Főoldal Hungarian Javaslatok, dicséret és kritika

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

GG TÚL KAPÁSA !

2

Hozzászólások

 • aranka5 (HU2)aranka5 (HU2) HU2 Bejegyzések: 15
  CSIBI (HU2) mondta:
  igen  pontosan  erre  gondoltam    de  ide  össze  fogás  kellene  össze  kellene  hozni
  Támogatom az ötletet 
  aranka5 hu2
  Szövetség : Hun-foglalás 
  Ez csak egy játék nem kell vér komolyan venni :)
 • Rhiannon (HU2)Rhiannon (HU2) HU2 Bejegyzések: 134
  Gomes: minden szavaddal egyet értek, a játék pontosan ilyen szinten áll, ahogy leírtad.

  Metalbandi: nekem is kezd már gyógyulni az inhüvely gyulladásom, ezt a pozitívumot el tudom mondani én is :)
  Utolsó vagyok a ligában, és nem is érdekel. Totál elvették a kedvet a játéktól.
 • patrik78 (HU2)patrik78 (HU2) HU2 Bejegyzések: 288
  lassan én is csak a reklámok miatt járok, mert ha nem lennének lemaradtam volna a "Flettó" show-ról
 • BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,559
  Rot!
  Ne haragudj de amiket írtál nem értek egyet!

  Rengeteg játék ötletünk volt már konkrétan nekem is!

  1 szót nem írtatok se válasz gyanánt hogy továbbítjátok!(vagy hogy lett-e erről beszélgetve)

  példák amik változások lettek be vezetve:

  Ez a nagyobb 2500-as dísz vagy az eventeken 2x elérhető nagyobb ezüst arany érmék!(bizonyos díszek közrend növelése)

  Rot tőled kérdezem ezekhez a játék változtatásokhoz ész kell és fejlesztői csapat ehhez kell az amit írtál hogy fel mérjék mi az ami előrébb viheti a játékot?

  Ugye nem akarsz te is h ülyének nézni minket?
  Fejlesztői csapat ennyire viszi Németországban?
  Az újítások ötletességei kb egy 10 éves gyerek szintjén van!

  Még 1 kérdés hány olyan event jött létre a játékban az elmúlt 1-2 vagy 3 évben ami teljesen új és eltér az eddigi eventektől?

  A változatosság a játékban kb a monotonitás legalsó szintjén van és ehhez kapcsolódik a sok semmrievaló felmérésük!
  Ehhez ne küldözgessenek 2 hetente ki töltendő kérdőíveket!

  Volt 1 topic amiben javasoltuk háborús event létre hozását is hogy valami új típusú event legyen!
  Amihez konkrétan fejleszteni is kellett volna semmit se teremtettek a játékban!

  Konkrétan csak a régóta létező eventeket toldozták foltozták! Ezekből próbálnak 100adszor is le húzni plusz pénzt tőlünk!
  Van még 1 kérdésem miért a játékosoktól várják el folyamatosan hogy mi adjunk ötleteket a németeknek csak ennyi eszük van erre képesek csak hogy el vesznek be tesznek ezt vagy azt?
  Ezért kapnak fizetést? Ezért várnak tőlünk pénz kőltést?

  Szia!

  Ha már így meg lettem szólítva, válaszolok.
  Az ötletekhez kapcsolódóan: minden hétvégén továbbítjuk az ötleteket, legalábbis azokat, amik nem azon a szinten vannak, hogy addoljanak csak nekem 1 millió rubint milyen nap mert az milyen jó. :) Konkrétan emlékszem a Te/Ti ötletetekre is. Lehet, hogy nem írjuk oda minden ötlethez, hogy továbbítva, hisz evidens, hogy továbbítjuk. Viszont az ötletek további sorsáról nekünk sincs tudomásunk. Ezt beírjuk egy dokumentumba, a Community Managerek továbbítják a fejlesztőknek, akik vagy csinálnak valamit az ügy érdekében vagy nem. Sok jó ötlet van, ami mondjuk nekem is és sokaknak kedvezne, de ezekből csak kevés kerül a játékba. A játékosoknak és a fejlesztőknek eltérőek, sok esetben ellentétesek az érdekeik és emiatt nehéz olyan újdonságokat kitalálni, amivel mindkét fél érdekei képviselve vannak.

  Az eventekkel kapcsolatos felvetéseid is teljesen megértem, sok olyan ötlet van, ami jó lenne egyes játékosoknak, de ne felejtsük el, hogy itt nem csak Te, nem csak én vagy egy-egy bármilyen játékos a tényező, nagyon sok mindentől függnek a dolgok. Rengetegszer felmerülő javaslat például, hogy frissítsék a nomádos boltok jutalmait mert mennyire elavultak. Elavultak, persze, ez igaz, de egy kicsit gondolj bele abba, hogy milyen kérdések merülnek fel. Jó lenne mondjuk 30-as szintű elemeket berakni a nomád boltokba? Hogy ne lenne  jó! Na de hogy áraznád be őket, amikor van, akinek 0 táblája van, mert mindig elkölti pl. azért, hogy a havi eventen elől legyen, de van olyan játékos is aki évek óta gyűjtöget a jobb jutalmak reményében és 10, netalántán 100 milliós tételeket halmoztak fel? Milyen árazást szabjanak egy ilyen boltra? A kovácsos frissítés is visszavezethető ide, bár ez se oldja meg a kialakult különbségek problémáját, de legalább nem növeli tovább ekkora mértékben. Én is azt gondolom, hogy ez egy elég szerencsétlen megoldás így, de ha kicsit belegondolsz, hogy mit okoznak például a pontnövelős eszközök... Vegyük alapul a 8%-os ládát. 8%, nem tűnik semminek első hallásra. De ha egy +5 hullám megjelenéssel megspékelve indítod, kis híján 100x-os szorzót jelent egy-egy ütésre. És erre még vehető 2000%. Az ideális eset szerintem az lenne, ha az elérhető növelők adnának legfeljebb 20-30% bónuszt, mert akkor nem alakulna ki akkora különbség egy-egy eventen, mint pl. most a nomádon a régóta aktívan játszók és az új, kevésbé aktív játékosok között, hogy gyakorlatilag ne lehessen fejlesztéseket eszközölni. Nyilván lehetne új eventeket is futtatni, de a régieket rendberakni se ártana. Most ez utóbbin próbálkoztak, elég csekély sikerrel.

  Ötleteket adni pedig nem költelező, csak egy lehetőség. Mint említettem, a játékosok és fejlesztők érdekeit nehéz összehangolni. Mi azon igyekszünk, hogy ebben segítsünk, még ha ennek folyamataiba Ti nem is láttok bele és hitetlenek vagytok ezzel kapcsolatban, akkor is.

  Rot
 • maximalista (HU2)maximalista (HU2) HU2 Bejegyzések: 26
  Hm olvasgatom a felháborodásokat véleményeket
  Nem kell szépíteni a dolgokat 
  99% egy és ugyan az a véleménye ez biztos
   A GG adta a lehetőséget felénk játékosok felé amit mi játékosok ki is használtunk azaz játszhatott mindenki kedve szerint
  Ezt most egy vonással vissza vette
  Akiknek lehetősége volt rubint venni azok ezek után is ezt fogják tenni ha jó ajánlatokat dobnak be
  És ez így van jól nem is evvel van baj
  A bibi az hogy ezek után jóval kevesebben fogunk tudni elérni szép és jó eredményt amitől sikeresnek érezhettük magunkat
  Jó ötlet ugyan már hol mit ?
  A megoldásnak az lenne a GG-nek ha sokkal több rubin vásárlás lenne
  Nos ami biztos részemről nem lesz 
  Annyit játszunk ami épp elég aztán kész
  Jó lesz ez így :)
 • Kristofia665 (HU2)Kristofia665 (HU2) HU2 Bejegyzések: 278
  szerkesztette ezt: 08.06.2021
  CSIBI (HU2) mondta:
  [Törölt hozzászólás]
  Szép és jó, de nem megvalósítható.

  1) Ha valaki csak 1 ponttal is túllépi a megbeszélt korlátot, mindenki más bukik 1 rangot. És azt ismerjük el hogy nem lehet pontosan kiszámolni hogy egy támadással te mennyi táblát vagy dp-t fogsz kapni. vagy akkor az a 300 ember az folyamatosan beszél egymással hogy "jajj bocsi, 1-el több pontom van, üssetek ti is még egyet, és reménykedjünk hogy mindenkinek ugyan annyi pontja lesz".

  2) Mi van azokkal akiknek valami oknál fogva kell az 500k-s jutalom mert ezüstöt vagy aranyat akar szerezni. Akkor azok se tolhassák tovább?

  3) Mindig van egy troll aki keresztbehúzza a számításokat, főleg akkor ha ilyen alacsonyra tesszük a lécet. Távoliban is azért kellett felmennünk 95 ezer pontra hogy elkerüljük a trollokat, mert már túl drága lett volna nekik ebbe belerondítani (más téma hogy valakinek így is sikerült).

  4) Túlbecsülöd az embereket. Vannak sokan akik fel se tudják fogni ha egy ilyet elővezetsz nekik. Néha ledöbbenek az emberek ostobaságán én is. Akár az előző távoliból kiindulva, akár a horizontos tapasztalatokból, mert még mindig vannak olyan magyarok akik olyan leveleket írnak hogy "ninsc elég külföldi?" :)

  Távoliban azért működött és tudtunk harmadik helyen végezni, mert ott egy épület fix hatalompontot ad, és ki tudtuk sakkozni hogy kereken mennyi pontunk legyen. Ez a helycserésnél fixen nem működne, a szobrosnál meg nagyon sok szervezés lenne, annyira sok hogy lehetetlen. 2-3 ember tud csak így pontot összeegyeztetni, több nem.
  Post edited by BM Rot on
 • CSIBI (HU2)CSIBI (HU2) HU2 Bejegyzések: 28
  ez  igy  van  de    azért  nagyjábbol  meg  változik    a  képarány  ha  arra  törekedunk  hogy    betartsuk  igy   nem  kell  erölködnunk  egymás  ellen  és  sokkal  jobb  helyezéseket  tud  elérni  mindenki
  CSIBI @ hu 2
 • Peimli Attila (HU2)Peimli Attila (HU2) HU2 Bejegyzések: 2
  sneci6 (HU2) mondta:
  Kedves Rot

  Igazad van, mindig lehet játszani, hiszen az elmúlt 10évben is sokan játszottunk, tudomásul vettük, hogy folyamatosan új dolgok jöttek be, kénytelenek voltunk elfogadni, hogy minden egyre drágább lett, azt is, hogy voltak dolgok amik sokáig ingyenesek voltak, bizonyos idő után pénzbe kerültek. Azt írod, hogy nem használtuk a játék többi részét az eventek alatt, mesélj mire gondoltak itt a nagytudásúak,  évek óta szajkózza sok ember, hogy már hányigere van pl a nomádtól hiszen csak az van, minden event egysíkú, semmi újdonság semmi motivációja nem volt, egészen addig míg végre minden játékos aki szeretett volna elérni dolgokat és nem tud 100 000-ket költeni éves, havi vagy akár napi szinten, a kovács segítségével sikereket ért el.  Mond el nekem mi az üzletpolitika abban ha egyre fogynak a játékosok, nézz körül mennyien vannak a szövikben. Értem én, hogy pénzes játék, amit ingyenes bőrbe húztak,  de mitől lesz utánpótlás?  Jön mindig a felmérés, igen álszent kérdésekkel, kíváncsi lennék arra a kérdésre, hogy ajánlanád-e a játékot ismerőseidnek, mennyien mondanak igent.  A játékban kellenek a frissítések, kellenek az újítások, kellenek a pénzes dolgok, de amikor kapásból ennyire gátlástalanul elmozdulnak egy irányba több pénz reményébe, ne nagyon várjanak lelkesedést senkitől. Elárulom azért mert ezt bevezették, nem fogok a játék más részeivel többet foglalkozni,  az eventeket is nyomom tovább, maximum nem költök rá még annyit sem mint eddig, nincs értelme.  Sajnos nem találkozik a fejlesztési oldal és a profitot igénylő oldal egymással, pedig hasznos lenne a felek számára, főleg, ha a játékos oldalt is normálisan felmérnék, és komolyabban vennék, hiszen a pénzt mi adjuk. Úgy tűnik nincs már szükség új játékosokra, mert aki most kezdi esélytelen, hacsak nem költi rá a gatyáját is, a maradék régiekből akarnak még több pénzt kihúzni, a baj csak annyi, hogy egy kis rétegen kívül, szép fokozatosan fogynak a játékosok, mert van egy határ amit már nem akar, vagy nem tud átlépni anyagilag senki.  Javasolnám  sürgősen optimalizálják, az összes pénzért vásárólható dolgot,  a jutalmakat, és korrekt  ár érték arányt alakítsanak ki, mert ez a játék jelenleg, főleg ezzel a módosítással mindennek mondható, csak korrektnek nem.

  Szerintem nem kell itt bojkottálni semmit, röpke idő kell, és észrevehető lesz, hogy több pénz nem folyik be mint eddig, sőt elképzelhető, hogy kevesebb,  és a játokos szám is csökken.  Azért, ha az enyém lenne a játék, biztosan azt rángatnám meg aki nem beleteszi, hanem kiveszi a pénzt a zsebemből,  lehetne ezt másképpen is csinálni.

  sneci6

 • Peimli Attila (HU2)Peimli Attila (HU2) HU2 Bejegyzések: 2
  CSIBI (HU2) mondta:
  igen  pontosan  erre  gondoltam    de  ide  össze  fogás  kellene  össze  kellene  hozni
  Támogatom az ötletet 
  Én is támogatom az ötletet
 • aranka5 (HU2)aranka5 (HU2) HU2 Bejegyzések: 15
  CSIBI (HU2) mondta:
  igen  pontosan  erre  gondoltam    de  ide  össze  fogás  kellene  össze  kellene  hozni
  Támogatom az ötletet 
  Én is támogatom az ötletet
  Fehér zászlós körüzi ment 2 napja :D 
  Alakul valami 
  aranka5 hu2
  Szövetség : Hun-foglalás 
  Ez csak egy játék nem kell vér komolyan venni :)
 • CSIBI (HU2)CSIBI (HU2) HU2 Bejegyzések: 28
  még  kevesen  vagyunk    többség  kellene    sokan  már  csak  belépnek     az  a  baj    nem  nagyon  akarnak  játszani
  CSIBI @ hu 2
 • BlackCrow75 (HU2)BlackCrow75 (HU2) HU2 Bejegyzések: 7
  Gratulálok a GG nek most megmutatták mennyire nem foglalkoznak a játékosokkal az eventek is kezedenek unalmassá válni most még nagyobb lesz a szakadék a pénzes és nem pénzes játékosok között a kovácsmestert meg sem említem mert amit tettek vele az szörnyű a vihar nulla lett az is kész csoda hogy beraktak egy kaland eventet a szami a Doboz aljára került 

  Csak így tovább GG irány a lejtő  
 • nyirfa (HU2)nyirfa (HU2) HU2 Bejegyzések: 99
  szerkesztette ezt: 11.06.2021
  Sziasztok,
  Egy hozzászólás a témához. Lehetséges, hogy nem kellett volna meglépniük korábban a korlátlanul olcsón kivehető eszközöket, és akkor senki nem lenne felháborodva most. Akik költeni szoktak a játékra, az utóbbi időben, ha volt ideje játszani, akkor nem igazán vett rubint a zöldön, vagy eventajánlatot, hacsak nem célja volt elérni valamit, pl a ligában megelőzni valakit, amihez már nem volt elegendő csak a kivett eszköz. Vagy ha egy szövetség egy eventet  szeretett volna megnyerni az értéktelen ajándék miatt :) A dp-s és a beris rang is az egekben volt már, nem igazán ért már meg annyi ráfordítást időben és anyagiakban, hogy valaki a top legyen, vagy a Top10,Top20. És miért fordulhat elő olyan, hogy valamely szövi eléri azt a határt, amit a rendszerük nem tud kezelni és mínuszba viszi a pontját? 
  Most mi lesz?  Mindenki visszaveszi a szerzett pontját, nemcsak az aki nem költ a játékra, az is, aki költ. Feleslegesen hajtottuk magunkat a minél több pont eléréséért. Lehet, hogy sokaknak gondot fog okozni a 2500-as dísz elérése, de ha szerez rubint rablózásból, akkor abból tud a bestsellerboltban aránylag olcsón venni növelőket az eventek alatt. Ha nem jelenik meg esetleg a bestsellerbolt, mert soha nem vásárolt rubint, lehet érdemes időszakonként egy minimális összegért venni,  és akkor ez a lehetőség megvan. Nem tudom, hogy akik rubin és minden nélkül eventeztek, azoknak az átugrójuk elegendő volt-e az eventezéshez, abból csak korlátozottan állt rendelkezésre a kovácsinasnál. Így a mostani rendszerben ez vélhetőleg elegendő lesz, fog jutni a fejlődéshez is belőle.
  Szerintem azzal, hogy most csökkentették az eszközöket az inasnál nem lesz több  eventajánlat-vétel, most is csak a liga és egyéb okok miatt fognak venni ajánlatot azok is, akik megtehetik, de korábban is csak emiatt volt vétel, sőt akár csökkenhet is az ajánlatvétel, mert nem kell annyi pont, meglévő eszközzel is elérhető esetleg a kívánt pontmennyiség. Az eventek csak a liga miatt fontos (persze tudom a 2500-as dísztárgy is fontos), hogy az eventvégi jutalmat megkapjuk, meg a rangok miatt a scaettákat. 
  Egy kis idő múlva hozzászokunk a kevesebb pontokhoz, nem kell ezt a monoton vonatozást csinálni órákon, netán napokon keresztül. 
  A korábbi hozzászólásokat olvasva ez egy kicsit vagy nagyon eltérő vélemény.

  Egy valami változás viszont nekem nem tetszik az inasnál, ami nem is egy változtatás eredményének a korrigálása, mivel a kezdetektől fogva így volt. Miért kellett megváltoztatni az aranyból ezüstbe való átváltás arányát? Eddig 3 db ezüst volt egy arany, és most csak kettő. Én ezt sérelmezem. Lehetett volna ehhez beadni mindenkinek egy külön ablakot, hogy a meglévő pontjait a régi szerint be kívánja-e váltani 3x ezüstért vagy nem? Miért nem változott a visszafelé arány? Az továbbra is 5 ezüstért ad 1 db aranyat.  Ha már úgysem lehet annyi cuccost beváltani ezüstért, akkor az 1:3 arányt legalább meghagyhatták volna, ahogy a kezdetektől fogva volt. Ezt nem lehet ráfogni egy időközbeni változtatásra.
  Üdv.
  nyirfa
 • aranka5 (HU2)aranka5 (HU2) HU2 Bejegyzések: 15
  nyirfa (HU2) mondta:
  Sziasztok,
  Egy hozzászólás a témához. Lehetséges, hogy nem kellett volna meglépniük korábban a korlátlanul olcsón kivehető eszközöket, és akkor senki nem lenne felháborodva most. Akik költeni szoktak a játékra, az utóbbi időben, ha volt ideje játszani, akkor nem igazán vett rubint a zöldön, vagy eventajánlatot, hacsak nem célja volt elérni valamit, pl a ligában megelőzni valakit, amihez már nem volt elegendő csak a kivett eszköz. Vagy ha egy szövetség egy eventet  szeretett volna megnyerni az értéktelen ajándék miatt :) A dp-s és a beris rang is az egekben volt már, nem igazán ért már meg annyi ráfordítást időben és anyagiakban, hogy valaki a top legyen, vagy a Top10,Top20. És miért fordulhat elő olyan, hogy valamely szövi eléri azt a határt, amit a rendszerük nem tud kezelni és mínuszba viszi a pontját? 
  Most mi lesz?  Mindenki visszaveszi a szerzett pontját, nemcsak az aki nem költ a játékra, az is, aki költ. Feleslegesen hajtottuk magunkat a minél több pont eléréséért. Lehet, hogy sokaknak gondot fog okozni a 2500-as dísz elérése, de ha szerez rubint rablózásból, akkor abból tud a bestsellerboltban aránylag olcsón venni növelőket az eventek alatt. Ha nem jelenik meg esetleg a bestsellerbolt, mert soha nem vásárolt rubint, lehet érdemes időszakonként egy minimális összegért venni,  és akkor ez a lehetőség megvan. Nem tudom, hogy akik rubin és minden nélkül eventeztek, azoknak az átugrójuk elegendő volt-e az eventezéshez, abból csak korlátozottan állt rendelkezésre a kovácsinasnál. Így a mostani rendszerben ez vélhetőleg elegendő lesz, fog jutni a fejlődéshez is belőle.
  Szerintem azzal, hogy most csökkentették az eszközöket az inasnál nem lesz több  eventajánlat-vétel, most is csak a liga és egyéb okok miatt fognak venni ajánlatot azok is, akik megtehetik, de korábban is csak emiatt volt vétel, sőt akár csökkenhet is az ajánlatvétel, mert nem kell annyi pont, meglévő eszközzel is elérhető esetleg a kívánt pontmennyiség. Az eventek csak a liga miatt fontos (persze tudom a 2500-as dísztárgy is fontos), hogy az eventvégi jutalmat megkapjuk, meg a rangok miatt a scaettákat. 
  Egy kis idő múlva hozzászokunk a kevesebb pontokhoz, nem kell ezt a monoton vonatozást csinálni órákon, netán napokon keresztül. 
  A korábbi hozzászólásokat olvasva ez egy kicsit vagy nagyon eltérő vélemény.

  Egy valami változás viszont nekem nem tetszik az inasnál, ami nem is egy változtatás eredményének a korrigálása, mivel a kezdetektől fogva így volt. Miért kellett megváltoztatni az aranyból ezüstbe való átváltás arányát? Eddig 3 db ezüst volt egy arany, és most csak kettő. Én ezt sérelmezem. Lehetett volna ehhez beadni mindenkinek egy külön ablakot, hogy a meglévő pontjait a régi szerint be kívánja-e váltani 3x ezüstért vagy nem? Miért nem változott a visszafelé arány? Az továbbra is 5 ezüstért ad 1 db aranyat.  Ha már úgysem lehet annyi cuccost beváltani ezüstért, akkor az 1:3 arányt legalább meghagyhatták volna, ahogy a kezdetektől fogva volt. Ezt nem lehet ráfogni egy időközbeni változtatásra.
  Üdv.
  nyirfa
  Elég szomorú ha a rendszer ilyeneket nem képes feldolgozni ennyi év után látszik hova megy a pénz.Behozzták 2500 diszeket 1-2 óra alatt meg is volt tök jó volt mindenkinek, igy mi is simán értünk valamit, erre GG nek nem folyt be elég pénz elvették semmi értelme mostmár nincs az eventeknek mert nem hogy az idö áttugro kevés de amivel kiszeded is.
  Régi nomád eventbe nem fizzetö játékosok felhalmozzák az idö áttugrot és lehetet elég szép számokat elérni top100-ban benne lenni 1 milla táblát össze szedni stb.
  Kérdezem én kinek is baj ez? Akik birnak bele költeni vagy akik nem?
  Nagyon ugy érzem hogy szurta a szemét egyes embereknek hogy kicsit több idöbefektetésel pénz nélkül is ugyan azt lehet elérni mint pénzzel.
  aranka5 hu2
  Szövetség : Hun-foglalás 
  Ez csak egy játék nem kell vér komolyan venni :)
 • CSIBI (HU2)CSIBI (HU2) HU2 Bejegyzések: 28
  ez  igy  van  aki  aktiv  volt  pénz  nélkulis    idö  ráforditással  majdnem  hogy  utolérhette  a  rubinosokat  igy további  rubint  kellett  vásárolniuk  hogy  ne  gyözzék  le  öket  az  aktivak  de  ezzel    az  ujitással   majd  meg  látjátok  vissza  tér  a  régi  játék  már  aki  játszani  fog  mert  az  aktivak  is eltunnek  mivel  nem  hogy  eszköz  de  katona  se  lessz  lehetne  várni a  toborozásra  amit  ellöhet    1  ora  alatt  majd   ugy  hogy  marad    kb  100  játékos  nem  1000   és játszhatják  egymás  ellen  a  másod váraikkal  egyut  a  játékot  a  nagy  rubinosok    sok  értelme  lessz  !
  CSIBI @ hu 2

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt