Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Demetria játékmódja

harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
Gyengébbek kedvéért ez az "erődfoglalás" poszt folytatása, de úgy éreztem, jobb lenne neki új nevet adni, de nem akartam ezzel zaklatni a moderátorokat. Próbáltam a Demetriával tárgyalni. Minden nap legalább küldtem 5 db üzit. Sehol, semmi válasz. Pedig Discordon, játékban, mindenhol írtam, tehát kötve hiszem, hogy nem látták volna. Pedig amúgy én is kitöröltem a hábi elején Arisztid Helénának, egy levelét, de az véletlen volt, és mert éppen nomádoztam, és elcsúszott, de kötve hiszem, hogy ez azzal a 100x levéllel megtörtént volna. De  mindegy is, nem is ez a lényeg. 
Hanem az, hogy egyszerűen a játék móduk pocsék. Ők prédikáltak nekem, hogy miért jövünk 2v1en neroura. most ők jönnek 20v2en. Ja és hogyab foglalták el? Csináltak 3 kiskastélyt, odaköltöztek az erődjeim mellé, és úgy lopogatták el őket. Aztán meg még vettek 60 napos galambot, hogy még VÉLETLENÜL SE tudjam visszavenni. És még véletlenül is úgy foglalták el, hogy beküldtek bele RÖGTÖN ilyen 60k védőt. Mi, most úgy tervezik, hogy ezzel tartanak sakkban? Bár ez nem érdekelne. Csak válaszoljanak már a tárgyalási kéréseimre, tárgyaljuk meg a dolgot, és had menjek az erődjeimmel könyörgöm. Nem akarok ezzel több időt húzni! Én is fejlődni akarok tovább, mint mindenki más. 
«134

Hozzászólások

 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  És a legviccesebb, hogy elég nagy ütemmel amortizálják le őket.
  (És igen, perpill is próbálkoztam tárgyalással discordon, semmi válasz.)
 • KoviAndi76 (HU2)KoviAndi76 (HU2) HU2 Bejegyzések: 5
  Kedves Zombi!
  A sértegeéseket fejezd be! Magadnak köszönheted a történteket! A béke feltételei - mível ránk küldtél több "barátodat" különböző nagyobb szövikből (DC-n, játékban, messengeren folyamatosan kapom fénykép ill szöveges formátumban, hogy kikhez fordultál..) - módosultak, játékban meg kapod!

  Tisztelettel kérema moderátorokat, hogy zárolják a topicot! Köszönöm!
  KoviAndi76
  Demetria szövetség- Helyettes

 • Pintér Árpád (HU2)Pintér Árpád (HU2) HU2 Bejegyzések: 10
  szerkesztette ezt: 16.02.2021

  Ne is haragudj, de nem te hangoztattad

  oly felháborodottan, hogy nem érdekel semmiféle békefeltétel, csak ha Neorut kidobják, és addig mentek, míg el nem törlitek a föld színéről???? Hol vannak most ezek a hangzatos szavak? Mostmár nem ülsz olyan magas lovon?

  Te nyomtál pirosat és azonnal kezdted támadni az erődeinket a haveroddal együtt.

  Aztán még 2-en akartatok egy 60 fős szövetségre békefeltételeket erőltetni.

  Aztán a nagy arcotokkal még volt pofátok 50% sarcot követelni...

  Mit gondoltál? Mit vártál?

 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  CSAK  akkor küldjétek már el!
 • Dollodon (HU2)Dollodon (HU2) HU2 Bejegyzések: 31
  Zombi!!!!

  Az isten áldjon meg!! Te dobsz ide pirosat, majd még uszítgatsz is...aztán más várából támadgatsz....majd galamb alá mész, mert nem bírod a nyomást!!! A Békét TE magad utasítottad el a Fórumon, ha nem vetted volna észre!!! 

  De legalább most megtudod milyen az, amikor az embert ellehetetlenítik egy stratégiai és háborús játékban!!! Te dobtad a pirosat, de gyáva vagy mert galamb alá menekülsz....majd kijössz onnan és könyörögsz az erődeidért???? Ugyanamááár!!!


  Dollodon
  A nyugis játékos
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  Yoda! Én itt nem uszítottam senkit. (Leg. fórumon.) Normális hangvételt is próbálom tartani itt tudván, hogy ha nem tartom úgy is törlöd a posztot. Az írásod alapján lehet butaság, de arra tippelek, demetriás vagy. (főleg, hogy tényleg próbálom itt tartani a normális hangvételt.)
  "Kedves Harcizombi:
  Ez nem úgy működik, hogy te szabod meg ki játszhat egy szövetségben vagy a játékban.
  Sajnos készakarva kerested a bajt magadnak - most viseld a következményeket.
  Probálkozz még a levelezéssel de normális hangvitelben és normális békét probáj kérni(feltételeket meg sarcot szerintem nem vagy olyan pozicíóban, hogy kérhess) - én ezt látom elfogadható megoldásnak.
  Ha továbbra is csak uszítani akarsz és sértegetni vagy fenyegetőzni akkor kénytelenek leszük keményebb eszközökhöz nyulni itt a forumon." 

  Ebből kb az jön le, hogy ha nem tartom a JÁTÉKBAN a normális hangvételt( JELZEM, próbálom ott is, de ha nem válaszol az ég világon senki nem tudom) akkor ITT a fórumon nyúltok keményebb dolgokhoz. 

  Bár én ezt sem bánom, csak kapnám már vissza az erődjeimet.

  Harci.
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 228

  • Zombi valós ereje figyelemre méltó csak azt mondta játszadozni akar a Demetriával, mivel egy eléggé régi szövi nem lenne szíve 2 nap alatt levenni mindenkinek az erodjet fogadjatok el ez így van. :P

  DiamondStar1972 @ hu 2
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 228

  • harcizombi HU2harcizombi (HU2) Bejegyzések: 453
   A békét elutasítom nyíltan. Nem érdekel. Addig megyünk, amíg nerout el nem töröljük a térképről. Nem érdekel egyéb feltétel. Valahogy úgy vettem észre, ha valakinek van egy kis védője már alig-ha karcoljátok a vára falát.
  DiamondStar1972 @ hu 2
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  Nekem nincs, soha nem is volt gondom a Demetriával. Csak az, hogy egy embert bújtatnak ott.
  De lényegében már nincs értelme semminek, amit írok, mert lényegtelen. Vesztettem, és úgy tűnik, hogy nagyon sok lett a hejrehozhatatlan a karakterben. (Kezdjük mindjárt azzal, hogy "felejtsd el az erődjeidet... Igaz, KoviAndi? Már is nem olyan rosszak, igaz? De ha annyira felesleges a tárgyalás, adjátok fel őket, és nehogy meglássam, hogy egy Demetriáshoz kerülnek.)
  Ők papoltak nekem, hogy ellehetetlenítünk egy játékost. Erre a béke feltételei azok, hogy lényegében a karakterem lényegét elviszik. Azaz!
  Tegyük hozzá, hogy úgy, hogy eleve én csak Nerout akartam szétverni, Manöacsekész akarta a pirosat benyomni, én kifejezetten elleneztem.

 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  @sahrazad (HU2)
  Már mást sem csinálok a játékban vagy 3-4 napja, csak kérek. Eddig vagy kevés, vagy nem is volt válasz. És a könyörgés után olyan béke feltétel jött, hogy azt gyakorlatilag lényegtelen, hogy elfogadom-e, mert előbb-utóbb úgy is leszállnak rólam, de az erődöket akkor is bukom, ha tovább jövök, akkor is bukom, ha békét kötök. Mondjuk még mindig kérem, hogy adják vissza, de azért na. 
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 428
  Kedves Zombi!
  Célt (ha az erőd visszaszerzése az), akkor érhetsz, el, ha mások hibáztatása helyett próbálsz megoldást találni.
  Én most úgy látom, túl vagytok azon a ponton, hogy "kinek van igaza", számítson.
  A Demetria vezetőjének a jóindulatára vagy utalva....semmi sem lehetetlen...talán még emlékeznek néhányan arra, hogy kb. egy évvel ezelőtt egy játékos odaköltözött 4 társával az én szövim egyik játékosa mellé...békeidőben, nem háborúban,  és onnan próbálta ellehetetleníteni a játékost...a válasz, ezen nem volt mit csodálkozni az lett, hogy be lett nyomva rájuk a piros, és hullottak az erődei...mind a 3...normális szövi ilyenkor "legalambozza" ezeket az erődöket, amíg eldől, hogyan alakul a történet. Mi is azt tettük. Az illető játékos belátta, hibázott, írt egy udvarias, elnézést kérő levelet, a szövim vezetése pedig szavazott, mindhárom erődjét visszakapta. 
  Valami ilyesmivel kellene próbálkoznod neked is.
  Arról meg hogy a Demetria "bujtat" valakit, jobb nem beszélni...Ki vagy Te, hogy megmondod egy szövinek, kit vehetnek fel és kit nem a tagok közé? Pont erről beszéltem, amikor azt írtam, hogy amíg a stíluson nem változtatsz, nem fogsz megoldást találni.
  Én úgy gondolom, egy próbát megérne normális stílusban írnod egy elnézést kérő levelet.
  És talán bennük is lesz ezután némi jóindulat irányodban.
  De amíg ezt a gesztust Te, mint agresszor nem teszed meg, addig ne számíts megoldásra.
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  Próbálkoztam. Szavaztak. Nem kapom vissza. Olvastam a levelét.
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  Nyugodtan megkérdezheted, sok nyugodt hangvételű, (próbáltam, nem biztos, hogy sikerült) udvarias levelet írtam. 
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 428
  Kedves Zombi!
  A "próbáltam, de nem biztos, hogy sikerült", azt jelenti, nem sikerült normális tónust megütnöd.
  Még egy javaslatom van. Keress egy közvetítőt, egy "mediátort", aki szót emel érted, és akinek tekintélye van a szerveren. Ha lehet, ne nagy szöviknél keresgélj, mert ha jól jött le nekem, igazán attól merevedtek be, hogy "erős" szövik barátságára hivatkoztál, nem tudva, hogy a Demetriának valóban vannak "erős" szövikben valóban erős barátai...szóval kellene egy semleges "tárgyaló", aki helyetted, a nevedben, higgadtan és nyugodtan tárgyal...és ha nem jön össze, hát építs új erődöket. Ha ez lesz a megoldás, szólj, tudok éjszakánként küldeni néhány szekér nyersit, királyit. 
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  1: Úgy értettem, a tőlem tellhető legudvariasabb módon próbáltam. (És az nem tudom, hogy megütötte-e az ő mércéjüket.)
  2: Ki lenne a mediátor? Nem ismerek olyat, aki elvállalná. (Szerintem. Bár sok ember ismerek a szeróról, de ki foglalkozna ilyenekkel...)
  3: Dehogy építek, akkor költözök és szerzek jobbakat, ami azt illeti van már kinézett erőd, csak akkor is jobb lenne a mostani.

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt