Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
kovácsmester/fortélyosok napórája/

Gyönyörködni lehet a sereg megjelenésén 10-15-20 ezer aranyért!!!Minden más adottságát elveszitette,elvették.
Nincs +hullám , szárny,előrész, csak ha zsebbe nyúlunk az akcióban/bőségkerék jegy/ ami jelen eventnél nem kapható.Indulhatunk 6 hullámmal 3100-3200 kattal az idegen vagy varjúra 8-10 ezer kat ellen,Azt ne feledje a gge se,mikor a csúcsra ér onnan már nincs fentebb,kezdődik a lejtő!
[...]
Nincs +hullám , szárny,előrész, csak ha zsebbe nyúlunk az akcióban/bőségkerék jegy/ ami jelen eventnél nem kapható.Indulhatunk 6 hullámmal 3100-3200 kattal az idegen vagy varjúra 8-10 ezer kat ellen,Azt ne feledje a gge se,mikor a csúcsra ér onnan már nincs fentebb,kezdődik a lejtő!
[...]
Post edited by BM Rot on
2
Szerintem nem vették el, ugyanúgy ott van ahogy eddig is.
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
AZÉRT van a fórum,hogy megirjuk a véleményünket,vagy te nem igy látod?
Sosem az alapján törlök valamit, hogy tetszik-e nekem vagy nem. Ez a fórum nem az enyém, hanem a Goodgame-é, az ő elvárásaiknak és az ő szabályaiknak megfelelően kell kezelni a hozzászólásokat.
A véleménynyilvánítás szabad, mindaddig, amíg a kinyilvánítás módja nem sérti meg ezeket a szabályokat.
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
A sereg megjelenését változtatja csak meg ! ÉRTED??????
Az én tapasztalataim alapján működik a megjelenés hatása is, ha nálad van valami hiba ezzel kapcsolatban, kapcsolj valami képet kérlek, hogy lássam pontosan mi is a problémád vele.
Rot