Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Ez csak egy játék nem kell vér komolyan venni
Ne haragudj de amiket írtál nem értek egyet!
Rengeteg játék ötletünk volt már konkrétan nekem is!
1 szót nem írtatok se válasz gyanánt hogy továbbítjátok!(vagy hogy lett-e erről beszélgetve)
példák amik változások lettek be vezetve:
Ez a nagyobb 2500-as dísz vagy az eventeken 2x elérhető nagyobb ezüst arany érmék!(bizonyos díszek közrend növelése)
Rot tőled kérdezem ezekhez a játék változtatásokhoz ész kell és fejlesztői csapat ehhez kell az amit írtál hogy fel mérjék mi az ami előrébb viheti a játékot?
Ugye nem akarsz te is h ülyének nézni minket?
Fejlesztői csapat ennyire viszi Németországban?
Az újítások ötletességei kb egy 10 éves gyerek szintjén van!
Még 1 kérdés hány olyan event jött létre a játékban az elmúlt 1-2 vagy 3 évben ami teljesen új és eltér az eddigi eventektől?
A változatosság a játékban kb a monotonitás legalsó szintjén van és ehhez kapcsolódik a sok semmrievaló felmérésük!
Ehhez ne küldözgessenek 2 hetente ki töltendő kérdőíveket!
Volt 1 topic amiben javasoltuk háborús event létre hozását is hogy valami új típusú event legyen!
Amihez konkrétan fejleszteni is kellett volna semmit se teremtettek a játékban!
Konkrétan csak a régóta létező eventeket toldozták foltozták! Ezekből próbálnak 100adszor is le húzni plusz pénzt tőlünk!
Van még 1 kérdésem miért a játékosoktól várják el folyamatosan hogy mi adjunk ötleteket a németeknek csak ennyi eszük van erre képesek csak hogy el vesznek be tesznek ezt vagy azt?
Ezért kapnak fizetést? Ezért várnak tőlünk pénz kőltést?
Hun-Foglalás szövetség
Marsall
Írok pár sort, csak azért, hogy legyen pozitív vélemény is a változásokkal kapcsolatban.
Soha, egyetlen fillért sem költöttem a játékra, így nem is tudtam jelentősen haladni.
Aztán jöttek a korlátlan és olcsó eszközök, amiknek és a szorgalmamnak köszönhetően versenyben tudtam maradni a lusta, fizetős játékosokkal szemben.
Ehhez persze napi 10-12 órát kellett játszanom, az életem erről szólt, semmi mással nem foglalkoztam.
De most felszabadultam!
Nem kell hajtanom, mert nincs esélyem!
Marad időm az ÉLET-re!
Meggyógyul az egér használat miatti ínhüvely gyulladásom!
A szemem használhatom 50 cm-nél messzebb lévő tárgyak nézésére!
Talán a súlyom is csökkenni kezd, ha unalmamban nem a gép előtt ülők, hanem járok egyet!
Naponta egyszer még felnézek, rablózok egy kört, megcsinálom a napi feladatokat, esetleg elindítok egy kutatást, aztán annyi.
Köszönöm GG a szabadságot!
Köszönöm, hogy visszaadtad az életemet!
Üdv : András
Metalbandi: nekem is kezd már gyógyulni az inhüvely gyulladásom, ezt a pozitívumot el tudom mondani én is
Utolsó vagyok a ligában, és nem is érdekel. Totál elvették a kedvet a játéktól.
Ha már így meg lettem szólítva, válaszolok.
Az ötletekhez kapcsolódóan: minden hétvégén továbbítjuk az ötleteket, legalábbis azokat, amik nem azon a szinten vannak, hogy addoljanak csak nekem 1 millió rubint milyen nap mert az milyen jó.
