Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Mézsör

Sziasztok!
Egy olyan problémát szeretnék bejelenteni, hogy van a szerencsekerék és ügye ott sok mézsörrel táplálkozó katonát lehet kipörgetni, viszont 70/650-es szint alatt ha jól tudom nem lehet termelni, és ez így igazából kukába is megy az egész. Tehát evvel lehetne valamit kezdeni? Vagy kit kéne meg keresni, hogy tessék szépen vissza szolgáltatni a jegyeket vagy új katonákat adjanak helyette? Mert ez így nem teljesen oké! Kicsi lehúzás szagga van.
Üdv Krisz
Egy olyan problémát szeretnék bejelenteni, hogy van a szerencsekerék és ügye ott sok mézsörrel táplálkozó katonát lehet kipörgetni, viszont 70/650-es szint alatt ha jól tudom nem lehet termelni, és ez így igazából kukába is megy az egész. Tehát evvel lehetne valamit kezdeni? Vagy kit kéne meg keresni, hogy tessék szépen vissza szolgáltatni a jegyeket vagy új katonákat adjanak helyette? Mert ez így nem teljesen oké! Kicsi lehúzás szagga van.

Üdv Krisz
Hu2
Plussz 18, nekem kell ez a csaj,
Isten nem játszik itt mindenki csal.
Parfüm meg szesz, mélynyomó meg bláz DSFprod,
ettől remeg a ház. Fekete pénz, titkok, [...] meg bűn,
Húzzák a nótánkat egy hegedűn.
Gyertyaláng, vérvörös rúzs, meg a bor,
Ehhez a sztorihoz már kevés a toll.
0
A pörgetett katonákat el lehet lőni, játékost támadni vele. Igaz nem tudod eltartani, tehát nem marad meg a mézes katona a kellő szint alatt hosszabb ideig, de ameddig felpakolsz, és elindítod a támadást addig nem halnak meg.
Tehát aki szeretne egy szépet ütni, 650 alatt akár, akkor vesz jegyet, és ha kipörög a mézes katona támad vele. Szóval nem feltétlenül megy kukába.
Támadót is ugyanúgy ad, én arra értettem.
Mindenkinek magánügye ki mire költ.
Sajnos a normál működése a játékosok számára nem komfortos. Ezt már többen és gondolom sok szerveren is jelezték. Mindennél tud kárba menni, kifolyni a nyersi, egyedül a mézsörnél nem. Ami azt jelenti, hogyha tele a raktár, akkor magától átáll egy olyan %-os termelésre, aminél már minuszos a termelés. Egy példát írok erre.
Pl van jelenleg 50 ezer mézsöröd a raktáradban. És az óránkénti termelés 5000. A raktárad kapacitása 100 ezer. Az 1 %-os mézsörtermelésed 8 ezer. És még egy infó szükséges a példához, hogy mennyi lenne a legkisebb minusz termelésed a jelenlegi mézsörös katonalétszám és termelés mellett, ami tegyük fel hogy -7000.
A fentiekből következik, hogy 50000 mézsör fér még a raktáradba. Az 5 ezer óránkénti termelésnél ez 10 óra, és megtelik a raktárad. Ekkor fog történni egy automatikus beállítás arra a %-ra, ahol már nem pluszos a termelés, mert nem tud túlfolyni. Jelen példában ez -7 ezer. Mert egy %-kal feljebb már +1000 lenne a termelés, ami a jelenlegi működésben már nem megfelelő. Ekkor még kicsit több mint 14 óra múlva elfogy a mézsör. A példában 24 óráig még nem következik be a dezert. Dezert nem teljes lesz, ha a mézsörtermelés nem áll le (ez fontos, van kajád és mézed, nem mész a limit alá, amit beállítottál) , csak nullára csökkenti a mézsörtermelés különbségét, az a példában ha nincs mézsörfogyasztó csökkentőd, akkor 3500 relikvia fog dezertálni, mert -7000-en állt a mézsöröd. Ezt már teszteltem
De természetesen egy egyszerű példa, nincs változás a katonalétszámban, azaz nem toborzol éppen valküröket pl., ami befolyásolja a további történéseket.
Remélem érthető
Üdv.
nyirfa
Tehát nem telhetett meg teljesen a raktár.
Ha csak nem változik vagy a termelés vagy a raktárkapacitás, amikor kilép a játékból.
Valaki esetleg ezt is felvethetné a szeánszon. En is szembesültem már ezzel, és gondolom sokan mások is. -2es termelés, es mégis átáll. Ami furcsa, hogy nincs rendszer benne, amikor a kedve tartja, ott ahol a kedve tartja, és annyival amennyivel a kedve tartja. Ez azért izgalmas, mert ha egy 100 000-es raktárnál átállunk nagyrészt sörös katonák tartására, akkor egy ilyen móka 10 000-es dezertálást eredményezhet.
'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
Ez jól hangzik, csak ott sántít, hogy tegnap a főkastélyban, és a külső világokban változatlan maradt a termelés, viszont mindhárom erődöm átfordult minuszba. Innentől nem tudom követni a logikáját.....
Ezt egy hiba okozza, az bolondítja meg a dolgot időnként, ha a kastélyodtól/erődödtől távol vannak sörös katonáid miközben offline vagy. Amíg nem kerül javításra, addig ne küldd ki a katonáid amíg offline vagy, vagy pedig maradj bejelentkezve és úgy küldd ki.
Rot
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