Főoldal Hungarian Szövetség bemutatkozások és keresés

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

HDYRA

A HDYRA nevű szövetségem tagokat toborozna, vannak barátaink megtudod hogy kicsodák ha csatlakozol. Szívesen várunk minden fejlődni vágyó kezdő vagy haladó játékost. Csatlakozásért keress engem 

Huzzegylapot HU2

• Szik László (HU2)Szik László (HU2) HU2 Bejegyzések: 409

Ez olyan aranyos, elterjedt szöveg , hogy " vannak barátaink" megtudod, ha csatlakozól, megtudod, ha megtámadsz... Legyünk büszkék a barátainkra, nevesítsük őket! Már ha csakugyan vannak....

Szik László @ hu 2
    Szövetség: Corvinus

• huzzegylapot (HU2)huzzegylapot (HU2) HU2 Bejegyzések: 8
    Természetesen megértem hogy ha ez neked nem tetszik ezért felsorolom a panktumosokat:

Farkas Falka
    MAJAK-FARKASOK
    International X
    Lordok Háza
    Árpád Vezér

• tilos (HU2)tilos (HU2) HU2 Bejegyzések: 60
    Természetesen megértem hogy ha ez neked nem tetszik ezért felsorolom a panktumosokat:

Farkas Falka
    MAJAK-FARKASOK
    International X
    Lordok Háza
    Árpád Vezér

El kell szomorítsalak, de ezek a szövetségek nagyrészt hulla kastélyokból állnak és soha semmiben nem fognak tudni nektek segíteni mert még magukon se tudnak, ha úgy alakulna :(   :D
    Sajnos ebben lehetet hogy igazad van de ha másmilyen szövetségeseket nem találunk akkor velük nem fogom felrugni a panktumot
  • Danger:D (HU2)Danger:D (HU2) HU2 Bejegyzések: 109
    tilos (HU2) mondta:

Farkas Falka
    MAJAK-FARKASOK
    International X
    Lordok Háza
    Árpád Vezér

El kell szomorítsalak, de ezek a szövetségek nagyrészt hulla kastélyokból állnak és soha semmiben nem fognak tudni nektek segíteni mert még magukon se tudnak, ha úgy alakulna :(   :D
    Te Shakesezzél ne ide írkálj. :P
    de ha már itt tartunk valaki nem akar panktumot létre hozni velünk :D
    Hell nah.
    szerkesztette ezt: 16.05.2022
    Az a baj, hogy várni kell a kazamatára mert 24perc múlva tudom csak ütni :((
    Itt sajnos nem tudok kitől pénzt tarhálni gombára :((
    Mondjuk szerencsére a tiednél még így is 5x erősebb ott a karakterem.. kár hogy ez nem túl nehéz :DD 
    tilos (HU2) mondta:
    Az a baj, hogy várni kell a kazamatára mert 24perc múlva tudom csak ütni :((
    Itt sajnos nem tudok kitől pénzt tarhálni gombára :((
    Mondjuk szerencsére a tiednél még így is 5x erősebb ott a karakterem.. kár hogy ez nem túl nehéz :DD 
    Vegyél gombát és üssed azzal.  :#

Mellesleg csak ezért erősebb. :/ 

Mellesleg csak ezért erősebb. :/ 

Hogy ez nem jutott eddig eszembe :(
  • ~Ksyone.~ (HU2)~Ksyone.~ (HU2) HU2 Bejegyzések: 1
    Sajnos ebben lehetet hogy igazad van de ha másmilyen szövetségeseket nem találunk akkor velük nem fogom felrugni a panktumot
    Paktumnak írják egyébként, nem panktumnak

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt