Főoldal Hungarian Technikai problémák és bugok

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Szövetségi vezető váltása

A szövetségünk vezetője kilépett. Alig 48 órán keresztül volt tag. Majd át adta a vezetést egy olyan játékosnak aki gyakorlatilag hetente, kéthetente van játékban. Nem tudjuk leváltani. Mi ilyenkor a teendő? Már majdnem 50 szintű a szövetség és a többiek játékát így nagyon elkeseríti. em szeretnénk átlépni, vagy új szövetséget alapítani. Mi a teendő? Köszönjük a választ!

Hozzászólások

 • aranyliliom (HU2)aranyliliom (HU2) HU2 Bejegyzések: 66
  Hát az nagyon furcsa hogy vki belép és rögtön ismeretlenül megválaszjátok vezetőnek?? kicsit meggondolatlanság. az új vezért nem tudjátok leváltani csak ő mondhat le. próbáljátok elkapni ha fenn van beszéljetek vele vagy írjatok neki. másként nem fog menni.
  aranyliliom @ hu 2
  Arany birodalom
  diplomata
 • Szik László (HU2)Szik László (HU2) HU2 Bejegyzések: 376

  Ha nem akarja átadni a koronát, legalább nevezzen ki egy rátermett helyettest, annak gyakorlatilag ugyanaz a jogköre megvan mint a vezetőnek. El tudja vezetni a szövit.

  Szik László @ hu 2
  Szövetség: Corvinus


Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt