Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
5 percre nem figyeltem 3-n be vertek nem volt katim még egyszer mondom neki állok toborozni!
3 rabló ki majd 10 percre nem voltam megint ki vertek mindent!
Ennyi volt a távoli játékom:)
Hagyom a rubint kőltöknek csinálják ők!
Wiki pédia szerint:
A Goodgame Empire egy ingyenesen játszható internetes MMO-stratégiai játék,
Ebből a stratégia részt már pár éve el vesztették valahol!
Az ingyenes részt meg idézőjelbe tenném mert ahhoz se sok köze van már sajnos!
Hun-Foglalás szövetség
Marsall
Sajnos valóban nem nekünk lett ki találva a Távoli világok, de ezen nem hinném hogy változtani akarnának. A Gge. -nek, ez egy fő pénzforrás.
Sokaknak teszik ez a megoldás, hogy van kivel harcolni-háboruzni és nem csak a sablonos eventeket tolják egy kattintással.
Mivel kis szerver vagyunk, nem igazán az számít amit mi szeretnénk , inkább azok vannak figyelembe véve amit a nagy szerverek játékosai akarnak.
Nem kötelező csinálni , nem kötelező pénzt áldozni reá. .
Igen tudom ha nem csináljuk akkor nem igazán tudunk fejlesztési-építési zsetonokat szerezni, csak nagyon keveset.
Nekem személyesen van egy meg oldásom erre is: Csak olyankor csinálom intenzíven mikor az építkezős - fejlesztős Távoli világok van.
Mikor a pontszerzős van olyankór az első napokban csak épp oltogatok de utolsó egy - két nap ki költözök a térkép széllére és olyankor támadgatok, hogy pár pontot össze szedjek a kaland végére(annyit, hogy elegndő legyen a zsetonok meg szerzésére).
Reméllem követitek páran ezt a taktikát és sikerült segítenem velle.
Nem kell mérgelődni mert ez egy játék , csak szórakozni kell.
GY.I.K.
Support
" A meglévő Távoli világokat nem változtatjuk meg, de ha több verziót készítünk, megpróbáljuk korlátozni a támadásokat "
Ezt a választ kaptam a fejlesztőktől.
GY.I.K.
Support
Szerintetek meg kell ijednem? Neveket kitakartam, hogy ne legyen felismerhető!
A Hazáért! szövetség vezetője
A Hazáért! szövetség vezetője
GY.I.K.
Support
Ha valakit top parival huzamosabb ideig "kínoznak", az alábbiakat javaslom neki:
1. Vegyen egy top védőparit, ha erre nem telik neki, rakjon össze (ingyenes) relikviásból egy 150/150/up120 udvar/ up45 szárny védőparit, nem lehetetlen, a legjobb köveket ehhez a kovács adja, ott is a 2850 aranyas (nagyuras várpari) verziót kell venni, persze nem elsőre áll majd össze a szett, kell hozzá venni 10-15 követ, hogy egy nagyon erős várparit kijöjjön, és aztán még a Relicusban költeni rá 120-150 millió aranyat. (Még mindig jobb, mint sírni, amiért tönkre tette valaki a játékát...)
2. Pakolja át a csarnokot védelemre
3. Csinálja szorgalmasan a ligát, hogy kapja a Scaettákat és abból fejlessze ki a védelmében a sörös katonákat, amik jóval (akár 35-50 százalékkal) is erősebbek, mint a rubinos veti védők, ráadásul aranyért (!!!!) toborozhatók, nem kerülnek rubinba
4. Vegyen az eddiginél erősebb falelemet, olyat, amivel legalább 780-850 védő kimegy a falra
5.Vegyen az új relikviás várparikhoz felrakható megjelenést
6. Ellenőrizze, hogy a már meglévő várparin van-e előrejelzéses opció, ha nincs, cserélje gyorsan a hőst, ha csak nem 10 egységről jön a támadó, egyből 2 percről 9 percre nő a kürtidő, ha ehhez még az őrtornyot is felhúzza legalább 7-esig, akkor már 18 percnél vagyunk, odaér a szövetségi védelem (már ha ki van maxolva a támogatási sebesség és azt be is kapcsolja védéseknél a vezetés.
7.Fejlessze a közrendet és tegyen be erősebb kajás paneleket. Ezzel ugyanis nő a kajatermelés és így több lesz a helyben állomásozó védő, egyből csökken a veszteség
8.Szóval ezt mind meg lehet tenni. ...Még lenne pár "ravaszság", ezen túl is, amit tehetne, például tűzkározással leszoktatni a támadót a támadásokról, vagy nyitni, mert az sokkal olcsóbb, mint venni 2000 új rubinos védőt stb. bár a leghasznosabb az, ha valaki ráérez, akkor se történik tragédia, ha 1x-1x ég, mert ez csak játék, a tűz alatt is zavartalanul lehet eventezni.... már ha valakinek ez az életcélja.
'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
Ha van bizonyítékod is fenyegetésre, akkor fordulj a supporthoz és mellékeld a bizonyítékokat is.😀 BM Yoda már egyszer írta
Szint:70+950
Szövi: Kerecsensólyom