Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Rendellenes & Fehér-holló Vs Deres & Armageddon
Sign In to comment.
Remélem értitek mire gondolok. Tegyük fel azt látjátok, hogy béke lett és leadtunk x db kk-t.
Akkor abból az jönne e le, hogy ez döntetlen lett
Ettől függetlenül jó volt olvasni, hogy ki hogy ítéli meg az eddigieket.
Rendellenes szövetség
Helyettes
Igazából azt kéne csínálni hogy csabadokit és Gladot kirakni a szövijükből, és mehetne a játék normális formában
(Már ha van még aki akar ezzel a retek játékkal játszani normálisan)
És mivel Gladék királyi épületeket támadtak és háborús vonatozással támadtak, így a Hollónak pirosat kellett nyomnia és mivel le voltak amortizálódva, így nekünk meg muszáj volt beszállni melléjük.
Tehát azt te is elismerted, hogy Glad robbantotta ki a Holló Deres háborút.
Szerinted mit kellett volna tennünk? Végig nézni, hogy a sokkal erősebb Deres szétszedi a Hollót, majd utána minket?
Nem értem mi ez a nagy összeesküvés elmélet, hogy nem is ez volt az ok.
DE
ez volt az ok. Nem Ego, nem mások eltörlése, hanem a mi eltörlésünk megakadályozása.
De most a témát azért kérdeztem külsős szemlélőktől, mert az volt írva, hogy az mutatná a közös megegyezést, ha leadnánk királyi épületeket. Bár nem is mi kezdeményeztük a háborút, hanem ahogy te is írtad Glad és a közös megegyezés nem jár feltételekkel, attól közös megegyezés.
De most nem nekünk kellene vitatkozni, mert a ti álláspontotokat már mindenki megismerte. Most új helyzet van és nekem épp azt próbálja a Deres vezetés beadni, hogy az a senki nem vesztett és nyert, ha mi adunk
Ez a nagy kérdés, hogy mindenki így látja e. Mert mi emiatt nem fogjuk addig megkötni a békét, ameddig ez a hozzáállás van. Kíváncsi voltam, hogy ki mit szól ehhez a hozzáálláshoz. Mert ugye rám van kenve, hogy miattam nincs béke
Rendellenes szövetség
Helyettes
azért mert mind nálatok van -volt?
ez volt a háboru oka hogy meg támadták?
ugye nem?
ürügynek viszont jo volt:))
de miért ragaszkodtok ennyire hozzá?
mi ért nem lehet másnál is?
Sziasztok!
Meddő, értelmetlen azt boncolgatni: mi volt, ki mit tett, - nem vezet jóra.
Kizárólag az visz előre, ha azzal foglalkozik mindenki, hogyan tovább, mi a legjobb mindenki számára.
Ez sem egyszerű, és mindenkitől kompromisszumképességet igényel.
Ada
Az, hogy a háború békekötsének ne legyen feltétele az nem ragaszkodás, mert kifejtettem, hogy ha pl szerver egyesítés lesz, akkor logikus lesz szétosztani, hogy a szerverünk előnyösebb helyzetbe kerüljön,
Itt arról van szó, hogy ez ne a mostani hábrorú lezárásáról szóljon, mert az úgy adná ki magát, hogy veszítettünk és nem ez a célja elvileg egyik szövetségnek sem.
Azok, akik itt hónapok óta harcoltak és túlerővel szemben bátran kiálltak a szövetségük védelméért nem az az üzente a kk osztásnak, hogy megérte, hiszen ez olyan, mintha veszítettünk volna hiába tettek meg mindent.
Írtam már az érintetteknek, hogy később lehet szó osztásról, de az már teljesen más apropóból.
Persze most éppen foglal a Deres egy kk-t és az Arma egy fővárost és lehet tárgytalan lesz az a téma, de a feltétel nélküliség nem a ragaszkodásról szól.
Sajnos mindent bagatelizáltok, pedig fordított esetben értenétek
Mindegy, holnapra okosabbak leszünk, hogy mi hogyan legyen.
Rendellenes szövetség
Helyettes
Rendellenes szövetség
Helyettes
De a Deres kk-kat szeretne. Így a békekötés akadályoztatva van. Bár ha el tudják venni, akkor megszerezték, amire korábban azt mondták, hogy nekik nem kellenek
Rendellenes szövetség
Helyettes
Én személy szerint nem olvastam eme topikot kb. 12. oldaldól a 38. oldalig, de nem is bánom... a háború nem az én asztalom.
