Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
A Háború véget ért és a béke megköttetett. Én személy szerint elismerem a Deres-Arma győzelmét. Ahogy beszéltük Samakékkal, Astucióékkal, nem sokon múlt, de végül a másik oldal felülkerekedett. Lehet, hogy lehetett volna fordítani, mert azért KK-kat foglalni nagyon sok védőbe kerül, de már senki nem látta értelmét ezt tovább húzni, így megegyeztünk abban, hogy a Rendellenes kért békét a két szövetségtől ezzel is elismerve, hogy az az oldalt nyert.
A királyi épületek harmadolva lesznek, amik a Rendellenesnél maradtak. A tornyok is egyenlően lesznek elosztva.
Lehet, hogy tudunk majd az mnt-k lejárata után a jövőben nyugodtabban egymáshoz állni, szerintem erre most elég sok jel mutat, kezdve a kölcsönös elismeréstől a korrekt békefeltételekig.
Van, aki biztosan állítja, hogy nem lesz szerverösszevonás, van aki biztosan állítja, hogy lesz, úgyhogy az is sok mindent tud még változtatni.
Még egyszer gratulálok a küzdő feleknek. Kemény csata volt és nagyon sok ember kőkeményen kitett magáért mind a két oldalon.
További jó játékot mindenkinek!
Rendellenes szövetség
Helyettes
Te mit láttál a döglött kutyát nem érdekli, hogy fényezed magad, úgyszintén, a te oldalad látta mit tettél, itt tudják én mit tettem:))
Te írogatsz, multi huszár, lidérc király:)))
Nem volt nagy arcod neked sem, azért írtam, hogy az utolsó napokban előkerültek a csótányok:))))
ÁÁÁÁ, itt lettél te is:))
Én meg nem lennék büszke az ilyen nyerésre, de hát ízlés kérdése.
De szerencsére ilyen a világ, nem lehet mindenki ízléses és gerinces:)
1v1 senki nem tudná legyőzni,csak ugye a deresék feltörték a hollót,de amugy 2v1-be is majdnem szét lettek csapva:DDD
Arany birodalom
diplomata
sajnos nem mindig van időm itt ülni és osztani a propagandát és idegesíteni az olyanokat mint te:)
nem vagy nagydurranás öcskös,olyan olcsó vagy mint a támadásaid:)
Egyébként szinte teljesen normálisan folynak a lezárások. Az átadások, ha minden igaz megtörténtek a megfelelő módon.
Szerintem maradtak tagokban itt ott indulatok, ami már szerintem felesleges, mert egyelőre kiboxoltuk magunkat és most jó lenne egy kis nyugi egymással szemben, aztán meglátjuk ki hogyan viselkedik, mind a mi oldalunkról meg a másikról. Lesz e szerverösszevonás, az gyorsan kovácsolná az összetartást szerintem.
Addig meg tisztulnak még a dolgok, ahogy lehet látni, kik lépnek kik hova mennek.
Mind a három szövi most gőzerővel toboroz (bár mi most annyira nem erőlködünk rajta, de persze örülünk, ha visszaerősödünk). Az üres helyeket mindenki próbálja feltölteni és mennek a megkeresések, kapjuk a híreket. Én spec ameddig van benne szavam, nem vagyok hajlandó bárkit bevenni és visszavenni, akinél lehetett látni, hogy kritikus helyzetben hogyan viselkedett, de volt, aki korrekt módon távozott, volt aki nagyon nem.
Aztán vannak új emberek, akiket meg itt ott be fognak venni, úgy, hogy lehet azt sem tudjuk ki fia borja
Kaptunk infót arról az ellenfél oldalról és nem akarok neveket írni, hogy beláttak hozzánk. Ez elég kellemetlen, de volt, hogy mi is még korábbi háborúkban. Sajnos ezek ellen nem sokat lehet tenni, nehezen derül ki az áruló, vagy lehet nem is az, csak valaki kastján keresztül belátnak.
Rendellenes szövetség
Helyettes
miután a Háború véget ért,a Deres paktumok megköttetésével akarta bebiztosítani a hatalmát a szerveren.
ezért új puszi pajtása lett,ők az Union of Angels,viszont Kriszta(Az arma királynője) összerúgta a port Samakkal,ezért a Deres és Arma között megromlott a viszony.
Az történt hogy a Deres régi kedvencük(Arma) háborúba keveredett az új kedvenccel(Union). és most a háború folyik köztünk,de a Deres nem védi meg új kedvencüket,hanem gyorsan bontotta velük a paktumot és cserbenhagyta őket,hogy ne kelljen beleavatkozni a dolgokba.
Szóval minden szövetségnek szólok most!jól válogassátok meg milyen paktumosotok van,mert ha ilyet tesz mint a Deres akkor az nem paktumos, bajtársiasságból megbuktatok Samak!
Mindenesetre elgondolkodtató, ahogy cserélgeti a szövetségeseit és mennyire áll ki mellettük. Bár azt is hallottam kisebb szövetségektől, hogy elvileg nem is bontották a paktumot az Armával, csak a külső szemlélők számára törölték az információs ablakukból. Már csak azt tudnám, hogy erre miért volt szükség, de ők biztosan tudják
Lehet csak szimplán unatkoznak és így szórakoztatják magukat, mindenesetre elgondolkodtató
üdv
Lucifer
Ha vannak konfliktusok szövik között és(vagy) paktumos gondok, akkor azokat hadd osszák meg az érintett felek, és ne bocsátkozzunk találgatásokba feszültségkeltésbe.
Mint játékos én is kiváncsi lennék a történésekre de ezek olyan belügyek amikbe senki nem szolhat belé aki nem érintett.
És valós infőkat is csak az érintettek osszanak meg.
GY.I.K.
Support
A kérdésem annyi, hogy ezt javaslod, hogy ne legyen, mert kitörhet a hábi, vagy mint moderátor mondod, hogy szabályellenes?
Arról nem is beszélve, hogy hány érintetlen kotyogott itt bele mindenbe. Most meg van egy új szabály, hogy csak az mondhat véleményt, aki benn van azokban a szövikben? Akkor eddig ez miért nem volt szabály. Ezt most tényleg nem vágom.
Rendellenes szövetség
Helyettes
Tehát amit Kántorka felvetett kérdést, majd kiderül vagy innen, mert ez a fórum, ahol meg tudjuk vitatni, vagy onnan, vagy az érintettektől kis csomagokban:))
Ettől függetlenül, ezek a paktumkötések és bontások,mh.....majd összeugrik a régi és az új paktumos és a Deres kihátrál tőlük, oldják meg,vagy csak nem akar beleszólni, azért mindent elárul róluk:))
Ízlés dolga:)))))
Igen, a paktumosokat jól meg kell válogatni:)
Csak a helyes tájékoztatás miatt KÉRTEM . Éppen azért, hogy ne legyen annyi mellébeszélés mint ahogy volt eddig is.
Minden játékos kíváncsi a valós történésekre ezért lenne jó a tényeket közölni a érintett felektől.
Sok kis szövi és kis játékos(eventes) van akik most, hogy vége a nagy háborunak, olyan bejövőket kapnak amik szinte védhetetlenek vagy ha védik is írtó sok veszteséggel járnak. Ezért mindenki kíváncsi, hogy mikor melyik "nagy" szövi keveredik háboruba és kivel - meddig tart. Addig is nem kapnak ők támadásokat.
És igen vannak sokan akiknek semi közük az ilyen háborukhoz(belügyekhez) de úgy is bele kotyognak - ők ezt élvezik(és legtöbbszőr névtelenül teszik mindezt). De azokat sem tiltjuk ameddig normális hangvitelben szolnak hozzá.
Tehát csak kértem mint játékos, hogy lehetőleg tények kerüljenek ki írásra
GY.I.K.
Support
Nem azért szoktunk cenzurázni mert találgatások vagy valótlan dolgok voltak írva, hanem azért mert trágár nyelvezetet használtak vagy valós fenyegetéseket írtak vagy esetleg mert levelezést másoltak be nevekkel.
Természetesen nem mindent veszünk mi sem észre hisz mi is csak emberek vagyunk, de azért időnkhöz és lehetőségeinkhez képest igyekszünk heyesen és korrekten felügyelni a fórumra.
GY.I.K.
Support
Azért van a fórum, hogy mindenki elmondhassa a véleményét, elképzelését. Reagálhat, akit érint.
Egyébként pont ezek az esetek, amiket azért is érdemes tisztáznia annak, aki csinálja, mert ha valami kívülről furán néz ki, akkor megy a találgatás, ami azért van, mert más szövetségeknek sem mindegy, hogy ki mennyire megbízható, stb.
Rendellenes szövetség
Helyettes
rég jártam a forumon, boldog vagyok, véget ért a nagy háború!igaz azóta sok a kürt:)
bár kicsit korai, a szövetségem,és magam nevében is szép ünnepeket kivánok mindenkinek!
és a legfontosabb:
kántorka megigérte, hogy a háború végén eljön hozzám a hentes!
tudom, nem szép dolog az ajándékot körbeirni, de ha lehet:
4kg hasalja szalonna
3kg marha lábszár
3kg tarja
előre is köszönöm!
minden jót