Főoldal Hungarian Javaslatok, dicséret és kritika

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!


Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!


A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.


És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.


Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

ÉLJEN A DEMOKRÁCIA

Pali630512 (HU2)Pali630512 (HU2) HU2 Bejegyzések: 11
szerkesztette ezt: 09.10.2022 itt: Javaslatok, dicséret és kritika
Sziasztok!Talán második nekifutásra sikerül.Délelőtt amikor elkezdődött a mostani event,természetesen nomád-berimond együtt+távoli világok+itt a sziget is és még valami van,elszakadt a cérna nálam,leírtam véleményemet a játékról és az üzemeltetőkről,egy kicsit durvábban fogalmaztam /nem szidtam senki édesanyját/,de ez érthető a játék tendenciája alapján,óriási gödörbe került.Rövid időn belúl minden indoklás nélkül eltávolították hozzászólásomat,különös értelmezése ez a szólás szabadságnak .Kérdem én,észrevételeinket egyáltalán továbbítják az illetékesek?Remélem ezt is eltávolítják rövid időn belül
Post edited by BM_Kata on

Hozzászólások

Ez a beszélgetés lezárult..