Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Szerver: Magyarország 2
....
Nem tudom mi van ezzel a játékkal mert alig hogy belépek a játékba ki dob 2-percen belül.
Most ezt nem értem a játékba van a hiba vagy az én gépemmel?
Tőbbszőr kidobb és azt irja a játékszerver meg szakadt a kapcsolat. Ujból kell belépni de 2-perc mulva szintén kidob.
Nem értem ez csak nálam van vagy másoknál is. Már napok ota ilyen.
Ha nem a játékszervel van a hiba. Akkor mit tudnék tenni hogy 2-percenként ne dobjon ki a játékból.
A választ előre is köszönöm.
üdv Bella1
Nyugi
Szerver: Magyarország 2
Nem tudom miért van minden 4.ik napon nomád event. A szamikat miért nem lehet be dobni. Azok nagyon ritkán vannak tele vagyunk szamis cuccokal. Jó lenne ha ők is szerephez jutnának. Lesznek még szamik vajon??.
A választ előre is köszönöm.
üdv Bella1_HU1
Itt írják a közelgő eventek menetrendjét. Szeptember közepére tették a szamurájokat. Már ha lesz, mert írják, hogy a menetrend változhat.
Szeretném megtudni, hogy a relikviás épületeket hogyan tudnám a raktárba tenni esetleg lebontani!
Az erőd csere és a leégetés nem jó! Mivel már felépítettem majdnem mindent így ezekre már nem lenne szükségem de rengeteg építési és fejlesztési zseton ment el rájuk! Ezekből lehetne visszakapni valamennyit? Kerestem de nem találtam erről semmit!
Előre is köszönöm a választ!
Dark atya
Nem tudom pontosan mit értesz "relikviás épületek alatt. A zsetonokért építhető/fejleszthető épületek közül csak a relikviapékség, relikviaraktár és a körzetek adhatóak el némi zsetonért, de csak akkor, ha az épületraktáradban vannak. Direkt módon nem tudod bemozgatni ezeket az épületeket az épületraktáradba, csak akkor kerülnek át oda, ha az erődödet, amelyben az épületek találhatóak feladod vagy elhódítják.
Rot
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
Szeretném megkérdezni, mennyi laboratóriuma lehet egy királyságban egy játékosnak?
Érdeklődnék, mik azok az ÉVFORDULÓS TÁBLÁK?
Folyamatosan bent van az üzi, hogy költsem el. Hogy költsem, ha azt sem tudom mi az és van e nekem?
Üdv? Kurszán Kende
Nincs korlát, mindenki annyit foglal amennyit szeretne.. bár 1-nél több értelmetlen mert úgy is csak a legnagyobb szintűnek a hatásait veszi figyelembe a játék.
A kovácsmesternél tudod elkölteni őket még 1,8 napig amennyiben maradt még belőle.
Bár az a havi event ami adta őket már végetért.
Nem lehet belépni a játékba, 18.óra 48-perc. mert a karbantartást amit nem tudtak meg csinálni 18.óra29-perckor irta a szerver.
Be lehet majd lépni de mikor???
A választ előre köszönöm.
Üdv Bella1_hu1
Az lenne a kérdésem, h azt írja élelemtermelésre, h termelés megállt. Még soha nem láttam ilyet, mitől lehet, mit tudok tenni, h helyreálljon a rend a kastélyomban?
Köszi
Üdv JD