Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

So long

Sahrazad (HU2)Sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 476
Kedves Játékostársak, ellenfeleim, ellenségeim és barátaim!
A kastélyom október 22-én törlődik, addig ettől a csudálatos fejlesztéstől védi a galambom.
Leírom, 8 évnyi aktív játék után miért zárom le a 25 millió erőpontos, a TOP70. helyen lévő kastélyomat.
1. Az elmúlt két évben sokan voltunk, akik nagyon sok időt, energiát, és ki-ki lehetőségéhez mérten sok pénzt is raktak abba, hogy olyan fejlesztéseket hajtsanak végre váraikon, amik segítségével azok viszonylag tűzbiztossá váltak.
2. Most kaptunk egy olyan fejlesztést, ami mindezt semmivé teszi. Kezdhetünk mindent a startvonaltól.
3. Ha kapok egy támadást, amikor nem vagyok gépnél, a jelenleg helyzetben égni fogok. Amúgy ha gépnél vagyok akkor is, hisz kastélyom 7 van, hozzá rendelhető tábit meg csak 1et adtak. Az se működik. Nálam 450 ezer rubint kért volna ahhoz, hogy annyira kiépítsem, hogy egy egyszerű (átlagos) 11 hullámos támadás védhető legyen és ne járjak úgy, ahogy azt Szik Laci egy másik posztban leírta a feleségét ért támadás kapcsán.
Azt gondolom, változtatni, javítani egy játékon az üzemeltető dolga, döntése. A mienk az, hogy alkalmazkodjunk hozzá, De ennek feltétele, úgy végre hajtani a változtatást, hogy senkit se érjen kár és hagyni elegendő felkészülési időt. Ez nem így történt. A tesztüzemről tudjuk a modiktól, hogy sok hibára világítottak rá, de azokat nem javították. Elindították az éles játékban. Pedig csak annyit kellett volna tenniük, hogy alkalmazzák pl. az alakváltós szabályokat. Azaz aki elindul egy éles támadásra, annak a gép a végén kiírja, hogy az uj szabályok szerint mennyit nyert vagy vesztett (volna), és minden eszköz, katona vissza kerül a raktárba. Akit meg beütnek, annak kiírja: Te most égnél, ha ez már élesben menne, és ezen és ezen kellene változtatnod, hogy ez ne így legyem. Ha ezt megteszik, lehetne azt mondani, hogy aki akar, felkészülhetett, aki meg nem készült fel 30-60-90 nap alatt, az vessen magára. Amiről beszélek az egy globális, minden szerverre kiterjedő kockázat és következmény nélküli tesztüzem.
Nem ez történt. Ránk eresztettek egy félkész, hibákkal teli, a játék eddigi menetét teljesen átíró változtatást. Egy olyan frissítést, amiről ők maguk is tudták, még nincs készen, nem működik elég jól. Emiatt én most nem érzek mást, minthogy a játék üzemeltetője, akinek 8 év alatt nagyon sok hasznot hajtottam, cserben hagyott engem. 
De ezt amúgy a barátaim kedvéért és a játék szeretete miatt le is nyeltem volna.
Amit nem tudok lenyelni az "új" támadási tábla. Több próbálkozás után, miután 43 percig tartott 11 szamurájos támadás felrakása, feladtam.
A fejlesztők közül csak egy is megpróbált már 6-7-9-11-13-15-17 colos monitor előtt ülve felpakolni ezen a táblán egy nomád vonatot? Egy másfél méter átmérőjű tervező-programozó géphez tartozó monitoron nyilván csili-vili, jól használható. De egy notin vagy pláne egy telefonon, mit kezdjen vele a júzer? 
Pedig ebből a támadási táblából még jót is ki lehetett volna hozni. Az eddiginél gyorsabb, több játék lejátszását lehetővé tevő eventezést. Ha az elő beállításra nem egy sort, hanem egy teljes támadástípust lehetne berögzíteni. Például a nomádot. Az event elején kitölteném a sorokat, ha csak 1 sorral megyek, akkor csak azt, a többit üresen hagynám. Majd ezek után kattint az elő beállításra, ahol rögzíti a "nomád" néven a TELJES támadást, az összes sorral. És ha valamit javítani kell, mivel a rögzített eszközöket, katonákat soronként tenné be az előválasztás a támadási táblába (hiszen az alapot is soronként rögzítettem), a játékos simán kijavíthatná, kicserélhetné arra az egy támadásra vonatkozóan. Egy zöld berinél vagy szamunál változatlan katonatípus esetén már csak az eszközt kéne kijavítani és menteni uj előbeállításként. De fel lehetne ugyanígy egy alap 11 hullámos előbeállítást rögzíteni éles támadásra, és csak korrigálni kellene a tényleges támadásnál az eszközök (és katonák) jellegét, számát.
Ez fejlődés lenne.
Ami most van?

Záráshoz álljanak a kastom alapadatai:
 • erőpont szerinti hely: most épp 70.
 • erőpont: most éppen 26,1 millió
 • rubintartalék: 2,34 millió
 • támadók és védők száma: 2,2  millió felett (aki pontos számot akar, kémkedjen)
 • Élelem túltermelés: 123 ezer óránként (7 kastiban együtt, amíg él a beris rang)
 • Mézsör túltermelés: 47 ezer óránként
Ahogy látjátok, lenne miből újra kezdeni.
De lekemben már kiapadt a bizalom kútja.

További jó játékot kíván mindenkinek.

Sahrazad
a szerver nagy Mesemondója

So Long, and Thanks for All The Fish'

Hozzászólások

 • patrik78 (HU2)patrik78 (HU2) HU2 Bejegyzések: 320
  :(

 • Ágota 2 (HU2)Ágota 2 (HU2) HU2 Bejegyzések: 62

  Üdvözletem!

  Legalább a jövő heti javítást megvárhattad volna ezen döntéseddel... :( Hátha igazítanak még rajta... ( Ha tényleg csak a támadópanel a gond és nem mélyebben gyökeredzett, érlelődött a döntésed.) A támadópanellel kapcsolatosan nagyon halványan még van olyan emlékem róla, hogy sok - most látható infó - nem volt egyértelmű (!) kémkedés után; még talán a játék elején úgy rémlik, hogy nem volt kijelezve a pontos katonaszám és fajta sem többek között, csak a "védőharcerő", azt ki kellett számolni h hány katit takar... Eszközöknél is ugyanígy a százalékot.. Ajjaj..

  Fel a fejjel! Nem tartalak vissza, de nem dobnék mindent csak úgy sutba az is biztos..

 • Sahrazad (HU2)Sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 476
  szerkesztette ezt: 10.10.2022
  Szerintem támadópanel ügyében  másról beszélünk. Én arra, hogy rizsszem méretű kutricák között kotorásszak, nem érek rá, amikor 300-500 támadást kellene felpakolnom ahhoz, hogy TOP100at csináljak. A Fórumon 4 nappal a bevezetés után még mindig van olyan ember, aki nem találja az előbeállítás gombját, sikerült olyan messze tenniük a támadási táblától.
  Azt Magyarországon a 6. osztályos fizikában tanítják, hogy az út = a sebesség és a megtételéhez szükséges idő szorzatával.
  Ha ebből kifejezem az időt, azt kapom, hogy út/sebesség. Ha a sebesség (azaz az emberi kéz mozgása) változatlan, de a megteendő utat nyolcszorosára, kilencszeresére növelem, akkor az idő is ennyivel fog megnőni. Ezt Hamburgban az a programozó, aki az elő beállítás gombját a támadási panelről kitette 13 centivel távolabbra, mint ahogy korábban volt, nem tudja?  Vagy azt nem tudja, hogy ha a kattintások számát, amivel egy támadást fel lehet tenni, megtriplázom, akkor háromszorosára nő a támadás felrakási ideje is?  A panel tetején például ott van, hogy hány perce kémleltél, mintha ez számítana, de nincs ott az eredmény, ami fontos lenne, hogy látszódjon, Helyett van egy szép széles üres sáv. Vagy legyen ott az eredmény vagy a széles sávot eltüntetve növeljék meg a támadási tábla kis kockáit. Komolyan, mintha olyanok csinálták volna, akik sose játszottak ezzel a játékkal, sose vonatoztak.És hát az alapprobléma azok a kis kockák, amikbe kattintani kellene, egyrészt kis monitoron kisebbek, mint egy rizsszem, másrészt nem is látszanak, olyan halványak a kutricák határvonalai. Én meg 60 éves vagyok, szemüvegben se látom, nem hogy anélkül. 
  Már annyi minden szerveren a felháborodás, annyi játékost vesztett, hogy kint a közlemény arról, hogy drasztikusan visszaemelik a védőerőt az udvaron.
  Sajna nekem ez már késő, nem vártam, néhány dolgot szétszedtem, töröltem, hogy nyoma se maradjon. Emiatt a játékot én már folytatni nem tudom.
  Ha megnézed a változtatásoknál sehol nincs magyarázó szöveg arról, mi mit jelent, hogyan kell csinálni, nincs egyetlen súgó se, mindenhol azt írja, hogy ha valamit nem értünk, nézzük meg a játék részletes súgójában. De ha rákattintasz a felkínált linkre, elvisz téged egy olyan súgóhoz, amit 5 éve nem javítottak. Egy árva szó sincs benne se a sörös fejlesztésekről, se a mostani változtatásokról.
  Ennyire tisztelik azokat, akiknek a pénzéből élnek.
  Ebből lett elegem, a játékosok iránti tisztelet nyilvánvaló hiányából, a játék iránti teljes közönyükből. 
 • Archwil (HU2)Archwil (HU2) HU2 Bejegyzések: 120

