Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
László szerinted aki ezt a témát létrehozta Kántorka vagy akár Harcizombi nem olyan acc-k akik mondhatnám multi várnak is vagy bármi másnak is nevezhetjük?
Nem is játszanak a gge-be csak a Hsz-eikkel van tele minden háborúval kapcsolatos téma!
Sőt konkrétan kátorka csak generálja a hszeket!
Egy olyan valaki akinek ha magát a 'kátorka' acc-t nézzük semmi köze ehhez a témához vagyis magához a háborúhoz!
Normális megszólalást se láttam tőle és zavar bárkit is?
A moderátorok se tiltják (állítva hogy csak ebből az egy acc-ból fórumozik)de aki játszik a játékban láthatja hogy nem élő játékosok a gge térképén!
Hun-Foglalás szövetség
Marsall
nem értem a vádaskodásodat,mivel tudnád bizonyítani hogy multi vár lennék?
a mederátor már leírta tisztán hogy ez az egyetlen kastom van,ezzel nem játszok,csak beszélgetni járok fel barátokkal,ismerősökkel.
"normális megszólalást se láttam tőle"
persze hogy nem tartod normálisnak a hozzászólásaimat ha az ellen oldal egyik tanodájában vagy,nem is várta senki hogy a rendellenes pártiak hozzászólásánál tapsikoljál.
Szóval szánodra csak én és harcizombi vagyunk a rosszak,a többi háborús poszt alatt tevékenykedő "multi" vár mind jó.
ja hát persze mert ők deres pártiak...(kamatoskamat,sicclovag,szakasz001)
legközelebb a többi "multi" várat is jelentsd már a modinak hogy tiltson minket mert ez így nem fair:((
A részemről nem vádaskodás de kezdjük az elején!
Első pont én ebben a játékban soha senkit egyetlen egyszer se jelentettem még fel se a gge-nél se moderátornál vagy bárhol!
Pedig nem is oly régen tehettem volna jogosan de nekem ez a játék nem erről szól(mindenki tudja mi volt a szitu)!
Ha már a szervert tájékoztatni szeretnéd eme háborúról talán objektiven kellene és nem úgy hogy a saját oldaladat Isteníted!
A moderátor le írta igaz te csak innen fórumozol de van más acc-d is ha van akkor te se vállalod fel a saját váradat amiből játszol, igaz? pár oldallal előrébb lucifer1 erről is írt szépeket!
Ha már háborúról:
játékbeli váradba(acc-d kiírásába) meg itt is nem a lejáratásra kellene használnod ezt az acc-t hanem ha felelősségel létre hoztad ezt a témát korrekten kellene közölnöd dolgokat!
Erős fél éve tart a háború és igenis el kellene ismerned neked is hogy az Arma az általad tényként vázolt hónapok óta szét esés szélén álló állításod blődség!
El kellene ismerned hogy igenis erős ellenfél és meg állja a helyét a háborúban sőt....!
Nem pedig le járató kampányt folytatsz ellenük!
Hun-Foglalás szövetség
Marsall
Arany birodalom
diplomata
siessetek mert oda égett az Arma pörkölt!!!
sajnos a legfinomabb és a legnagyobb husik is teljesen porig égtek:(((
így már mehet a kukába az egész:((
vagy a farkaséhes deres még így kormosan is megeszi a pörköltet?:D
"
"
Kiemeltem a lényeget. Nevezhetjük akár robotnak vagy tejespuliszkának is, a GGE felhasználási feltételébe bele van foglalva hogy nem használható részlegesen vagy teljesen automatizált program ami helyetted játszik, ezzel előnyt szerezve neked a többi játékossal szemben. Aki nem hiszi, járjon utána ezen a linken (4.4-es pont):
https://goodgamestudios.com/terms-of-service/