Az eventekkel kapcsolatos felvetéseid is teljesen megértem, sok olyan ötlet van, ami jó lenne egyes játékosoknak, de ne felejtsük el, hogy itt nem csak Te, nem csak én vagy egy-egy bármilyen játékos a tényező, nagyon sok mindentől függnek a dolgok. Rengetegszer felmerülő javaslat például, hogy frissítsék a nomádos boltok jutalmait mert mennyire elavultak. Elavultak, persze, ez igaz, de egy kicsit gondolj bele abba, hogy milyen kérdések merülnek fel. Jó lenne mondjuk 30-as szintű elemeket berakni a nomád boltokba? Hogy ne lenne jó! Na de hogy áraznád be őket, amikor van, akinek 0 táblája van, mert mindig elkölti pl. azért, hogy a havi eventen elől legyen, de van olyan játékos is aki évek óta gyűjtöget a jobb jutalmak reményében és 10, netalántán 100 milliós tételeket halmoztak fel? Milyen árazást szabjanak egy ilyen boltra? A kovácsos frissítés is visszavezethető ide, bár ez se oldja meg a kialakult különbségek problémáját, de legalább nem növeli tovább ekkora mértékben. Én is azt gondolom, hogy ez egy elég szerencsétlen megoldás így, de ha kicsit belegondolsz, hogy mit okoznak például a pontnövelős eszközök... Vegyük alapul a 8%-os ládát. 8%, nem tűnik semminek első hallásra. De ha egy +5 hullám megjelenéssel megspékelve indítod, kis híján 100x-os szorzót jelent egy-egy ütésre. És erre még vehető 2000%. Az ideális eset szerintem az lenne, ha az elérhető növelők adnának legfeljebb 20-30% bónuszt, mert akkor nem alakulna ki akkora különbség egy-egy eventen, mint pl. most a nomádon a régóta aktívan játszók és az új, kevésbé aktív játékosok között, hogy gyakorlatilag ne lehessen fejlesztéseket eszközölni. Nyilván lehetne új eventeket is futtatni, de a régieket rendberakni se ártana. Most ez utóbbin próbálkoztak, elég csekély sikerrel.
Ötleteket adni pedig nem költelező, csak egy lehetőség. Mint említettem, a játékosok és fejlesztők érdekeit nehéz összehangolni. Mi azon igyekszünk, hogy ebben segítsünk, még ha ennek folyamataiba Ti nem is láttok bele és hitetlenek vagytok ezzel kapcsolatban, akkor is.
Rot
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
Nem kell szépíteni a dolgokat
99% egy és ugyan az a véleménye ez biztos
A GG adta a lehetőséget felénk játékosok felé amit mi játékosok ki is használtunk azaz játszhatott mindenki kedve szerint
Ezt most egy vonással vissza vette
Akiknek lehetősége volt rubint venni azok ezek után is ezt fogják tenni ha jó ajánlatokat dobnak be
És ez így van jól nem is evvel van baj
A bibi az hogy ezek után jóval kevesebben fogunk tudni elérni szép és jó eredményt amitől sikeresnek érezhettük magunkat
Jó ötlet ugyan már hol mit ?
A megoldásnak az lenne a GG-nek ha sokkal több rubin vásárlás lenne
Nos ami biztos részemről nem lesz
Annyit játszunk ami épp elég aztán kész
Jó lesz ez így
Először is köszönöm válaszod!
gyorsan elöljáróban nem hozzád szólt a negatív jelzőim!
Pár szóban akkor ki bontanám a problémáinkat mint játékosoknak ami gondjai vannak gge rendszerével!
1. éves szinten mennyi kérdőívet kapunk kb 100-500 között nagyjából mind ugyanarra a sablonra épül!
Értelmetlen semmilyen előre mutató irányt nem ad se nekünk se a játék fejlesztőknek!
Ennek a dolognak semmi haszna!
A 2. amit említettél hogy mi nem látunk bele a fejlesztők dolgába!
Hogy is mondjam szépen ? Kit érdekel például az hogy az én munkahelyemen a napi 20-30 küllönböző vásárló technikai gondját én hogy oldom meg? SENKIT
Az én munkahelyemen is néha új programokat kell gyártanom a felhasználók kedvéért ha nem tenném meg a vásárlók kedvéért 2 dolog történne vagy engem rúgnának ki vagy a vásárló hagyna ott és nem venne többet!
És igen néha kisérletezni is kell nem lehet állandóan ugyanazokat a dolgokat el adni mert egy idő után erre már nem vevő a vásárló!
Lehet nehezükre esne új eventeket ki találniuk oda fenn de mire kapják akkor a fizetésüket?
A gge fejlesztői nem tudják nem látják mire lenne vevő a játékos? Nincsenek be épített embereik a különböző szervereken ezek csak ilyen félve feltett kérdések!
Újra fel teszem régi kérdést tényleg csak ennyi hogy 1 díszt be raknak egy ősrégi eventbe ennyire futja?
Nem tudják fel mérni hogy mi az az ár amire anno be kellett volna árazni az eszköz vásárlást?
Az hogy a szerencsekereket meg kurtitják?
Az árakat több hónap után meg szorozzák 10-l ez a megoldás a játékra?
Ennyire futja a német fejlesztőknek?
Rot a kérdéseimre amikre gondolsz arra válaszolj!
Hun-Foglalás szövetség
Marsall
1) Ha valaki csak 1 ponttal is túllépi a megbeszélt korlátot, mindenki más bukik 1 rangot. És azt ismerjük el hogy nem lehet pontosan kiszámolni hogy egy támadással te mennyi táblát vagy dp-t fogsz kapni. vagy akkor az a 300 ember az folyamatosan beszél egymással hogy "jajj bocsi, 1-el több pontom van, üssetek ti is még egyet, és reménykedjünk hogy mindenkinek ugyan annyi pontja lesz".
2) Mi van azokkal akiknek valami oknál fogva kell az 500k-s jutalom mert ezüstöt vagy aranyat akar szerezni. Akkor azok se tolhassák tovább?
3) Mindig van egy troll aki keresztbehúzza a számításokat, főleg akkor ha ilyen alacsonyra tesszük a lécet. Távoliban is azért kellett felmennünk 95 ezer pontra hogy elkerüljük a trollokat, mert már túl drága lett volna nekik ebbe belerondítani (más téma hogy valakinek így is sikerült).
4) Túlbecsülöd az embereket. Vannak sokan akik fel se tudják fogni ha egy ilyet elővezetsz nekik. Néha ledöbbenek az emberek ostobaságán én is. Akár az előző távoliból kiindulva, akár a horizontos tapasztalatokból, mert még mindig vannak olyan magyarok akik olyan leveleket írnak hogy "ninsc elég külföldi?"
Távoliban azért működött és tudtunk harmadik helyen végezni, mert ott egy épület fix hatalompontot ad, és ki tudtuk sakkozni hogy kereken mennyi pontunk legyen. Ez a helycserésnél fixen nem működne, a szobrosnál meg nagyon sok szervezés lenne, annyira sok hogy lehetetlen. 2-3 ember tud csak így pontot összeegyeztetni, több nem.
A fenti hozzászólásodból kiragadnék egy részletet:
.....az ilyen eventekre fordított idő nagyon nagyra nőtt, emiatt a többi játékfunkció pedig szinte nincs is használva. Ez új dolgok bevezetését is nehezíti, mert minek vezessenek be újdonságokat, ha az alap eventekbe fekteti az ideje 95%-át mindenki, amiből még csak haszon se nagyon származik a fejlesztők részére?.....
Ebből kiindulva akkor rendben, horizontozzunk...
Felteszem a kérdést: Az egyéni játékos a fejlődésének érdekében a top 400ban kell hogy legyen horizonton megszerezhető értékelhető nyeremény eléréséhez. Ehhez a ráfordított időn kívül, véleményed szerint mennyi pénz kell? Kb tudja mindenki, de megsaccolni sem tudjuk. Akkor szerinted miért tölti a hagyományos eventezéssel az ideje 95%-át mindenki?
Megválaszolom: mert elérhetetlen a játékosok 99%-ának!
Innentől kezdve a gg fejlesztők ne csodálkozzanak azon, ha nincs haszon..
Inkább azt tanácsolom a tisztelt fejlesztőknek, hogy mindenki számára elérhető nyereményeket vezessenek be a játékban.
A pénzeseknek persze gyorsabban elérhető, a kevésbé pénzeseknek meg lassabban , DE elérhető legyen mindenki számára!
És még valami észrevétel, ami ugyan nem ehhez a témához tartozik, de már régóta nem tetszik.
Ha rubinért vásárolok, akkor azonnal szeretném megkapni amit vásárolok! Special a védett üzemmódra , a galambra gondolok! Nulla az esélyegyenlőség, míg valaki rubinért megvesz, és azonnal megkap több tízezer támadót, addig a másik 24 órát vár arra, amit megfizetett!
