Főoldal Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Rendellenes & Fehér-holló Vs Deres & Armageddon

12943

Hozzászólások

 • Rhiannon (HU2)Rhiannon (HU2) HU2 Bejegyzések: 118
  Szerintem saját magatokon kívül már a kutyát nem érdekli, amit itt írogattok, meg szemléltetés gyanánt berakosgattok,  olyan jó lenne, ha a moderátor végre lezárná ezt a témát :( 

 • Rhiannon (HU2)Rhiannon (HU2) HU2 Bejegyzések: 118
  Tudtam, hogy ez lesz a kérdés, illetve a reakció :D Az van, hogy nekem be vannak kapcsolva az értesítések ha jön bármi a fórumra, és ott vannak az e-mailek, amelyeket ha megnyitok, az első pár sor írást akaratlanul is látom. Szóval nyugodjatok csak le, nem leskelődni járok fel erre a kedves kis topicra :D De hát, mit is várhattam volna tőletek mást?

 • Rhiannon (HU2)Rhiannon (HU2) HU2 Bejegyzések: 118
  Kedves koncz97: legyen szépséges napod és estéd :) nyugodtan írj csak amit akarsz :):):):) 
 • Rhiannon (HU2)Rhiannon (HU2) HU2 Bejegyzések: 118
  szerkesztette ezt: 30.10.2020
  Kedves Kristofia665: egy igazi Humor Herold veszett el benned :D:D
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 398
  Az a helyzet, hogy engem éérdekel a téma, de mr itt kb  a 15. oldal óta csak az megy, hogy ki mennyit bugoltat, ki hazudik, ki nem, sárdobálás, tehát már azóta nincs egy normálisabb pooszt(/olyan ami bármi ÚJAT elárul a háború helyzetéről.) Már csak azért is jó lenne ha a moderátor zárná a témát, mert kb minden új topikban szokott valamennyi új infó lenni. Mert ez a topik most így felesleges.
 • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 263
  Csak akkor zárhatunk le egy topicot ha szabálysértő vagy ha a topic nyitója kéri
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 744
  Ja és a saját oldalunkról is pár szó, hogy nehogy az legyen, hogy egyoldalú a leírás.

  Mi őszintén megmondva a Holló feltörése után eléggé rottyon voltunk és sokan már temettük ezt a háborút.

  Ilyen verzióval nem számoltunk, hogy a szövetségesünk fel lesz törve.

  Voltak nehéz időszakok, amikor csak azt tudtuk, hogy feladni nem fogjuk, de azt nem, hogy mi lesz a vége.

  Most jönnek vissza azok, akik korábban meginogtak, szépen lassan kijönnek a galambos embereink is, mert kiderült, hogy nem kell temetni egy csalással meggyengített Rendellenest.

  Szóval most enyhén szólva új erőre kaptunk. Úgyhogy mennek a 2 naponta megszokottá vált csapkodások. 2-3-4 milla katonával.

  Nem tudom, hogy mennyire leszünk mostmár hajlandóak békekötésre, mert a normális ajánlatnál beleharaptak az újra kinyújtott békejobba.

  Úgyhogy egyelőre élvezzük a támadásokat. Ez a helyzet nálunk.
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • Rhiannon (HU2)Rhiannon (HU2) HU2 Bejegyzések: 118
  Mi az, hogy külső emberek? Ja, értem, aki nem a Ti szájatok íze szerint beszél, az már külső ember, és semmi keresnivalója a Fórumon, vagy akár ne is vessen szemet a Ti saját topic-otokra: mert ellenvéleményt nem tűrűnk címszóval. De ha csak magatoknak írogattok itt, illetve tartjátok fent ezt a témát, akkor miért kell ezt kiírogatni ide? Miért nem beszélitek meg ezeket szövin belül? 
  Teljesen igaza van harcizombinak, a sárdobálás, ki hogy bug-oltat, hogyan járassuk le a másik szövit, hogyan alázzuk meg a lehető legjobban, hát szerintem is ez az, ami már egyáltalán nem érdekfeszítő, sőt :(
  De Ti tudjátok, ha nektek ez jó, ám legyen. Nem vagyunk egyformák :)
 • Rhiannon (HU2)Rhiannon (HU2) HU2 Bejegyzések: 118
  lucifer1: témát befejeztem, Ti forgattok ki mindent. További jó és kellemes játékot Nektek :)
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 744
  lucifer1: témát befejeztem, Ti forgattok ki mindent. További jó és kellemes játékot Nektek :)
  Na végre :) Ahogy Lucifer mondta. Valóban érdekes, hogy sárdobálásnak számít, ha megmutatjuk, hogy ki hogyan csal :)))))

  És nem magunknak irogatunk, hanem azoknak, akiket érdekel, hogy ki hogyan látja a hábit belülről. De a te fajtádnak ez nem tetszik, mert akinek drukkolsz, az omladozik. 

  Megértem és együttérzek veled.

  Menj és olvass számodra érdekesebb topicokat, mindenki jobban jár így.


  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • Rhiannon (HU2)Rhiannon (HU2) HU2 Bejegyzések: 118
  csaba doki: nem szégyellem, hogy az Armageddon a baráti szövetségünk. Meg is látszik ebből az egész topicból, hogy vajon miért?
  Most is, mi volt a reakciód: "a te fajtádnak" -próbáltál megalázni. A sárdobálás pontosan ez: nevükön neveztek meg embereket, és az írásaitokkal semmi más cél nincs, csak hogy őket lealázzátok, ócsároljátok. Volt itt már egy-két olyan levél tőletek, amit bizony én kértem volna a support-tól, hogy becsület sértés miatt azonnal töröljék. Nem gondolkodtok amikor írtok? Miért kell más embereknek belegázolni a lelkébe? Ezért utál már titeket mindenki (ja persze, saját magatok kivételek vagyok :D ), mert ilyen a hozzáállásotok. De sebaj, csináljátok csak, vágjátok csak magatok alatt a fejszét :D Nektek elmagyarázni úgysem lehet semmit. Bizonyára ez az írásom is számos cikizést fog maga után vonni, de csak hajrá, járassátok csak le még jobban magatokat :)
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 223
  Te is már elhiszed, hogy ti vagytok az egész szerver:)))és mindenki utálja ezt a szövetséget:)))deres, armageddon és alvállalkozói:)))
  Te hogyan is tudnál pártatlanul és objektíven ehhez a témához hozzászólni:)))
  A lejáratást és a minősítést, megoldod te magadnak:))magatoknak:))
  DiamondStar1972 @ hu 2
 • baka80 (HU2)baka80 (HU2) HU2 Bejegyzések: 114
  szerkesztette ezt: 31.10.2020
  Igaziból tényleg nem értem, hogy minek kérnek külső emberek téma zárást :)

  Minek nyitja meg, ha nem tetszik, amit lát. Fura emberek vannak :)

  Egyébként sok embert érdekel. Tudjuk, mert kapjuk a visszajelzéseket, úgyhogy akit nem érdekel, nem olvassa oszt annyi.

  Mi meg írjuk, amit mi fontosnak tartunk.

  Egyébkén a háború állását lehet látni néha, amikor éppen nincs buggolás. Néha kilátszik alóla a valós helyzethez hasonló valami. Érdekes módon a Deres és az Arma erőpontja ugrál csak le fel 20-30 millát a többiek stabilak szinte, pedig ott is mennek a katonák galamb alá :)

  A háború ebben a pillanatban úgy áll, hogy a Deres 99% -a full védelem alá menekült. A galambos várak egyre csak szaporodnak és egyre többen tűzkároznak.

  A nagy arcoskodásnak az lett az eredménye, hogy bár felajánlottuk a békésebb jövőbeni játékot és a mostani háború feltétel nélküli lezárását, de a Deres akkor még erősnek érezte magát és feltételeket szeretett volna szabni, mintha nyertek volna.

  Erre úgy reagáltunk, hogy akkor folytassuk és kicsit megtépáztuk őket és még fogjuk is rendesen, mert a gőg továbbra is meg van és semmilyen jobb játékot nem szeretnének, ahogyan korábban fejtegették, hiszen ennek itt lett volna újra a lehetősége. Ők fölényeskedni akartak, de visszanyalt a fagyi.

  Ezért robbant ki ez a háború és ezért nincs értelme lezárni értelmesen, mert Deresék már maguk elé képzelték, hogy majd ők nagy kegyesen fogják osztogatni a Rendellenes kk-it ide oda eljátszva a jófiút.

  Osztogassa csak a saját vagyonát. Ja hogy az nincs?:)


  Mondja ezt egy olyan arcos harcos aki 5 tehetetlen kastély mellet lakott, de telilett a gatya, és eldobálta az erődjeit, és kiköltöztette a térkép szélére, nehogy az a csúfság érhesse elveszik az erődjeit tőle.

  Írkál a tűzkározás meg galambokról, miközben 25 galambosuk van, és kiraktam a tűzkáros várpariját.
  Nekem lehet, az űber rendicsek, ha más teszi az meg gyengusz :D

  Vádaskodnak acc feltörésről minden bizonyíték nélkül, miközben a deres 2 tagjait kirakták a prérire, igaz Doktor úr, és a Reloaded szövetség feltörése is nevezhető belső ember munkájának.

  7 hónap alatt topic hegyeket gyártottak, mekkora ászok, de csak a Big Bug Empire játéküzemeltetőit tömték pénzel, miközben az eltemetett Armageddon, és az eventes bugolós Deres, köszöni jól van.

  Bár nem vagyok profi fórum troll, abban ti vagytok a legnagyobbak,  gratulálok hozzá!

  baka80 @ hu 2

  Név :baka80
  Szint : 70-es

Sign In to comment.