Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Nem lehet a supportnak leadni problémát stb.

Sziasztok,
Én tegnap óta nem tudok feladni problémát, mindig ezt írja ki:
An error occurred. Sorry for the inconvenience, please try again later.
Moderátorok, esetleg ennek utána néztek? Azt gondolom ez az általános szerződéses feltételek része, hogy lehet nekik írni, ha szeretnék valamire megoldást.
De ez így a részükről nem a vállalás szerint történik.
Köszi előre is.
nyirfa
Én tegnap óta nem tudok feladni problémát, mindig ezt írja ki:
An error occurred. Sorry for the inconvenience, please try again later.
Moderátorok, esetleg ennek utána néztek? Azt gondolom ez az általános szerződéses feltételek része, hogy lehet nekik írni, ha szeretnék valamire megoldást.
De ez így a részükről nem a vállalás szerint történik.
Köszi előre is.
nyirfa
0
Csak a fizetési probléma, bejelentkezési, játék közbeni veszteség, műszaki hiba, számlavezetés, és játékos feljelentés.
Az én problémám nem tartozik egyik kategóriába sem.
Nem tudom, hogy mit írtál nekik pontosan, amennyiben csatolmányt is küldtél, lehetséges, hogy azok méretével vagy formátumával van probléma. Ha nagyobb helyigényű képet vagy videót küldenél, javaslom, hogy egy linket küldj ezekhez a fájl helyett.
Szia!
Sok jelentősége nincs, hogy melyik kategóriát választod ki, azt válaszd, ami a legkevésbé áll távol a problémádtól.
Rot
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
Attól függ, hogy vásárolgattál-e rubint. Ha nem, akkor 1-2 hónapon belül törlődik, ha igen, akkor szintén eltűnik az account, de egy újboli belépéssel nem kell előlről kezdened.
Rot
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