De azt merem állítani, hogy egyik fél se győzött. Csak veszített. Pénzt, szövetséget, vezetőt, barátot, szövetségest, meg még mindent felsorolhatnék, de inkább ne...
Én diplomáciailag úgy döntenék ( habár még sosem foglalkoztam ezzel ), hogy a sarc mind a négy félre 0%-os legyen, és a királyi épületek kerüljenek oda, ahol eredetileg voltak ( áprilisi nagypéntek előtti időszakba ). Ez így korrekt.
A másik az, hogy többször olvasom Glad nevét, hogy ő robbantotta ki... Nem tudjátok azt megcsinálni ( tanács ), hogy csak Glad kapja meg a büntit? Túl sokat hallottam már Glad-ról, de nem jókat. Glad-tól ellehet várni valami büntetési feladatot, hogy ne azok szenvedjék el a bajt, akik nem tehetnek róla az egész háborúról, csupán annyi lehetett a vétkük, hogy segítenek annak a közösségnek, ami úgymond a "családja". Végülis, akinél kirobban egy eléggé súlyos háború, kihagyná ott a legjobb barátját, családját? Tehát én arra tenném a voksot, hogy az, amit Csaba Doki írt, hogy a Deres így találja korrektnek, az nem korrekt. Az egy dolog, hogy milliós veszteséget kaptatok, de visszatudjátok hozni a Fehér-Holló veszteségét? A Fehér-Holló több bajt átkellet vészelniük, kezdem a vezetőjük halájával a szövetség feltöréséig, ami azzal járt, hogy a Fehér-Holló alap szövetsége megszűnt, benne milliónyi nyersivel, rubintal, zsetonnal...
Tehát, az álláspontom: Minden rendszert tegyék úgy, ahogy volt ( Áprilisi nagy akármi előtti időszak - királyi épületek visszakerüljenek oda, ahol volt ). 0% sarc minden szövetség számára. És a Deres fogadja el, hogy nem ők szenvedték el a legnagyobb veszteséget, hanem a Holló. Nameg az, hogy Glad kapja meg a hozzáillő büntetését...
Glad személyiségét én annak teszem, így külsőleg, mint egy Impostor az Amoung Us-ban. Csak itt nem gyilkol, hanem szövetségest szövetséges ellen fordítja saját örömére.
Én személy szerint nem szeretek háborúzni, ez onnan is meglátszódik, hogy mindig kimaradok a szövetségem és más szövetségi háború közti viszályból. Így megérthető, hogyha ilyen pocsék diplomáciai javaslatom van, holott nem is voltam még sosem diplomata.
T Challa
"Wakanda, légy áldott!"
Discord: T'Challa ♠ [F2P] (▀̿Ĺ̯▀̿ ̿)
Twitter: https://twitter.com/HoppelesL
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCtb3H4Tr2a93Nw9hfrIljvA
Facebook: [ Nem kiadható ]
Reddit: https://www.reddit.com/user/HoppelesLife
Sziasztok!
Még sose írtam fórumra most megteszem, lehet 1 kicsit hosszú lesz. Leírom az én nézetem (mint hollós és anno volt friamatos) talán elárulja hogy hova orientálódik a véleményem.
Jelenleg az armával állunk háborúban mivel automata háború be van nyomva náluk és én támadtam őket. Miután a Kk-kat és tornyokat jöttek elvenni.én csak visszavettem ezt tudom jelentéssel bizonyítani.Azóta él a háború veluk újra.( aki nem tudja ( Az armával 1 év MNT volt , deressel 6 hónap MNT van) Tehát nem szabotáltuk az armát ahogy korábban astució írta.
AZ MNT feltételeiről nem tudok de szerintem a háború kezdetekor több kk és fővárunk meg tornyunnk volt mint most tehát nemhiszem,hogy mi az MNT mögé bújva átvennénk a rendellen kk-jait.
Amúgy nem támadnak ahogy mi se őket valahogy ez vezetöi szinten le lett tárgyalva.
