Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
Attól most eltekintve, hogy az új támadáskezelő frissítés kb játszhatatlanra lassította a játékot. DE. Már a második eset, hogy egy eventet elindítanak este 9 után, vagy az éppen futó eventet este lecserélik egy másikra és emiatt akik nappal játszanak, bukják a liga eredményeket. Ha már bénáznak az eventek rendes elindításával akkor legalább várnának éjfélig, hogy igazságosan mindenki bukja a medálokat. Így konkrétan szart sem ér a szezon pass... tervezik a fejlesztők az ilyesmikre fölöslegesen elköltött rubinok, vagy extra eszközök visszajuttatását?
Üdv
Tamás
Örök tanúságúl:
Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!"
(Petőfi)
Nekem nagyon nem megy ez az új támadási rendszer,,sokkal lassabb,körülményesebb,jó lenne ha a régi jönne vissza !Ti hogy vagytok ezzel ?,én már annyira hogy beakarom fejezni ezt a játékot,pedig kb 12 éve nyomom,és szerettem,de mostmár utálom !!
A Hazáért! szövetség vezetője
Örök tanúságúl:
Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!"
(Petőfi)
Amennyiben csak azért változott, hogy változtassunk valamin, javaslom mielőbb visszahozni a régi rendszert
köszi
Rímbe szedve is:
Pipáját
Íjász megy harcba bár
Kiszedtem pipáját
A fejlesztők vegyék be
Egymás kis pipáját!
Szép a kép sarokban
Ám nem kértünk cirádát
A fejlesztők vegyék be
Egymás bús pipáját!
Pokol bugyra méri
E játéknak irányát
A fejlesztők vegyék be
Egymás rút pipáját!
MH
Örök tanúságúl:
Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!"
(Petőfi)
Általános struktúra
1. Moderátorok & CM ( Közösségi ügyvezető)
A. Feladatok és szabadságok
I. A fórum csapata egy barátságos közösséget biztosít. A közösségi vezetők (CM) és a moderátorok (modok) a Goodgame Stúdiókat képviselik, és a hivatalos fórumokon a legfelsőbb hatóság. Segítenek játékosainknak, információkkal, kérdések megválaszolásával, konfliktusok megoldásával és a fórum megszervezésével, annak érdekében, hogy megtalálják azokat az információkat, ahol a játékosok elvárják, hogy megtalálhatóak. Ezenkívül gondoskodnak arról, hogy mindenki kövesse a közösségi iránymutatásokat és feltételeket.ota demmijen választ nemkaptunk és ále modjukba egyáltalán javitani a hibákat ? idézet ezt ti találtátok kiEz felül már nem a mi hatáskörünk , hogy mikor - mit és mennyi hibát javítanak vagy, hogy milyen javaslatokat vesznek figyelembe.
De higgyétek el nem könnyü nekünk sem főleg, hogy eggyesek csak a moderátorok pocskondirozásában látják a hibák megoldását.
Folyamatosan javítgatnak de sok a bug. Bíztos nekik sem könnyü a dolguk
Amint stabil lessz a játék, azonnal neki fognak javítani a kényelmi funkciókat is.(pl. a támadópanel)
Millió számra kapnak visszajelzéseket a moderátoroktól de nagyon sok minden nem jó - tehát türelemre lessz szükség
GY.I.K.
Support
DISCORD
Mégis már 1 hete csak az uj modszert alkalmazzák. Még csak szó sincs rola hogy a régit vissza állitanák.
A Tábornok is csak 10-es szintig mükődik. És várnod kell ha nincs annyi rubinod hogy vegyél hogy tovább juss vele.
Ezen se változtattak semmit se. A régi támadási módszer vissza jőn? Mert ez nagyon siralmas a felrakása egy támadásnak is. Itt Figyelembe veszik a játékosok kérését akaratát nem.
Ránk van kényszeritve ez az ujverzió. Mert ha nem lenne akkor már csinálnának valamit. hogy könnyebb legyen a játékos támadása. De eddig semmi se tőrtént. Jó lenne ha ezzel is foglalkoznának.
üdv Bella1.HU1
szeretném a közbenjárásodat kérni, már két alkalommal jeleztem a supportnak a problémámat, de még semmi érdemleges nem történt az alábbi ügyemben:
A tábornok megjelenésekor a tábornok és a farkas küldetéseknél az 5/8 résznél elakadtam, azt írja pusztísd el a farkaserődöt, útmutatóra rákattintottam, azonban az erőd sehol sem volt, a tábornoki fogadóban a világtérképen sem jelent meg a farkaserőd, folytattam volna, a bemutatás átugrásával, azonban megjelenik a felírat, hogy hiba történt probálja meg később. A fogadó teljesen üres. Ennek már 2 hete,
Kaptuk az ingyen ajándékokat a fogadóban nem is tudok hozzájuk jutni, a sok karbantartási kárpotlást sem tudtam megszerezni, mivel kiírta vasárnap 11-kor hogy van még 2 órám rá, 12:20-kor meg nem is tudtam beszedni semmit.
A fentiek alapján a fejlődés számomra lehetetlen.
Közbenjárási segítségedet előre is köszönöm
Mások is írtaka supportnak, azt válaszolták tudnak róla és a fejlesztő csapat vizsgálja mi okozza a jelenséget....
Ez időbe tellik nekik:D Mi meg addig copunk, mert míg másoka fogadóban iszogatnak, haladnaka tábornokaikkal addig mi semmit nem tudunk haladni
Gondolom emiatt sose lesz kárpótlás, bár le is kakilná az ember csak már javítanák ki ezta hibát
Uriel már nem dolgozik moderátorként.
Ez a probléma hamarosan ki lesz javítva.
Az erődökből tudok támadni.
A másik probléma , hogy a nagy és pénzes játékosok sokkal kisebbeket felégetnek, mert valaki a szöviből bajt csinált.70/950-es szintű támad 70/250-es szintűre is sörös katonákkal ammilyen a kicsinek még nincs.
Kicsit nem fer dolog,
Örök tanúságúl:
Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!"
(Petőfi)