Főoldal Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Rendellenes & Fehér-holló Vs Deres & Armageddon

13943

Hozzászólások

 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 748
  Köszi srácok a véleményeket. Ami fontos lenne, hogy nem feltétlenül arra kérdeztem rá, hogy szerintetek ki nyert, hanem hogy külső szemlélőként, hogy a végén mi leadunk királyi épületeket, akkor nektek az jön le, hogy döntetlen lett? Mert a Deres ezt állítja, hogy ahhoz, hogy döntetlen legyen, ahhoz nekünk adnunk kell valamit.

  Remélem értitek mire gondolok. Tegyük fel azt látjátok, hogy béke lett és leadtunk x db kk-t.

  Akkor abból az jönne e le, hogy ez döntetlen lett :)

  Ettől függetlenül jó volt olvasni, hogy ki hogy ítéli meg az eddigieket.
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 748
  Kedves Karesz. Meséld már el nekem, hogy ha nem ez volt a szándékunk, amit leírtál, hogy tudtuk, hogy belépnétek, mivel ketten mentünk volna a Deresre, akkor mégis mi más okunk volt, hogy rátok mentünk???

  És mivel Gladék királyi épületeket támadtak és háborús vonatozással támadtak, így a Hollónak pirosat kellett nyomnia és mivel le voltak amortizálódva, így nekünk meg muszáj volt beszállni melléjük.

  Tehát azt te is elismerted, hogy Glad robbantotta ki a Holló Deres háborút.

  Szerinted mit kellett volna tennünk? Végig nézni, hogy a sokkal erősebb Deres szétszedi a Hollót, majd utána minket?

  Nem értem mi ez a nagy összeesküvés elmélet, hogy nem is ez volt az ok. 

  DE

  ez volt az ok. Nem Ego, nem mások eltörlése, hanem a mi eltörlésünk megakadályozása.

  De most a témát azért kérdeztem külsős szemlélőktől, mert az volt írva, hogy az mutatná a közös megegyezést, ha leadnánk királyi épületeket. Bár nem is mi kezdeményeztük a háborút, hanem ahogy te is írtad Glad és a közös megegyezés nem jár feltételekkel, attól közös megegyezés.

  De most nem nekünk kellene vitatkozni, mert a ti álláspontotokat már mindenki megismerte. Most új helyzet van és nekem épp azt próbálja a Deres vezetés beadni, hogy az a senki nem vesztett és nyert, ha mi adunk :)

  Ez a nagy kérdés, hogy mindenki így látja e. Mert mi emiatt nem fogjuk addig megkötni a békét, ameddig ez a hozzáállás van. Kíváncsi voltam, hogy ki mit szól ehhez a hozzáálláshoz. Mert ugye rám van kenve, hogy miattam nincs béke :)
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • lovas72 (HU2)lovas72 (HU2) HU2 Bejegyzések: 10
  doki drága a királyi épületet ugyan ugy lehet védeni mint bár mi mést mi az hogy nem lehet támadni?
  azért mert mind nálatok van -volt?

  ez volt a háboru oka hogy meg támadták?

  ugye nem?
   ürügynek viszont jo volt:))
  de miért ragaszkodtok ennyire hozzá?

  mi ért nem lehet másnál is?
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 407
  Hali! Lehet kicsit elkéstem. Én ugyan a Rendellennek drukkolok, de szerintem simán tudnátok kkt adni a Deresnek. Abból úgyis elég csak 1 minden világban. Meg szerintem csak Glad akar minden áron MAGÁNAK egyet. A senki nem vesztett sem nyert ajánlatban miért ne lehetne békefeltétel? 
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 748
  Az, amit mondasz az főváros. A kk az ahány van annyiszor 250 kaja termelés plussz erődönként.
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • Fociisten1 (HU2)Fociisten1 (HU2) HU2 Bejegyzések: 6
  Sziasztok srácok!
  Én személy szerint nem olvastam eme topikot kb. 12. oldaldól a 38. oldalig, de nem is bánom... a háború nem az én asztalom.
  De azt merem állítani, hogy egyik fél se győzött. Csak veszített. Pénzt, szövetséget, vezetőt, barátot, szövetségest, meg még mindent felsorolhatnék, de inkább ne... 
  Én diplomáciailag úgy döntenék ( habár még sosem foglalkoztam ezzel ), hogy a sarc mind a négy félre 0%-os legyen, és a királyi épületek kerüljenek oda, ahol eredetileg voltak ( áprilisi nagypéntek előtti időszakba ). Ez így korrekt.
  A másik az, hogy többször olvasom Glad nevét, hogy ő robbantotta ki... Nem tudjátok azt megcsinálni ( tanács ), hogy csak Glad kapja meg a büntit? Túl sokat hallottam már Glad-ról, de nem jókat. Glad-tól ellehet várni valami büntetési feladatot, hogy ne azok szenvedjék el a bajt, akik nem tehetnek róla az egész háborúról, csupán annyi lehetett a vétkük, hogy segítenek annak a közösségnek, ami  úgymond a "családja". Végülis, akinél kirobban egy eléggé súlyos háború, kihagyná ott a legjobb barátját, családját? Tehát én arra tenném a voksot, hogy az, amit Csaba Doki írt, hogy a Deres így találja korrektnek, az nem korrekt. Az egy dolog, hogy milliós veszteséget kaptatok, de visszatudjátok hozni a Fehér-Holló veszteségét? A Fehér-Holló több bajt átkellet vészelniük, kezdem a vezetőjük halájával a szövetség feltöréséig, ami azzal járt, hogy a Fehér-Holló alap szövetsége megszűnt, benne milliónyi nyersivel, rubintal, zsetonnal...
  Tehát, az álláspontom: Minden rendszert tegyék úgy, ahogy volt ( Áprilisi nagy akármi előtti időszak - királyi épületek visszakerüljenek oda, ahol volt ). 0% sarc minden szövetség számára. És a Deres fogadja el, hogy nem ők szenvedték el a legnagyobb veszteséget, hanem a Holló. Nameg az, hogy Glad kapja meg a hozzáillő büntetését...
  Glad személyiségét én annak teszem, így külsőleg, mint egy Impostor az Amoung Us-ban. Csak itt nem gyilkol, hanem szövetségest szövetséges ellen fordítja saját örömére.

  Én személy szerint nem szeretek háborúzni, ez onnan is meglátszódik, hogy mindig kimaradok a szövetségem és más szövetségi háború közti viszályból. Így megérthető, hogyha ilyen pocsék diplomáciai javaslatom van, holott nem is voltam még sosem diplomata.

  T Challa
  "Wakanda, légy áldott!"

  XD!

  Ez a véleményem!

  In this world that has stopped,
  my shadow will swallow everything.
  If  I cant be pure white just let me stay in a  simple black.
  Shadow is the light.
  I drag this destiny in my back with an
  inumerable amount of blood in my memories.
  A black shadow tries to pierce me but
  I'll break everything with this stained hand.

 • Rhiannon (HU2)Rhiannon (HU2) HU2 Bejegyzések: 125
  Sziasztok. Teljes mértékig azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy ez a háború már csak 1-2 játékos ego-ja miatt tart, a részt vevő szövetségek többi tagja már régesrég békét szeretne.
  A háború kell a játékba, hiszen ez egy háborús játék, de szerintem érdekesek lehetnek villámháborúk, amikor mindegyik fél egy rövid időn belül ki tudja adni az érzelmi sérelmeit, amit ő jogosnak ítél, van egy kis csihi-puhi, aztán szépen lenyugszunk és pár nap múlva békésen lezárunk mindent. Akkor is, ha esetleg azt gondoljuk, hogy nem miattunk, hanem a másik fél miatt robbant ki az egész. Sőt, az esetek 99,9%-ában úgysem fogunk igazad adni a másik félnek, mert a saját szemszögünkből nézzük az egészet - és ez nem is lehet másként, hiszen emberek vagyunk. (De amikor megfordítom az érmét, akkor bizony meglátom az éremnek a másik oldalát is.)
  Ez a hónapok óta tartó dolog, tényleg nagyon nem jó. Retorziót csak azok érdemelnének, akik itt keménykedve nem képesek belátni, hogy rosszat tesznek a saját szövetségükkel, az ego-juk miatt. A többieket végre békén kéne hagyni, hadd tudjanak már egy kicsit foglalkozni a saját maguk dolgával is. (Már így is túl sokan vesztettek, és túl sok mindent, a Fehér-Hollós játékosokkal mindenki együtt érez.)
  Fel kéne adni a makacskodást, hogy ki kezdte, ki mit csinált, ez már régesrég lényegtelen, higgyétek el :( Volt épp elég időnk arra, hogy a hónapok során, mi szemlélődök eldöntsük, hogy melyik fél hozzáállása szimpatikusabb nekünk. Ezen szerintem már semmiféle fölösleges további magyarázkodás, vagy kicikizés nem fog változtatni.
  Tudom, hogy most én is mindenféle cikizést fogok kapni a dottórétól, hisz Ő soha semmilyen hozzászólásra nem tudja megállni, hogy ne vágjon vissza, de ha neki ez jó, hát vágjon vissza, legyen ez a legnagyobb öröme, kapja meg amit szeret :D! (Legkevésbé a dottóre érdekel.)
 • gomes111 (HU2)gomes111 (HU2) HU2 Bejegyzések: 122
  szerkesztette ezt: 18.11.2020
  Sziasztok!