Röviden az armában nagyot csalódtam pedig nagyon korektnek véltem öket eddig és ha astució odafigyel most is azok ahogy utólagosan lerendezte(renitens támadókkal) hogy él a háború, de mégse támadnak. Utólagosan is köszönöm hogy amikor
a prérire kerültünk nem támadtak,vagy nagyon ritkán(sajna már nem emlékszem) Zoli halála után pedig azonnal megadták az MNT.t feltétel, kifogás, minden nélkúl . Sajnos a Deresről más a véleményem. A háborúban egál volt a helyzet, kicsit ellaposodott néha mi néha ők jöttek, napi 20-30 bejövő kimenő. A feltörés és prérirekerülés napján(perce után) és utána irtózatos nagy nyomás alá kerültünk 150-300- bejövö(föleg kirabolt lenullázott kastokra).Mi közben próbáltuk rendezni a soraink.Új szövi keresése hogy együtt legyünk,és hogy egyálltalán hogy tovább . Egy dereses tagggal privát leveleztem faluelvétel és visszafoglalás után meg persze a többi bejövö stb.., amit sejtettem. hogy ő megossza a többi taggal (amit én nem tettem )
Ő megírta hogy a levelezéseink alapján én normális ember lehetek ezért mindenképp lépjek ki mert csak így maradhatok a játékban mert nem hagyják, hogy a holló újraéledjen a céluk a teljes megsemmisítés és ha azonnal kilépek akkor ő szol a szővitagoknk ,hogy hagyjanak békén ,aki nem így tesz annak nem hagynak békén hiába lépünk át másik szövibe vagy alakitunk 1 új szövit nem lesz nyugtunk. És persze csaba doki akkor nálunk volt és mindennek az oka ő mivel ő nemcsinál semmit és átvette a vezetést. A válaszom annyi volt, hogy csabi annyira vezető mint én most vagy eddig voltam, tehát minden fontos döntésnél nálunk szavazás volt és az én szavazatom is ugyanannyit ért mint a vezetőnké vagy bárki másé . mig itt volt nem volt ilyen szavazás ( Amugy én szégyelem hogy ő 1 nap alatt többet támadott mint én 1 hét alatt. csak erröl annyit hogy ő nem támad.) + Megírtam az igazat, hogy mi szövi szinten hogy gondolkozunk, hogy hogy tovább.
Mivel nem hagytak más lehetőséget.
1: átlép a rendellenbe aki akar és háborúz tovább.
2: kilép és keres más szövit bízva abba, hogy talán békénhagyják.
3. Marad és lesz ami lesz de hollós marad ha 2-3 taggal is de maradunnk és újraélesszük a szövit.
Persze sokan még az erődeldobáson is gondolkoztak van aki meg is tette annyira kilátástalan helyzetben voltunk.(talán ez is hozzájárult,hogy megadták az MNT utólag)
Azért a válaszom a kérdésre Ha elfogult is de szerintem nem. Ha a falum valaki kérés- kérdés nélkül elveszi ne csodálkozzon ha kérdés- kérés nélkül visszaveszem., holott tudom,hogy kevesebbet ér mint a 1 privát falu.ami többet termel és nem is támadható."Vagy ajánljak még plusszba még 1-et?", na valahogy így vagyunk szerintem a KKv-al meg a többivel is.
A háború kell a játékba, hiszen ez egy háborús játék, de szerintem érdekesek lehetnek villámháborúk, amikor mindegyik fél egy rövid időn belül ki tudja adni az érzelmi sérelmeit, amit ő jogosnak ítél, van egy kis csihi-puhi, aztán szépen lenyugszunk és pár nap múlva békésen lezárunk mindent. Akkor is, ha esetleg azt gondoljuk, hogy nem miattunk, hanem a másik fél miatt robbant ki az egész. Sőt, az esetek 99,9%-ában úgysem fogunk igazad adni a másik félnek, mert a saját szemszögünkből nézzük az egészet - és ez nem is lehet másként, hiszen emberek vagyunk. (De amikor megfordítom az érmét, akkor bizony meglátom az éremnek a másik oldalát is.)
