Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
💥 Egyéni problémák 💥
Sign In to comment.
Nem nagyon jártam még itt igy elöre is elnézést ha rossz helyen érdeklödöm.
Kaptam ma emilt hogy egy éve játszom kaptam jutalmat hozzá kodot hogy 30 napig beválthatom klassz ajándék gondoltam jól jön de jött a meglepi "a kodod nem érvényes" ebben az esetben mi történt?Ha valaki tud választ köszönettel veszem
Kerge birka
Ahhoz, hogy az éfordulós ajándékot át tudd venni szükséges, hogy a játék beállításoknál a fiókadatok és hírlevél pontnál feliratkozz a Goodgame Empire hírleveleire.
Rot
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
köszönöm hogy idöt szántál rám
Kerge
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
Fiókadat hírlevél olyan freemail cím van ami azóta megszünt.
Már többször próbáltam kérni változtatást, utóbbi kérésemre még csak válasz sem jött!
Hát csak gratulálni tudok ennyire nagyra becsülnek!
Ja nem vagyok nagy rubin vásárló , de néha veszek és ehhez meg is adtam telefonszámot amivel vásárolok. Semmi továbbra sem oldódik meg a probléma
arra katt reá és ott kell be irnod a kódot.
Ez ha jól tudom csak akkor mőködik ha fel vagy íratkozva a hirlevelekre.
GY.I.K.
Support
Elüntek a be nem szedett függőben lévő jutalmaim :-(
Nem irja seholhogy elvesznek egy idő múlva igy nem értem hova tüntek el ??
üdv Vaddisznó
Ha azok a korlátok magasra vannak véve, akkor amint az élelem vagy a méz a beállított érték alá esik, a sörtermelés visszaesik egy akkora %-ra, hogy ne fogyjon el az élelem, illetve a méz. Emellett ha a méztermelés pozitív és megtelik a raktár, akkor a sörtermelés visszaál akkora %-ra, amivel a fogyasztás a legnagyobb már nem pozitív értéket adja.
Rot
12000 kánládát és után még 600 vásároltam de nem kaptam meg.
Üdv. Titusz4
Ilyen témában a support az illetékes, nekik kell írni.
Rot
Nekem az a problémám, hogy a kovács még mindig rossz nálam, ezért nem tudok normális eventezni!