  köszi szia

  Nagy halra nagy bottal vadásznak
 • Sahrazad (HU2)Sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 476
  köszi szia
 • BM_KataBM_Kata Moderator Bejegyzések: 73
  Szerintem támadópanel ügyében  másról beszélünk. Én arra, hogy rizsszem méretű kutricák között kotorásszak, nem érek rá, amikor 300-500 támadást kellene felpakolnom ahhoz, hogy TOP100at csináljak. A Fórumon 4 nappal a bevezetés után még mindig van olyan ember, aki nem találja az előbeállítás gombját, sikerült olyan messze tenniük a támadási táblától.
  Azt Magyarországon a 6. osztályos fizikában tanítják, hogy az út = a sebesség és a megtételéhez szükséges idő szorzatával.
  Ha ebből kifejezem az időt, azt kapom, hogy út/sebesség. Ha a sebesség (azaz az emberi kéz mozgása) változatlan, de a megteendő utat nyolcszorosára, kilencszeresére növelem, akkor az idő is ennyivel fog megnőni. Ezt Hamburgban az a programozó, aki az elő beállítás gombját a támadási panelről kitette 13 centivel távolabbra, mint ahogy korábban volt, nem tudja?  Vagy azt nem tudja, hogy ha a kattintások számát, amivel egy támadást fel lehet tenni, megtriplázom, akkor háromszorosára nő a támadás felrakási ideje is?  A panel tetején például ott van, hogy hány perce kémleltél, mintha ez számítana, de nincs ott az eredmény, ami fontos lenne, hogy látszódjon, Helyett van egy szép széles üres sáv. Vagy legyen ott az eredmény vagy a széles sávot eltüntetve növeljék meg a támadási tábla kis kockáit. Komolyan, mintha olyanok csinálták volna, akik sose játszottak ezzel a játékkal, sose vonatoztak.És hát az alapprobléma azok a kis kockák, amikbe kattintani kellene, egyrészt kis monitoron kisebbek, mint egy rizsszem, másrészt nem is látszanak, olyan halványak a kutricák határvonalai. Én meg 60 éves vagyok, szemüvegben se látom, nem hogy anélkül. 
  Már annyi minden szerveren a felháborodás, annyi játékost vesztett, hogy kint a közlemény arról, hogy drasztikusan visszaemelik a védőerőt az udvaron.
  Sajna nekem ez már késő, nem vártam, néhány dolgot szétszedtem, töröltem, hogy nyoma se maradjon. Emiatt a játékot én már folytatni nem tudom.
  Ha megnézed a változtatásoknál sehol nincs magyarázó szöveg arról, mi mit jelent, hogyan kell csinálni, nincs egyetlen súgó se, mindenhol azt írja, hogy ha valamit nem értünk, nézzük meg a játék részletes súgójában. De ha rákattintasz a felkínált linkre, elvisz téged egy olyan súgóhoz, amit 5 éve nem javítottak. Egy árva szó sincs benne se a sörös fejlesztésekről, se a mostani változtatásokról.
  Ennyire tisztelik azokat, akiknek a pénzéből élnek.
  Ebből lett elegem, a játékosok iránti tisztelet nyilvánvaló hiányából, a játék iránti teljes közönyükből. 
  Szia, sajnos a játékban tényleg nem igazán csináltak ehhez útmutatót, de a tábornokokhoz és az új támadási felületekhez Mi modik csináltunk, amit hamarosan ha minden jól alakul fel fogok tölteni ide, a fórumra is.
  Forum SignatureDiscordFacebookSupport
 • Mindenhato (HU1)Mindenhato (HU1) HU1 Bejegyzések: 32
  BM_Kata mondta:
  Szerintem támadópanel ügyében  másról beszélünk. Én arra, hogy rizsszem méretű kutricák között kotorásszak, nem érek rá, amikor 300-500 támadást kellene felpakolnom ahhoz, hogy TOP100at csináljak. A Fórumon 4 nappal a bevezetés után még mindig van olyan ember, aki nem találja az előbeállítás gombját, sikerült olyan messze tenniük a támadási táblától.
  Azt Magyarországon a 6. osztályos fizikában tanítják, hogy az út = a sebesség és a megtételéhez szükséges idő szorzatával.
  Ha ebből kifejezem az időt, azt kapom, hogy út/sebesség. Ha a sebesség (azaz az emberi kéz mozgása) változatlan, de a megteendő utat nyolcszorosára, kilencszeresére növelem, akkor az idő is ennyivel fog megnőni. Ezt Hamburgban az a programozó, aki az elő beállítás gombját a támadási panelről kitette 13 centivel távolabbra, mint ahogy korábban volt, nem tudja?  Vagy azt nem tudja, hogy ha a kattintások számát, amivel egy támadást fel lehet tenni, megtriplázom, akkor háromszorosára nő a támadás felrakási ideje is?  A panel tetején például ott van, hogy hány perce kémleltél, mintha ez számítana, de nincs ott az eredmény, ami fontos lenne, hogy látszódjon, Helyett van egy szép széles üres sáv. Vagy legyen ott az eredmény vagy a széles sávot eltüntetve növeljék meg a támadási tábla kis kockáit. Komolyan, mintha olyanok csinálták volna, akik sose játszottak ezzel a játékkal, sose vonatoztak.És hát az alapprobléma azok a kis kockák, amikbe kattintani kellene, egyrészt kis monitoron kisebbek, mint egy rizsszem, másrészt nem is látszanak, olyan halványak a kutricák határvonalai. Én meg 60 éves vagyok, szemüvegben se látom, nem hogy anélkül. 
  Már annyi minden szerveren a felháborodás, annyi játékost vesztett, hogy kint a közlemény arról, hogy drasztikusan visszaemelik a védőerőt az udvaron.
  Sajna nekem ez már késő, nem vártam, néhány dolgot szétszedtem, töröltem, hogy nyoma se maradjon. Emiatt a játékot én már folytatni nem tudom.
  Ha megnézed a változtatásoknál sehol nincs magyarázó szöveg arról, mi mit jelent, hogyan kell csinálni, nincs egyetlen súgó se, mindenhol azt írja, hogy ha valamit nem értünk, nézzük meg a játék részletes súgójában. De ha rákattintasz a felkínált linkre, elvisz téged egy olyan súgóhoz, amit 5 éve nem javítottak. Egy árva szó sincs benne se a sörös fejlesztésekről, se a mostani változtatásokról.
  Ennyire tisztelik azokat, akiknek a pénzéből élnek.
  Ebből lett elegem, a játékosok iránti tisztelet nyilvánvaló hiányából, a játék iránti teljes közönyükből. 
  Szia, sajnos a játékban tényleg nem igazán csináltak ehhez útmutatót, de a tábornokokhoz és az új támadási felületekhez Mi modik csináltunk, amit hamarosan ha minden jól alakul fel fogok tölteni ide, a fórumra is.
  Event megint késik ? :DD
 • Szik László (HU2)Szik László (HU2) HU2 Bejegyzések: 405

  Szia Kata! Azt is osszátok meg velünk, hogyan lesz ebből 7 tábornok, hogy ne maradjanak védtelen váraink.

  Szik László @ hu 2
  Szövetség: Corvinus


 • egy játékos (HU2)egy játékos (HU2) HU2 Bejegyzések: 128
  szerkesztette ezt: 11.10.2022
  Sahrazad

  Ne  szomorkodj

  Majd  Locsolgatod  Ú-jzélandon  a  rózsáidat, miközben ezzel egy  időben szeded a  málnát  nógrádban.

  El leszel te a  játék nélkül is  szerintem:D
  Post edited by egy játékos (HU2) on
 • Sahrazad (HU2)Sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 476
  szerkesztette ezt: 10.10.2022
  Üdv mindenkinek.
  Ezt a posztot én eredetileg azért nyitottam, hogy leírjam, 8 év után, 25 millió erőponttal, top70. helyezésű játékosként miért döntöttem a játék befejezése mellett.
  Az új fejlesztésekkel kapcsolatos viták lefolytatásához 5 másik poszt áll rendelkezésetekre, egyet pl. én magam nyitottam. Arra kérlek benneteket, hogy amit gondoltok a játék további menetéről, ott írjátok le, mert ott többen olvassák majd, mint itt. Ide csak néhány barátomat fog benézni, aki esetleg szeretne elköszönni tőlem.
  Ezúton köszönöm a kastélyomba küldött személyes leveleket, és bocsánat, ha nem mindre válaszoltam, de oda már nem nagyon lépek be, a Fórumot még 1-2 napig olvasom.
  A modiknak: nagy csalódást okoztak nekem, de jó értelemben.
  Amit magukra vállaltak, az emberségről, tisztességről szól.
  Nem tudom, hogy ez a nagy elrontás 4. vagy 5. napja, de azt tudom, hogy még mindig nem állt elénk senki a hamburgiak közül, nem mondta azt, hogy ezt eltoltuk, hiba volt, kijavítjuk, addig vissza állítjuk a régi verziót.
  Ez korrekt elintézés lenne. 
  A lényeg: a játék nem, de Ti hiányozni fogtok.
  'So long, and Thanks for All The Fish.'

 • egy játékos (HU2)egy játékos (HU2) HU2 Bejegyzések: 128
  Amugy  vannak BUg ok   amik miatt sokan írtak a supportosoknak, nem nagyon törik magukat hogy  válaszoljanak, és  megoldjáka  hibákat...

  A  moderátorok eltünése(állítólag sztrájkoltak:D)  meg elég  vicces  mivel ez egy  önkéntes  munka.
  Pont  hogy  ilyen esetben kéne  nekik aktívan forumozniuk hogy a  sok kétségbesett játékost tájékoztassák...
  De ők inkább  bedurciztak.
  Bár  látom kezdenek előjönni
  Rotkivkát  kivéve, ő  csak  a  "munkájáért"  járó  sok előny  miatt lett moderátor(cenzor) most  hogy elrontották a játékszerét  amin gyerek kora  óta létezik és  él teljesen összesett vagy mi van vele?
  Minek ilyne moderátor  amugy?:D
 • Sahrazad (HU2)Sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 476
  szerkesztette ezt: 10.10.2022
  Egy játékos ugy játszik, hogy nem olvas:DDD
 • Sahrazad (HU2)Sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 476
  szerkesztette ezt: 10.10.2022
  Üdv mindenkinek.
  Ezt a posztot én eredetileg azért nyitottam, hogy leírjam, 8 év után, 25 millió erőponttal, top70. helyezésű játékosként miért döntöttem a játék befejezése mellett.
  Az új fejlesztésekkel kapcsolatos viták lefolytatásához 5 másik poszt áll rendelkezésetekre, egyet pl. én magam nyitottam. Arra kérlek benneteket, hogy amit gondoltok a játék további menetéről, ott írjátok le, mert ott többen olvassák majd, mint itt. Ide csak néhány barátomat fog benézni, aki esetleg szeretne elköszönni tőlem.
  Ezúton köszönöm a kastélyomba küldött személyes leveleket, és bocsánat, ha nem mindre válaszoltam, de oda már nem nagyon lépek be, a Fórumot még 1-2 napig olvasom.
  A modiknak: nagy csalódást okoztak nekem, de jó értelemben.
  Amit magukra vállaltak, az emberségről, tisztességről szól.
  Nem tudom, hogy ez a nagy elrontás 4. vagy 5. napja, de azt tudom, hogy még mindig nem állt elénk senki a hamburgiak közül, nem mondta azt, hogy ezt eltoltuk, hiba volt, kijavítjuk, addig vissza állítjuk a régi verziót.
  Ez korrekt elintézés lenne. 
  A lényeg: a játék nem, de Ti hiányozni fogtok.
  'So long, and Thanks for All The Fish.'

