Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Rendellenes & Fehér-holló Vs Deres & Armageddon
Sign In to comment.
szerinted mert most belenyomtatok pár szárezer fontintot a héten meg is nyertétek a háborút?
Az Arma rottyon,a deres meg eventezik,így szerinted tudnátok nyerni?:DD ne viccelj:)
Na látod ebben teljesen igazad van. Minden agresszor elbukott. A Szakasz is, akiknek a tagjai most a Deresben vannak és ezt a háborút ők robbantották ki. Tehát most is el fognak bukni az agresszorok.
Van neked eszed, tény és faló
Az meg tényleg nagyon tréfás, hogy Samakék hogy tagadták, hogy bármilyen kapcsolatuk lenne az ellenállással, a békeidőben költözött Belfegor szerencsétlenekkel.
És lám, ezek a költözött tagok most a Deresben vannak
Ahogy mondtam, hamarabb utol érik a hazug Samakot, mint a sánta kuytát. Hazugságok egymás hegyén hátán:)
A harmadik hely meg ilyen szövegeket nyugodtan felejtsd el, mert ennek akkor lenne értelme, ha nem buggolnák ezerrel az erőpontjukat.
Almavirág éjszaka 4.8 millió volt, most hogy megy rá foglalás, 1.7 milla
Szóval az elvakut te vagy nem kicsit. Butuska
Rendellenes szövetség
Helyettes
Szóval kemény munkátok van benne, hogy engem állítottatok be hazugnak, közben a ti oldalatok van tele szennyel.
Ti töritek fel az ellenfél kódtáblázatát és fosztjátok ki őket, mert nem bírtok velük másképp, ti buggoljátok az erőpontot, mert másképp kiderülne, hogy már sehol sem vagytok, ti hazudoztok, hogy ti semmi rosszat nem akartok.
Szóval kispajtás a szerver bizony már rajtatok nevet. Már szinte az összes korábbi szövetségesetek rájött, hogy milyen emberek is vagytok. Szép mázba volt becsomagolva az elvetemültség. Glad bevételével, Holló kifosztásával, Ellenállásosok bevételével.
Eltaktikáztátok magatokat. Ez van kispajtás
A képeket meg kapni fogja a szerver a buggolásról, hogy lehessen jókat nevetni rajtatok, tudom nem tetszik, de ez van.
A GG hibája mi?
Tényeg nem ti vagytok a nevetségesek
Rendellenes szövetség
Helyettes
Annyi erő nincs benned, hogy saját várból írj.
Szóval hidd el, nem rajtam nevetnek, max szeretnétek ezt hinni.
Itt nektek van szükségetek mindenféle béna módszerre. Egyenes gerinccel nem tudtok érvényesülni, csak csalással, álarcok mögé bújva és hazudozva.
Hm, hát ez a valóság.
Rendellenes szövetség
Helyettes
Szerinted most kin nevetnek?
Nincs több kérdésem
Rendellenes szövetség
Helyettes
Nem nagyon terveztem kirakni, gondoltam majd elszámol a saját lelkiismeretével, de ha már szóba került hogy ki milyen korrekt, ki írogat kisvárakból és ki nem, akkor tessék. Hozzáteszem king79 nem sokat tett le az asztalra azon kívül hogy hónapok óta galamb alatt csücsül
Arról akkor ne is beszéljünk hogy melyik az a két érzéktelen akinek ez "tetszik"...
Edit: Nos mivel át lett javítva a hozzászólásom, a lényeg nem látszódik, így kénytelen vagyok körülírni. A fentebb említett úriember a kiskastélyából kifogásolható megjegyzéseket tett a fórumon szegény Baller Zolival kapcsolatban, és egy másik játékostársa halálát kívánta. Ha ide nem is tehetem ki a képet, de kérésre bárkinek elküldöm szívesen
btw, jöhet hogy "tuti Armás/Dereses kiskast" Nem, egyik sem.
Edit: Drommacinak hova lett az a 800-900k katija amit vett? Nem mintha annyira érdekelne, csak kíváncsi vagyok.
Jó lenne amúgy ha a moderátorok közzé tehetnék hogy melyik kis kastély mögött ki lapul
~ Mindenki nevére húzva a kurzorunkat jelenítse meg a többi kastélyát is (hasonlóan ahogy a moderátorok látják hogy ki mögött ki van). Természetesen a moderátorok kastélyaira ez ne vonatkozzon, hogy az inkognitójukat meg tudják őrizni.
~ Legyen nyilvános a reagáló emberek profilja. A like-ra vagy "lol"-ra esetleg feljenetésre húzott kurzorral lássa mindenki hogy ki volt az aki azokat a gombokat benyomta. Nem hiszem hogy ez bárkit is zavarna, hiszen Facebookon is meg lehet nézni ki like-olt, Instagramon is látod ki likeolja a postokat.
Szerintem így elég sok troll várat be lehetne azonosítani, nem lenne ennyi másod- vagy harmad- vagy huszadkastély a fórumon. Mindenki egyből látná honnan is fúj a szél mikor valaki "pártatlan véleményeket" fogalmaz meg halottkastélyokból, 1 tagú szövetségekből.
A visszaélés fogalmát gondolom nem kell magyarázni, a spam-ről meg itt van egy kis leírás mit is jelent, mivel úgy tűnik sokan nincsenek vele tisztában:
szándékosan nem a megfelelő helyre elhelyezett üzenet vagy reklám internetes szolgáltatásokban, melyeket legtöbbször névtelenül helyeznek el
Sokan úgy használják a "feljelent" gombot mintha az a nem tetszésük kinyilvánítására lenne. Holott se a spam, se a visszaélés miatti feljelentés nem ezt a célt szolgálja. Sajnálatos módon az az elterjedt a nagyobb közösségi platformokon is, hogy nincs lehetőség rá hogy olyan reakciót adjunk egy posztra ami a nem tetszésünket fejezi ki (Facebookon sincs dislike pl). Ezt általában azzal magyarázzák hogy "ha nem tetszik, ne nézd/olvasd el". Ugyan ez a helyzet a fórumon is. Nincs lehetőség dislike-olásra, így egy módon tudjuk kifejezni a nem tetszésünket, ha válaszolunk az adott bejegyzésre. Sok embernek ez viszont nem megy, mivel ehhez a nevét kéne adnia (itt lehet visszakanyarodni a sok kommentelő álkastélyhoz). Ezért mindenkinek a legkényelmesebb megoldás aki félti a kilétét, hogy rányom egy gombra, aminek teljesen más a funkciója. Viszont kérdem én: ha valaki a saját véleményét, saját kastélyának nevével nem meri felvállalni és gombok vagy álnevek mögé bújva próbálja osztani az észt, az mégis mennyire hiteles?
A fórum irányelveit ha szó szerint értelmezzük, az azt mondja ki, hogy nem engedélyezett több fórum fiók felhasználása beszélgetések közzétételére és összehangolt véleményírásra. Szóval ha valakinél én azt látom, hogy 3 fórum fiókja van, de csak eggyel tesz közzé bejegyzéseket, azokkal nem tudok mit tenni. Ha letiltanám a két inaktív accountot, egyébként sem érne semmit, ha nem is volt használatban. A fórum szabályzat szó szerinti értelmezésben tehát csak azt tiltja, ha valaki több accounttal tesz közzé bejegyzéseket vagy nyomkod reakciókat. Ha valakinél ilyet tapasztalunk, először kap egy felszólítást, hogy tegye félre valamelyik accountot, de ha másodszor is "lebukik", akkor 1 kivételével tiltásra kerül a többi account.
Erre a szituációra régebben már konkrétan is rákérdeztem és akkor is azt mondták, hogy ez az eljárás alkalmazandó. Néha egyébként nem is lehet ezeket egyszerűen nyomon követni, mert ha valakinek van mondjuk 3 fórum accountja és belép az egyik társának a fórum accountjába (mert sajnos ilyen is előfordul), akinek 4 fórum accountja van akkor onnantól mindkettőjüknek 7 fórum accountja lesz a rendszer szerint és ez tud olyan eseteket szülni, hogy a rendszer szerint egy játékosnak 30-40 fórum accountja van. Nem hiszem, hogy ezeket nyilvánosan láthatóvá tennék, bár engem nem zavarna.
A reakciógombok nyomkodásának tulajdonképpen sok értelme nincs, mivel ez egy kis fórum, úgyis elolvasunk minden bejegyzést és nem a reakciógombok alapján ítélünk meg egy hozzászólást. Legfeljebb a moderátorok bosszantására lehet alkalmas, mivel bizonyos mennyiségű "feljelent" után a hozzászólásokat hozzáteszi a rendszer egy felülbírálási listára, ami úgy sem változtat semmin, csak plusz munka nekünk kitörölgetni abból a listából.
Én látom ezeket is, hogy ki, mikor, milyen reakciót nyomott (és egyébként több accountból összehangoltan tilos ezeket nyomkodni) és törölni is tudom ezeket a reakciókat, csak feleslegesnek érzem, mert úgyis visszanyomná akiért törlöm, meg kb. az összes hozzászóláson van hasonló. Őszintén szólva én nem is tudtam, hogy ez a játékosok számára nem látszik, engem ez sem zavarna, ha látszódna (bár lehet van, akit igen).
Rot
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
Nesze semmi, fogd meg jól..... Tehát minden marad a régiben, továbbra is nyugodtan gyalázkodhatnak kis szintű várakból a jellem óriások....
Sőt volt már tiltás is ki osztva emiatt.
A szabad vélemény nyilvánítást azt nem lehet le tiltani egy fórumon sem.
Az hogy nem vállalja fel a játékos nevét valaki, az szerintem normális dolog(kivéve ha nem rendes hozzászólásokat írogat vagy nem meg engedett nyelvezetüt)
Végül is mindenki anonim (állnéven ír) még akkor is ha tudjuk a játékos nevét.
Nem bátorítom az ilyeneket - el ítélem én is - de ez a hozzátartozója a szabad vélemény nyilvánításnak, nem vagy köteles fel fedni valódi kiléted.
Az már más kérdés, hogy eggyesek trollkodásra használják. Az ilyeneket nem kell számba venni és nem kell válaszolni , hidd el hamar meg unja ha semmi hozzászólást nem kap és semmilyen reakciot
GY.I.K.
Support
Én mondjuk a saját nevemen írok, de nem is ez a lényeg. Hanem, hogy a 800-as szintű Tenkes kapítánya létrehoz egy kis várat, és Buga Jakab néven egy 30-as multi várból írogat. És ezt ti pontosan látjátok. És akit megszólít, az reagálni fog. De mindegy is, én elengedem ezt a témát.....