Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

💥 Egyéni problémák 💥

163

• BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,608
    Szia

Amennyiben van valamilyen hibaüzenet vagy a fiók felfüggesztésére utaló üzenet, az alapján kideríthető lenne a probléma oka. Ha nincs ilyen, akkor a hiba oka nem a játéknál keresendő.

Rot

Ez esetben javaslom az "elfelejtett jelszó" funkció használatát. A rendszer ezzel küld egy új jelszót a regisztrálási email címre. Belépést követően javaslok jelszó változtatást is.

Rot
  • BigT77 (HU2)BigT77 (HU2) HU2 Bejegyzések: 10
    Kedves Moderátorok,

Attól most eltekintve, hogy az új támadáskezelő frissítés kb játszhatatlanra lassította a játékot. DE. Már a második eset, hogy egy eventet elindítanak este 9 után, vagy az éppen futó eventet este lecserélik egy másikra és emiatt akik nappal játszanak, bukják a liga eredményeket. Ha már bénáznak az eventek rendes elindításával akkor legalább várnának éjfélig, hogy igazságosan mindenki bukja a medálokat. Így konkrétan szart sem ér a szezon pass... tervezik a fejlesztők az ilyesmikre fölöslegesen elköltött rubinok, vagy extra eszközök visszajuttatását?

Üdv
    Tamás
  • Maghun (HU2)Maghun (HU2) HU2 Bejegyzések: 38
    szerkesztette ezt: 11.10.2022
    És megint karbantartás... Egy évig csak ez fog menni, ha csak a hibák tizedét megpróbálják javítani, és persze a javításokba nem csúszik újabb hiba... :):):)
    "Jegyezd vele az égre
     Örök tanúságúl:
     Habár fölűl a gálya,
     S alúl a víznek árja,
     Azért a víz az úr!"
                      (Petőfi)
  • zuzka57 (HU2)zuzka57 (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
    Sziasztok !,,
    Nekem nagyon nem megy ez az új támadási rendszer,,sokkal lassabb,körülményesebb,jó lenne ha a régi jönne vissza !Ti hogy vagytok ezzel ?,én már annyira hogy beakarom fejezni ezt a játékot,pedig kb 12 éve nyomom,és szerettem,de mostmár utálom !!
    zuzka57 @ hu 2
  • icka (HU2)icka (HU2) HU2 Bejegyzések: 228
    szerkesztette ezt: 12.10.2022
    Röviden fogalmazva élvezhetetlenné tették a játékot! A varjú elleni támadást 15 percig tart betölteni! Miért nem lehet fixálni a csúszkát az eszközök betöltésekor?
    Post edited by icka (HU2) on
    icka @ hu 2
    A Hazáért! szövetség vezetője
    szerkesztette ezt: 12.10.2022
    Tegnapi bemásolva, mert időszerű továbbra is (természetesen): "És megint karbantartás... Egy évig csak ez fog menni, ha csak a hibák tizedét megpróbálják javítani, és persze a javításokba nem csúszik újabb hiba... "
    "Jegyezd vele az égre
     Örök tanúságúl:
     Habár fölűl a gálya,
     S alúl a víznek árja,
     Azért a víz az úr!"
                      (Petőfi)
  • Eldzsi (HU2)Eldzsi (HU2) HU2 Bejegyzések: 1
    Sziasztok, biztosan lassú a felfogásom és az ujjam, de az új támadási rendszer borzasztó...Körülményes, nem látom a logikáját, sem azt, hogy miben változtatta volna élvezetesebbé a játékot....Remélem majd okosodom :disappointed:

Amennyiben csak azért változott, hogy változtassunk valamin, javaslom mielőbb visszahozni a régi rendszert
    köszi
    szerkesztette ezt: 13.10.2022
    Javítás javításában is hiba: hiába szedem ki a távos katona pipáját, mégis távos fiúkat vagy lányokat küldene harcolni... S küzdhetek a programmal, hogy közelharcos menjen, ahogy én szeretném... S ha már a pipánál tartunk:  a fejlesztők kapják be egymás pipáját!!!
    Rímbe szedve is:

Pipáját

Íjász megy harcba bár
    Kiszedtem pipáját
    A fejlesztők vegyék be
    Egymás kis pipáját!

Szép a kép sarokban
    Ám nem kértünk cirádát
    A fejlesztők vegyék be
    Egymás bús pipáját!

Pokol bugyra méri
    E játéknak irányát
    A fejlesztők vegyék be
    Egymás rút pipáját!   

MH
    Post edited by Maghun (HU2) on
    "Jegyezd vele az égre
     Örök tanúságúl:
     Habár fölűl a gálya,
     S alúl a víznek árja,
     Azért a víz az úr!"
                      (Petőfi)
  • fantomharcos (HU2)fantomharcos (HU2) HU2 Bejegyzések: 43
    ajándékot nemlehet beszedni kérdés több az időugro vagy kaja vagy mi ?  a raktárba eszköz féligsincs vagy csak neve legyen a gyereknek hogy adtak ? 

fantomharcos @ hu 2
    meddig akarják fesziteni az idegeinket vagy aza cél hogy minden játékos távozzon ? mert egyre jobban elérik a célukat igy  miért kel ennyire erőltetni eztaz évszázad elfuserált fejlesztését ????????????????????????????????????????????????????????????????????
    fantomharcos @ hu 2
    egy idézetet szeretnék megérteni holvan az  segotség ? tájékoztatás ugy a moderátorok felől ugy a gg felől a frissitás 

Általános struktúra

1. Moderátorok & CM ( Közösségi ügyvezető)

A. Feladatok és szabadságok

I. A fórum csapata egy barátságos közösséget biztosít. A közösségi vezetők (CM) és a moderátorok (modok) a Goodgame Stúdiókat képviselik, és a hivatalos fórumokon a legfelsőbb hatóság. Segítenek játékosainknak, információkkal, kérdések megválaszolásával, konfliktusok megoldásával és a fórum megszervezésével, annak érdekében, hogy megtalálják azokat az információkat, ahol a játékosok elvárják, hogy megtalálhatóak. Ezenkívül gondoskodnak arról, hogy mindenki kövesse a közösségi iránymutatásokat és feltételeket.ota demmijen választ nemkaptunk és ále modjukba egyáltalán javitani a hibákat ? idézet ezt ti találtátok ki 
    fantomharcos @ hu 2
  • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 475
    egy idézetet szeretnék megérteni holvan az  segotség ? tájékoztatás ugy a moderátorok felől ugy a gg felől a frissitás 

Általános struktúra

1. Moderátorok & CM ( Közösségi ügyvezető)

A. Feladatok és szabadságok

I. A fórum csapata egy barátságos közösséget biztosít. A közösségi vezetők (CM) és a moderátorok (modok) a Goodgame Stúdiókat képviselik, és a hivatalos fórumokon a legfelsőbb hatóság. Segítenek játékosainknak, információkkal, kérdések megválaszolásával, konfliktusok megoldásával és a fórum megszervezésével, annak érdekében, hogy megtalálják azokat az információkat, ahol a játékosok elvárják, hogy megtalálhatóak. Ezenkívül gondoskodnak arról, hogy mindenki kövesse a közösségi iránymutatásokat és feltételeket.ota demmijen választ nemkaptunk és ále modjukba egyáltalán javitani a hibákat ? idézet ezt ti találtátok ki 
    Mi minden tőlünk telhetőt meg tettünk: Minden hibát , észrevételt , javaslatot továbbitottunk a CM -k felé.
    Ez felül már nem a mi hatáskörünk , hogy mikor - mit és mennyi hibát javítanak vagy, hogy milyen javaslatokat vesznek figyelembe.
    De higgyétek el nem könnyü nekünk sem főleg, hogy eggyesek csak a moderátorok pocskondirozásában látják a hibák megoldását.
    Folyamatosan javítgatnak de sok a bug. Bíztos nekik sem könnyü a dolguk :)
    Amint stabil lessz a játék, azonnal neki fognak javítani a kényelmi funkciókat is.(pl. a támadópanel)
    Millió számra kapnak visszajelzéseket a moderátoroktól de nagyon sok minden nem jó - tehát türelemre lessz szükség :)
  • Varga Józsefné (HU2)Varga Józsefné (HU2) HU2 Bejegyzések: 91
    Ennyi javítás után minden rossz,nem lehet eligazodni rajta.Nekem a kaja termelés felére csökkent,17000 katonát nem tudok eltartani mert 10000 a kaja termelés,pedig minden van ami lehetséges.
    zsó
  • Bella1 (HU1)Bella1 (HU1) HU1 Bejegyzések: 92
    Ezek az ujfejlesztési hibák amit tőbben is észleltek és irtak is rola. A tesztszerveren lett tesztelve de ott se értettek egyett ezekkel a támadási módszerekkel. Irva is lett hogy 99%-nak nem tettszet ez a verzió.
    Mégis már 1 hete csak az uj modszert alkalmazzák. Még csak szó sincs rola hogy a régit vissza állitanák.
    A  Tábornok is csak 10-es szintig mükődik. És várnod kell ha nincs annyi rubinod hogy vegyél hogy tovább juss vele.
    Ezen se változtattak semmit se. A régi támadási módszer vissza jőn? Mert ez nagyon siralmas a felrakása egy támadásnak is. Itt Figyelembe veszik a játékosok kérését akaratát nem.
    Ránk van kényszeritve ez az ujverzió. Mert ha nem lenne akkor már csinálnának valamit. hogy könnyebb legyen a játékos támadása. De eddig semmi se tőrtént. Jó lenne ha ezzel is foglalkoznának.

üdv Bella1.HU1
  • MACHETE-3 (HU2)MACHETE-3 (HU2) HU2 Bejegyzések: 4
    szia Uriel
    szeretném a közbenjárásodat kérni, már két alkalommal jeleztem a supportnak a problémámat, de még semmi érdemleges nem történt az alábbi ügyemben:

A tábornok megjelenésekor a tábornok és a farkas küldetéseknél az 5/8 résznél elakadtam, azt írja pusztísd el a farkaserődöt, útmutatóra rákattintottam, azonban az erőd sehol sem volt, a tábornoki fogadóban a világtérképen sem jelent meg a farkaserőd, folytattam volna, a bemutatás átugrásával, azonban megjelenik a felírat, hogy hiba történt probálja meg később. A fogadó teljesen üres. Ennek már 2 hete,
    Kaptuk az ingyen ajándékokat a fogadóban nem is tudok hozzájuk jutni, a sok karbantartási kárpotlást sem tudtam megszerezni, mivel kiírta vasárnap 11-kor hogy van még 2 órám rá, 12:20-kor meg nem is tudtam beszedni semmit.
    A fentiek alapján a fejlődés számomra lehetetlen. 
    Közbenjárási segítségedet előre is köszönöm
  • egy játékos (HU2)egy játékos (HU2) HU2 Bejegyzések: 128
    szia Uriel
    szeretném a közbenjárásodat kérni, már két alkalommal jeleztem a supportnak a problémámat, de még semmi érdemleges nem történt az alábbi ügyemben:

A tábornok megjelenésekor a tábornok és a farkas küldetéseknél az 5/8 résznél elakadtam, azt írja pusztísd el a farkaserődöt, útmutatóra rákattintottam, azonban az erőd sehol sem volt, a tábornoki fogadóban a világtérképen sem jelent meg a farkaserőd, folytattam volna, a bemutatás átugrásával, azonban megjelenik a felírat, hogy hiba történt probálja meg később. A fogadó teljesen üres. Ennek már 2 hete,
    Kaptuk az ingyen ajándékokat a fogadóban nem is tudok hozzájuk jutni, a sok karbantartási kárpotlást sem tudtam megszerezni, mivel kiírta vasárnap 11-kor hogy van még 2 órám rá, 12:20-kor meg nem is tudtam beszedni semmit.
    Sokaknál meg van eza  hiba
    Mások is  írtaka  supportnak, azt válaszolták tudnak róla  és a   fejlesztő  csapat  vizsgálja  mi okozza a  jelenséget....

Ez időbe  tellik  nekik:D Mi meg addig  copunk, mert  míg  másoka  fogadóban iszogatnak, haladnaka  tábornokaikkal addig  mi semmit  nem tudunk haladni

Gondolom emiatt sose  lesz  kárpótlás, bár  le  is  kakilná  az ember  csak már  javítanák ki  ezta  hibát
  • BM_KataBM_Kata Moderator Bejegyzések: 86
    szia Uriel

Szia!
    Uriel már nem dolgozik moderátorként.
    Ez a probléma hamarosan ki lesz javítva.
    Forum SignatureDiscordFacebookSupport
  • magyu 1 (HU2)magyu 1 (HU2) HU2 Bejegyzések: 13
    Több problémám van a játékkal kapcsolatban :fővárból nem tudok sem a kánt sem a táborokat támadni hibát jelez.
    Az erődökből tudok támadni.
    A másik probléma , hogy a nagy és pénzes játékosok sokkal kisebbeket felégetnek, mert valaki a szöviből bajt csinált.70/950-es szintű támad  70/250-es szintűre is sörös katonákkal ammilyen a kicsinek még nincs.
    Kicsit nem fer dolog, 
  • MACHETE-3 (HU2)MACHETE-3 (HU2) HU2 Bejegyzések: 4
    Köszönöm BM_Kata a felvilágosítást, és a közbenjárást

Az eszközszűrés továbbra sem, vagy ismét nem működik, ki tudja már hogy is van,vagy volt ez az egész...
    "Jegyezd vele az égre
     Örök tanúságúl:
     Habár fölűl a gálya,
     S alúl a víznek árja,
     Azért a víz az úr!"
                      (Petőfi)
Sign In to comment.