Főoldal Hungarian Javaslatok, dicséret és kritika

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

nomád és társai

sokadik beszélgetés de végre nem történne valami? iszonyú unalmas egysíkú lett a játék nomád idegen nomád.... tényleg ennyire nem érdekli a gg ét a játékosok? lassan nincs márt a térképen senki mindenki befejezi vagy kezdem úgy érezni hogy ez a cél.
gatijoz @ hu 2

Hozzászólások

 • BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,291
  sokadik beszélgetés de végre nem történne valami? iszonyú unalmas egysíkú lett a játék nomád idegen nomád.... tényleg ennyire nem érdekli a gg ét a játékosok? lassan nincs márt a térképen senki mindenki befejezi vagy kezdem úgy érezni hogy ez a cél.
  Nálam volt zöld beri, táboros beri, pengepart is mostanában, vihar sziget is fut és a távoli/horizont eventek is. Ha mégis unnám ezeket, akkor is lehet találni más, nem eventezős elfoglaltságot is. :) 
 • gatijoz (HU2)gatijoz (HU2) HU2 Bejegyzések: 116
  BM Rot mondta:
  sokadik beszélgetés de végre nem történne valami? iszonyú unalmas egysíkú lett a játék nomád idegen nomád.... tényleg ennyire nem érdekli a gg ét a játékosok? lassan nincs márt a térképen senki mindenki befejezi vagy kezdem úgy érezni hogy ez a cél.
  Nálam volt zöld beri, táboros beri, pengepart is mostanában, vihar sziget is fut és a távoli/horizont eventek is. Ha mégis unnám ezeket, akkor is lehet találni más, nem eventezős elfoglaltságot is. :) 
  szia ritkán írok igy vissza de ezt most te se komolyan gondoltad pontosan tudod miröl van szó hisz szinte mindenki erröl panaszkodik ezek amiket írtál csupán terelés és kifogás keresés és öszintén mond hogy nincs igazam. nagyon sokan márt csak a társaság miatt vannak itt nem a játék miatt hisz az unalmas egysíkú lett.
  gatijoz @ hu 2
 • humado (HU1)humado (HU1) HU1 Bejegyzések: 12
  szerkesztette ezt: 26.06.2021
  Érdekelne, hogy ha már úgyis csak idegen/varjú valamint nomád és néha külső és zöld beri van terítéken... Miért csak nomád és idegen/varjú számít bele a királysági ligába? Nem emlékszem mikor volt utoljára hogy beris pontot számolt a királysági ligacsoport. Miért nem? Miért csak idegen/varjú és nomád számít ebbe bele? 
  A másik dolog hogy mikor óhajtják már mondjuk a szövetségi jutalmakat megreformálni ezen eventeknél, mert kb semmit nem ér már se az amit előrehaladásért oszt a rendszer, se a helyezett jutalmak. Egyszerűen nincs ami motiválja az embereket, se a fizetőst, se a vékonypénzű hétvégi játékost. 

  A másik dolog hogy a kovácsmestert egy csipcsupp szöveggel "optimalizálás" címén vágták meg. Mi optimalizáció van ebben? Mi benne a balansz mikor van akinél 5 millió kánláda csücsül a raktárban mert szemfüles volt és számított rá hogy el fogják rontani, és van akinél 5 ezer darab sincs mert pont úgy találta meg a változás hogy nem volt feltankolva. 

  Ez aztán a fair hozzáállás és az "egyenlő" esélyek megteremtése, mikor így most már még az aktív, free játékosok közt is óriási szakadék van az egyenlőtlen készletek jóvoltából. Persze tudjuk hogy mire hajt ez az egész... "Fizess! Fizess! FIZEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSS!" És ha már eleve fizettél akkor még többet fizessss!  ;)
  Post edited by BM Rot on
  humado @ hu 1
 • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 357
  Sziasztok.
  Kicsit én is le írom a véleményem, és tájékoztatlak is a munkánkról.
  Igen nekünk sem tetszik ez a monoton játékmenet és a kovácsmester valamint a viharon az egyéni nyeremények bevezetése, változás sem.
  Rot azt próbálja tolmácsolni amit a fejlesztők válaszolnak általában a panaszainkra. 

  Mióta volt a viharos frisítés és a kovácsmesteres frisítés, azóta folyamatosan panaszkodunk és továbítjuk az ötleteiteket(persze ami meg valósítható és komoly) !!!
  Minden héten jelezzük, hogy kell a szamuráj event,
  Minden héten jelezzük, hogy fel kellene újítani a szövetségi top nyereményeket az eventeken.

  De kicsit gondoljatok vissza: jó pár évvel ezelött hogy tudtunk eventezni annyi növelő eszköz és bónusz nélkül ?
  Ugye hogy lehetett a gyártható piros zászlókkal is csapkodni az idegneket ?
  Nagy keservesen össze lehetett szedni néhány kántáblát minden növelő eszköz nélkül ? 
  Mindenhol gyártottuk a fa pajzsokat ezerrel, és a piross zászlókat .... rablóztunk is hogy legyen elegendő arany és nyersi a gyártáshoz.
  Szinte senki sem rablózik már mert mindehol folyik ki a nyersi és arany is dugig van  - ezért lett unalmas mert nem rablózunk !!!
  Mikor az összes parancsnokod kint volt a rablókon , esetleg párral eventeztél még , akkor nem volt unalmas, még úgy sem hogy sokkal kevesebb volt a nyeremény.
  És mégis élvezhető volt a játék.
  Az hogy a rubinosokkal nem tudjuk fel venni a versenyt az egy dolog  - azt régebb sem tudtuk. Nem várhatjuk el hogy egyből ingyen minden maxos pontnövelő az ölünkbe hulljon. Játszani kell SOKAT és intenzíven. Sok kicsi sokra megy alapon.
  Egy két eventet ki hagysz akkor a következőn van esélyed a lígában is mert akkor már gyengébb csoportba sorol a rendszer.

  Szó ami szó  nem panaszkodni kell hanem játszani és fejlődni.
  Horizont , építgetős Távolin lehet eredményeket elérni pénzbefektetés nélkül is. Viszont aki ki sem megy mert "semmi esély" az nem tud fejlődni mert nincs alapanyagja a jó épületelemekre és nincs fejlesztési-építési zsetonja sem.
  A fentebb leírt módszerrel a lígában is lehet gyüjtögetni a Sceattákat lassan de bíztosan.
  Tehát fejlődni lehet most is igaz lassaban mint akik rubinoznak de az esély meg van reá mindeninek.

 • Kriszta701 (HU2)Kriszta701 (HU2) HU2 Bejegyzések: 41
  Azon gondolkoztam, hogy ha a nomádért "nyafognánk", akkor kapnánk végre szamut? Mióta egyre többen reklamálunk, hogy nincs szamu és elég már a nomádból, eszükbe se jut szamut adni, nehogy már jó legyen a játékosoknak. Ki kellene próbálni fordítva. Kérjünk egy hetes nomádot, mert azt annyira szeretjük, nem elég 4 nap belőle :D 
  Kezdem azt hinni, hogy tényleg senkit nem érdekel kinek mi a véleménye. Vagy teljesen tönkre akarják tenni a játékot és az a cél, hogy magunktól hagyjuk abba? 
  Én személy szerint szerettem eventezni, de lassan már belépni is csak a társaság miatt van értelme. A játék kezd közelíteni a 0-hoz. 
 • patrik78 (HU2)patrik78 (HU2) HU2 Bejegyzések: 274
  Azt már nagyjából 1 éve elérte

 • lucifer1 (HU2)lucifer1 (HU2) HU2 Bejegyzések: 98
  szerkesztette ezt: 09.07.2021
  Sziasztok, csak egy apró megjegyzés, mindenki mondja, hogy így meg úgy járnak jól azok, akik fizetnek a játékban. Már az úgymond "fizetős" játékosok többsége is jóval kevesebbet költ a játékra, mint korábban. Ennek az oka a gge pénz éhsége, kész vicc, hogy pl. megveszel egy 2500-as közrendű díszt, mert az a csúcs és erre egy hét múlva már dobja be a 2600-ast, utána meg a 2700-ast és így tovább. Ebbe már a fizetős játékosok zöme is belefáradt, persze vannak, akik még vásárolgatnak, de szerintem összességében már a fizetős játékosok is sokkal kevesebbet költenek a játékra. Persze nekik még vannak tartalékiak, de nem fogják egy eventre elszórni, így még jó ideig elvannak ezekkel az eszközökkel. Szóval a gge terve, hogy még többet költsünk a játékra öngól volt, mert a játékosok 98%-a behúzta a kéziféket, ha költésről van szó. Plusz szinte minden honnan azt lehet hallani, hogy a játékosok zömének elment a kedve a játéktól, függetlenül attól, hogy költ-e rá, vagy sem. Szóval szép volt gge, gratulálok ehhez.

  Lucifer
  Post edited by lucifer1 (HU2) on
 • chalks (HU2)chalks (HU2) HU2 Bejegyzések: 37
  Sziasztok!

  Sok kifogás van, írom a sajátom: Én néha vásároltam rubint, de már nem látom semmi értelmét! Számomra azért kezd unalmas lenni, mert nincs fejlődés!!! Illetve olyanok a feltételek amik még rubinnal is csak lassan jőn őssze. Mikor megláttam a 7. torony anyag igényét, csak káromkodni tudtam :-((( Sajnos nincs érdemi haladás, ami lekötné a játékosokat!
  chalks @ hu 2

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt