Főoldal Hungarian Technikai problémák és bugok

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Piac szekerek

2»

Hozzászólások

 • BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,496
  Pokoli (HU2) mondta:
  El telt két hét, ha nem több. Piac szekerek még mindig nem működnek rendesen. A horizonton túl kalandból másodszor nem kapjuk meg ami jár és ráadásul a kupás feladatnál /eredmények,kalandok, leg alján/ másodszor nem írják jóvá. Hát bocsánat BM ROT, tele rakhatod a képeddel a fél oldat de hiányzik Uriel. Turom hogy Neked se könnyű. De valamerre haladjunk már.

  Szia!

  Nem rajtam múlik, hogy mikor javítják a piac szekeres bugot, ha engem kérdezel, szerintem a következő frissítés során fog rá sor kerülni, valamikor a hónap vége felé. Hiába jelezzük naponta, hogy mennyire zavaró, ezt mégsem minősítik akkora problémának, mert vannak módszerek, amelyekkel kiküszöbölhető a hiba.
  A horizonton túl kalandhoz pedig található egy ranglista a játékban, ez alapján az egyéni helyezésed 1488. a szövetséged helyezése pedig 1082. volt, amire valóban nem adnak jutalmat. Amit a horizonton túl kalandon az utolsó órákban látsz rangsort, az nem a valós eredményt tükrözi, mivel egy szövetség végső pontszámába azon kívül még beleszámítanak a játékosok egyéni pontjai 3:00-kor, illetve a megszállás alatt lévő városállamok pontszáma is.

  Rot
 • Rhiannon (HU2)Rhiannon (HU2) HU2 Bejegyzések: 133
  Újabb karbantartás, frissítés volt, és a piac szekér hibát még mindig nem javították meg. Ez mostmár azért elég gyomorforgató, és felháborító. Egy fillér költekezést nem érdemel meg a GGE. 
 • patrik78 (HU2)patrik78 (HU2) HU2 Bejegyzések: 285
  ez azért erős volt és volt akinek segített is az hogy a Hamburgiakkal baj van illetve valami bűzlik Dániában arról szerintem nagyon nem tehet. Egyszer be kellene csücsülni egy ilyen helyre és akkor érezni az ember a kétoldali pofozást amit csak csillapítani lehet, de megúszni nem.
 • Rico07 (HU2)Rico07 (HU2) HU2 Bejegyzések: 1
  Szia Patrik....  lehet, hogy erős volt, de aki ide moderátornak jelentkezik, annak tudnia és ismernie kell az itteni áldatlan állapotokat! Mi az, ami a bosszúságokon túlmenően egyenesen dühítő? Az-az, hogy a gge  fél kézzel ad ugyan, de két kézzel meg elvesz!  Most van ugye ez az aktuális piacszekér mocsokság, amit a gge  direkt csinál a játékosok ellehetetlenítésére. A jó magyar nép pedig a mentalitását meg nem hazudtolva, 2-3 nap hőbörgés után belenyugodott ebbe az alljas árulásba!  Jó van az úgy' ahogy van elvet vallva...  nagyon, de nagyon sok kívánnivalót hagy maga után a játék és a drágalátos gge még csak jelét sem adja annak, hogy egy kicsikét is megerőltetné magát fejlesztéssel kapcsolatban...  Az nem fejlesztés, hogy  újabb és újabb ( persze, rubinért megvehető )  gagyi semmirevaló, értéktelen, pénzlehúzós elemeket tesz be a játékba...    Őszintén megvallva bírkapásztorok jobban ellátnák ezt a feladatot, mint az a lusta, semmirekellő játéküzemeltető bagázs... Dícséretert nemigazán lehet találni a fórumon, ellenben annál több panaszt, amit a moderátor azzal az egyszerű válasszal ráz le a nyakából, hogy:  a problémáddal fordulj a supporthoz!  De a végtelenségig lehetne sorolni a negatív tényeket, és ennek tükrében kérdezem, hogy amit a gge művel, az nem erős?
 • patrik78 (HU2)patrik78 (HU2) HU2 Bejegyzések: 285
  Szia Rico!

  az én fejemben is megfogalmazódott nem kevés nyomdafestéket nem tűrő gondolat, de erről -ez csak a saját véleményem- Rot és Yoda vajmi keveset tehet.

  Üdv: Stewe
 • fábián lászló (HU2)fábián lászló (HU2) HU2 Bejegyzések: 8
  Sziasztok!
  A szövim tagjai is hasonló hibát jeleztek, egyszerűen nem tudnak szállítani, mert "a kiválasztott kastély összes piacszekere úton van", holott sehol semmi. Jó lenne, ha megoldanák ezt a problémát, mert már nagyon unalmas, hogy folyton valami fennakadás van. Egyre élvezhetetlenebb, használhatatlanabb a játék. Minden "frissítés" csak a negatívumot hozza magával. 
  fábián lászló @ hu 2

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt