Főoldal Hungarian Javaslatok, dicséret és kritika

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Mézsör-termelés %-os állítása

Sziasztok,

Én már többször szembesültem azzal, hogy a mézsör-termelésnél van egy olyan beállítás, ami csak tele raktárnál működik. Ezen változtatni kellene. Ha a sörfőzdét feljebb húzza valaki, akkor 10 % már nagyon sok mézsör-temelést jelent. Alapból nem tudsz állítani csak 10 %-konként, ami akár 60-100 vagy még több ezer mézsört jelent. Szeretném mondjuk 15 %-osra állítani a mézsör előállítást, de nem lehet, mert ha beírom a 15-öt akkor 10 %-ot ad. Ha 5-öt írok, akkor nullára állítja, ha 25-öt, akkor 20-ra, stb. 
Viszont tud %-ost is csinálni. Most rögzült bennem, hogy ezt csak mikor lehet megtenni. Akkor, ha odaviszel annyi katonát, amit eltartani tudsz méz és kaja előállításával, és felhúzod a mézsör előállítást, vagy átszállítasz máshonnan mézsört, hogy a raktárad megteljen, akkor, ha megtelik, beáll arra %-ra, aminél még mínuszos a mézsör-termelésed. És ha túl nagy lenne még a mínusz, akkor vihetsz át máshova katonát.
Nagyon nehézkes ennek a kezelése, egyik helyről a másikra kell a valkürös katonákat hurcolgatni, próbálgatni, mennyi kellhet, hogy el tudd tartani, meg elegendő mézed és kajád is legyen hozzá. 

Szeretném kérni azt a javaslatot vigyétek tovább moderátorok, hogy a fehér kockában,, ahol 10 % jelenik meg a képen, lehessen beírni bármilyen %-ot, és ne írja felül a rendszer az alatta lévő 10-zel osztható %-ú termelésre. Mert csak ilyen macerával lehet a %-ot visszaállítani, hogy tele rakni a raktárat mézsörrel pl, Mert, ha felhúzom bármennyire is a termelést teli raktárnál, akkor automatikusan a legközelebbi %-ra áll rá, és nem 10-20-30 stb %-ra, ahol még mínuszban van a mézsör-termelés. Pl nekem mondjuk 11 %-ra.

Köszönöm előre is :)
nyirfa

Hozzászólások

 • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 394
  Igen , tudunk erröl a kellemetlenségről és volt is már jelezve a fejlesztők felé.
  De még fogjuk jelezni ezentúl is, mert többen  panaszkodnak emiatt. Remélhetőleg lépnek majd valamit ennek a kiküszöbölésére is főleg, hogy a többi(nemzetközi) szereverek moderátorai is jelezték már.
 • nyirfa (HU2)nyirfa (HU2) HU2 Bejegyzések: 99
  Köszönöm :)
 • nyirfa (HU2)nyirfa (HU2) HU2 Bejegyzések: 99
  szerkesztette ezt: 28.04.2021
  A mai frissítéssel be is került a százalékos manuális kitöltés lehetősége a mézsör előállításnál, hurrá :)  Köszi Rot :)
 • nyirfa (HU2)nyirfa (HU2) HU2 Bejegyzések: 99
  szerkesztette ezt: 29.04.2021
  Még egy javaslatom lenne, hogy a mézsörtermelés lehessen negatív akkor is, ha tele raktár. Mert jelenleg, ha pluszos valaki és megtelik a raktár, akkor automatikusan átállítja olyan %-ra, ahol már negatív a mézsörtermelés óránként, ez fejlettebb kariban, lehet akár 10-20-30 K minusz óránként. Inkább vállaljuk azt, hogy kárba vesszen a mézsör, folyjon ki a raktárból. 
 • gomes111 (HU2)gomes111 (HU2) HU2 Bejegyzések: 139
  szerkesztette ezt: 08.05.2021
  Így van ez egy elég fontos beállítás lenne!

  Szerintem már jó ideje szeretné ezt minden játékos hogy módosítva legyen,  ez az úgy mond 'hiba'  mikor lesz kijavítva?

  Sok bosszúságot okoz hogy úgy mond folyamatos figyelést igényel ennek a mézsör csuszkának az állítgatása!

  Nem azért de ezek a frissítések igen kevéssé sikerülnek plusz a mézsörös téma pedig így több bosszúságot okoz azoknak akik szeretnék meg tartani a katijukat nem pedig ( jah el ment x ezer katona majd holnap pénzért újra veszek játékot folytatunk)
  gomes111_Hu2
  Hun-Foglalás szövetség
  Marsall

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt