Főoldal Hungarian Hivatalos Hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Frissítés - 2021. július

BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,271
szerkesztette ezt: 01.07.2021 itt: Hivatalos Hírek

Két új épület vár!Perzsel a nyári napsütés, ennek ellenére a szorgos mesteremberek a Nagy Birodalom legújabb frissítésén dolgoznak! Megfeszített erővel dolgoznak, és minden tudásukat bevetik, hogy folyamatosan fejlesszék készségeiket a legendás eszközök megalkotása érdekében. Zsenialitásuk két új épületet eredményezett: a feldolgozót és az eszközkovácsot!

Ez a két épület sceattakutatások révén oldható fel, méghozzá a Legendák csarnoka legfőbb képességeivel. Fontos kiemelni, hogy ez a két épület csak a fő kastélyodban helyezhető el Ideje részletesebben bemutatni ezeket az épületeket.

A feldolgozó
 A feldolgozó a fő kastélyod fa- és kőkészletét feldolgozott változatukká alakítja (feldolgozott kő és feldolgozott fa). Ezeket az eszközkovácsnál használhatod fel elképesztő eszközök összetevőinek létrehozásához. Csak válaszd ki a kívánt feldolgozott erőforrást, majd koppints az előállítás gombra. Az előállítási folyamat azonnal kezdetét veszi. Ehhez azonban előállítási útmutatókra is szükséged lesz. Az útmutatók elengedhetetlenek az előállítási folyamatokhoz, ezek automatikusan elérhetővé válnak a feldolgozó felépítését követően. Emellett hatással vannak az erőforrások kimenetére is, valamint a kutatótoronyban fejleszthetők. 


Egy előállítási folyamat elindításhoz egy üres előállítási mező szükséges. Aggodalomra viszont semmi ok, hiszen sorba állíthatod az előállítási folyamatokat, így automatikusan elkezdődnek, mihelyst egy hely felszabadul. Ha úgy véled, hogy az előállítási mezők nem felelnek meg az igényeidnek, érmékkel vásárolhatsz további előállítási és sormezőket. Ezek a vásárlást követően korlátozott ideig érhetők el.

Az eszközkovács

Az eszközkovács segítségével elképesztő eszközöket oldhatsz fel az ostrom- és védelmi műhelyekben, az előző Legendák csarnoka verzió egységeinek feloldásához hasonlóan. Ezek feloldásához feldolgozott és királyi erőforrásokra lesz szükséged. Korában már bemutattuk a feldolgozott erőforrásokat, de mi a helyzet a királyi erőforrásokkal?  Ezek egyedi erőforrások, amelyek a Nagy Birodalmon kívüli királyságokban állíthatók elő, majd a fő kastélyba szállíthatók át.

Mihelyst mind a három szükséges elemmel rendelkezel, megkezdődhet a szükséges összetevő előállítása annak kiválasztásával. Kattints az előállítás gombra, és rögtön kezdetét veszi a folyamat. A feldolgozó esetében minden előállítási folyamathoz egy üres előállítási mező szükséges. Ezek a folyamatok sorba állíthatók, és lehetőséged lesz további mezők vásárlására (amelyek a vásárlást követően korlátozott ideig érhetők el).

Számos hasznos eszközt állíthatsz elő a két új épület segítségével, azonban nem fogjuk az összesről lerántani a leplet, szóval vess rájuk egy pillantást a játékban!

Hozzászólások

Sign In to comment.