Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Bug

A mai frissítés óta a parancsnokokon a maximális egységszámhoz a szárnyakon hatás nem működik.
Lorant96 @ hu 2
0
svábok
dógózzatok:)
(a moderátor fura mód hallgat, bezzeg a hozászólésokat cenzúrázza, miért nincs hivatalos infó rotkivka???)
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
Köszi!
Csak mi nálunk nem számolja az októberfest a pontokat, vagy szerver szintű a dolog?
MH
Örök tanúságúl:
Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!"
(Petőfi)
Mi az, hogy eltűnik a Vpk-król a felszerelés? Elvitte a cica? Levette a görcs? S innentől naponta hányszor ellenőrizzem, hogy a helyükön vannak-é? Kedves programozó urak? S mit ellenőrizzek még naponta? A kastélyom, hogy ebben a játékban van-e, nem költözött át a Marsra? Kezem-lábam, itt ülök a gép előtt, vagy az utcán fekszem a busz alatt?
Nekem senki ne mondja, hogy ez csak egy játék stb. Egy munka, amit el kell végezni és pont. (Ha én a saját szakmámban ilyen hibákat vétenék, lecsuknának szándékos ((tömeges)) emberölésért.)
És még mielőtt jönne bárki a szokásos maszlaggal: a teszt szerverre sem mentem ki, és nem adtam meg senkinek a kódom, egyes egyedül én viszem ezt a ... légvárat lassan 5éve, s nem: nem én szedegettem le a cuccokat, sem szórakozásból, sem részegen, sem józanon, sem sehogy!
Ha esetleg a játék fejlesztők (akik úgysem olvassák), ne adj Isten valami sértőt éreznének ki írásomból, akkor azt nyugodtan értelmezzék szándékos, erős felindulásból elkövetett tettként.
Nagy levegőt veszek... Lenyugszok... Lassan kiadom a mérgem... Már majdnem nyugodt vagyok... még egy utolsó szurka...: megyek ellenőrizni a Vpk-kat... a Pk-kat... a gyógyszereim... a háztetőt... a kertet... ni csak minden a helyén... a Vpk... a Pk... a Vpk... néha levegőt is veszek a tüdőmmel... a Vpk...
MH
Örök tanúságúl:
Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!"
(Petőfi)
Jelezve volt ez a hiba és Hétfőn utánna is néznek.
Azoknál fordul elő akiknek Labor vagy Műemlék volt a tulajdonában. Mikor le cserélődtek akkor sajna vitték a hozzá tartoző Vpk. felszereléseket is. Nem végleg hanem csak a felszerelésraktárba kerültek.
Én magam is meg jártam a főben és a négy királyságban (sajna az utobbiakban dezertem is lett reggelre).
GY.I.K.
Support
DISCORD
Nálam 3 helyen volt csupasz a várpari. Ott ahol labor volt nálam. Visszaraktam főbe, erre simán átrakta tüzesre, és fő megint csupasz volt. Nem tudom, néha arra gondolok (bár németeknél nehéz elképzelni), hogy valakinek ilyen humora van a fejlesztők közt. Persze eszembe jut, hogy kivel kéne viccelődniük, na de mindegy.
Anti