Főoldal Hungarian Hivatalos Hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

2017 Hivatalos Hírei

13»

Hozzászólások

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Hello mindenki,

  itt van néhány részletes információ a Királyi küldetés kampányról:
  a Királyi küldetés kampány 16 napig tart, a küldetések az első 14 napban elérhetők. Az utolsó 2 napban a hiányzó küldetéseket rubinokkal lehet befejezni.
  A jövőben a fórumon keresztül jelentjük be, hogy mikor és mennyi ideig fog tartani a küldetés.

  Üdvözlettel,

  az Empire csapat
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  szerkesztette ezt: 30.11.2017


  A telihold eljő, s ezzel a Nagy Birodalomban rémisztő új fenyegetés suttogása kél. Maszkos kultikusok lépték át határainkat arra a vérkeresésre, amely a sötét hitű szertartások elvégzéséhez volt szükséges. A kémkedőink  Alakváltóknak (Shapeshifters) hívják őket, és megesküdtek, hogy látták őket, hogy a kastély urainak identitását az egész királyságban képesek magukra ölteni. Meg kell állítani őket! Ezek a gonosz kultuszú, ravasz stratégiák és a birodalom kastély urainak hadseregét használják, hogy szörnyű és véres háborút indítsanak. A kastélytornyok őrei már jelzik a falakon kívül megjelenő ellenséges seregeket. Nyilvánvaló, hogy ezek az idők, nem a lágyszívűeké, ezért élesítsük meg kardjainkat, hogy felkészüljünk a csatára. Ha a kultikusok összegyűjtik a vért, amire sötét rituáléjukhoz van szükségük, ki tudja, milyen gonosz vadak fognak megjelenni a földjeinken ...

   Az Alakváltók (Shapeshifters) támadása úton van ... Hallasd a hangod!

  • Az Alakváltók (Shapeshifters) támadása, egy új, játékos - játékos elleni esemény, ahol különböző stratégiákat használhatsz, hogy nagy nyereményeket nyerj.
  • Ezen a versenyen részt vehetnek a 30. szintű, és az ez feletti játékosok.
  • Az ilyen Alakváltó kastélyok felé vezető út, göröngyös és nehéz rajtuk menni, így bár ezek a kastélyok a fő kastély közelében jelennek meg, valójában 150-es utazási távolságban lesznek.
  • Ezek a kastélyok tükröződnek, azaz valós játékosok támadásait másolják. Ha megtámadsz egy Alakváltó (Shapeshifter) totemet, a támadásod tükröződik egy másik játékos számára, aki képviseli ezt a totemet. Ez veled is megtörténhet, ha valaki megtámadja azt az Alakváltó (Shapeshifter) totemet, amely tükrözi a kastélyodat.
  • Megváltoztathatod a védelmi beállítást, megváltoztathatod a felszerelést és elvégezheted a bejövő támadások elleni küzdelemhez szükséges egyéb kiigazításokat, és ezek a kiigazítások tükröződni fognak az ellenségnél is. De ne felejtsd el, hogy ha a támadó vagy, az Alakváltó (Shapeshifter) totem tulajdonosa is megváltoztathatja védelmi beállításait.
  • A Shapeshifter-támadás eseményen kétféle pénznem lesz, amelyet nagy jutalmakért lehet beváltani:
  • Shapeshifter varázsa
  • Shapeshifter jegyzőkönyvek

  Mostanáig mindez úgy nézett ki, mint a valós játékos, egy valós játékos elleni csatában, de mivel ez egy új esemény és egy új rendszer, ezért lesz néhány nagyon fontos funkciója, hogy még élvezetesebbé tegyük:

  • A játékosok nem fogják látni a Shapeshifter valódi kilétét.  Azaz,  az ellenfél sem fogja látni a támadó / védő nevét. A bejövő támadás névtelen lesz a támadásban részesülő játékos számára.
  • Minden egység különleges maszkot visel. A totem kémkedésével nem fognak látni speciális egységeket, csak az egységek típusát:  Alakváltó Mesterlövész (Shapeshifter sharpshooter) (távolsági) vagy Alakváltó Légionárius (Shapeshifter Legionnaire) (közelharci) egységek. Például minden távolsági támadó és védelmi egységet új  Alakváltó (Shapeshifter) egységekkel kombinálnak, de minden egyes egység megtartja erejét a csatában.
  • Minden egyes Shapeshifter totem naponta egyszer támadható meg. Legyen óvatos, mert a kastély körül álló ellenfelek a következő nap elején változnak.
  • A szövetség tagjai nem lesznek képesek segíteni a kastély védelmében. A szövetségi támogató csapatok nem kerülnek a védelembe az Alakváltó (Shapeshifter) elleni küzdelem során. Mint megtámadott játékos,  hozzáférhetsz a Shapeshifter nézethez, hogy megfelelően beállíthasd az esemény alatti védelmet.
  • Az esemény egyik legérdekesebb pontja a harc következménye. A csata után a védő megtartja csapatait, eszközeit vagy erőforrásait, épületét nem égetik fel vagy semmisítik meg, még akkor sem, ha a védő elveszíti a csatát.
  • A másik oldalról a támadó egy sikeres vagy sikertelen támadás után is megőrzi egységeit. A támadó lehetőséget kap arra, hogy belépjen a Kemény  ( Hard ) módba. Ebben a módban további nehézségekkel küzdhetsz meg, a magasabb eseménypontos nyereségért, de cserébe a támadó csapata elveszik, ha az Alakváltó (Shapeshifter) totem elleni támadás során meghalnak.
  • Van egy  egyeztető (matchmaking) rendszer, amely megpróbálja összetenni a hasonló erősségű játékosokat.
  • A Shapeshifters elleni támadás új esemény pontokat hoz neked, csak erre az eseményre.
  • Megértjük, rengeteg  kérdéseid vannak ezzel az új eseménnyel kapcsolatban. Ez csak korai bevezető az Alakváltó (Shapeshifter) támadásáról. Minden kérdéseteket összegyűjtjük és lehetőség szerint igyekszünk választ adni. Ne felejtsd el, hogy bizonyos információkat továbbra is titokban tartunk, hogy szabadságot biztosítsunk az esemény teljes megtapasztalásához, különböző stratégiák és taktikák megpróbálásához, és reméljük, hogy sok lehetőséget adhatunk Neked ebben az új eseményben.


  A rendezvényt a következő frissítések egyikével kívánjuk bemutatni - valószínűleg 2018 januárjában. A témával kapcsolatos további információk a későbbiekben kerülnek ismertetésre.

  Üdvözlettel,

  Te GGE közösségi csapatod

   Az alakváltók támadása egy időben korlátozott esemény, amelyben névtelenül harcolhat és versenyezhet más kastély urakkal a világtérképen. Az esemény kezdetén alakváltó tornyok fognak megjelenni a kastély előtt a Nagy Birodalomban. Minden torony egy  valódi játékos a világtérképen, és utánozni fogja ennek  a játékosnak a cselekvését. Felelősség kizárása: A következő lépésben megjelenő szövegek és számok még nem véglegesek, kérjük, vegye figyelembe ezt a visszajelzés során.Amikor a kaland megkezdődik, az alakváltó érkezését bejelentő üzenet kapsz.
  • Az üzenet megnyitása röviden bemutatja a kalandot, beleértve a rájuk vonatkozó információkat, a célokat és a rendelkezésre álló jutalmakat. Nézzétek meg a súgó párbeszédablakot  az esemény részleteiről.                
  • Meg fogod találni az alakvátó tornyot az épületen kívül a fő kastély mellett. Információkért  nyisd meg a párbeszédablakot. 
  • A kaland párbeszédablakban információkat találhatsz az aktuális esemény haladásáról. Ez magában foglalja azokat az alakváltókat, amelyekkel szemben védekeztél, ha megtámadtak, vagy ha már megtámadtad őket. Az alábbiakban látni egy információt az aktuális és a legjobb pontsorozatról. El kell indítanod öt támadást az alakváltó célpontok ellen a pontsorozat befejezéséhez.
  • A kaland párbeszédablakában az egyik alakváltó gombra kattintva közvetlenül a saját világod táborához juthatsz. Ahhoz, hogy a táborok könnyen azonosíthatók legyenek, megtalálhatod az alakváltó megfelelő képét is a táboron. Ne feledd, hogy az alakváltó a kastély urakat a világtérképen utánozza, azaz az alakváltó mögött egy valódi emberi játékos van.
  • A jól felkészült támadáshoz , megfelelő intelligencia szükséges, ezért kémkedjed meg az ellenséget, és gondosan tervezd meg a támadást. Ne felejtsd el: Bár az alakváltó átvette a  helyét  a kastélybeli uraknak, bizonyos mértékű kiigazítást hajtottak végre az egységeknél, ezért figyelmesen nézd meg a jelentést. 
  • Az alakváltó minden védő csapatot egyedülálló alakváltó egységgel helyettesít. A csere nem változtatja meg a védők harcerejét, csak a képmásukat..
  • Nézzétek meg az alakváltó egységeinek leírását, hogy gyorsan kiszámíthassátok a támadás legjobb felrakását.

  • Vedd fontolóra , hogy váltasz-e hardcore módra. Itt kipróbálhatod magadat, ha aktiválsz egy vagy több ilyen hatást, vagy módosíthatod a pontszerzést egy könnyebb ellenséggel szemben. Nem javasoljuk, hogy egyszerre aktiváljátok őket! 
   Ne felejtsd el, hogy ez csak bemutató jellegű, a számok nem valósak.


  • Pontokat fogsz kapni minden alakváltó  torony támadásáért. A kapott pontok mennyisége attól függ, milyen jól küzdöttél az ellenség ellen. Az általános szabály itt: minél jobb az ellenség, annál kevesebb pontot kapsz. Erre fontos emlékezni, amikor védesz ellenük.
  • Ügyelj arra, hogy figyeld az előrehaladást az esemény során. A kaland ideje alatt elért legjobb pontsorozat határozza meg a rangsorolásod.
  • Abban az esetben, ha egy alakváltó megtámad egy speciális eseménynézetre vált át a védelmi beállítások képernyője. Ez átalakítja a kastélyt egy alakváltó toronnyá, hogy beállíthasd a saját védelmed, mintha egy alakváltót kémkedtél volna meg.
   Ha vannak szövetségi támogató csapatok a kastélyban, mindenképpen állítsd be a védelmet e különleges nézet használatával, mivel azok a csapatok nem vesznek részt a védelemben!!! 

  • Ha befejezted az első pontsorozatot, rangsorolást kapsz. Naponta egyszer alakváltóként díjazni fognak a rangsor alapján.
  • Az alakváltók támadása után, úgynevezett alakváltó zsetont (Érme, Báj, Zseton ) kapsz. A megszerzett érmék mennyisége attól függ, hogy hány pontot kaptál a támadásnál.
  • Naponta egyszer kapsz egy levelet a postaládádba, alakváltó jegyzéssel.
  • Itt gyűjtheted az alakváltók jelvényeit. Ügyeljetek arra, hogy nézzétek meg mind a Charm, mind az Insignia részt a  párbeszédablakában, és kaptok valami jót, amit itt átvehettek.


  Reméljük, hogy élvezted ezt a leírást és jó áttekintést kaptatok az alakváltó eseményről. Mondd el nekünk a gondolataidat és visszajelzéseidet az Alakváltókról, és hamarosan találkozunk a csatatéren!

  Post edited by Uriel on
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  szerkesztette ezt: 02.12.2017

  Bátor harcosok,


  Ha kinézel a csatákban megviselt kastélyod falán át, azt látod, hogy a közelmúltban lezajlott háborúk lassan lecsendesednek. Ami  megmaradt, az csupán a sivár táj képe, s a kimerült csapataid összegyűjtik az utolsó csata maradványait, és sebeiket nyalogatva várják az elkövetkező telet.


  Nos, szerencsére csodálatos idők vannak előttünk és jön a tél, de a Birodalom felmelegszik a várva várt Karácsonyi hold ünnepekkel.


  Olvassátok el az alábbiakban található tájékoztatást, hogy mik várhatóak a következő frissítésünkben!


  2017 novemberi  havi csomag


  A karácsonyi hold ünnepek megérkeztek!

  -  Ludwig király újra meghív téged hogy vegyél részt az eljövendő fesztiválon.
  -  Az ünnep 2017 november 27-től 2018 január 2-ig tart.
  -  A mostani ajándékok igazán komolyak lesznek. A fesztiválon új egységeket és eszközöket szerezhetsz meg,  új 5 és 9 darabos parancsnoki felszereléseket, valamint 2 új dekorációt.

   Íme egy részletes lista a következő jutalmakról:

  Új egységek:

  Gnomád harcos

  Pénz: 400

  Közeles támadóerő: 185

  Közeles védőerő: 19

  Távos védőerő: 5

  Sebesség: 28

  Élelem fogyasztás: 5

  Gnomád íjász

  Pénz: 400

  Távolsági támadóerő: 162

  Közeles védőerő: 15

  Távos védőerő: 24

  Sebesség: 28

  Élelem fogyasztás: 5


  Mézeskalács verőlegény     

  Pénz: 400

  Közeles támadóerő: 14

  Közeles véderő: 165

  Távos véderő: 66

  Sebesség: 28

  Élelem fogyasztás: 3


  Mézeskalács mesterlövész

  Pénz: 400

  Távolsági támadóerő: 16

  Közeles véderő: 71

  Távos véderő: 153

  Sebesség: 28

  Élelem fogyasztás: 3


  Új eszközök

  Ünnepi faltörő kos


  -15% kapu védelem

  Cukorka létra


  -15% fal védelem

  Gömbdíszes várárok

      

  -15% árok védelem

  Karácsonyi pajzs


  10%-al csökkenti a távos védelmet

  Új 5db-os parancsnoki felszerelés      (Szint 10-49)

  Mézeskalács mellvért

  -10% fal védelem

  -12%kapu védelem

  - 7% várárok védelem


  Mézeskalács shuriken

  -15% kapu védelem

  +7% utazási sebesség

  -10% fal védelem

  Mézeskalács sisak

  -10% fal védelem

  +9% fosztás

  +14% dicsőségpont

  Mézeskalács meglepetés

  -8% várárok védelem

  +7% utazási sebesség

  -11% kapuvédelem

  Mézeskalácsok őre

  +10% a távolsági katonák harcerejéhez NPC célpontok ellen

  +10%  a közelharcos katonák harcerejéhez NPC célpontok ellen

  Felszerelés bónusz:

  - 2 eszköz: +15% -al több egységszám a széleken
  - 3 eszköz: -20% várakozási idő az NPC célpontok támadásakor
  - 4 eszköz: +90% közeles harcerő
  - 5 eszköz: +90% távolsági harcerő

  Új 9 db-os parancsnoki felszerelés      (Szint 50+)

  Full_Set_Xmas_2017_01-02jpg

  Fa katonazubbony                                 

  -19% fal védelem

  -13% kapu védelem

  +10% utazási sebesség


  Full_Set_Xmas_2017_01-05jpg

  Dióbökő                                        

  -20% kapuvédelem

  +10% utazási sebesség

  -13% várárok védelem

  Full_Set_Xmas_2017_01-04jpg

  Ezredkucsma                  

  -19% fal védelem

   +14% fosztás

  +14% dicsőségpont

  Full_Set_Xmas_2017_01-03jpg

  Diótörő a dobozban                

  -17% várárok védelem

  +11%utazási sebesség

  -13% kapuvédelem  Full_Set_Xmas_2017_01-01jpg

  Karácsonyi vigyori                  

  +10% a távolsági katonák harcerejéhez NPC célpontok ellen

  +10% a közelharcos katonák harcerejéhez NPC célpontok ellen

  gem_unique_150png

  Az boldogság köve                            

  +10% egységszám az előrészen NPC célpontok ellen

  -15% falvédelem

  +10% egységszám a széleken az NPC célpontok ellen

  gem_unique_151png

  A bőség köve                             

  -12% kapuvédelem

  +10% egységszám az előrészen NPC célpontok ellen

  gem_unique_152png

  A nagylelkűség köve                  

  -15% falvédelem

  -10% várakozási idő az NPC célpontok támadásakor

  gem_unique_160png

  A győzelem köve                      

  +10% egységszám a széleken az NPC célpontok ellen

  -15% várakozási idő az NPC célpontok támadásakor

  Felszerelés bónusz:

  - 2 eszköz: -30%falvédelem NPC célpontok támadásakor
  - 3 eszköz: +20% egységszám az előrészen NPC célpontok ellen
  - 4 eszköz: +20%a távolsági katonák harcerejéhez NPC célpontok ellen
  - 5 eszköz: +20% egységszám a széleken az NPC célpontok ellen
  - 6 eszköz: -25%várakozási idő az NPC célpontok támadásakor
  - 7 eszköz: +90%  közeles harcerő
  - 8 eszköz: +90% távolsági harcerő
  - 9 eszköz: +30% harcerő az udvaron NPC célpontok támadásakor

  Új dekorációk

  Mézeskalács ház

  Helyezési jutalom

  245 morálpont

  Diótörő barlangja 

  Top jutalom

  275 morálpont

  Új anyagos zsák

   A felszerelés kereskedőnél új szokványos, ritka, nagy és hatalmas anyagos zsákok lesznek elérhetőek ( finom homok, tégla, kovakő, gyanta, és lélekkő tartalommal ).

  Végre új ajándékok lesznek az ajándék kereskedőnél

  - Újraterveztük az ajándék kereskedőnél megvehető ajándékokat, és ahogy ígértük több minden lesz elérhető számodra és a barátaid számára  is.
  - Az új ajándékcsomagok elérhetőek lesznek a 70+ játékosok számára, hogy segithessék alacsonyabb szintű társaikat.
  - A ajándékcsomag közvetlenül a társunk főkastélyába érkezik meg.

  Ebben a frissítésben a következő csomagokkal tudod segiteni társaidat:

  - Nomád tábla növelő (Ajándék csomag kán ládákkal)
  - Haragpont növelő (ajándékcsomag medállal)
  - Nomád kántábla növelő (ajándékcsomag nomád ládákkal)
  - Szamuráj pont növelő (ajándékcsomag szamuráj  ládákkal)
  - Szamuráj elite pontnövelő (ajándék csomag szamuráj zsetonokkal)
  - Berimondi pontnövelő (ajándékcsomag Berimond dicsőségével)
  - Elit Berimond pontnövelő (ajándékcsomag Berimond kincsével)
  - Lófarkas lobogó (ajándékcsomag lófarkas lobogóval)

  Egyéb változások:

  - Minden dísztárgy eladható (A kolosszus kivételével minden dísztárgy eladható a raktárból) !!!!!
  - A nem használt eszközök visszajönnek (A nem használt eszközök visszatérnek a kastélyba vagy erődökbe. A fel nem használt eszközök a csata után azonnal visszatérnek és újra bevethetőek, amint a harcnak vége, vagyis nem kell várni, amíg a seregek visszaérnek.)

  Kérdéseket tehetsz fel mint mindig.

  Az Empire Csapat


  Post edited by Uriel on
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  szerkesztette ezt: 09.12.2017

  Bátor harcosok!


  Itt vannak a változások a következő frissítésnél!

  Tartalom:

  • 2017 November havi csomag 

   • A Karácsonyi holdünnepek elérkeztek!

    • Új egységek

    • Új eszközök

    • Új 5 darabos parancsnoki felszerelés 10-49 szint)

    • Új 9 darabos parancsnoki felszerelés ( 50+ szint)

    • Új dekorációk

   • Új anyagos zsákok

   • Végre újabb ajándékcsomagok a kereskedőnél

   • Visszatérő eszközök csata után

   • Egyéb változások


  Hozzáadott változások:

  •  Hosszú ideje már, hogy nem lehetett megszerezni a Kán Őrzője hőst, ami a nomád invázió első helyezettjének volt elérhető. A mostani frissítés után ismét elérhető lesz Kán táblákért.


  Eseménynaptár - December 2017


    A Karácsonyi holdünnepek ( Merry Moon ) fesztivál  (November 27-től - Január 2-ig)
   Szamuráj invázió ( December 1-5)
   Idegenek háborúja (December 5-9)
   Nomád invázió és Kán bosszúja (December 9-12)
   Vérvarjak háborúja ( December 12-16
                  Berimond harca (December 12-től December 15-ig)

   Szamuráj invázió (December 16-20)
   Idegenek háborúja (December20-23)
   Nomád invázió (Nincsen Kán bosszúja) ( December 23-28)
   Vérvarjak háborúja (December 28-tól Január 2-ig )
                 Berimond harca (December 29-től Január 2-ig)

   Néhány változás a menetrendben lehetséges. Tudatjuk veletek azonnal, a fontos változtatásokat. A Királyi küldetés időpontja a későbbiekben kerül nyilvánosságra. Ennek az idejéről is értesítünk titeket időben, amint pontos lesz.


  Bug javítások:

  Küldetés könyve: Az új kutatási könyvben nem volt súgó gomb vagy utalások.
  Berimond: A küldetéskönyv üres volt, amikor Berimondra a fő kastélyban az esemény ikonján keresztül mentek.
  Küldetéskönyv: Az új küldetéskönyv csak 3 jutalomra volt korlátozva.
  Védelem: A védelmi menüben hibás eszközök álltak rendelkezésre.
  Gazdaság: A Piac szekerek a "foglalt szekér" hibaüzenetet akkor is írta, amikor a kocsik elérhetők voltak.
  Királyi küldetési kampány: A küldetés állapota szöveges azonosítóval jelenik meg.
  Királyi piac- A malom lapátok színei nem változnak megfelelően a címer színeinek megváltoztatása után.


  Észrevételeket tehettek a fórumon
  Az a terv, hogy a leállás a frissítés miatt november 20-án lesz. A leállás tervezett ideje 60 perc. Természetesen lehetnek előre nem látott körülmények, amik változásokat eredményezhetnek a tervezetben.  A Birodalmi Csapat

  Post edited by Uriel on
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  szerkesztette ezt: 02.12.2017
  Sziasztok harcosok!

  A kapott jelentések miatt szeretnénk tájékoztatni Titeket a - Diótörő harcos  egyenruhája - bónuszára vonatkozó  kérdésről.

  Jelenleg azt írja a szöveg, hogy a támadás az NPC célpontokra hatásos, amely nyilvánvalóan magában foglalja azokat az NPC-ket is, mint például a nomádok, szamurájok. Sajnos a leírás helytelen. A helyes szöveg, hogy a hatás csak a rabló báró kastélyok ellen érvényesül. Ez az oka annak, hogy a bónusz nem működik a szamurájok, és nomádok ellen. Ezt a következő frissítésünkben megoldjuk.

  A probléma kapcsán kapott visszajelzések miatt szintén értékeljük ezt a bónuszt, s a csapaton belül eldöntjük, hogy mi legyen. Amint több információval rendelkezünk arról, hogyan szeretnénk folytatni ezt a problémát, közölni fogjuk veled.

  Elnézést a kellemetlenségért!

  Legjobb,
  A birodalmi csapatod
  Post edited by Uriel on
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654


   Havi csomag tartalom: 1 rész


   Amint azt előre jeleztük a novemberi előzetesben, újabb parancsnoki és védő készletet lehet majd megszerezni, hogy a hidegebb időben is legyen valami ami felszítja a lelkesedéseteket a harcra. Bemutatjuk a két szettet. Mindkét készlet elérhető lesz a következő hosszú távú eseményen, a 60-as szint felettiek részére. 

  Támadó készlet: A Jégmanó felszerelése


  Jégeső lemez ( mellvért)

  -20% várárok védelem

  -26% kapu védelem

  -15% fal védelem


  Hideg penge ( fegyver )

  +13% dicsőségpont

  -19% fal védelem

  -25% kapu védelem


  Fagyott sisak ( sisak )

  +21% utazási sebbesség

  -25% kapu védelem

  -11% várárok védelem


  Gleccser lánc ( műtárgy )

  +11% zsákmányolt erőforrás

  -18% várárok védelem

  -22% fal védelem


  Öröktél manó ( hős )

  +10% közelharcos erő NPC  ellen

  +10% távolsági erő NPC  ellen

  +16% harci erő az udvaron NPC ellen


  Kristály ágak

  +11% harci erő az udvaron NPC ellen

  -10% falvédelem NPC ellen

  +5% egységek a szárnyakon NPC ellen


  Kristály levél

  +11% harci erő az udvaron NPC ellen

  -10% falvédelem NPC ellen

  +5% egységek a szárnyakon NPC ellen


  Kristály mag

  +10% utazási sebbeség

  +10% harci erő az udvaron NPC ellen


  Kristály szirom

  +12% harci erő az udvaron NPC ellen

  -10% falvédelem

  Bónusz hatás:

  -5% várárok védelem

  -10% kapu védelem

  -20% falvédelem NPC ellen

  -30% kapu védelem NPC ellen

  +90% közeles harci erő

  +30% egységek a szárnyakon NPC ellen

  +90% távos harci erő

  +30% harci erő az udvaron


  Várparancsnoki készlet:  Öröktél harcos felszerelése ( Csecse-becséje)

  Jég páncél (páncélzat)

  +17% falvédelem

  +9%várárok védelem

  +15% korábbi támadás észlelés

  Fagymarás (fegyver)

  +21% korábbi támadás észlelés

  +12% kapu védelem

  +19% falvédelem

  Sarki jégsapka (sisak)

  +19% kapu védelem

  +20% várárok védelem

  -19% elvesztett erőforrás

  Fagyott óra (műtárgy)

  +10% várárok védelem

  -24% tűzkár

  +17% kapu védelem

  Öröktél harcos (hős)

  +10% harci erő az összes egységnek a kastélyban

  +10% harci erő az összes egységnek erődök, fővárosok kereskedelmi központok védelménél

  Hó gömb

  +10% falvédelem

  +7% egységek száma a falon

  +8% egységek száma a falon

  Fagyott piramis

  +10% kapu védelem

  -10% elvesztett erőforrás

  +9% dicsőségpont

  Jég kocka

  +5% harci erő az udvaron

  +7% dicsőségpont

  +5% egységek száma a falon

  Gleccser szépe

  +5% harci erő az udvaron

  +9% dicsőségpont


  Bónusz hatás:

  +10% harci erő az udvaron
  +15% kapu védelem
  +15% várárok védelem
  +90% közeles harci erő
  +90% távos harci erő
  +20% falvédelem
  +15%harci erő az udvaron


  Ezekért a felszerelésekért harcolhatsz majd a télen. Először a Jégmanó készlet szerezhető meg január 9 és február 5 között, a hosszú távú esemény alkalmával ( Jég Bajnokság ).

  Nagyon jó szórakozást,
  A Birodalmi Csapat
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Kedves harcosok.

   A legtöbben már találkoztatok a múlt hét végén, a nemrégiben megjelent, a jelenlegi, hosszú távú rendezvényen elérhető Diótörő harcossal.  Ez a parancsnok egy olyan eszköztípussal rendelkezik, amely magában foglalja, hogy a parancsnok 50% -os támadási időcsökkenést ad az NPC célpontok ellen.

  Sajnos ez az eszközhatás leírás rossz, és a szándékunk az volt, hogy idő csökkentési hatása csak a rabló báró  kastélyokon érvényesül. Az eszközhatás leírását az egyik közelgő frissítéssel megváltoztatjuk, és  elnézést kérünk a parancsnok eszközén levő hatásnak félrevezető magyarázatáért.

  Nem ez a szándékunk; és soha nem volt; hogy rossz játékot adjunk a játékosoknak, és tudjuk, hogy sokan a lehető leghamarabb megpróbáltátok elsőként megszerezni a parancsnokot a félrevezető eszközhatás miatt. Továbbá; és amint azt korábban említettük, a lehető leghamarabb kijavítjuk a rossz eszközleírást. Ügyfélszolgálatunk nem tud segíteni ebben a konkrét témában, hiszen a parancsnok a hosszú távú kampány eseményeinek része. Ezért nem tudunk kompenzációt kínálni, és sajnáljuk a hibás eszközhatás miatt okozott problémákat.

  Továbbá, belsőleg megvitattuk ezt a lehetőséget; nem adhatunk idő csökkentési hatást az összes NPC-célra a Diótörő-parancsnok számára, mivel ez megtörné a jelenlegi eseményeket a legtöbb eventen. Jelenleg az események többségének 90 perces időátugrása van, és a legutóbbi időben a változások  miatt, ahol a játékosok több  1 órás és 30 perces átugrást kapnak a 24 órás / 5 órás helyett,  nincs lehetőség csökkenteni a parancsnok bónuszát, mivel ez egy teljes eseményt érintene, valamint az idő átugrások teljes átdolgozását.

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  szerkesztette ezt: 06.12.2017
  Bátor Harcosok!

  Köszönjük, hogy tegnapi élő adásunkat a Twitch-en sokan megnéztétek, és nagyon élveztük a közvetlen beszélgetést veletek.

  Az élő közvetítés a Twitch-en a következő 14 napon elérhető lesz, és kérésre újra megtekintheti:

  https://www.twitch.tv/videos/206951880##

  Ezenkívül feltöltöttük a közelmúltban sugárzott műsort is a YouTube-ra, ahol bármikor megtekinthetitek azt:


  Továbbá, mivel nagyon sok kérés volt az adásunk alatt, ezért most kaptok egy" Alakváltó támadása" háttérképet itt:
   https://imgur.com/a/iWqsm

  Üdv,
  A Ti Birodalmi csapatotok
  Post edited by Uriel on
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  szerkesztette ezt: 15.12.2017
  A "Shapeshifter" élő közvetítésének összefoglalója
  https://www.twitch.tv/videos/206951880##


  Nina- Studió vezető

  Bruno- Kreatív igazgató

  Peter- Művészeti csoport vezető

  Új Drágakövek (evvel kezdődött a program ):

  Első drágakő szet:


  Második drágakő szet:


  Mit várhatunk ezektől a kövektől?

  • Minden kő, játékos -játékos elleni hatású (mert játékos - játékos elleni csatákban szerezhetőek )

  • Teljesen új, még sosem volt ilyen

  Hősök az eseményen:

  Első hősi páros:

  Egy alacsony szintű hős, és egy magas szintű hős


  Második hősi páros:

  Ismét egy alacsony szintű hős, és egy magas szintű hős


  Felszerelés szettek: Ezzel a tervezéssel az volt a cél, hogy az Alakváltók maszkot viselnek  Dekorációk:

  Magas szintű dekoráció ( sötét mágia ) erős morálponttal

  Alacsony szintű dekoráció


  Az alakváltó tábor külső megjelenése:

  Az alakváltó kastély:

  Akülönbségek az Alakváltó támadása, és más események közt:

  Ez egy játékos-játékos elleni esemény két lehetséges módban: egy normál, és egy "hardcore" mód

  Nincs következménye, ha a játékosok a PvP-t akarják játszani (PvP = játékos-játékos ellen )

  A játékosok nem látják a valódi támadót, sem azt akit támadnak

  Az ellenfelek körülbelül megegyező erővel rendelkeznek majd


  • Egy 25- ös legendás szintű játékos nem fog 400- as legendás szintűvel csatázni

  Az események kezdetén a rangsorok pontok szerint szerveződnek, majd a rangsorban emelkedhet vagy csökkenhet. Minden nap kapsz új ellenfeleket, akiket a hasonlósági elv szerinti rendszer választ.

  Új boltok:

  Két új bolt, ahol megvásárolhatjátok az új felszereléseket ( lásd a fentebb említett hősöknél ) és más hasznos eszközöket


  Hardcore-Mód

  Itt láthatjátok a hatásokat amelyeket engedélyezhettek (ajánlott nem engedélyezni mindent egyszerre, mert inkább olyan, mint a "rémálmos mód", mint a Hardcore mód). Attól függően, hogy hány hatást engedélyezett, több pontot kaphat (több hatás nagyobb, olyan, mint egy magasabb szorzó).


  Általános információk:

  • Összesen 5 tábor van, amit támadni lehet

  • Minden tábort egyszer lehet megtámadni egy nap

  • Az alakváltók akkor is megtámadhatóak, ha más játékos előtte már megtámadta

  • Támadhatóak a várból, és erődökből is

  • A táborok naponta egyszer változnak, mind az 5 tábor megváltozik

  A támadások beállítása :


  A támadások jelentése teljesen normális:

  • Normál módban nem veszítesz katonákat, de az eszközöket elveszíted. Attól függően, hogy hogyan teljesítettél a csatában, ennek megfelelő pontokat fogsz kapni. 

  • 280 Insignas az átlagosan kapható pontszám normál módban


  Támadás Hardcore-Módban:

  • A képen részletesen láthatóak a használható hatások

  • Ebben a példában a falat és kaput 60% -kal, a közelharci egységgel pedig -30% -kal növelték.

  • Amikor a támadások Hardcore módban mennek, arról értesítést kaptok, mert ebben a módban elveszthetitek a csapataitokat , míg a normál módban nem


  • A kémkedési jelentésben láthatóak a beállított hatások

  • Magasabb kapu és fal, kevesebb harci erő a közeleseknek

  Csatajelentés a hardcore mód után: 

  • A játékos elvesztett 1087 katonát, mert hardcore módban játszott

  • Kapott 619 Insignas (A játékosok több pontot fognak kapni hardcore módban, mint normál módban)


  A saját védelem látványa:

  Még több kérdés evvel kapcsolatban:

  Miért érdemes védeni?

  • Attól függően, hogy milyen jó a védelem, a támadó több vagy kevesebb pontot kap. Ha a védelem rendkívül jó, a támadó nem kap több pontot.

  Elveszteheted az érdempontjaid ?

  • Nem veszítesz

  Holt történik az esemény ( királyság )

  • A fő királyságban ( zöld )

  Szerezhetsz erőforrásokat?

  • Nem, nem szerezhetőek erőforrások

  Ez része lesz a hosszú távú eseménynek?

  • Nem

  Mikor lesz bemutatva ez a játékban?

  • A tesztverzió bemutatása decemberben lesz, a Four Kingdomban januárban

  Veszítesz-e védőket?

  • Nem, sem Hardcore-módban, sem normál módban

  Ez egy egyszemélyes csata, vagy szövetségi?

  • az egyszemélyes küzdelem. A szövetségi támogatás nem érvényesül ez esetben, azaz a támogató csapatok nem vesznek részt a védelemben.

  Látható-e a támadás a szövetségben?

  • Nem , nem lesz látható kürt.

  Lehetséges, hogy saját csapattársat támadok?

  • Igen ez is lehetséges.

  Egyedül fut majd ez az esemény, vagy együtt a többivel?

  • Együtt a többivel.

  Még több kérdés/ Információ ( Nem teljes):

  • Szövetségi fővárosi csatáról? A terv az, hogy visszahozzuk, de át kell rendezni, hogy megfelelő legyen.

  • Újabb csapatok várhatóak a jövőben.

  • Cél a játékos-játékos elleni küzdelmek erősítése

  • Frissíteni fogjuk a Vihar szigeteket


  Post edited by Uriel on
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654

  Üdvözlet harcosok!

  Amint azt előzőleg jeleztük, most megosztjuk a közelgő decemberi csomag 2. részét veletek!

  Jó játékot, és kérjük tudasd velünk észrevételeidet!   Havi tartalom csomag  2017 december- 2 rész

   A 81-es szintű rablótornyok kiegyensúlyozása

  • Régen nem nyúltunk hozzá  a maximális szintű rablótornyok beállításába. Ezalatt az idő alatt rengeteg visszajelzést kaptunk, hogy jó lenne kicsit könnyebbé tenni, valamivel több haszonért.

  • Ennél a frissítésnél kicsit álltottunk a 81-es szintű rablótornyok erősségén:

   • A rablótornyok gyengített hatásai:

    • +40% falvédelem

    • +33% kapu védelem

    • +42% közeles harci erő

    • +38% távos harci erő

   • Egységek és eszközök gyengített hatásai:

    • Egységek bal szélen: Alabárdos (56), Hosszúíjas (16)

    • Eszközök bal szélen: Kővetés (4)

    • Egységek középen: Alabárdos  (75), Hosszúíjas  (16)

    • Eszközök középen: Fakapu (4)

    • Egységek jobb szélen: Alabárdos (39), Hosszúíjas (27)

    • Eszközök jobb szélen: Flaming arrows (4)

    • Egységek a toronyban: Alabárdos (9), Hosszúíjas (68)

   • Egyszóval, megpróbáltunk valami rugalmasabban kezelhetőt összerakni neked. Rajtad áll, hogy a bal oldalon kevesebb eszközzel mész, vagy több egységet mentve több eszközzel a jobb oldalon.

   • Az újraértékelt torony most egy jó nomád táborhoz lett hasonló.

   Új árak a kereskedőnél drágakövekért

  • A drágaköveknek csökkentettük az árát! Például most kaphat egy véletlenszerű 7-es drágakövet mindössze 12 000 rubinért, vagy egy 229 000 rubinért, vihar szárnya követ (11. szint).


   Javítani kell az egységek és eszközök költség / haszon arányát

  • A maxos rabló tornyok kiegyensúlyozása mellett sok visszajelzést kaptunk a fegyvereknek és az eseményeken kapható egységek és eszközök költségeit illetően.

  • A mostani frissítésnél a következő változásokat tesszük az árakban:

  Eszköz 

  Kereskedő 

  Régi ár

  Új ár

  Kapurács 


  Fegyverárus 


  Rubin: 79

  Rubin: 58

  Gyilokjáró

  Fegyverárus  

  Rubin: 41

  Rubin: 31

  Lőrés 


  Fegyverárus 

   

  Rubin: 74

  Rubin: 58

  Tűzárok 

  Fegyverárus 

  Rubin: 84

  Rubin: 68

  Hős lobogója 


  Fegyverárus 

   

  Rubin: 62

  Rubin: 46

  A  diadal lobogója 


  Fegyverárus 

   

  Rubin: 145

  Rubin: 108  • Bemutatunk még 10 új csomagot a Fegyverárusnál: 


  Egység

  Kereskedő

  Rubies

  Amount

  special Conditions

  Vándor lovag(Extra nagy)

  Armorer

  105.000

  2000


  Szint 70+

  készlet:1

  Vándor lovag(Nagy)

  Armorer

  63.000

  1000


  készlet:1

  Vándor lovag(Közepes)

  Armorer

  34.000

  500


  készlet: 2

  Vándor lovag(Kicsi)

  Armorer

  14.000

  200

  Szint  6-69

  készlet: 3

  Vándor számszeríjász (Extra nagy)

  Fegyverárus

  130.000

  2000


  Szint 70+

  készlet:1

  Vándor számszeríjász (Nagy)

  Fegyverárus

  80.000

  1000


  készlet:1

  Vándor számszeríjász (közepes)     Fegyverárus

  43.000

  500


  készlet: 2

  Vándor számszeríjász (kicsi)

  Fegyverárus

  18.000

  200 

  Szint  6-69

  készlet: 3

  Veterán kompozit íjász


  Fegyyverárus

  138.000

  500 

  készlet  : 1

  Veterán lángvetős

  Fegyverárus

  147.000

  500


  készlet : 1


  • A fegyverárus megjelenésekor minden csomagból meghatározott darabszámot vehetsz meg, ami azt jelenti maximum 3-szor vehetsz meg egy csomagot alkalmanként, a csomagtól függően.  Észrevételeket és kérdéseket a fórumon tehetsz fel.


  A Birodalmi Csapat

 • CM_NazhandielCM_Nazhandiel Community Manager Bejegyzések: 200

  Kedves Közösségünk!

  A mai napon büszkén és boldogan jelenthetjük be, hogy a Goodgame Studios egyesül a Stillfront Grouppal, és a játék- és stúdióportfóliójuk részeként csatlakozik a Stillfront családjához.

  A Stillfront és a Goodgame Studios együtt a hosszú életű stratégiai játékok fejlesztésére fog összepontosítani. A Goodgame Studios a jelenlegi Stillfront-játékstúdiókhoz hasonlóan félig önállóan fog működni.

  Ez az eredmény mérföldkőnek számít a Goodgame Studios számára, és egy új fejezet kezdetét jelenti, ugyanis ettől kezdve a világ legjobb játékstúdióival dolgozhat majd együtt.

  Idézetek:

  „A Goodgame Studios és a Stillfront stratégiailag tökéletes páros, a játékkészítés igazi európai bajnoka születik lenyűgöző, egymást tökéletesen kiegészítő játékportfóliókkal és működési szinergiákkal. Nagyon várjuk, hogy együtt növekedjünk és fejlődjünk” – mondta Jörgen Larsson, a Stillfront vezérigazgatója.

  „A javasolt egyesülés fontos lépés, és elismeri a Stillfront hosszú távú stratégiáját, hogy független digitálisjáték-készítők, -kiadók és -forgalmazók diverzifikált portfólióját hozza létre” – nyilatkozta Annette Brodin Rampe, a Stillfront elnöke.

  „Ez egy következetes lépés a hosszú távú elképzelésünk megvalósítása irányába, hogy a világ vezető játékvállalatait hozzuk létre. Az elmúlt években a Stillfront folyamatosan, kiszámíthatóan és megbízhatóan növekedett. Együtt egyedülálló lehetőségünk nyílik arra, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki ebből a növekvő piacból” – mondta Dr. Kai Wawrzinek, a Goodgame Studios vezérigazgatója.

  „Izgatottan várom az egyesülést a Stillfronttal! Portfólióink, valamint a marketing és a forgalmazás területén szerzett tudásunk kombinálása nagy sikerre visz majd minket. Úgy gondolom, fényes jövő vár ránk együtt” – nyilatkozta Dr. Christian Wawrzinek, a Goodgame Studios biztonsági főtisztviselője.

  GYIK:

  Mi az a Stillfront Group?

  A Stillfront független digitálisjáték-készítők, -kiadók és -forgalmazók csoportja – célja pedig az, hogy az indiejáték-készítők és -kiadók vezető csoportjává váljon. A Stillfront nyolc közel önálló leányvállalattal rendelkezik, ezek a következők: Bytro Labs Németországban, Coldwood Interactive Svédországban, Power Challenge az Egyesült Királyságban és Svédországban, Dorado Online Games Máltán, Simutronics az Egyesült Államokban, Babil Games az Egyesült Arab Emírségekben és Jordániában, eRepublik Írországban és Romániában, valamint OFM Studios Németországban. A Stillfront játékait az egész világon forgalmazzák. A fő piac Franciaország, az Egyesült Királyság, Németország, az Egyesült Amerikai Államok és a MENA-régió.

  A Stillfront Group jövőképéről és ambíciójáról itt olvashatsz.

  Mikor történik meg az egybeolvadás?

  Az egybeolvadás 2018 januárjának elején fejeződik be.

  Hogyan változtat ez a Goodgames jelenlegi játékain?

  Bár a Stillfront Group az Altigi/Goodgame Studios részvényeinek 100%-át felvásárolja, nincsenek tervben a Goodgames jelenlegi játékportfólióját érintő változások, és folytatjuk a jelenleg futó játékaink, például a Big Farm, a Goodgame Empire, az Empire: Four Kingdoms és a Big Farm - Mobile Harvest fejlesztését és támogatását. Emellett a folyamatban lévő projektek, például az Empire: Millennium Wars fejlesztésén is dolgozunk tovább.

  Megmarad a Goodgame Studios márka?

  Igen, a Goodgame Studios megmarad külön márkaként, és félig önálló módon fog működni a Stillfront Grouppal együttműködve. Hisszük, hogy a Goodgame Studios márka már gyökeret vert a játékiparban, és továbbra is ezen a néven folytatjuk a munkánkat.

  Bizakodóan tekintünk a jövőre a Stillfront Grouppal való egyesülés miatt, és nagyon izgatottak vagyunk a rengeteg lehetőség miatt, amelyet ez az együttműködés tesz lehetővé számunkra. Köszönjük, kedves elkötelezett játékosaink, a folyamatos támogatásotokat és hűségeteket.

  Üdvözlettel:

  A GGS közösségi csapata

  areaareaarea
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  szerkesztette ezt: 24.01.2018  Bátor Harcosok,

  Itt olvashatóak a legközelebbi frissítésnél található változások!


  Tartalom:


  • Hozzáadott változások: 

  • Az élelem fogyasztás áttekintése:
   A gazdasági áttekintést a játékosok visszajelzései szerint optimalizáljuk. Ez a párbeszéd ablak bemutatja az élelmiszertermelés és az élelmiszerfogyasztás közötti különbséget. Ha a szám negatív, az azt jelenti, hogy a kastélyban az élelmiszerfogyasztás magasabb, mint az te élelmiszertermelésed.
   Például , 

  • Technikai változásokat hajtunk végre a napi dicsőség és hatalompontok pontok technikai rendszerében, hogy ne legyen kettős pontvesztés amely eddig előfordulhatott.

  • Királyi küldetés kiegészítése:
   • Néhány jutalom túl magas értékű volt a mi hibánkból kifolyólag. Ez a kampány következő leírásában lesz javítva.  
   • Néhány szöveget frissíteni kell, mert nem adtak elég információt . 
   • Bizonyos esetekben csak a text_id jelenik meg a megfelelő szöveg helyett. Ez a probléma is javításra kerül. 
   • Nem volt elég hely az összes jutalom megtekintéséhez. Ezért mostantól a küldetések könyvében akár 6 jutalmat is meg lehet tekinteni.

  Közelgő események -  2018 Január (December 2017)

  December:  Az alakváltó támadása (december 15-december 28)

  Az első próba lehetőség mindenkinek! Jelöljétek meg ezt a dátumot a naptárában és készítsétek el a hadsereget, minden katona számít! Ne felejtsd el megosztani visszajelzésedet az alakváltó támadás eseményeiről az első próba során!   Királyi küldetés ( December 18- Január 3)

  • Általános (december 18-december 20.)
  • Dicsőség (December 20. és december 23.)
  • Nomádok (december 23-december 25.)
  • Nomádok, Vihar szigetek (december 25. és december 27. között)
  • Nomádok (december 27.-december 28.)
  • Általános (december 28-december 29.)
  • Berimond (december 29. és december 31. között)
  • Berimond (december 31. és január 1.)
  Január:
   Jeges bajnokság ( Január 9- Február 5)
   Szamuráj invázió ( Január 2-6)
   Idegenek háborúja ( Január 6-9)
   Nomád invázió és a Kán bosszúja ! (Január 9-13)
  Vérvarjak háborúja ( Január 13-16)
   Szamuráj invázió ( Január 16-20)
   Idegenek háborúja (Január 20-24)

   Nomád invázió és  Kán bosszúja (Január 24-28)
  Vérvarjak háborúja(Január 28-Február 2)
  Berimond csatája ( Január 29- Február 1 )

   Királyi küldetés (Január 11-Január 19)
  • Nomádok ( Január 11-Január 13)
  • Általános (Január 13-Január 14)
  • Dicsőség ( Január 14- Január 16)
  • Vihar sziget( Január 16- Január 17)
  • Általános ( Január 17- Január 18)

  Néhány változás lehetséges az előre tervezett időpontokban. A változásokról időben értesítünk benneteket.

  Hibajavítások:
  • Ajándékkereskedő: Néhány szöveg kissé rosszul volt.
  • Küldetések könyve: "A királynő védelme" küldetés megismétlődik a küldemény könyvben.
  • Küldetések könyve: A jégkirályság logóját a sivatagi királyság küldetési jutalmánál mutatja.
  • Felszerelés bónusz:A sivatagi homok felszerelés bónusza, a Fejvadász eszközei,  A bónuszok beállítása akkor is korlátozott, ha nem lenne egyébként az.
  • Berendezés: A Diótörő-harcos felszerelés eszközkészletének egyenruhája okozta a hibát ( Flash).

  Észrevételeiket elmondhatjátok a fórumon.


  A tervek szerint ez a frissítés december 12-én várható.Ez az időpont változhat előre nem látható körülmények miatt.

   A Szerver mozog (azaz máshova költözik):

  FONTOS!

  A frissítés megjelenésével minden szerverünket áthelyezzük. Ez nagyobb rugalmasságot biztosít számunkra gyorsabb és hatékonyabb működés érdekében a jövőbeli teljesítmény- vagy hardveres problémák esetén.


  Ez a lépés kora reggelre tervezett és délután fog véget érni, ezért a  leállás időtartama körülbelül 6-8 óra lesz. Kérjük, készítsd  fel csapataidat és kastélyaidat a mozgás előtt, és próbáld meg elkerülni a hosszú távú eseményen a szezonális pontnövelőt  vagy bármely más hasonló használatát ebben az időszakban, mivel nem tudjuk kárpótolni az ebben az esetben felmerült veszteségeket.


  Minden kiszolgáló érintett!


  A leállás alatt nem lehet bejelentkezni vagy játszani a játékban, de az élelmiszerfogyasztás a leállások teljes hosszára fagyasztva lesz. Kérjük, terjeszd ezt a korai bejelentést, hogy mindenki fel tudjon készülni, és ne felejtsd el tájékoztatni a szövetséged tagjait!


  A karbantartás összetett természetéből adódóan biztosak akarunk lenni abban, hogy a lépés zökkenőmentesen zajlik. Ennek eredményeképpen átrendeztük az eseménynaptárt az alábbiak szerint:

   A Nomád invázió és a Kán boszúja december 12-én ér véget (nem december 13-án). 
   A Vérvarjak háborúja december 12-én kezdődik( December 12-16)
   A Berimond csatája kétszer fog futni. (December 12-15 és december 29-január 2.)

  Kárpótlásul az elvesztett idő miatt mégegyszer futtatjuk a Kán bosszúját a hónap végén.
  Nomád invázió és Kán bosszúja ( December 23-28)

  Az összes szerver számára egy kisebb kárpótlási csomagot adunk, a Vérvarjak csatája esemény alatti folyamatos támadások miatt, mivel nem tudjuk kikapcsolni ez idő alatt a támadásokat, de azt szeretnénk hogy további problémák nélkül játszhassátok ezt az eseményt. A csomagot úgy alakítottuk , hogy kiegyensúlyozza ezeket a támadásokból származó veszteségeket:

  Szint 10-70+

  500 Veterán lángvetős
  500 Veterán Composit íjász
  20000 élelem
  1 VIP pont(a futó eseményben)

  .Ezt a csomagot a kiszolgálók a telepítés után fogják feltenni, és ezután 24 órád van átvenni. Ha nem veszed át 24 órán belül, akkor elvesztetted ezt a csomagot. Más kárpótlást emiatt az esemény miatt nem adhatunk.

  Elnézést a kellemetlenségekért!


  A te Birodalmi Csapatod

  Saját megjegyzésem!

   A Vérvarjak támadásai nem állnak le ez alatt az idő alatt. Nagyon fontos egy jó beállítás a kastélyban erre az időre!

  alien_invasion_reskin_ltpe_teaserPNG
  Uriel  Post edited by Uriel on
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Sziasztok Harcosok!,

  A legfrissebb biztonsági frissítések miatt, amit fórumszoftverünkben végeztünk el, tájékoztatni szeretnénk titeket az alábbi változásokról:

  Mostantól ellenőrzött in-game e-maillel lehet csak részt vennetek fórumainkban. Továbbra is olvashatjátok a fórumokat játékban regisztrált E-mail nélkül, de ha aktívan szeretnél a fórumon lenni, akkor megerősítő e-mailt kell kérni a játékfiókodhoz!

  Röviden, ha korábban már kaptatok tőlünk e-maileket, akár a játékról vagy a fórummal kapcsolatban, akkor a regisztrált e-mailetek megfelelően ellenőrzött és a fórum teljes mértékben elérhető lesz számotokra.

  További jó játékot
  Közösségi csapat
Sign In to comment.