Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Épületelem gyártási - fejlesztési probléma

Szerbusztok,
Kezdő lévén lehet valamit elnéztem...
A problémám az lenne, hogy a 10. szintig lefejlesztettem az élelmiszer termelés épületelemet és szépen gyártottam is őket.
Majd egyik napról a másikra nem enged, csak 3. szintig gyártani és azt írja ki fejlesztés szükséges, viszont fejleszteni meg már nem lehet.
Mi lehet a probléma?
Segítségeteket és türelmeteket előre is köszönöm.
Kezdő lévén lehet valamit elnéztem...
A problémám az lenne, hogy a 10. szintig lefejlesztettem az élelmiszer termelés épületelemet és szépen gyártottam is őket.
Majd egyik napról a másikra nem enged, csak 3. szintig gyártani és azt írja ki fejlesztés szükséges, viszont fejleszteni meg már nem lehet.
Mi lehet a probléma?
Segítségeteket és türelmeteket előre is köszönöm.
0
Legjobb válasz
-
BM Rot Moderator Bejegyzések: 1,491Moderátor ›
Szia
Ez egy hiba miatt van. A rendszer egy olyan kutatás elvégzését szabja meg előfeltételként, ami nincs a kutatótoronyban. A következő frissítés során ha minden igaz, javítják ezt a hibát.0
Válaszok
Ez egy hiba miatt van. A rendszer egy olyan kutatás elvégzését szabja meg előfeltételként, ami nincs a kutatótoronyban. A következő frissítés során ha minden igaz, javítják ezt a hibát.
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
Sajnos nekem még mindig fenn áll ez a hiba! Lassan 3 hónapja kb!