Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!


Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!


A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.


És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.


Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Visszajelzések a 2022. júliusi frissítésről

Sziasztok!
Itt leírhatjátok a júliusi frissítéssel kapcsolatos véleményeteket.
Forum SignatureDiscordFacebookSupport

Hozzászólások

 • timcsi1218 (HU2)timcsi1218 (HU2) HU2 Bejegyzések: 49
  Sziasztok!
  Az új ládás jutalmakkal kapcsolatban megjegyezném, hogy kissé irreális a benne lévő meglepike. 
  Gondolok itt arra pl. hogy eddig a tavaszi, meg lótusz vagy akármilyen bigyókért lehettett venni scettát. Tehát 900 medálkáért vehettünk 60 db scettát. Most kivették a scettákat, és lehet venni 2500 medálkáért a legolcsóbb ládát, amiben általában 5db!!! scetta rejtőzik! Csak nekem röhejes ez az egész?
  Komolyan ennyire balgának kell már nézni mindenkit? Így is veszett erős lesz összegyűjtögetni a 3500 scettás fejlesztéseket.Vagy túl gyorsan haladtunk azzal a heti 60db plusszocskával? 
  Remélem ez is csak egy baki, és valami érdemleges korrigáláson átesik majd ez a ládikós rendszer, mert ez eddig csak egy hatalmas nesze semmi fogd meg jól...
  timcsi
 • Archwil (HU2)Archwil (HU2) HU2 Bejegyzések: 121
  Megpörgettem a kereket. Jó volt dobta a felszerelést meg a rubint is mint azelőtt még soha!
  Köszönöm GoodGame!
  Remek játék így tovább. A bankkártyám a tiétek.
  Nagy halra nagy bottal vadásznak
 • PromRuler (HU2)PromRuler (HU2) HU2 Bejegyzések: 12
  szerkesztette ezt: 15.07.2022
  Egy tipp a játékfejlesztőknek ha már lement a bőségkerék láz  :D és nem jönne be annyi pénz. Akkor lehetne a bejelenkezésért is fizetni havi egy 5000ft :D .

Sign In to comment.