  Egy játékosnak.
 • maximalista (HU2)maximalista (HU2) HU2 Bejegyzések: 28
  Üdv mindenkinek.
  Ezt a posztot én eredetileg azért nyitottam, hogy leírjam, 8 év után, 25 millió erőponttal, top70. helyezésű játékosként miért döntöttem a játék befejezése mellett.
  Az új fejlesztésekkel kapcsolatos viták lefolytatásához 5 másik poszt áll rendelkezésetekre, egyet pl. én magam nyitottam. Arra kérlek benneteket, hogy amit gondoltok a játék további menetéről, ott írjátok le, mert ott többen olvassák majd, mint itt. Ide csak néhány barátomat fog benézni, aki esetleg szeretne elköszönni tőlem.
  Ezúton köszönöm a kastélyomba küldött személyes leveleket, és bocsánat, ha nem mindre válaszoltam, de oda már nem nagyon lépek be, a Fórumot még 1-2 napig olvasom.
  A modiknak: nagy csalódást okoztak nekem, de jó értelemben.
  Amit magukra vállaltak, az emberségről, tisztességről szól.
  Nem tudom, hogy ez a nagy elrontás 4. vagy 5. napja, de azt tudom, hogy még mindig nem állt elénk senki a hamburgiak közül, nem mondta azt, hogy ezt eltoltuk, hiba volt, kijavítjuk, addig vissza állítjuk a régi verziót.
  Ez korrekt elintézés lenne. 
  A lényeg: a játék nem, de Ti hiányozni fogtok.
  'So long, and Thank
  Szia
  Köszönjük szépen a tapasztalatodat
  Teljes mértékben igazad van mint ahogy sokan most így  gondolkodunk 
  Sajnálom mert rengeteg nagyon jó játékos el fog tűnni 
  A baj az hogy egyáltalán nem érdekli a "kedves GG-ét 
  Úgy látszik nem is akarja meg érteni hogy az egész szerver fel van háborodva mert tönkre tették a játékot :(


 • Sahrazad (HU2)Sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 476
  Üdv mindenkinek.
  Ezt a posztot én eredetileg azért nyitottam, hogy leírjam, 8 év után, 25 millió erőponttal, top70. helyezésű játékosként miért döntöttem a játék befejezése mellett.
  Az új fejlesztésekkel kapcsolatos viták lefolytatásához 5 másik poszt áll rendelkezésetekre, egyet pl. én magam nyitottam. Arra kérlek benneteket, hogy amit gondoltok a játék további menetéről, ott írjátok le, mert ott többen olvassák majd, mint itt. Ide csak néhány barátomat fog benézni, aki esetleg szeretne elköszönni tőlem.
  Ezúton köszönöm a kastélyomba küldött személyes leveleket, és bocsánat, ha nem mindre válaszoltam, de oda már nem nagyon lépek be, a Fórumot még 1-2 napig olvasom.
  A modiknak: nagy csalódást okoztak nekem, de jó értelemben.
  Amit magukra vállaltak, az emberségről, tisztességről szól.
  Nem tudom, hogy ez a nagy elrontás 4. vagy 5. napja, de azt tudom, hogy még mindig nem állt elénk senki a hamburgiak közül, nem mondta azt, hogy ezt eltoltuk, hiba volt, kijavítjuk, addig vissza állítjuk a régi verziót.
  Ez korrekt elintézés lenne. 
  A lényeg: a játék nem, de Ti hiányozni fogtok.
  'So long, and Tahanks for All The Fish.'

