Főoldal Hungarian Hivatalos Hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Béta szerver

BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 357
szerkesztette ezt: 22.09.2021 itt: Hivatalos Hírek
Kedves Várurak és Hölgyek,
Szeptember 29-én megnyitjuk a béta szerverünket, hogy tesztelhessünk néhány változást az eventek nehézségi szintjein.
Nagyon szeretnénk, ha eljönnél és csatlakoznál, hogy hallhassuk a reakcióidat-véleményedet ezekről a változásokról.
Bőséges kezdőcsomagot kínálunk a Beta szerveren, hogy könnyen és gyorsan elérd azt a szintet, ahol már részt vehetsz az eventeken.
Szeretettel várunk benneteket!

Üdvözlettel,

A Birodalomi Csapat
Post edited by BM Rot on

Hozzászólások

 • BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,278

  Tisztelt Várurak és Várhölgyek!

  Mint tudjátok, a béta szerver lehetőséget nyújt számotokra, hogy megtapasztaljatok valamit, ami még várat magára, mielőtt a többi szerverre megjelenik. 

  Szeretnénk felhívni a figyelmeteket néhány érdekes dologra, hogy egy meghatározott szemlélettel vegyetek részt ebben a béta tesztben:

  Ezzel a bétával új és automatikus nehézségi skálázási rendszert vezetünk be. Ez azt jelenti, hogy a rendszer megvizsgálja az egyéni haladásotokat, majd ez alapján megpróbál megfelelő kihívást adni. 

  Míg új rendszerünk sok mindent kiszámít az előrehaladásba, az egyik legkülönlegesebb előrehaladási pontot a személyes játékstílusodnak megfelelően "oldod fel": minél jobb egységeket tudsz feloldani, annál nehezebb dolgod lesz, mert a nehézségek ennek megfelelően növekedni fognak. 

  Tehát általánosságban: minél jobbak a csapataid, annál nagyobb a kihívás!

  Annak érdekében, hogy valamennyire reális élményt nyújtsunk a fent említett haladás-nehézség kapcsolatról, szándékosan hagytuk el a barakk épületét a Béta-kiszolgálón az 1. szinten. Ez annak köszönhető, hogy a választás szabadságát kívánjuk lehetővé tenni: 

  Szeretnéd ezt megtapasztalni egy alacsonyabb szintű játékos szempontjából? Rendben, akkor csak kezdje azzal a lvl 1 Barakkal, és próbálja ki! 

  Inkább ezt szeretné megtapasztalni a magasabb szintű játékosok szemszögéből? Rendben, ennek megfelelően is fejlesztheted a Barakk épületét.

  Továbbá: Meglehetősen szórakoztató lehet mézsörös egységekkel támadni, amíg a barakkod még 1. szinten van, de a reálisabb érzés elérése érdekében szeretnénk, ha megpróbálnátok a támadó egységeket a feloldotthoz igazítani a barakkban.

  Végül, de nem utolsósorban új automatikus nehézségi skálázásunk a fejlődés más pontjait is megvizsgálja, amint azt korábban említettük. Ez magában foglalja a felszereléseket, az építési cikkeket, a Legendák Csarnoka készségeit és még sok mást. 

  Tehát nyugodtan próbáljatok ki többféle beállítást a szabadidőtökben.

  Örömmel fogadjuk a visszajelzéseiteket, és nagyon köszönjük, hogy kipróbáljátok ezt az új rendszert a Bétán. 

  Üdvözlettel,

  Birodalmi Csapat

 • BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,278
  Tisztelt Várurak és Várhölgyek!

  Meghosszabbítjuk a Béta Szerver futásidejét, jelenleg október 14-ei kezdéssel számolunk. Sok hasznos eredményt kaptunk eddig de szívesen merülnénk el még mélyebben a tartalmunk tesztelésében a béta verzióban és alig várjuk hogy ismét csatlakozzatok.

  Üdvözlettel:
  Birodalmi Csapat
Sign In to comment.