Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Rendellenes & Fehér-holló Vs Deres & Armageddon
Sign In to comment.
Mi most egyelőre úgy vagyunk vele, hogy mivel mi győztesként sem tettünk soha senkinek feltételeket a békekötésre, a Deres úgy gondolta, hogy ő akkor hajlandó békéről beszélni, ha kk-kat osztogatunk.
Tehát így nincs értelme velük beszélgetni. Egyelőre a puskák beszélnek
Rendellenes szövetség
Helyettes
Láttad mikor posztoltam az előző erőpont állást. Most hirtelen ugrott a Deres 4 millát
Rendellenes szövetség
Helyettes
Talán 2 hete (de lehet már 3) elindult egy beszélgetés a békéről, ahogy már azt korábbi hozzászólásomban írtam. Nevezzük inkább "hogyan tovább diszkurzusnak". Mi azt az infót kaptuk a vezetőségtől, hogy ez egy teljesen korrekt, nyugodt hangvételű beszélgetés/levelezés, és úgy tűnt, mindenki hajlandó félretenni a nézeteltéréseket, és háború helyett azon agyalni hogyan tegyük mindenki számára élvezhetővé és játszhatóvá a játékot. Természetesen ahogyan jobb szövetségekben szokás, a vezetőségünk kikérte a tagság véleményét egy TeamSpeak megbeszélés keretében, ahol egy rövid tájékoztatás után mindenki egyenként elmondhatta a véleményét a kialakult helyzetről.
Szerintem mondhatom, hogy egyöntetűen mindenki azt mondta - én is, és a többi olyan tag is aki minden áron háborút akart ez alatt a 7 hónap alatt - hogy ha értelmesen mindent átbeszélve meg tudunk egyezni, tudjuk biztosítani hogy a jövőben nem lesznek hasonló piszkálások és provokálások, akkor benne vagyunk egy semleges békében. Ekkor úgy tűnt, erre az ellenoldal is hajlandó. Fontos kiemelni hogy SEMLEGES békében. Ez azt jelenti hogy senki nem nyert, senki nem veszített.
Egy pár nap elteltével a deres felvette velünk a kapcsolatot, hogy beszéljünk a továbbiakról. Vagy mi vettük fel velük, ezt sajnos nem tudom pontosan, de nem is ez a lényeg szerintem. Ebben a levelezésben az ellenoldal egyértelműen kijelentette hogy abban az esetben hajlandóak békéről beszélni, ha szétosztjuk a KK-kat, holott legjobb tudomásom szerint erről egészen odáig szó sem volt. Nekünk a semleges békébe értelem szerűen nem fért bele hogy feltételeket szabnak nekünk, így érvénybe lépett a másik forgatókönyv, amiről szintén volt szó a TS megbeszélésen: nyomjuk tovább a háborút.
A kérdésedre válaszolva: addig csináljuk amíg kell. Nekünk nem opció a vereség, és sokunknál már talán a semleges béke sem opció ezek után. Az ellenoldalnak ismét fel lett ajánlva a békejobb (ahogy az fel lett ajánlva még a háború előtt), de ők ismét visszautasították. Mi kész lettünk volna tárgyalni egy értelmesebb játék felépítéséről - ismét - nekik ez úgy tűnik nem tetszett. Innentől kezdve meg szerintem nincs miről beszélnünk. "Gyerekesnek" meg nem tartanám azt a háborút, ahol egy szövetség hónapok óta túlerővel szemben állja a sarat, és folyamatos sikereket ér el.
Köszöntem.
Jó játékot!
Ez az eropont nezegetes gyerekes a Doki reszerol, mintha az dontene el a haborut 😂
Persze Hogy van eropont ingadozas , ez a bug a gge reszerol de szerintem az ertelmesebb jatekosok ezzel tisztaban vannak nem ugy mint egyesek. Egyszeru a dolog .... Kikuldod a katikat , kijelentkezel es nicsak ... Felmegy az a franya hp ha akarod ha nem .
Rendellennel ezek azert nem mutatkoznak olyan surun mert naluk nincs mit kikuldeni vedett helyre mert ok veszik a katikat ha epp kemenykedni akarnak , aki nem vasarol az meg gyujtogeti es ekozben galambosba kuldi es mint mondtam, ez altal felmegy a hp.
Azt nezzetek mar meg Hogy a rendellen vezetosege 90%ban galambos , jaaaaa azis lehet bug.
Dokinak ki kellene osztani egy gge Nobel dijjat a sok okossag, szajkarate es forum trollkodasa eredmenye keppen.
Alig varom a rizsat meg a suletlenseget a rendellen Nobel dijjasoktol 😂😂😂😂
Tovabbi szep napot mindenkinek!!
Koszonom a feljelentes , latom van akinek faj az igazsag.😂😂🤣
Ilyen ez
itt a topikon ugyanazt fel tedted- tedtétegk legalább 3szor . mit akarsz bizonyitani?
hogy ti mekkorák vagytok? [...]
mindig azzal jössz ki mit bugoltat, és ti?válad már el hogy nem nyerhec:)
mindenki tudja hogy soha nem lesz béke mert az egod nem engedi:)
játszod itt magad a forumon:)ugyan már:)
én a Lovas
nagyon tudhatod a dolgokat te,pedig el menekültél a deresből [...]
béke valószinűleg tényleg nem lesz,mert csak végleg ledózerolt deres:)
Kantorka
Ledozerolt szovi van ebben az egyben igazad van csak azt rendellenek hivjak 😂😂 nezz mar korul kicsit mielott elkezded a trollkodasod!
Masik dolog .... "gyava vesztes" .... mondja az aki nem meri felvallalni kivoltat 😂🤣
De igen amugy kemenyek vagytok [...] 👌
Nagyjából én is azt mondom de már inkább nem szólok bele szerintem te se tedd mert a végén beütnek
Ha beutnek a jatekba az engem hidegen hagy es pici eselye is lehet mivel haborus ovezetben vagyok de majd visszatoborzom a veszteseget ha ugy alakul a dolog😉
Ha meg nem a jatekban , annak meg allok elebe.. kihivasokat ugyis szeretem 😆😆
Engem egyik verzioval sem megremiszteni sem megfenyegetni nem tudnak.
De ha azert utnek be valakit mert leirja a velemenyet, vagy meglatasait a jelen helyzettel kapcs. az megint csak egyet bizonyit szerintem, azt Hogy csak az o (kB 4 ember) hablatyuk a tuti es mindenki mas hulye😅😂🤣
Ha nem tetszik nekik a forumos Kritika akkor nem Kell ilyen talalos nevu bejegyzeseket kezdemenyezni !
Mikor ütöttünk be valakit a véleménye miatt? Nem mi vagyunk azok akik megírnak egy topicot és egyből kérjük is hogy a moderátor zárolja hogy más ne tudjon hozzászólni.
Igazad van Kristofia , ti olyat nem csinaltok , Te csak videot szeretsz gyartani Hogy ott a bank kartya az asztalon 🤣🤣🤣🤣 apropo ,ha jol emlekszem (lehet nem mert a video minimum fel eves) a video vegen van egy olyan Hogy majd meg csinalsz videot a haboru alaukalasairol stb...stb....Valahogy elmaradtal vele 😂😂😂
Mi , ezert tuti nem tamadunk be senkit , sot , Minden velemenyt es kritikat szivesen fogadunk.
De latod Patrik , sajnos van aki attol fel hogy esetleg tamadast kaphat, ha a rendellennel nem egy gondolkodasban van es mer irni a forumra! Lehet nem tortent meg ez meg , nemtudom ,,,... de azert szamomra ez elgondolkodtato.
Videó nincs, mivel szerintem mindenki látja hogy áll a háború aki naponta több mint egy fél órára bekukkant, illetve itt fórumon is le van írva a mi nézőpontunk, ugyan ezeket tudnám csak elmondani a videóban is. Láthatod hogy van pár Armageddon és deres párti tag akik szerint ezek nem infók (ezek nem tudom mit várnának tőlünk). Vicces mondjuk hogy itt pattogsz, miközben a kastélyod egy nagy nulla, nagyon támadást se látni tőled, egészen idáig azt se tudtam hogy az Armageddonban vagy, most láttam meg ahogy rákerestem a nevedre
Jesszusom, azért a hangulatkeltésben te is nagy profi vagy, ha már rám akarod ezt testálni.
És persze értem, hogy legyerekesezed az erőpont bugolás helyesbítését, mert ti ketten csináljátok a Deressel:))))
Ahelyett, hogy beismernéd, hogy max ezzel tudok valamit mutatni, mintha nem lennétek teljesen kitakarítva.
Csalni azt tudtok, maradjunk ennyiben. Ez nagyon megy nektek. És ettől még nem az lesz gyerekes, aki ezt megmutatja, hanem szeretnétek a másika lejáratni, aki megmutatja, hogy csalók vagytok.
Megértem, csak szánalmas. De hát ki mivel tud és mivel akar erősebbnek tűnni a valóságnál. Van, amikor ez bejön. Most nem , mert sokan figyelnek és nem lehet őket átverni.
Nyugi, ameddig van bug, addig látni fogják, hogy csaltok. Ez van.
Rendellenes szövetség
Helyettes