  Maximalistának.
 • Néró (HU2)Néró (HU2) HU2 Bejegyzések: 43
  Anno amikor bejöttek az első nagy lépések az 1000 közrendes nagy királyok én is rááldoztam, telenyomtam amikor csak bírtam a 7 kastomat velük, majd nem is olyan sokkal rá mindent leamortizáltak az új viharos díszekkel, majd az új 3500 as díszekkel. Legalább annyi törekvés lenne bennük, hogy a meglévő befektetéseket azonos szintre emelik az újakkal, vagy kompenzálnak, valós fejlesztési lehetőséget adnak nem a mostani fúziós 40 év után egyet feljebb tolhatok fajta megoldás. Ugyanez érvényes az elaprózott végtelenített fejlesztési építési zsetonokból megvalósíthatatlan fejlesztésekre. Egyébként sincs már semmi értelme a kinti világoknak, lassan az erődöknek is alig, szinte a zöldön játszódik minden, ennyi erővel egyetlen várral is tökéletesen játszható lenne a játék.
 • Sahrazad (HU2)Sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 476
  Üdv mindenkinek.
  Ezt a posztot én eredetileg azért nyitottam, hogy leírjam, 8 év után, 25 millió erőponttal, top70. helyezésű játékosként miért döntöttem a játék befejezése mellett.
  Az új fejlesztésekkel kapcsolatos viták lefolytatásához 5 másik poszt áll rendelkezésetekre, egyet pl. én magam nyitottam. Arra kérlek benneteket, hogy amit gondoltok a játék további menetéről, ott írjátok le, mert ott többen olvassák majd, mint itt. Ide csak néhány barátomat fog benézni, aki esetleg szeretne elköszönni tőlem.
  Ezúton köszönöm a kastélyomba küldött személyes leveleket, és bocsánat, ha nem mindre válaszoltam, de oda már nem nagyon lépek be, a Fórumot még 1-2 napig olvasom.
  A modiknak: nagy csalódást okoztak nekem, de jó értelemben.
  Amit magukra vállaltak, az emberségről, tisztességről szól.
  Nem tudom, hogy ez a nagy elrontás 4. vagy 5. napja, de azt tudom, hogy még mindig nem állt elénk senki a hamburgiak közül, nem mondta azt, hogy ezt eltoltuk, hiba volt, kijavítjuk, addig vissza állítjuk a régi verziót.
  Ez korrekt elintézés lenne. 
  A lényeg: a játék nem, de Ti hiányozni fogtok.
  'So long, and Tahanks for All The Fish.'


  Nézónak
 • egy játékos (HU2)egy játékos (HU2) HU2 Bejegyzések: 128
  Sahrazad, megemelték az udvari  védő  limitet....

  Még meggondolgatod  megad....
  Egy  mesemondó  elfér  egy  játékban:)
 • Sahrazad (HU2)Sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 476
  szerkesztette ezt: 10.10.2022
  A támadási táblával nem tudok mit kezdeni, nem látom a kockákat, nem tudok belekattintani:(
  Amúgy meg lehet megemelték az udvari limitet, de menet közben sunda-bundán 11ről 17 hullámra emelték a támadási hullámok számának maximumát, amivel top100as megjelenésekkel és Horis erősítőkkel kb. 31-35 ezer támadót lehet egyetlen támadáshoz felrakni.

  A Mesemondók hiánya miatt meg ne aggódj:DDD
  Volt itt Mesélő, hajh, de mennyi.
  Marad így is épp elég nagy tudású megmondó ember a szerveren:DDDD 

  'So long, and Thanks for All The Fish.'

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt