Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Építési zsetonok átváltása!

Grat. a GGE-nek.
Sokan írtunk itt a Fórumon arról, hogy túl sok fejlesztési és túl kevés építési zsetont kapunk, emiatt tízezrével állnak a raktárban fejlesztési zsetonjaink, fejleszteni pedig építési zseton híján nem tudunk.
Javasoltuk, hogy legyen az elfekvő fejlesztési zsetonoknak valamiféle átválthatósága építésire.
A best shop-ban a mai frissítés óta már van.
Egy igen bosszantó problémát sikerült egyszerűen és viszonylag gyorsan megoldani.
Köszi GGE!
Sokan írtunk itt a Fórumon arról, hogy túl sok fejlesztési és túl kevés építési zsetont kapunk, emiatt tízezrével állnak a raktárban fejlesztési zsetonjaink, fejleszteni pedig építési zseton híján nem tudunk.
Javasoltuk, hogy legyen az elfekvő fejlesztési zsetonoknak valamiféle átválthatósága építésire.
A best shop-ban a mai frissítés óta már van.

Egy igen bosszantó problémát sikerült egyszerűen és viszonylag gyorsan megoldani.
Köszi GGE!
Sahrazad
'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
1
Mi a túróért kellett ki írni te ......?
Nem tudom, hogy nálam megjelent-e ez a funkció, semmi figyelmeztetés nem volt rá sehol, egy nyamvadt felugró ablak sem, hogy figyú van ilyen. Ha ez egy rövid ideig volt és soha vissza nem térő alkalom, akkor ez nagyon nem fer így. Egyrészt nem mindenki nézegeti egyfolytában a bestsellert és a vásárolandó cuccokat. Pl én lehet bent voltam, egy másik ablakban a horizonton is. Többet voltam a horizonton, és nem vettem észre, hogy megjelent-e nálam, vagy éppen akkor, mikor nem voltam bejelentkezve.
MIÉRT NEM LEHET EZT NORMÁLISAN KOMMUNIKÁLNI, HOGY LESZ ILYEN ÉS FIGYELJ ERRE?
A többiek elmondása alapján én kb 8 ezer építési zsetontól estem el, ha ez soha többé nem lesz
És pont én indítottam egy ilyen topikot anno
https://community.goodgamestudios.com/empire/hu/discussion/378535/epitesi-es-fejlesztesi-zseton-aranya#latest
Remélem a jövőben bevezetik rendszeresre,vagy legalább 1-2 hetente meghatározott időközönként megjelenik pár órára...
Szint:70+950
Szövi: Kerecsensólyom
10 körül szokta bedobni a nomádot és most semmi sincs.
Lehet nem tudták elindítani...
aki lemarad az sajna kimarad:D
Tegnap a frissítés után, amikor beléptem, 1 óra 28 perctől számolt vissza. Gyorsan kiszámoltam, mennyit is kell átváltanom, és megcsináltam. Azóta is figyelem, de nálam se volt ujra.
A legjobb átváltási arány 100 építésit ad 800 fejlesztésiért, aki kisebb tételben akar váltani, annak 9xeres vagy 9,5xeres aránnyal kellett számolnia.
Remélem, Szik Lacinak lesz igaza, figyelni kell, hogy mikor adja be. És jön majd a Modi, megkérhetjük, hogy nézzen utána, milyen elv szerint megy ez most, mert ez így tényleg igazságtalanság lenne...
Érdekesen látod a dolgokat, de ennek igazából semmi köze nincs a stratégiához (talán a szerencséhez), amúgy emberség/bajtársiasság részedről 0
Viszont a stratégia (stratégia játékoknál is) azt jelenti,hogy az ember hosszútávú terveket készít ,logikusan gondolkodik,és végrehajtja a tervet.Az hogy szerencséd van és pont megcsípsz egy rövid ideig tartó,előre be nem jelentett előnyös ajánlatot nem a stratégián múlik.
Megtárgyalja két málnaszedés között, beveti minden befolyását a játék üzemeltetőknél...
Nem hiszem hogy van olyan dolog amit ő ne tudna megtárgyalni:D
Ő biztos tudja mi a csízió
Kérdés elmondja-e neked:)
Nincs infónk róla, hogy milyen gyakran lesz ez a lehetőség, ha lesz még.
Majd elmondjuk, hogy sokan örültek neki, meg hogy szeretnétek még látni ezt a jövőben, ennyit tudunk tenni.
Rot
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