube.com/watch?v=h639enyy2qE

 Az Ellenállás szövetség közvetítőkön keresztül tudomásunkra hozta, hogy szeretnének a békekötésről tárgyalni velünk, de ők nem fognak keresni minket ,ha tárgyalni akarunk mi keressük őket Ödönke11 személyében! Így megkerestük levélben az Ellenállás vezetőjét, hogy megállapodjunk a béketárgyalás helyében és idejében, mi egy semleges dc szervert javasoltunk szintén semleges tanuk részvételével, ahogy ez általában szokás egy –egy háború lezárásakor ,de ez számukra nem volt opció.
Ő a saját szerverükre invitált meg minket egy négyszemközti megbeszélésre ,amelyre csak én mint a Survivor vezetője voltam meghívva! Ezen a megbeszélésen Ödönke11 tudomásomra hozta, van három feltétele annak, hogy ők ha kérjük tőlük megadják nekünk a békét, és ezzel együtt akkor ebben az évben már nem bántanak minket!

Első: A Survivor szövetség jelentse ki, hogy ezt a háborút az Ellenállás szövetséggel szemben elvesztette!
Második: Verasztó Tamás kérésének tegyek eleget és kérjek bocsánatot az Összefogástól!
Harmadik: Verasztó Tamás kérésének tegyek eleget és a Survivor szövetség egységesen jelentse ki, a Kicsi a Bors paktumosaiként megbukott!
 Továbbá, ha elfogadjuk a meghatározott feltételeket, ezt transzparensen közzé kell tennünk az általuk meghatározott helyre-helyekre. Ha viszont nem fogadjuk el és egy elhúzódó háború alakulna ki a két szövetség között az Ellenállás szövetség minden olyan eszközzel élni fog ellenünk , amelyre a GG lehetőséget ad, tagjaink teljes lebontása, odaköltözés, erődelvételek stb. Ehhez a kijelentéshez én annyit fűznék csak hozzá, hogy pár nappal ezelőtt Versztó Tamás a Lidércek Inn szobájában azt írta ezzel kapcsolatban,
idézem - „1v1 hábit vívunk teljesen értelmes keretek között nem költöztünk nem vetünk le erődöt”
Igen ez eddig így volt,ezt tanúsítom! Ezek után csak ők azok akik tudják mi változott, vagy lehet, hogy nem változott semmi?!
Az ellenállás vezetője nyomatékosan kijelentette, nem érdekli őket, hogy emiatt a játékstílus miatt kiben ,milyen szövetségekben keltenek felháborodást ki nyom rájuk emiatt pirosat egyet, egyszerre többet, ők a saját játékukat játszák, még akkor is, ha ezzel a saját szövetségüket, tagjaikat is beáldozzák ,tönkreteszik, ez az ő döntésük és a szövetségük egységes álláspontja!
 Hozzáteszem szerverháborúk kivételével 1v1 es csatákban soha nem volt még az cél, hogy egy szövetség megsemmisítsen egy másik szövetséget ezen a szerveren a vélt vagy valós erő jogán!

Ennek okán a Survivor szövetség vezetősége úgy döntött ,hogy elfogadja az Ellenállás szövetség feltételeit és azoknak eleget tesz!
 Ezen döntésünk oka az, hogy a szövetségünkben játszó kisebb magukat nem ,vagy alig megvédeni tudó tagjainkat ne tegyük ki olyan veszteségeknek, ami estlegesen a saját játékuk végét is jelentheti!
Ez úgy egyénileg ,mint szövetségi szinten is a leg fontosabb nekünk.

                                                                                        Kinyilatkoztatásunk!
 Első : A Survivor szövetség kijelenti hogy ezt a háborút az Ellenállás szövetséggel szemben elvesztette!
 Második : Verasztó Tamás kérésének eleget téve én egyszemélyben bocsánatot kérek az „Összefogástól” ,jelentsen ez bárkinek bármit bármiért!
 Harmadik: Verasztó Tamás kérésének eleget téve a Survivor szövetség tagjai egységesen kijelentik,hogy a Survivor szövetség a Kicsi a Bors paktumosaiként megbukott! 


 Köszönöm a figyelmeteket!
 Mengi
Post edited by BM Rot on

Hozzászólások

 • Archwil (HU2)Archwil (HU2) HU2 Bejegyzések: 122
  szerkesztette ezt: 02.11.2022
  Drámai
  Post edited by BM Rot on
 • verasztó (HU2)verasztó (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
  sziasztok szerintem kár vitázni ezen vége lett azt hogy ki miért hogyan döntött az mindekinek a saját maga dolga gratulálunk a survinek a helytálásért , további jó játékot nekik .
 • Mengi (HU2)Mengi (HU2) HU2 Bejegyzések: 8
  Kérem a moderátorokat zárják le ez a témát!
  Köszönöm!
Ez a beszélgetés lezárult..