Ez a hónapok óta tartó dolog, tényleg nagyon nem jó. Retorziót csak azok érdemelnének, akik itt keménykedve nem képesek belátni, hogy rosszat tesznek a saját szövetségükkel, az ego-juk miatt. A többieket végre békén kéne hagyni, hadd tudjanak már egy kicsit foglalkozni a saját maguk dolgával is. (Már így is túl sokan vesztettek, és túl sok mindent, a Fehér-Hollós játékosokkal mindenki együtt érez.)
Fel kéne adni a makacskodást, hogy ki kezdte, ki mit csinált, ez már régesrég lényegtelen, higgyétek el
Tudom, hogy most én is mindenféle cikizést fogok kapni a dottórétól, hisz Ő soha semmilyen hozzászólásra nem tudja megállni, hogy ne vágjon vissza, de ha neki ez jó, hát vágjon vissza, legyen ez a legnagyobb öröme, kapja meg amit szeret
A háborúskodáshoz nekem is lenne véleményem de szigorúan tényleg csak a háborúhoz!
A mostani hosszú háború de az elöző is bebizonyította hogy legrosszabbul mindig mi magunk járunk!
A hosszú háborúk a tagság el vesztéséhez járnak!
Ahhoz hogy a tagság meg maradjon a háborúk időtartamát maximalizálni kell valahogy ezt a nagyok meg tudják majd szabni biztos vok benne!
Lehet arcoskodni nagy menőzni hogy én 5 évig is bírtam volna lehet mutatni hogy te vagy te a legnagyobb vagy a szövetség nem 1 nem 2 emberből áll!
Azért be bizonyosodik mindig hogy 1 szövetség nagy többségében nem 1 meg 2 évig akar háborúzni mert annak a szét esés a vége így vagy úgy sőt el is hagyják a játékot és ezzel a szerver jól jár hosszú távon??
Nem hinném!
Nagyjából én így látom!
Annyi kiegészítés tudom nem pontosan erre vonatkozott a kérdése Csabinak!
Ezt a háborút már régen be kellett volna fejezni! (ego kérdése lett volna szerintem is)
Hun-Foglalás szövetség
Marsall
Én személy szerint ezt a hábit már rég abba hagytam volna mert ennek már semmi értelme, a fránya királyi épületek miatt belevertek egy csomó pénzt, aminek semmi értelme, nagy hábikban nem vettem részt még eddig, vagyis egy volt de azt se tartottam fernek mikor 4-en pirosat nyomtunk a Deresre Survivor-Holló-Kezdet-Rendellen, sok infom nincs róla miért tehát nem is folynék bele, ezt azért hoztam fel mert most én úgy látom, hogy vissza nyalt a fagyi és most a rendellen van egyedül, amióta követem a hábit nagyon azt látom, hogy a Deres és a Rendellen nem fogja tudni tönkre tenni egymást mind 2 szővi elött elismerésem, még a hábi előtt azt is észre vettem, hogy a Deres folyamatosan eventeket nyert és ha ezt a szemszöget nézzük akkor A deres verhetetlen, ezért én szerintem a fránya királyikért küzdjetek meg eventekben, vagy akinek kell KK az küzdjön meg a tulajával 1vs1, lehet furának hangzik de szerintem célszerűbb és korrektebb lenne ez a meg oldás és még lehet békésebb és izgalmasabb lenne a szerver, végezetül itt senki se lesz győztes se vesztes
Doki, véleményeket kértél, ezért ajánlom figyelmedbe:
Az összes eddigi nagy szövetséget tönkretette a különleges épületek birtoklása és az annak tudatában megjelenő fölényeskedés.
Senki sem volt kivétel... (pedig mindegyikben voltak értelmes, higgadt játékosok)
Én vezetőként nem hatásvadászatot tartanék fórumon, nem az idegenek véleményét kutatnám, hanem a társaiméra figyelnék. (Csak lejáratod magad vele. )
Korábban írtad:
„Magam részéről úgy vagyok vele, hogy háborúzni jobb úgy, ha vannak indulatok, mert akkor érdekesebb a csata. A barátságos mérkőzéseken az ember nem annyira akar ütni és ezért nem is lehet annyit fejlődni. Ebben a háborúban szerintem mindkét oldal rengeteget fejlődött a lehetőségek kiaknázásban, ellenlépésekben, taktikában, mindenben.”
Fura, valahogy sosem jutott még eszembe sem játék, sem sport, sem verseny során a másik fél becsmérlése, sértegetése, hogy indulatokat gerjesszek a „jobb csata” kedvéért. Biztosan velem van a baj, de sem nyertesként, sem vesztesként nem minősítettem soha a másik értelmi képességét az egyéb tulajdonságairól nem is beszélve.
DR Almási Kittitől idézek neked:
“Odáig jutottunk, hogy teljesen összemosódik a fejekben a véleménykülönbség, a konstruktív kritika, az értelmes, termékeny vita és a köpködés, a zaklatás, a másik ember szándékos sértegetése és megalázása”
Nem érzékelik a különbséget aközött, hogy nem értek egyet valakivel, ezért tisztességes stílusban elmondom/leírom, hogy vele ellentétben én hogyan gondolom, vagy nem értek egyet valakivel, ezért belerúgok és megtaposom.
Nem szeretem, ha valaki úgy működik, hogy csak közöl, miközben nem érdekli, hogy másokból az mit vált ki. Szerintem ez a működésmód a kommunikáció csődje, ami sokszor csak a magamutogatásról, és nem a kapcsolódásról szól. Ha valamit kiteszek, akkor érdekel, hogy mások mit gondolnak róla, és hasznát veszik-e – de az érzéseik és a tapasztalataik érdekelnek, nem pedig a zsigeri indulataik és a gyomortartalmuk.
Egészen elkeserítő, ha egy társadalom odáig jut, hogy a tagjai már nem azt fogalmazzák meg elvárásként, hogy véleménykülönbségek esetén is vegyük egymást emberszámba, és tiszteljük a másik alapvető méltóságát, hanem azt, hogy váljunk érzéketlenné, legyünk ütésállók, viseljük el zokszó nélkül azokat a – gyakran egészen ordas, dehumanizáló – sértéseket és támadásokat, amiket kapunk.
Valójában ma már csak két lehetőségünk van: megkeményítjük magunkat, hogy el tudjuk viselni a véleményünk nyilvános képviseletével együtt járó agressziót, vagy hátralépünk és befogjuk a szánkat. Emiatt rengeteg értelmes és érzékeny lelkű ember kényszerűen visszahúzódik a megnyilatkozástól, mert elrémül attól, hogy ilyen tömegű primitív, személyeskedő, bántalmazó indulat zúduljon rá.
Ők már legfeljebb csak szűk, biztonságos körben mondják el, hogy mit gondolnak valamiről. Ezzel azonban a közösség rengeteget veszít, mert éppen azokat a tagjait hallgattatja el, akik érdemi szempontokkal tudnák gazdagítani a diskurzust.
A vázolt működésmód sajnos már egyáltalán nem csupán a neten tapasztalható, hanem átszivárog az offline térbe is, ahol az értelmes hangok elnémulnak, és a hangosabb, az erőszakosabb győz. Valójában olyan ez, mint egy szomorú hátraarc: bár az évezredek, évszázadok során eljutottunk addig, hogy nemcsak azok a túlélők és tudnak érvényesülni, akik fizikailag elég erősek, vagy származásuknál fogva védettek, hanem az egyéniség, a tehetség, a tudás is számított - ma mégis újra elindultunk afelé, hogy az erősebb kutya győz, csak már nem az izmai, hanem a lelki durvaság, érzelmi kegyetlenkedés, mentális befolyásolás és támadások által.”
(-mindez szinte szóról szóra igaz a szerverünkre- )
Nos, azt gondolom, sokaknak ebből elege van itt a szerveren!
Sem egy győztes sem egy vesztes csata nem befolyásolja senki értelmi és érzelmi intelligenciáját.
A szerveren a játékosok többsége tisztességes, barátságos légkört akar!
A rengeteg levél alapján merem írni és kérni mindezt:
Ada
(A KK-k kérdése már rég nem az általuk adott előnyről, hanem az egoról szól. Ma már, egy aktív játékosnak az meg se kottyan.
S te is jól tudod, ha annyira oda akartátok már adni, rég lett volna rá lehetőségetek megtenni....
Értsd meg, a kutyát se érdekli mi volt és ki mennyire hibás. Kb. annyi mintha azt kérdeznéd piros vagy sárga az alma. Az számít mostantól mi lesz, most mi van. S tetszik vagy sem, Te is felelős vagy a döntésekért.)