Tisztelettel: SoLiNaMi
Alakul valami
Szövetség : Hun-foglalás
Csak így tovább GG irány a lejtő
Egy hozzászólás a témához. Lehetséges, hogy nem kellett volna meglépniük korábban a korlátlanul olcsón kivehető eszközöket, és akkor senki nem lenne felháborodva most. Akik költeni szoktak a játékra, az utóbbi időben, ha volt ideje játszani, akkor nem igazán vett rubint a zöldön, vagy eventajánlatot, hacsak nem célja volt elérni valamit, pl a ligában megelőzni valakit, amihez már nem volt elegendő csak a kivett eszköz. Vagy ha egy szövetség egy eventet szeretett volna megnyerni az értéktelen ajándék miatt
Most mi lesz? Mindenki visszaveszi a szerzett pontját, nemcsak az aki nem költ a játékra, az is, aki költ. Feleslegesen hajtottuk magunkat a minél több pont eléréséért. Lehet, hogy sokaknak gondot fog okozni a 2500-as dísz elérése, de ha szerez rubint rablózásból, akkor abból tud a bestsellerboltban aránylag olcsón venni növelőket az eventek alatt. Ha nem jelenik meg esetleg a bestsellerbolt, mert soha nem vásárolt rubint, lehet érdemes időszakonként egy minimális összegért venni, és akkor ez a lehetőség megvan. Nem tudom, hogy akik rubin és minden nélkül eventeztek, azoknak az átugrójuk elegendő volt-e az eventezéshez, abból csak korlátozottan állt rendelkezésre a kovácsinasnál. Így a mostani rendszerben ez vélhetőleg elegendő lesz, fog jutni a fejlődéshez is belőle.
Szerintem azzal, hogy most csökkentették az eszközöket az inasnál nem lesz több eventajánlat-vétel, most is csak a liga és egyéb okok miatt fognak venni ajánlatot azok is, akik megtehetik, de korábban is csak emiatt volt vétel, sőt akár csökkenhet is az ajánlatvétel, mert nem kell annyi pont, meglévő eszközzel is elérhető esetleg a kívánt pontmennyiség. Az eventek csak a liga miatt fontos (persze tudom a 2500-as dísztárgy is fontos), hogy az eventvégi jutalmat megkapjuk, meg a rangok miatt a scaettákat.
Egy kis idő múlva hozzászokunk a kevesebb pontokhoz, nem kell ezt a monoton vonatozást csinálni órákon, netán napokon keresztül.
A korábbi hozzászólásokat olvasva ez egy kicsit vagy nagyon eltérő vélemény.
Egy valami változás viszont nekem nem tetszik az inasnál, ami nem is egy változtatás eredményének a korrigálása, mivel a kezdetektől fogva így volt. Miért kellett megváltoztatni az aranyból ezüstbe való átváltás arányát? Eddig 3 db ezüst volt egy arany, és most csak kettő. Én ezt sérelmezem. Lehetett volna ehhez beadni mindenkinek egy külön ablakot, hogy a meglévő pontjait a régi szerint be kívánja-e váltani 3x ezüstért vagy nem? Miért nem változott a visszafelé arány? Az továbbra is 5 ezüstért ad 1 db aranyat. Ha már úgysem lehet annyi cuccost beváltani ezüstért, akkor az 1:3 arányt legalább meghagyhatták volna, ahogy a kezdetektől fogva volt. Ezt nem lehet ráfogni egy időközbeni változtatásra.
Üdv.
nyirfa
Régi nomád eventbe nem fizzetö játékosok felhalmozzák az idö áttugrot és lehetet elég szép számokat elérni top100-ban benne lenni 1 milla táblát össze szedni stb.
Kérdezem én kinek is baj ez? Akik birnak bele költeni vagy akik nem?
Nagyon ugy érzem hogy szurta a szemét egyes embereknek hogy kicsit több idöbefektetésel pénz nélkül is ugyan azt lehet elérni mint pénzzel.
Szövetség : Hun-foglalás
2 nomád le ment a változtatás óta!
A kedv és a játékra vagy eventre fordított időm kb a felére csökkent a frissítés' miatt!
Eredményeim az első nomádnál 140 000 pont most 50 000 bocsánat már a 60e pontot is el hagytam szárnyalok
A szükséges eventes eszközöket ki veszem 6 napos frissülésekkor ahogy anno is!
A 175 000 pontos díszig esélyem sincs!
A csapat társaim is detto hasonló eredményeket érnek el +/- 10-20 max 30e pont!
Nyírfa igen anno amikor be hozták az olcsó eventes eszközök vásárlását azt nem így kellett volna!
A csapattársam Dávid(aranka5) írta sok sok év tapasztalat után nem tudják mire képesek a játékosok pénzzel vagy anélkül?
Ennyire ostobán frissitgetnek?
Erre kapják a fizetésüket?
Nem baj ahogy Glad írta ez így jó ahogy van miért sírunk?
Hiszen ott van multi milliomos réteg mehet a horizont meg távoli a gazdagoknak és aki akar költ az halad a többiek meg mennek a süllyesztőbe! Kicsit durván fogalmaztam?
Hun-Foglalás szövetség
Marsall