Főoldal Hungarian Kérdések a játékkal kapcsolatban

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

☮️ Játék Etikett ☮️

12426»

Hozzászólások

 • gomes111 (HU2)gomes111 (HU2) HU2 Bejegyzések: 139
  Meg nyugtatlak ma délelött ki mentem kb 20 percet ha voltam kinn! :disappointed:

  5 percre nem figyeltem 3-n be vertek nem volt katim még egyszer mondom neki állok toborozni!

  3 rabló ki majd 10 percre nem voltam megint ki vertek mindent!
  Ennyi volt a távoli játékom:)

  Hagyom a rubint kőltöknek csinálják ők!
  Wiki pédia szerint:
  Goodgame Empire egy ingyenesen játszható internetes MMO-stratégiai játék,

  Ebből a stratégia részt már pár éve el vesztették valahol! :smile:
  Az ingyenes részt meg idézőjelbe tenném mert ahhoz se sok köze van már sajnos!
  gomes111_Hu2
  Hun-Foglalás szövetség
  Marsall
 • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 394
  Sziasztok.
  Sajnos valóban nem nekünk lett ki találva a Távoli világok, de ezen nem hinném hogy változtani akarnának. A Gge. -nek, ez egy fő pénzforrás.
  Sokaknak teszik ez a megoldás, hogy van kivel harcolni-háboruzni és nem csak a sablonos eventeket tolják egy kattintással. 
  Mivel kis szerver vagyunk, nem igazán az számít amit mi szeretnénk , inkább azok vannak figyelembe véve amit a nagy szerverek játékosai akarnak.
  Nem kötelező csinálni , nem kötelező pénzt áldozni reá. .
  Igen tudom ha nem csináljuk akkor nem igazán tudunk fejlesztési-építési zsetonokat szerezni, csak nagyon keveset.
  Nekem személyesen van egy meg oldásom erre is: Csak olyankor csinálom intenzíven mikor az építkezős - fejlesztős Távoli világok van. 
  Mikor a pontszerzős van olyankór az első napokban csak épp oltogatok de utolsó egy - két nap ki költözök a térkép széllére és olyankor támadgatok, hogy pár pontot össze szedjek a kaland végére(annyit, hogy elegndő legyen a zsetonok meg szerzésére).
  Reméllem követitek páran ezt a taktikát és sikerült segítenem velle.
  Nem kell mérgelődni mert ez egy játék , csak szórakozni kell.
 • Rhiannon (HU2)Rhiannon (HU2) HU2 Bejegyzések: 134
  Tudom, hogy ez csak egy játék, de a  játéknak épp arról kellene szólnia, hogy kikapcsolódjunk, élvezzük. Rendben, fogadjuk el - ha nehezen is - hogy ezt a GGE kifejezetten a rubcsizósaknak találta ki. De akkor is fura számomra, hogy egy 40+ -os szintűnek miért élvezet az,  ha egy 11-12-est betámad.  Ha már játék, ha már kihívás, akkor keressen magának becsülettel hozzá illő ellenfelet. Ezért is tartanám célszerűnek, hogy tényleg vezessék be, hogy aki már 10 szintnél többel alacsonyabb nálad, azt ne támadhassad. Nem hiszem, hogy emiatt a GGE-nek akár csak 1 rubcsival is kevesebb lenne a bevétele, mi meg legalább lenyugodnánk.
 • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 394
  A Horizonton Túl kalandban már van ilyenszerü limit, a Távoli világokon eggyelőre nem terveznek változtatni.

  " A meglévő Távoli világokat nem változtatjuk meg, de ha több verziót készítünk, megpróbáljuk korlátozni a támadásokat "

  Ezt a választ kaptam a fejlesztőktől.
 • Rhiannon (HU2)Rhiannon (HU2) HU2 Bejegyzések: 134
  Értem, köszönöm szépen a közbenjárásodat :)
 • OliBond (HU2)OliBond (HU2) HU2 Bejegyzések: 1
  Hi!
 • icka (HU2)icka (HU2) HU2 Bejegyzések: 227
  Ma kaptam ezt a dörgedelmes levelet egy a mienkhez képest erősebb szöviben játszó közeli játékostól!

  "amit irok most az komoly 
  én most tesztelem a parancsnokomat hogy jo e kaptam vezetömtöl engedélyt hogy a szövid en lehet ugy hogy a "     " tesztelem ha tamadsz vissza megyunk rátok sokszor"

  Szerintetek meg kell ijednem? Neveket kitakartam, hogy ne legyen felismerhető!


  icka @ hu 2
  A Hazáért! szövetség vezetője
 • patrik78 (HU2)patrik78 (HU2) HU2 Bejegyzések: 296
  nagy valószínűséggel gyerek, ha nem akkor az ilyentől mentsenek meg, mert szerintem még tárgyalni sem lehet vele/ük, mivel elég egyértelműen "fogalmazott". De vannak akkik kifejezeten szeretik az ilyen stilust és olyan is van aki viszonozza a kedvességet.
 • icka (HU2)icka (HU2) HU2 Bejegyzések: 227
  Igen, vagy gyerekagyú felnőtt! Nagyon erős szöviben és kezdő, majdnem +500-as szintű, egyébként úgy váltja a szövetségeit mint más a pelenkát! :)
  icka @ hu 2
  A Hazáért! szövetség vezetője
 • Tahmászp (HU2)Tahmászp (HU2) HU2 Bejegyzések: 7
  Az eredeti, KyoPityus által nyitott "Játék Etikett" téma törölve lett.

  Megnyitottam ezt a témát, itt szintén a játék etikettről beszélgethettek egymással.
  Megoszthatjátok egymással a gondolataitokat, tapasztalataitokat, érzéseiteket.

  A szabályok:

  - Tiszteld a másikat! (Egymás sértegetése és a személyeskedés bármilyen formája tilos!)
  - Bizalmasság és anonimitás! (Játékosok és szövetségek neveinek a leírása nem megengedett! Kivétel ez alól az, ha valaki -játékos vagy szövetség- ehhez hozzájárul!)
  - Ne térj el a témától! (Maradj a témánál, minden más hozzászólás törlésre kerül!)
  - Bármit írsz ide, tartsd szem előtt a Közösségi Irányelveket!
  Írtam már a support-nak. Többször.  Nevével ellentétben nem támogatott, válaszra sem méltatott. Itt kérdezek: mit tehetek, ha valaki kinézett magának, naponta többször támad, fenyeget, gyaláz. Csak mert szembe mertem szállni vele. Beléptem egy szövibe, megfenyegette őket, hogy vagy kirúgnak, vagy leveri az összes tagot. Erről is van üzenetem. Telefonnal készített képek vannak(a fenyegetéseiről), az archivumban elmentettem, amit lehetett.  Óriásbab a játékos neve. Szeretnék valami választ. Köszönöm!
 • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 394
  Ha van bizonyítékod is fenyegetésre, akkor fordulj a supporthoz és mellékeld a bizonyítékokat is.
 • Mithrandir (HU2)Mithrandir (HU2) HU2 Bejegyzések: 430
  Havas Jon mondta:
  Üdv

  ez egy nem tudom mennyire tartozik ide de szeretnák gratulálni a játéknak.
  egyik ellenfelünk megvette a rubinos parancsnokot. kb 1.3 milla rubin,
  ezt a parit nem lehet megfogni sehogy se 1 szélen se máshogy 5 perces meg 2 perces kürtök vannak belépni sincs idő. Elég elgondolkodtato hogy mit csináljunk ellene mivel a játék ekkora különbséget engedélyez ez unfair. egy egész szövetség tehetetlen se védő nem ér oda se meg nem lehet fogni csak 2 ezer veszteséggel ha vn 10 ezer saját védő. ha mi megyünk rá meg csak őt védik az 50 fős szövi. Kezdünk oda jutni hogy nincs értelme a játéknak mert ez már nem az.0-24 be kell itt ülni. Ha valakinek van ötlete mit tegyünk ellene irjon a GG meg gondolkozzon el mire megy a szerver egyel ha kiszáll a fele társaság és marad az ezernyi üres acc meg a pr idióta aki 100 meg 200 ezreket költ a játékra de ellenfél híján ők is lelépnek .
  Kedves Havas Jon!

  Ha valakit top parival huzamosabb ideig "kínoznak", az alábbiakat javaslom neki:
  1. Vegyen egy top védőparit, ha erre nem telik neki, rakjon össze (ingyenes) relikviásból egy 150/150/up120 udvar/ up45 szárny védőparit, nem lehetetlen, a legjobb köveket ehhez a kovács adja, ott is a 2850 aranyas (nagyuras várpari) verziót kell venni, persze nem elsőre áll majd össze a szett, kell hozzá venni 10-15 követ, hogy egy nagyon erős várparit kijöjjön, és aztán még a Relicusban költeni rá 120-150 millió aranyat. (Még mindig jobb, mint sírni, amiért tönkre tette valaki a játékát...)
  2. Pakolja át a csarnokot védelemre
  3. Csinálja szorgalmasan a ligát, hogy kapja a Scaettákat és abból fejlessze ki a védelmében a sörös katonákat, amik jóval (akár 35-50 százalékkal) is erősebbek, mint a rubinos veti védők, ráadásul aranyért (!!!!) toborozhatók, nem kerülnek rubinba
  4. Vegyen az eddiginél erősebb falelemet, olyat, amivel legalább 780-850 védő kimegy a falra
  5.Vegyen az új relikviás várparikhoz felrakható megjelenést
  6. Ellenőrizze, hogy a már meglévő várparin van-e előrejelzéses opció, ha nincs, cserélje gyorsan a hőst, ha csak nem 10 egységről jön a támadó, egyből 2 percről 9 percre nő a kürtidő, ha ehhez még az őrtornyot is felhúzza legalább 7-esig, akkor már 18 percnél vagyunk, odaér a szövetségi védelem (már ha ki van maxolva a támogatási sebesség és azt be is kapcsolja védéseknél a vezetés.
  7.Fejlessze a közrendet és tegyen be erősebb kajás paneleket. Ezzel ugyanis nő a kajatermelés és így több lesz a helyben állomásozó védő, egyből csökken a veszteség
  8.Szóval ezt mind meg lehet tenni. ...Még lenne pár "ravaszság", ezen túl is, amit tehetne, például tűzkározással leszoktatni a támadót a támadásokról, vagy nyitni, mert az sokkal olcsóbb, mint venni 2000 új rubinos védőt stb. bár a leghasznosabb az, ha valaki ráérez, akkor se történik tragédia, ha 1x-1x ég, mert ez csak játék, a tűz alatt is zavartalanul lehet eventezni.... már ha valakinek ez az életcélja.
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • Lorant96 (HU2)Lorant96 (HU2) HU2 Bejegyzések: 459
  Ez mondjuk egy 2014-es bejegyzés volt.
  Lorant96 @ hu 2
 • Tahmászp (HU2)Tahmászp (HU2) HU2 Bejegyzések: 7
  Még egyszer megkérdezem: van itt támogatás, moderátor, segítség vagy valami????? Egyáltalán olvas itt bárki bármit bármikor? Hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Van ember, aki segít?
 • hattila24 (HU2)hattila24 (HU2) HU2 Bejegyzések: 24
  szerkesztette ezt: 17.02.2021

  Ha van bizonyítékod is fenyegetésre, akkor fordulj a supporthoz és mellékeld a bizonyítékokat is.😀 BM Yoda már egyszer írta

  Post edited by hattila24 (HU2) on
  hattila24 @ hu 2
 • Tahmászp (HU2)Tahmászp (HU2) HU2 Bejegyzések: 7

  Ha van bizonyítékod is fenyegetésre, akkor fordulj a supporthoz és mellékeld a bizonyítékokat is.😀 BM Yoda már egyszer írta

  A magyar nyelvű jó, vagy fordíttassam le? A panaszomra sem reagáltak egyetlen alkalommal sem. 
 • máté3245 (HU1)máté3245 (HU1) HU1 Bejegyzések: 403

  Ha van bizonyítékod is fenyegetésre, akkor fordulj a supporthoz és mellékeld a bizonyítékokat is.😀 BM Yoda már egyszer írta

  A magyar nyelvű jó, vagy fordíttassam le? A panaszomra sem reagáltak egyetlen alkalommal sem. 
  A supportnak lehetőség szerint angol vagy német nyelven írj,akkor lehet válaszolnak.
  Hu1
  Szint:70+950
  Szövi: Kerecsensólyom
 • Lorant96 (HU2)Lorant96 (HU2) HU2 Bejegyzések: 459
  És a fenyegetőt is kérd meg, hogy angolul vagy németül küldje el a fenyegetését, hogy a support is megértse.
  Lorant96 @ hu 2

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt