Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Kritika!

Helló kedves emberek szerintem az ujj reklámok borzasztók és hülyének nézik a játékosokat. Alapjáratban még elfogadható lenne esetleg a játék tetején na de az hogy a képernyő közepére megy az borzasztó és az a felirat hogy vásárolj a boltban hogy eltüntesd a reklámot valami rettenetes lehet hogy valamely programozó elvitt egy hibával sok pénzt de ne így szerezzék vissza könyörgöm!
egy mondatba: kérem távolítsák el a reklámokat a játékból kérem.
Köszönöm
egy mondatba: kérem távolítsák el a reklámokat a játékból kérem.
Köszönöm

0
Én már csak ezért a beszólásodért kitiltanálak. Miért nem lehet ezt a játékot politika mentesen játszani? A való életben is ez ömlik ránk mindenhonnan, ki kíváncsi itt erre? Gondod van a játékban, gyurcsányozól? Jellemző egy bizonyos ember típusra.....
Nem vitatom. Azt sem, hogy zavaró. Csak, bizonyos politikusokat emlegetni ezzel kapcsolatban nem helyénvaló. Hozd fel még az "emutnyócév"-et is esetleg..... Írom ezt úgy, hogy magam sem vagyok Gyurcsány-fan, de azért egy német játék dolgaiért előrángatni, nem helyénvaló.
Nekem soha nem voltak reklámaim, de privát levelekben tájékoztattak, hogy valóban politikai tartalmú hirdetések jelennek meg a játékosoknál. Nem hittem volna egy német cégről. De ha így van, jogos volt az észrevételed, én voltam tájékozatlan.
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
Beri se ilyen volt.Kovácsmester se ..Nehézkesebb lett a játék ,és unalmasabbá kezd válni..
Ez szómorú ..lassan 6 éve játszóm ,de ez nem jó irány..
Inkább rendesen magyarositanák a chet -et mert iszónyú segtítség kiírása lehetettlen ..keresgélni kell sokszór mi a beírással a baj. pedig semmi csúnya szót nem ír az ember.."angol-magyart " nem tudom felfogni ..KÉRNÉM HA LEHET ORVOSOLNI..
köszönet jani