  A háborúskodáshoz nekem is lenne véleményem de szigorúan tényleg csak a háborúhoz!

  A mostani hosszú háború de az elöző is bebizonyította hogy legrosszabbul mindig mi magunk járunk!

  A hosszú háborúk a tagság el vesztéséhez járnak!

  Ahhoz hogy a tagság meg maradjon a háborúk időtartamát maximalizálni kell valahogy ezt a nagyok meg tudják majd szabni biztos vok benne!

  Lehet arcoskodni nagy menőzni hogy én 5 évig is bírtam volna lehet mutatni hogy te vagy te a legnagyobb vagy a szövetség nem 1 nem 2 emberből áll!

  Azért be bizonyosodik mindig hogy 1 szövetség nagy többségében nem 1 meg 2 évig akar háborúzni mert annak a szét esés a vége így vagy úgy sőt el is hagyják a játékot és ezzel a szerver jól jár hosszú távon??

  Nem hinném!
  Nagyjából én így látom!

  Annyi kiegészítés tudom nem pontosan erre vonatkozott a kérdése Csabinak!

  Ezt a háborút már régen be kellett volna fejezni! (ego kérdése lett volna szerintem is)

  Post edited by gomes111 (HU2) on
  gomes111_Hu2
  Hun-Foglalás szövetség
  Marsall
 • Ghost9 (HU2)Ghost9 (HU2) HU2 Bejegyzések: 2
  Hazug Astucio,hazug Arma........
 • juhaszkrisztian (HU2)juhaszkrisztian (HU2) HU2 Bejegyzések: 8
  Sziasztok

  Én személy szerint ezt a hábit már rég abba hagytam volna mert ennek már semmi értelme, a fránya királyi épületek miatt belevertek egy csomó pénzt, aminek semmi értelme, nagy hábikban nem vettem részt még eddig, vagyis egy volt de azt se tartottam fernek mikor 4-en pirosat nyomtunk a Deresre Survivor-Holló-Kezdet-Rendellen, sok infom nincs róla miért tehát nem is folynék bele, ezt azért hoztam fel mert most én úgy látom, hogy vissza nyalt a fagyi és most a rendellen van egyedül, amióta követem a hábit nagyon azt látom, hogy a Deres és a Rendellen nem fogja tudni tönkre tenni egymást mind 2 szővi elött elismerésem, még a hábi előtt azt is észre vettem, hogy a Deres folyamatosan eventeket nyert és ha ezt a szemszöget nézzük akkor A deres verhetetlen, ezért én szerintem a fránya királyikért küzdjetek meg eventekben, vagy akinek kell KK az küzdjön meg a tulajával 1vs1, lehet furának hangzik de szerintem célszerűbb és korrektebb lenne ez a meg oldás és még lehet békésebb és izgalmasabb lenne a szerver, végezetül itt senki se lesz győztes se vesztes

Sign In to comment.