Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Visszajelzések a 2021. januári frissítésről.

Sziasztok
Ebbe a témába várjuk a visszajelzéseiteket a 2021. januári frissítésről.
Ebbe a témába várjuk a visszajelzéseiteket a 2021. januári frissítésről.

0
Sign In to comment.
Akkor ez azt jelenti, hogy ilyen hosszú eventben többször már nem is lesz kereskedelmi körzet? Mivel ezt a hónapot eléggé elszúrták, adhattak volna még egy lehetőséget, nem csak az első helyezettnek.
Üdv.
nyirfa
A kovácsmesternél lesz megvásárolható, erről van tudomásom, arról nincs, hogy esetleg top 250-es jutalomnak megmarad-e. Az új körzet 1. helyezett jutalomként lesz elérhető és egyébként a tűzoltóság, fogadók, őrházak, őrotorny, építési udvar, építőmester, rejtekhely, dicsőségemlékmű, bölcsesség fűzfája és az egyetem épületek helyezhetőek el benne, összesen 10 db,
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
Mert a már aktív előfizetők nem kaptak értesítést áremelkedésről, és azért ez úgy gondolom elég komoly szerződésmódosítás...
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
https://community.goodgamestudios.com/empire/hu/discussion/378764/vihar-szigetek-felfueggesztese#latest
Meg hun vannak ezek az új megjelenéses épületelem izék?
Porszemek kerültek megint a gépezetbe?.D
Igaz ez a mostani kovácsmesterhez tartozik, de leírom.
Nagyon szépen el lett cseszve ez a frissítés.
A jegyek vásárlása 1000 ezüst 30 db
A korlátlan eszközöknél 100 db 170 ezüst. Köszönöm a játékosok nevében hogy így kiszúrtak velünk
Ezzel nem pénzt fogtok nyerni, hanem a maradék játékosokat is elvesztítek.
Szerintem a kapzsi hozzáállás helyett inkább, az új dolgok létrehozásával kéne foglalkozni, lehet h. akkor még én is elkezdeném a vásárlást ismét a játékban...
Mi is mint minden más szerver moderátora többszörösen jeleztük nemtetszésünket az utolsó két frisítéssel kapcsolatban és reméljük a jövőhéten válszolni is fognak, esetleg változást fognak eszközölni.
Minden építő jellegü ötlet , hozzászólás továbítva van a fejlesztőknek (bár az is igaz nem mindent vesznek figyelembe), de mi meg tesszük ami tőlünk telik.
Az igazi jó ötleteket sokszor hetekig hónapokig mondogatjuk - kérjük a figyelembevételét. Sajnos szokszor van úgy hogy választ sem kapunk rájuk.
Kiemelten fel kérek mindenkit, hogy kultúráltan írjatok , szidalmak és sértegetésmentesen. Vegyétek figyelembe a fórum szabályzatot !!!
Persze hogy törlünk bizonyos részleteket a hozzászólásokból - ez a dolgunk, hogy felügyeljük a korrekt társalgást a fórumon. Amit tilt a szabályzat azt nem fogjuk ki engedni ezután sem.
Aki nem tud vagy nem akar rendesen véleményt nyilvánítani, az ne lepődjön meg a következményeken sem.
Az hogy mit és mennyit kapunk a moderátori munkánkért - az nem tartozik senkire csak a GGE-re és ránk moderátorokra ! De annyit el árulhatok, hogy nem fogunk meg gazdagodni belőle (sem a játékban és a való életben még annyira sem) !!!
Tehát továbbra is várjuk a hozzászólásokat és legfőképpen az ötleteket, kultúráltan - szalonképesen de ebben a topicban és nem 4-5 felé.
Reméllem minden topicban a le írt kérdésre észrevételre tudtam válaszolni, minden játékosnak. Ha ki hagytam valamit csak bátran jelezzétek.
GY.I.K.
Support
Gratulálok GGE! Így kell elrontani egy jól működő rendszert!
Üdv ! Akkor én jelezném a saját , valamint játékos társaim problémáit. Hátha a fejlesztők ténylegesen észbe kapnak és rájönnek arra , hogy nagyon rossz azaz út amin már egy ideje elindultak.
1. A kovács mesteres frissítéssel az ingyen , vagy csak kevés pénzt ráfordító játékosok nagy hátrányba kerültek. Így erre mindenképpen kéne valami arany középutat találni. Igaz , az sem volt feltétlen jó , hogy már lazán mindenki tudott millió nomád pontot is csinálni , de így már a 2500-as dísz is elérhetetlen lett.
2. A vihar frissítést engedjük el. Ebből megint csak a GG profitál. Most ha valaki meg akarja szerezni a jutalmakat , egyéniben is rengeteg pontot belekell tennie. A sok pénzt ráfordító játékosok itt is majd éjjel nappal tudják 50 ezer katonával ütni a szigeteket , másnak meg maradnak a 40-es , 50-esek amikből lehetetlen elmenni 200.000 pontig.
3. A szerencsekereket már az előző előző frissítésben is elrontották. Ha a ligában kapott összes aranymedált átváltjuk jegyre sem ad semmit már. Maximum 2x rubintot ,és már ez is a jobbik része.
4. A szövetségi jutalmak ( amiket X pontért lehet kapni ) elavultak , ezzel is ideje lenne már valamit kezdeni. Egy 30-as szintű játékosnak még lehet nomádban ér valamit az a 285-ös dísz a végén , de feljebb már nem nagyon van értelme. De persze lehetne még mit fejleszteni a legendák csarnokán ( mert 6 hullámmal már semmire nem tudunk menni ) , vagy éppen valami új eventet behozni , mert a nomád - varjú felállást már mindenki unja... Vagy a nomád pontos bolton frissíteni azokat a piros felszereléseket amiket soha nem vett meg senki. :)
5. Ha vonatoznom a nomádot folyamatosan egy fehér csík jelenik meg a váram/erődöm és a tábor között. Szerintem már 20.levelemet írhatnám a fejlesztőknek ezzel kapcsolatban , képernyő fotót mellékelve akkor sem javítanák meg.
6. A játékban változtathatnának a védelmen. Az odáig rendben van , hogy aki költ az előnyre tehet szert , de hogy ekkorára az már röhej. De ha valaki támadni szeretne és arra költ akkor sem sok esélye van a másik várában állomásozó 600 ezer valkür ellen. Plusz ha még a szövetség is küld egy keveset... Esélytelen egy nagyobbat is csapni akár.
Igaz , az utolsó problémáim már lehet nem ezekkel a frissítésekkel függenek össze , de jó volna valami változás rájuk , feltéve ha a GG megakarja tartani a mostani játékos bázisát és nem 500 embernek + a német szerveren játszó milliókat beleköltő embereknek akarja tovább fenntartani a játékos szerveket.
Köszönöm ha elolvastad és továbbítod a fejlesztőknek
Üdv,
E.S.
Szia! Azért érdekes lehet a Hu1 szerver, ha 600 000 walkür védő állomásozik alapból a várakban. .. Ez itt a Hu2-ön nem igazán jellemző. Egyébként pedig a horizontról hozott cuccokkal, plusz a hozzá vásárolt plusz 5 hullámmal, éppen elég brutális seregek tudnak elindulni Amikor a támadás fejlesztésről beszélsz, jusson eszedbe, hogy az elöbb elmondottakhoz korlátlanul vásárolható 10-es szintű walkür támadó is, és amikor ebből jön közel 7000, az sokaknak gondot okoz. Merthogy 10-es védő nem vásárolható, csak fejleszthető, talán egy év alatt. És van néhány száz játékos itt aki megengedheti magának. Sok mindenben igazad van, de túlzásokba ne essünk.
Szia ! Nem csak hu1-n játszok. Van a kettesen is váram.
A 600 ezer lehet túlzás , de 300-400 ezer katona egy egy erősebb játékosnál nem ritkaság :)
A csarnokban további + hullám viszont szerintem egy teljesen kivitelezhető és használható dolog lenne. Gondolom a fejlesztők gondolnának az általad említett hátulütőjére is a dolognak.
Számomra csak az a lényeg , hogy ingyen is lehessen egy élvezhető játékot folytatni , és néhol felvenni a versenyt az olyan játékos társakkal szemben akik anyagi ráfordítással már legyőzhetetlen kategóriában vannak.
E.S.
Ebben teljesen igazad van, de ha játszol a 2-es szerveren is, tudod miért alakult egy elit szövetség, akik ezerrel tolják a horizontot, és a távolit. Nem csak a dicsőségért, hanem ahogy itt a fórumon is leírták, azért, hogy legyen 200 játékos aki megállíthatatlan. Talán olvastad itt..... És azokkal a cuccokkal, valamint elég pénzzel bizony gondot okozhatnak a legtöbb játékosnak. Okoznak is, egyébként, mert nem dísznek veszik a dolgokat. Nagyon keveseknek van olyan védelme, akik nyugodtak emiatt. Én mondjuk az vagyok, de azért mondom el, mert ha ezek a játékosok komolyan elkezdik támadni a gyengébbeket, azért is abba fogják hagyni néhányan. És miért ne tennék? Erről szól a játék, ugye....
Szeretném megkérdezni, hogy a kovácsnál újabban fellelhető relikvia pékség (annyi aranyért, ami tán a királynak sincs), a meglevő pékség mellé, vagy helyette építhető? Mert ha helyette, akkor értelmetlen, ha mellé, akkor ha jól értem , 40+25, azaz 65%al veszi vissza az élelem fogyást, ha maxra van húzva.Melyik variáció a valós?
Ez pluszban van, hozzáadódik. De a pékséget érdemes meggondolni, hogy valaki áldoz-e rá, mert ha mondjuk fél év múlva nem lesz egyetlen olyan katona sem, ami kaját eszik, csak mézsört, akkor az felesleges a sima pékséggel együtt. Szerintem csak a relikviaraktárat érdemes megvenni, hogy nagyobb kajatárolás legyen a mézsörtermelés miatt, mert úgy látom inkább a kajával lesz a gond, nem a méztermeléssel.
nyirfa