Főoldal Hungarian Hivatalos Hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

2018 Hivatalos Hírei

1911

Hozzászólások

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  szerkesztette ezt: 08.10.2018  Közelgő események október 2018

  Itt csak az eseménynaptárt láthatod októberre


   Halloween Fesztivál (Október 9 -  November 5)


  A következő felszerelési készletek a számotokra az októberi hosszú távú esemény alatt állnak rendelkezésre:

  A "Sivatagi homok kincsei" parancsnok a 60+ szintre állítva ( erőpont rendszerű, azaz a színekkel, számokkal ellátott szett)
  A "Druida őrök felszerelése" parancsnok a <60 szintre állítva   Szamuráj Invázió ( Október 1-5)

   Alakváltók támadása ( Október 5-13)

   Vérvarjak háborúja ( Október 5-9)

   Berimond csatája (5th-9th of Október 5-9)

   Nomád Invázió és Kán bosszúja ( Október 9-13)

   Alakváltók támadása  (Október 13-21)

   Szövetségi bajnokság ( Október 13-16)

    Idegenek háborúja ( Október 13-17)

   Szamuráj Invázió ( Október 17-21)

   Berimond invázió ( Október 21-25)

   Halloween gyűjtögető esemény ( Október 24-31)

   Alakváltók támadása ( Október 25-November 5)

   Nomád Invázió és Kán bosszúja ( Október 25-29)

   Szövetségi bajnokság ( Október 26-29)

   Vérvarjak háborúja ( Október 29- November 2)

   Királyi küldetés (Október  5- 21)


  Az események ütemezésével kapcsolatos változtatások még mindig lehetségesek. Tudatni fogjuk, ha bármilyen módosításra van szükség.

  Post edited by Uriel on
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  szerkesztette ezt: 28.09.2018

  Bátor harcosok,


  Összegyűjtöttük visszajelzéseiteket a közelmúltban megosztott "Tervek a 4. negyedévre - 2018", illetve a hozzá kapcsolódó funkciókra / újításokra.


  Láttuk, hogy van egy olyan téma, amely kiemelkedik a vita középpontjában: az úgynevezett "égő várvédelem" előfizetési bónusz. Ezzel a bónusszal a kastélyok nem tudnának égni, és a globális visszajelzések szerint, amit kaptunk, egyáltalán nem értékelnétek ezt pozitívan.


  Ezért szeretnénk nektek bejelenteni, hogy meghallgattuk a visszajelzéseket, és ennek alapján szeretnénk megragadni a lehetőséget, hogy elmagyarázzuk nektek, hogy ez az új funkció hogyan fog működni a jövőben:


  Az égő kastély védelme helyett úgy döntöttünk, hogy az előfizetésen keresztül fogjuk a tüzek eloltásának lehetőségét speciális pénznem segítségével zsetonok formájában (munkacím) bevezetni. Ahogy azok a tokenek fognak működni, akkor kell használni őket, amikor a kastély ég. Tehát egyetlen zseton használatával nem oltod el az összes tüzet,  ehhez a zsetonokat folyamatosan kell használni, mikor a kastélyok / épületek égnek. Tehát így nem csak a rubinok segítségével tudnád kioltani a tüzeket, de a különleges zsetonokkal is! Az előfizetési csomagot megvásárló játékosok az adott zsetonok meghatározott összegét kapják.


  A jelenlegi terv az, hogy ezeket a zsetonokat a kastély figyelmeztető párbeszéd ikonjára kattintva használhatja (ha nem tudjod, mi a kastély figyelmeztető párbeszéd, akkor kattints az alábbi spoilerre és megjelenik neked).

  Spoiler

  (Ismét: Ne felejtsük el, hogy a fenti kép csak egy screenshot a mi kastély figyelmeztető párbeszédünkről.Az ikon még nincs bevezetve, de ez lesz az a hely, ahol rákattintasz)

  Nagyon nagy köszönetet szeretnénk mondani a részvételért beszélgetésekben és a hasznos visszajelzésekért, amelyeken ezek a változások alapulnak.


  Üdvözlettel,


  A birodalmi családod

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654


  Bátor harcosok,

  Az új eseményünk stressz tesztje a Távoli világoknak véget ér, és az adatok elemzését követően végre megtervezhetjük az első futamot a Birodalomban! Lordok és hölgyek, háború előkészítésével, a kapuk a Távoli világokba megnyílnak, és ezt  hétfőn, október 1-én 15:00 órakor kezdjük, és bezárják hétfőn, 2018.október 22-én, 01:30-kor !

  Tényleg alig várjuk, hogy ott lássunk Titeket!

  Legjobbakat kívánja nektek,
  A birodalmi családod
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Bátor harcosok,

  További visszajelzéseket kaptunk a korábban bejelentett változásokról (zsetonok a tűz eloltására).

  A zsetonok mennyisége, amelyeket az előfizetésünkön keresztül kaphatunk, korlátozott lesz.
  Ugyanakkor az összes ismert tűzvédelmi és tűzoltó lehetőség természetesen megmarad a jelenlegi helyzetben. Ez azt jelenti, hogy a tüzek eloltása a különleges zsetonok segítségével csak egy további lehetőség a már meglévők felett.

  Van azonban egy kiegészítés a zsetonokhoz:
  Meg fogjuk valósítani azt a lehetőséget is, hogy megszerezhessék ezeket a különleges zsetonokat a nem előfizető játékosok is:
  Ezeket a zsetonokat darabról darabra beteszünk az események jutalmaiként. Ez azt jelenti, hogy a zsetonok elérhetőek minden ponttartományban. Minden játékosnak lehetősége lesz megszerezni őket!

  Ez a változtatás a bejelentett előfizetési bónusz bevezetése után fog megtörténni.

  Még egyszer köszönjük szépen a visszajelzéseiteket és a témával kapcsolatos javaslataitokat!

  Üdvözlettel,
  A birodalmi családod
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Sziasztok!
  Jelentettem, hogy több játékost is letiltottak ( galambot kaptak ), miután befizették az előfizetést. Azt az információt kaptam, hogy minden olyan játékos, aki érintett ebben az ügyben, forduljon a Supporthoz, azon belül a fizetések opciót választva. Sajnos én ennyit tudok tenni. Valószínű, hogy sokaknak dezertáltak katonái is, ezt is írjátok bele a jelentésetekbe, ha lehet pontosan.
  Uriel
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Bátor harcosok,

  Ahogy bejelentettük a múlt héten, folytatjuk a stresszteszt szerver leállása után megmaradt rubin átutalását.
  Az összes rubint, amely a stresszteszt végén maradt, jóváírásra kerül a főfiókotokra, és  ezzel az eljárással ma kezdenénk!

  Ismét tájékoztatni fogunk Titeket, miután ez az eljárás befejeződött, és ismét köszönjük nagyon köszönjük részvételeteket stressztesztünkben!

  Üdvözlettel,
  A birodalmi családod
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Bátor harcosok,


  Amint azt az utóbbi időben észrevettétek, átnézzük a különféle visszajelzési /  bejegyzési csatornákat, illetve azokat, amelyek a "Tervek a 4. negyedévre 2018" bejelentéséhez kapcsolódnak.


  Korábban bejelentettük az égő kastély védelmet,  valamint a megváltoztatását is,  tűzoltás zsetonokkal formájában, és az azonnali visszajelzések azt sugallták, hogy ezt a többség nem fogja teljes mértékben értékelni.


  Néhányan azt is megjegyezték, hogy milyen változtatásokat terveztek a szabotázsokra vonatkozóan, és a véleményük ezen a témán némileg megosztott volt. Néhányan nagyra becsülik azt a tényt, hogy az alacsony szintű játékosok nem tudják szabotálni a magas szintű játékosokat, és fordítva, de ez egyúttal korlátozásnak is tekinthető, ahogy a megszokott módon játszotok a játékkal vagy másként, emiatt a változás miatt.


  Ezért döntöttünk úgy, hogy mind a szabotázsokra tervezett változtatásokat, mind a tűzoltó zsetonokat nem fogjuk így megvalósítani! Tehát újra átgondoljuk, hogyan lehetne a jövőben valahogy ezt a változtatást elvégezni.


  Nagyon köszönjük a különböző csatornáinkról küldött visszajelzést!


  Üdvözlettel,
  A birodalmi családod
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Szia!
  . Én is utánajártam a dolognak, elég nehéz köröket futottam. A lényeg, hogy valamilyen módon visszakerült a befizetett összeg a számlátokra. Ezt lehet, hogy véletlen csináltátok valahogy, lehet, hogy nem volt elég pénz a számlán a befizetés pillanatában, és bár a vásárlás megtörtént, mégsem tudta valamiért levonni a GGE az összeget, és lehet a Bank hibája is. Erről a Bankot kell megkérdezni, hogy mi történt és miért. Az igazolószámok megmutatják, hogy hol van a pénz. A GGE szempontjából úgy tűnik, mintha megvásároltátok volna az előfizetést ( s bár nem kötelező, de ha megtettétek, akkor annak meg is kell történnie), de mégsem kapták meg az összeget. Nem a valuta árfolyam különbözetek miatt történt mindez. Nem azért, mert valaki másnak fizette be a saját számlájáról, s emiatt multizásnak vették. A probléma az, hogy a vásárlás megtörtént, de a fizetés nem.
  A hasonló esetek elkerülése miatt kell a PayPal rendszerrel fizetni. 
  Sajnos csak ennyit tudtam segíteni.
  Uriel
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654

  Kedves Közösség,


  Ma szeretnénk foglalkozni HTML5 fejlesztésünk jelenlegi állapotával.


  Az utóbbi néhány hétben közösségünkben láttuk, hogy egyre több kérdés merült fel a közelgő HTML5 verzióval kapcsolatban.


  Biztosítani szeretnénk, hogy idén megjelenik egy Empire HTML5 verzió! A Goodgame BigFarm játékunk már egy HTML5 verzióval is él, az aktuális átmeneti fázisban a játékosok választhatnak a Flash és a HTML5 között, hogy ellenőrizhessük, mi is működött jól, és hol kellett kicsit többet beállítanunk, hogy különböző böngészőkön zökkenőmentesen futhasson, és gondos és megbízható játékélményt biztosítson (nincs késés, sem akadozás stb.). A BigFarm HTML5 verziója nagyszerű javulást mutatott a Flash és a korai verziókhoz képest az első hetekben.


  Jelen pillanatban tesztelünk egy első Empire HTML5 verziót. Jelenleg az Empire HTML5 verziójának kiadása az év végéig várható, valószínűleg novemberben. A BigFarm-hoz hasonlóan két lehetőséget kínálunk a játék lejátszásához: az egyik a jelenlegi Flash-motorral és a másik a HTML5-vel. Így választhattok a két változat közül. Itt egy példa a Big Farm képernyőképéről, ahol láthatjátok az opciót (a vörös négyzet által kiemelt kiválasztási lehetőség):

  Szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani türelmetekért, és mi folyamatosan frissítünk minden  hírt a HTML5 témáról a bejelentéseinkben.


  Üdvözlettel,


  A birodalmi családod

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Bátor harcosok,

  A Távoli világok esemény teljesen belendül, és a részvétellel és erővel az ilyen feltérképezhetetlen királyságok meghódításában örömmel fogadják a császárt!
  Ezért küldi a legjobb asztalosokat, kézműveseket és más tehetséges segítőket, hogy a kastélyok még gyorsabban épülhessenek.
  Ezeket a kézműveseket még mindig meg kell fizetni kemény munkájukért, de a császár kedvence jelenlétében kétszer annyi erővel és kitartással dolgoznak, mint korábban.

  Ez azt jelenti, hogy október 4-én, 10:00 órától  - október 7-én, 09:59 -ig a rubin költségei az épületek építésének időátugrására 50% -kal csökkennek !!!

  Mindig légy ott a Távoli világokban, várunk mindenkit, aki igazán kedveli a császárt,  aki összezúzza ellenségeit és felégeti az épületét és dekorációját, hogy győzedelmeskedjen!

  Üdvözlettel,
  A birodalmi családod
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Bátor  harcosok,

  Arról szeretnénk  tájékoztatni Titeket, hogy a stresszteszt lezárása után, ezen a héten a két szerver közötti rubinok átvitelét hivatalosan és sikeresen végrehajtották!

  Ez azt jelenti, hogy az összes rubint, amely a stresszteszt végén maradt,  most már átutaltuk az összes jogosult játékos főkastélyába.

  Nagyon köszönjük a részvételt a stressztesztünkben, és remek szórakozást kívánunk Nektek a Távoli Világok első hivatalos rendezvényénél!

  Üdvözlettel,
  A birodalmi családod
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Bátor harcosok,

  Ettől a naptól kezdve a hosszú távú események alatt elérhető parancsnokok/várparancsnokok megtekintését is biztosítjuk az eseménynaptárunkban.
  Ez azt jelenti, hogy a tárgyhónap hosszú távú eseményeire rendelkezésre álló felszerelések a jövőbeli események kezdetén (a hosszú távú esemény ikon alatt) szerepelnek.

  A következő felszerelési készletek a számotokra az októberi hosszú távú esemény alatt állnak rendelkezésre:

  A "Sivatagi homok kincsei" parancsnok a 60+ szintre állítva
  A "Druida őrök felszerelése" parancsnok a <60 szintre állítva

  Üdvözlettel,
  A birodalmi családod
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654

  Bátor harcosok,


  Mint mindannyian tudjátok, néhány hónappal ezelőtt bemutattuk a Dekorációs Kohót, és mindeddig rengeteg visszajelzést kaptunk és ezek nagyon fontosak voltak mindannyiunk számára.


  Ezért először is szeretnénk mindannyian köszönetet mondani a folyamatos visszajelzéseitekért és a fórumokon folyó beszélgetésekben való részvételért, valamint a dekorációs kohóról kapott moderátori visszajelzésekért, ami segített minket az új rendszer kialakításában!


  Beszélgetés a visszajelzésekről: Az utóbbi néhány hónap során többször is vizsgáltuk, és a fejlesztésünket figyeltük a dekorációk kovácsolása rendszerben. Nyilvánvalóan láttuk, hogy szeretnétek és kértétek a lehetőséget, hogy a dekorációs kohó használata egyszerűbb legyen és élvezetesebbé váljon a használata.


  Ezért döntöttünk úgy, hogy az egyik legfontosabb újraformálást - ha nem a legnagyobbat - a javítások terén megtesszük, és főként a felhasználási költségek csökkentésére koncentráltunk. Ugyanakkor könnyebbé tesszük a dekorációs kohóval elérhető növeléseket (pl. növelve a kapott fúziós anyagok mennyiségét stb.).


  Folytassuk az áttekintést a valóban komoly fejlesztéséről:

  Általános fejlesztések 

  Amint arról az alábbi képeken olvashatsz, a fúziós xp mennyisége, amelyet egy fúziós folyamatból kaphatsz, ötszörösére nő! Ez a hatalmas változás minden egyes fúziós folyamat során garantálja a céldekoráció megfelelő szintjét, ha a forrásdekoráció szintje megegyezik a céldekorációk szintjével.

  Ezenkívül a bemutatott fúziós dekorációk a 100-as fúziós szint és a 125-es fúziós szint aktivitási jutalmaként érhetők el, míg a Top 10 / Top1 rangsort elért játékosok az "Idegenek háborúja" és a " Vérvarjak háborúja" események  során kapott dekoráció jutalom fúziós szintje 150 ! De a legfontosabb, hogy a 12. szintű katalizátorokat is elérhetjük a  közelgő Királyi Ligában, valamint a Távoli világok versenyen!


  Hosszú távú  esemény pont jutalmak

  Meg fogjuk növelni a dísztárgypor és fúziós érmék mennyiségét, amelyet a hosszú távú események és az inváziós események alatt kaphattok, valamint kapott katalizátorokat és a katalizátorok szintjét is, amit az adott eseményeken szerezhettek meg:  Amint láthatjátok,  a katalizátorok szintje meglehetősen sokat emelkedik, nem a 8-as szintű katalizátorok (aktivitási jutalmak)  lesznek a legmagasabbak: hanem a 9. szintű katalizátorok Top10 jutalmaként valamint 10-es szintű katalizátor, mint Top1 jutalom! Mit jelent ez a közrend szempontjából? Nos, egy 9-es szintű katalizátorral növelhetitek a közrendet 550-ig, míg a 10-es szintű katalizátorokkal, a végzett frissítések lehetővé teszik, hogy eljussatok egy csodálatos 600 közrendig!

  Inváziós jutalmak 

  Amint azt korábban említettük, javítjuk a megfelelő inváziós jutalmunkat, amint láthatjátok az alábbi képernyőképen.
  Ezzel a javítással átlagosan havonta több dísztárgyport- és fúziós érmét, valamint több és jobb katalizátort kaphatsz.  Teljes jutalom 

  Tehát mindent egybevéve lehetőségetek lenne arra, hogy átlagosan havonta megkapjátok a megfelelő mennyiségű dekorációs anyagot, miközben hosszú távú eseményünket és a megfelelő inváziókat játsszátok:  A fent említett javítások kiadásának tervezett időpontja a következő októberi frissítésünkkor lenne, és úgy véljük, hogy ezek a fejlesztések nem csak a dekorációs kohó használatát emelnék ki Nektek, hanem tovább javíthatnának a játékunkban szerzett tapasztalatokat is. Még egyszer köszönjük szépen a visszajelzéseiteket, és nagyon sok örömet kívánunk Nektek a frissen fejlesztett dekorációs kohónkkal!  Üdvözlettel,

  A birodalmi családod

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  szerkesztette ezt: 24.10.2018


  Bátor harcosok!

  Ez a hónapi frissítéssel ünnepeljük érkezését egy kicsit kísérteties és ijesztő szezonnak, ezért ez a tartalom csomag valóban izgalmas :
  Rengeteg újdonság lesz a játékunkban, egy teljesen új Halloween-témájú esemény, és ezen felül az előzőekben közölt Dekorációs Kohó megújítása. 

  De ne fokozzuk tovább a kíváncsiságotokat, és nézzük, mi vár ránk az elkövetkező októberi frissítésünkben!

  ÚJ HALLOWEEN ESEMÉNY - A KASZÁS DÜHE

  "A nyárnak mindjárt vége, már az ősz közelít,

  s egy szempillantás alatt itt az október is!

  Az éjszakák egyre hosszabbak és sötétség következik,

  na de hallottad-e már a kémek legfrissebb híreit:


  Sötét lények kelnek útra, s a halottak feltámadnak!

  Lehet, hogy normálisnak tűnnek, de álruhában járnak.

  Lelkekre vadásznak földjeinken barangolva,

  A harcban, minek "adok-kapok" a mottója.


  Készülj fel hát, s az utad jól gondold meg,

  mert a "Kaszás Haragja" lehet a végzeted! " 

  A Halloween nemcsak a rímeket szórja, de az év egyik leghíresebb eseménye is. Éppen ezért ebben az évben is egy nevezetes Halloween-eseményre lesz kilátás a nagy birodalmunkban, a "Kaszás Dühe" néven.


  A rendezvényünkről rövid áttekintését adtunk a "Terveink a 4. negyedévre (2018)" című bejelentésben, de most itt az ideje bemutatni az eseményt.

  Ez az izgalmas esemény október 24-től október 31-ig tart!


  A "Kaszás Dühe" alatt a lelkek vadászatában csatlakozol a halottakhoz:

  • Lesz egy adott eseményspecifikus pénznem - az úgynevezett "lelkek" - ennek egy bizonyos összegét kapjátok az esemény mindegyik napján 
  • Képesek lesztek arra, hogy ellopjátok a lélek meghatározott mennyiségét a többi játékostól is, hogy tovább növeljétek a saját lelkek mennyiségét
  • A lélek teljes összege az esemény végén meghatározza a végső jutalmat (minél több, annál jobb)
  • Nem lesznek Top jutalmak, csak tevékenység jutalom ebben az esetben!
  • Ezen az eseményen is van egy bolt (ami az alábbi képernyőképen lesz látható)
   • Különleges dekorációkat lehet vásárolni, a Fúziós szint 52 + 350 közrend (29.999 rubin) és a Fúziós szint 30 + 250 közrend (2000 rubin)
   • Megvásárolhatjátok a romlás gyűrűjét, egy új megjelenést  is, amely kastélyt egy igazán izgalmas erődévé változtatja, az úgynevezett lélekcsapásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy azonnal (késedelem nélkül) visszaszerezzed a gyűjtött lelkeket.

   


  Új kastély külső - A Kaszás Dühe

  Amint azt korábban említettük, a nagy birodalmunkban új kastély külsők lesznek, ezekkel az eseményekkel jönnek és félelmetes megjelenésük valóban 
  félelmet kelt az ellenség szívében.

  Megjelenés- a Romlás gyűrűje


  Kastély külsők


  A rubinokért megvásárolhatod őket, valamint 30.000 lélekpontért, mint az esemény jutalmaként. Ezek azonban csak kozmetikai kinézetek, ami azt jelenti, hogy nem lesznek bónuszok számukra. Az új kastély külsők állandóak, de nem lehet őket drágakövekkel fejleszteni.

  Új építési elemek

  A "Kaszás Dühe" kastély külsőkön kívül, új építési elemeket is szerezhetsz a kastélyra és a raktár számára:
  • Új kastély megjelenés:   • Új raktár megjelenés
  Új jutalom a Királyi küldetésben

  • A következő királyi küldetésen új díszítést nyerhetsz, az úgynevezett Skorpió (közrend 340), amely egy másik zodiákus jelet jelképez.  A terv a 2018. október 23-án kiadásra kerülő frissítés közzétételére szolgál. A frissítési eljárást kora reggel 9:00 és 11:00 között kezdjük. A leállás várhatóan körülbelül 30 perc. Természetesen az ételfogyasztás be lesz fagyasztva, mint a hosszabb leállások alatt. De mint mindig, ne vegyétek  a fent említett időt garantáltnak, ne feledjétek az esetleges késedelmeket az előre nem látható körülmények miatt.  A birodalmi családod


  Post edited by Uriel on
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Bátor harcosok!
  Azt akartuk tudatni veletek, hogy kicsit megváltoztattuk a dátumunkat a közelgő októberi frissítésünknél: egy nappal korábban, október 23-án (holnap) lesz kiadva. "

  Nagyon szépen köszönjük megértéseteket!
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Bátor harcosok,

  A Távoli világok rendezvény hivatalosan befejeződött, és tudjátok, hogy ez mit jelent: a keményen megszerzett jutalmatok készek vannak a kiosztásra!

  A jutalom elosztásának megkezdése várhatóan a holnap reggel folyamán megtörténik. Minden játékos megkapja a legmagasabb rangsorért járó jutalmat, amit elért. Ez azt jelenti, hogy a többi alacsonyabb rangú ajándékot senki nem kapja meg, csak azokat, amiket a legmagasabb szinten értetek el!

  Azonban minden játékos megkapja  a részvételi jutalmunkat az elért Távoli világok jutalmak felett!

  Ismét tájékoztatunk, miután a jutalmak elosztása befejeződött!

  Üdvözlettel,
  A birodalmi családod
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Bátor harcosok,

  Kezdjük a jutalomelosztási folyamatunkat, amely rubinok átvitelével kezdődik!
  Mint tudod, hogy az összes jogosult játékos megkapja a Távoli világokból a megmaradt rubin összegét a fővárjába.

  Ez azt jelenti, hogy azok a játékosok, akik az esemény folyamán rubint vásároltak, megkapják a vásárolt és a megszerzett rubinok maradékát is.

  A rubinátutalás kezdete várhatóan 14: 30-15: 00 között kezdődik, és értesíteni fogjuk a játékosokat, miután többet tudunk a jutalomelosztás várható kezdetéről és / vagy ha valami változik, természetesen. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy ez a folyamat időbe telik, és mindenki megkapja a rubint a folyamat során. Normális esetben ez nem túl sokáig tart, és pár órán belül megtörténik, mégis előfordulhat, hogy az előre nem látható körülmények miatt késik a folyamat!

  Továbbá megmutatjuk a  Hírességek Csarnoka (Hall of Fame) eseményt is, ami a távoli világokban jön.Ezen a héten megosztjuk a ranglistákat (Hírességek Csarnoka) a közösségi hubon Community Hub veled.

  Üdvözlettel,
  A birodalmi családod
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  szerkesztette ezt: 24.10.2018
  Fierce harcosok,

  Nemrég bemutattuk nektek a "Kaszás Dühe" nevű különleges eseményt, amely október 24-én kezdődik!
  Mivel már megkaptuk a kezdeti visszajelzéseket és kérdéseket a globális közösségektől, szeretnénk mindenkinek megmutatni az első GYIK (gyakran ismételt kérdések) áttekintést az alábbiak szerint:

  K .: Melyik szinten kell részt vennem a "Kaszás Dühe" lelkek vadászatában?
  V .: Mindenki, aki 10-es szinten van vagy annál magasabb  szinttel rendelkezik, részt vehet az eseményen.

  Kérdés: Hogyan működnek a támadások a "Kaszás Dühe" alatt?
  A .: Nos először és mindenekelőtt a támadások névtelenek lesznek, és különleges esemény támadási ikon jelenik meg nektek, amikor egy másik játékos kastélyára kattintotok. A támadások valójában nem károsítják az ellenfelet (nincs ellopott erőforrás, sem halott ellenséges egységek, sem felgyújtott ellenséges épületek stb.), És nem fogod elveszíteni a saját egységeidet és / vagy eszközeidet a támadás és / vagy védelem alatt. Az egyetlen dolog, amit lopni fognak, azok a lelkek, amelyeket gyűjtöttél, és a normál PvP időátugrás is alkalmazható ezekre a támadásokra. Az esemény alatti támadások nem szüntetik meg a védelmi módot sem. Ne feledjed, hogy ez csak a speciális eseményes támadásokra vonatkozik. A normális támadások továbbra is a szokásos támadások ismert szabályait követik.

  Ez a következő képernyőkép megmutatja, hogyan fog kinézni a különleges esemény támadási ikon:  Kérdés: Meg tudjuk-e támadni az erődöket ezen az eseményen is?
  A korábban említett speciális esemény támadások csak más játékosok fő váraira lehetségesek, erődökre nem. Támadást a fővárból és az erődökből is indíthatsz  a különleges eseményen. Természetesen továbbra is támadhatjátok az erődöket általában, de nem a speciális eseményes támadásokként, és nem segítenek neked az eseményen  ... és talán háborút okozhat.

  K.: Hogyan szerezhetek lelket ebben az eseményben?
  A .: Az esemény kezdetén egy bizonyos lélekszámot kapsz, plusz a jelenlegi "tollak/ szárnyak" százalékát (%), minden nap. Természetesen  képes lesztek arra, hogy "összegyűjtsétek", vagy inkább ellopjátok az említett lelkeket az ellenségeitektől, támadva őket a fent említett speciális eseményes támadásokkal. De vigyázz: a versenytársak is képesek lesznek ellopni tőled cserébe.

  Kérdés: Van-e ezeknek a lelkeknek maximális mennyisége, amelyet ellophatok ellenfeleimtől?
  A .: Egy különleges esemény támadásánál ellophatod az ellenfeled lelkeinek három tizedét (3/10). Ez azt jelenti, hogy ha az ellenségednek összesen 1000 lelke van, akkor 300 lelket ellophatsz tőle. Tehát nem, egyetlen támadással nem lehet ellopni az ellenségeid minden lelkét.
  Ezenkívül mindig láthatjátok az ellenségnek mindenkor felgyülemlett lelkek mennyiségét. Ti is képesek lesztek növelni az ellopott lelkek mennyiségét az úgynevezett "lélek lopó" nevű elemekkel, amelyekről szintén beszéltünk eseményünkkel kapcsolatban.

  K: Hogyan fog kinézni a jutalom eloszlás?
  A: A jutalmad attól függ, mennyi lelket gyűjtöttél az esemény végére. Valójában minden jutalmat megkaptok az esemény alacsonyabb jutalmazási csoportjairól. Erre itt egy példa neked:
  Ha 100.000 lelked van az esemény végén, akkor az 1000, 10 000 és a100 000 lélek után megszerzett jutalmat is megkapod. Tehát ez azt jelenti, hogy nem csak a legmagasabb kategóriájú jutalmat kapjátok meg, hanem az alsóbbakat is. Végül is ez a Halloween-eseményünk verziója, és az adok-kapok mindig legyen szórakoztató!


  Frissítjük az első GYIK-et több lehetséges kérdéssel a visszajelzési csatornáinkról / szálainkról, és folyamatosan frissítjük itt a fórumon ezt a témát.

  Üdvözlettel
  A birodalmi családod.
  Post edited by Uriel on
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Bátor harcosok,

  További információt adunk jutalmazási elosztásunk következő lépéséről, és a rubinok átruházásáról ami a Távoli világokban  maradt rubin összegére vonatkozik!

  Kezdjük azzal, hogy a Távoli világok jutalmainak eloszlása október 24-én kezdődik. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy a jutalmak elosztása időbe telik, és hosszabb ideig tart, mint a rubin átutalások! Minden játékos megkapja a megfelelő jutalmakat, és ismételten tájékoztatunk az elosztásáról, miután hivatalosan befejeződött.

  Üdvözlettel,
  A birodalmi családod
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Bátor harcosok,

  A "Kaszás dühe" eseményünk hivatalosan elkezdődött! A sok-sok lélekszámmal együtt különleges ajándékot is kaptok az esemény elején, amely 5% -kal növeli az elnyert lelkek összegyűjtött mennyiségét ajándék formájában. Szerettük volna minden játékosunkat ezzel a tétellel segíteni, hogy mindenki eljusson a versenyre! Az ajándékot 2018 október 24. 13:00 -tól , 25-ig (holnap) 12:59 -ig vehetitek át.

  A "Kaszás dühe"  GYIK (FAQ)-Áttekintés (gyakran ismételt kérdések) további kiegészítései is vannak:

  Kérdés: Lehetséges-e a szövetség tagjainak támogatása, ha a "Kaszás dühe" alatt esemény-támadást kapnak?
  V .: Igen, képesek lesz arra, hogy támogassátok és segítsétek a többi szövetségi tagot a védekezésben, hogy a különleges támadásokat védhessétek a "Kaszás dühe" eseményünkben.

  Kérdés: Van-e napi maximális számú esemény-támadás?
  Nem: nem, nem lesz maximális napi esemény-támadás!

  Korábbi kérdéseiteket / válaszaitokat a kommunikáció során felmerült félreértésnek miatt is ki kell igazítanunk, ami a lopott lelkek támadásonként történő kezelésével foglalkozik:
  Speciális esemény támadás esetén három tizednyi (3/10) ellenséges lelket képes ellopni. Ez azt jelenti, hogy ha az ellenségednek összesen 1000 lelke van, akkor 300 lelket ellophatsz tőle. Tehát nem, egyetlen ellenséggel nem lehet ellopni az ellenségeid minden lelkét.
  Valójában az ellenfelek összes lelkének harmadát (30% -át) lophatjátok el, amit egy  rablással hozhattok esemény-támadásonként. Az ellopott lelkek alapértelmezett összege esemény-támadásonként valójában az ellenségeid lelkeinek teljes összegének 5% -a. Így a 1000 lélek előző példáján alapulva ez azt jelentené, hogy egy esemény-támadáskor standard (minimum) 50 (5% -a 1.000) lélek lenne a hozott lélekszám, miközben a legmagasabb raktározható összeg 300 (30% 1 000).

  Továbbra is frissítjük ezt a GYIK-t további kérdésekkel, amelyek a "Kaszás dühe" eseményünkre összpontosítanak, és nagyon köszönjük, amiket a fórumunkon  írtatok és az eddig megtett visszajelzéseket, és a többi csatornáinkon való részvételeteket !

  Üdvözlettel,
  A birodalmi családod
Sign In to comment.