Főoldal Hungarian Humor és szórakozás

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!


Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!


A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.


És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.


Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Botbarátoknak

Sahrazad (HU2)Sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 481
Levelet hozott ma a drótposta. Gondolom más is kapott belőle. Egy külhoni játékos, előbb angolul, majd élve az (amúgy hamis) gyanúperrel, hogy én nem beszélni inglis, elküldte magyarul is. Hogy asszongya: lehet venni 25 juróért nála botot. Eleinte nem tudtam, mire is gondol, honnan tudja, hogy vén is vagyok már, bicegek is. De aztán tovább olvasva rájöttem, hogy (ro)botot lehet venni. Van neki a storejában külön botja nomád sátorra, meg egy másik a táblák beváltására és egy harmadik a kán támadására, lehívására és védésére. Elgondolkodám, milyen jó tanítványa is a GGE-nek, egyből 3 felé szedett egy eventet, és megháromszorozta vele a remélt bevételt.
Írta aztán, hogy készül másféle botja is:DDD Ennek örültem, mert már látom, a Vérvarjú invázió után jön majd a Botok Inváziója is:DDD
Eszembe jutott az is, hogy van a GGE-nek egy játékszabályzata, ami tiltja a botok használatát. A (ro)botpokét, mert fa botot szabad. Aztán elmerengtem azon, hogy amikor egy másik posztban néhány napja leírtam, hogy az uj támadási tábla a sok beépített plussz kattintgatással egy valamihez fog hozzájárulni, a (ro)botok elterjedéséhez. Amihez gratuláltam is a GGE-nek, amely olyan harcosan áll hozzá mindig a botokhoz.
Irnám ám ki ide, hogy a levelet kiküldte, de ugye tilos a Fórum szabálya szerint bármiféle levelet tartalmilag a küldő személyét felfedve kitenni. Büntető pont jár érte, amit a Modik a szabályzat szerint ki kell hogy osszanak, ha nmegteszem.
Hát kérem, így aztán lehet a (Ro)botikával haladni, könnyedén.
Amikor az uj kattintótábla feletti búsmagyar posztomba leírtam, hogy a harmadkornak vége és elkövetkezik a (ro)botok kora, még nem sejtettem, ez egy gyors önbeteljesítő jóslat.
No, de azért a remény hal meg utoljára, rögtön az egér után, amelyik feladja a sok kattintgatás miatt a küzdelmet.
Ezért ezúton szeretném  jelezni a Modiknak, hogy ugyan tegyék má be a heti jelentésükbe, hogy (Ro)botinvázió van, és hamarosan  Vérvarjú inváziót is átterelik erre a módira:DDD (Aműgy Távolin és Horin tucatszám jönnek a hasonló levelek...) Kedves modik, ha esetleg nem kaptatok volna a botolós levélből, írjatok, küldöm priviben a címet. És megköszönném pl. a GGE-nek, hogy ha azt az IP címet, amiről a (Ro)botvásárlásra buzdító felhívás körbe jár az összes szerveren, letiltanák. Már csak a játék tisztasága végett.
És erről kitennének ide egy közleményt. Már csak önmaguk hitelessége végett.
Ugy vannak ők  a bothábival, mint Shakespeare egyik mókás hőse a házassággal: "amikor azt mondtam, agglegényként halok meg, nem tudtam, hogy megérem hogy megházadok".DDD
Ja, véletlenül a vicc rovatba írtam a botleveles posztot, ezért legyen a végén egy őszi leveles vicc, a hallhatatlan (és olvashatatlan) Glázser Bozsó örök becsű töltőtollából:
"Ősz van, gondoltam a hulló levelekről,
Pedig csak a postás esett ki az emeltről".
Én kérek bocsánatot Bozsi helyett:DDD
Pá, Botbarátok.

Hozzászólások

 • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 475
  Jeletve volt minden eggyes bot felajánló "játékos" akiről tudtunk.
  A legtöbb ilyen csak átverés - le nyúlják a pézt a számláról.
  Nagyon nem jó irányba halad a fejlesztés, de minden lehető eszközzel igyekszünk befolyásolni-kérni hogy jobbá, élvezetesebbé tegyék azt.
  És ha már vicc kategoria: 
  Reméllem nyerek a lottón és akkor nagyon jó lessz a játék is mert lessz miből költenem reá :)
  Ja hogy ahoz kéne szelvényt is  vennem ?! .... :D

 • Sahrazad (HU2)Sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 481
  :DDD Na megyek, most hogy szóltál, veszek szelvényt. Hágy X-et is kell behúzni?
 • fantomharcos (HU2)fantomharcos (HU2) HU2 Bejegyzések: 43
  gratula csak igy továb már egyre bátrabbakj a bot ajállok 
   már lehet venni szamura jégre sivire  tüzüre nemis drága csak 20 euro és pár ora alat 10ezer támadás napi 30 40 ezer rubin és felse kel jönni már gépetse kel bekapcsolni csak igy továb 
  kezd hasonlitani egy régebbi játékhoz ahol a végén már csak botosok voltak 
   másrol se szolt a játék csak botosokat támadni 
   tényleg grt a z üzelmetőnek hogy bátran mindent lehet a csaloknak 

  fantomharcos @ hu 2
 • egy játékos (HU2)egy játékos (HU2) HU2 Bejegyzések: 128
  A  botos  csóka  amugy  elég  kitartóan írkálja a  leveleket még  most is:)
 • patrik78 (HU2)patrik78 (HU2) HU2 Bejegyzések: 322
  Azért néha nevet változtat a Titán!

 • Mizo (HU2)Mizo (HU2) HU2 Bejegyzések: 45
  BM Yoda mondta:
  Jeletve volt minden eggyes bot felajánló "játékos" akiről tudtunk.
  A legtöbb ilyen csak átverés - le nyúlják a pézt a számláról.
  Nagyon nem jó irányba halad a fejlesztés, de minden lehető eszközzel igyekszünk befolyásolni-kérni hogy jobbá, élvezetesebbé tegyék azt.
  És ha már vicc kategoria: 
  Reméllem nyerek a lottón és akkor nagyon jó lessz a játék is mert lessz miből költenem reá :)
  Ja hogy ahoz kéne szelvényt is  vennem ?! .... :D

  Nagyon nem jó irányba? Katasztrófális, egy év alatt, mióta a sceattás rendszert bevezették, meg az építési, fejlesztési zsetonokat gyakorlatilag elveszett a fejlődés lehetősége, kicsit több, mint a 0, kb 0,2 tized. Az eddig elért, esetleg vásárolt díszeket, parancsnokokat, rengeteg játékidővel elért előnyöket, egy gombnyomással lenullázták, a vásárolt ezres díszeket amik anno előnynek számítottak lehet a kukába dobni, a vásárolt felszereléseket lehet a kukába dobni, ezek után biztos lesz még ezeknek az átvágott embereknek, időt beleölni, esetleg pénzt költeni, csak azért, hogy egyoldalúan lenullázák egy frissítéssel mindenét.
 • Sahrazad (HU2)Sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 481
  szerkesztette ezt: 16.01.2023
  Remélem, ezt nem viccnek szánták, hanem véresen komolyan veszik...lesz itt akkor végre jó nagy megtisztulás:DDD Vagy nem?:DDD
  https://community.goodgamestudios.com/empire/en/discussion/389009/bot-usage
 • aranyliliom (HU2)aranyliliom (HU2) HU2 Bejegyzések: 75
  ma megint kaptuk a BOT-os leveleket! tényleg ennyire bonyolult eltüntetni a szerverről?
  aranyliliom @ hu 2

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt