Főoldal Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Rendellenes & Fehér-holló Vs Deres & Armageddon

11343

Hozzászólások

 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 408
   Kic a királyunk, valódi, igazi király.
  Mi több, jó király.
  Csaba doki pedig a stratégiai tervezésért felelős helyettese, ha úgy tetszik, a 'vezényló tábornok'.
  Ha én háborúzok a Borssal, meg tudom ítélni, hogy hol tart, de téged még nem láttalak háborúzni senkivel, baromira tudhatod, most, miután öt hónapja minden éjjel csatázol az armásokkal, hogy milyen ereje van az Armának, mennyire elszántak, elkötelezettek vagy erősek, vagy összetartóak a játékosaik, mennyi erőforrásuk van és azt hogyan használják fel, továbbá mennyire vannak egybefonódva a Deressel, Lidércekkel, és mikor milyen tagcseréket csinálnak.
  No, stratégiai tervezésből kaptál egy nulla alásat.
  Remélem, többé egy társam se áll veled szóba soha, mi ugyanis Kicet elég nagy szeretettel és tisztelettel vesszük körbe, és okkal.


  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 476
  Én szeretem a graham kekszet :)
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  szerkesztette ezt: 04.08.2020
  Kántorka!
  Néhány próbálunk itt dolgokat tisztázni, ha ez zavar téged, tudok erre a célra nyitni egy másik topicot, itt meg abbahagyom a posztolást.
  Csak szólnod kell.
  Samaknak egy dologban egészen biztosan igaza van: aki nem meri vállalni saját arcát, az maradjon csendben.
  Azt meg én teszem most hozzá, hogy mindegy, hogy  laracroftnak hívják vagy kántorkának.
  Sziasztok! Bár ebben a témában többnyire csak olvasni szoktam, nem hozzászólni, mert úgy is egyből menne a lehurrogás érte, de most először azt kell mondanom, hogy teljes mértékben egyet kell értsek veled. Ha már mindenáron hozzá akarunk szólni mindenhez, akkor legalább a saját várunkat használjuk fel arra. Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy igaz, hogy emberünk csak 1 várból fórumozik. De a modi fentebb megmondta (vissza is lehet keresni) hogy neki 3 felhasználója van, csak azért nem sért szabályt, mert csak ezt az egyet használja fórumon. Elég ironikus, hogy pont a hullavárat használja pajzsnak. Szerintem a te szavadra is többet adnának (már ami igaz belőle) ha nem álarc mögé rejtőznél. De mint tudjuk, előbb utóbb minden titokra fény derül :) Nem fogok neveket mondani, de tudja mindenki, hogy ha nem a másik sértegetése menne a kommentek 90%-ában, akkor valószínüleg nem ebbe torkollana bele, mert így semmire sem jutunk. De bizonyos embereknek, akik magukra veszik, nagyon ajánlom ezt a kis táblázatot, talán használni fog :) 
  Klassz :) Ezt még nem ismertem. Ahogy elnézem én van, hogy egyszerre tolom mindet :)))))

  Egyébként Sah full korrekt volt, mert annak szólt be, aki a mi oldalunkat támogatja, tehát efogulatlan volt.

  Nem ártana eltanulni tőle, mert ti is csak akkor akadtok ki és adtok igazat, hogy fel kéne vállalni, ha nem melletetek szólal fel :) (jaj, ez rám is igaz) :)))

  Ezzel most asszem cáfoltam is meg kifogásoltam is, meg személyeskedtem is :)))) A szidalmazás lemaradt.
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  Egyébként ebből a piramisból lemaradt egy verzió, amit viszont sokat látok a másik oldalon:

  Cáfol, de hazugsággal :)
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • julcsi1973 (HU2)julcsi1973 (HU2) HU2 Bejegyzések: 88
  Csaba nem vártátok el tőllünk ,hogy átmenjenek a vezetők hozzátok és térdre essenek előtettek?? .Az meg,hogy nem hazudsz hát  azt valóban csak te tudhatod a saját lelkiismeretével kell ezt mindenkinek tisztázni.Az azért vicces ,hogy azt hittétek bepánikolunk mert te vagy a király a hollóban??ezt komolyan gondoltad??Szerinted a pánik jutott először az eszünkbe??))Egyet megsúgok azért még nektek én sosem voltam még a deres vagy az Arma ts -en a nagy megbeszélésen kivűl fogalmam sincs miről beszélnek de főleg nem vezetnek meg minket mert beszélgetés nélkül ugye nehezen megy az agymosás de ha Samak vagy Kriszta ezt ugy tudja csinálni,hogy  nem is beszélünk hát gratulálok nekik ügyesek!))Nem tudom Tilosnak ki mosta ki az agyát de az nem itt történt . ő úgy útált titeket,hogy nem kellett őt erre senkinek búzdítani!De hát a napraforgók már csak ilyenek )Egyszer erre egyszer arra.
  Tudod én olyan buta vagyok,hogy a saját tapasztalatból és történésekből vonom le a következtetéseket nem kell ,hogy bárki meghmondja mit gondoljak!Bocsi ha ezzel csalódást okoztam!Pá


  Kedves Sah hát én azért reagálnék neked ha nem baj!Páran írták nekem levélben,hogy azért kérdezzem már meg,hogy mióta is vagy galamb alatt,hogy ennyire  szertnél háborúzni?
  A másik meg nem azzal van itt baj,hogy ti háborúzni akartok hanem ahogyan !!!Mert nektek nem elég egy sima háború ti tönkre akarjátok tenni a másik szövit ahogy írod is,hogy majd "szétesik az Arma"Na ezzel van a baj meg azzal,hogy a vezetésetek  jaj bocs a háborúért felelős nagy stratéga valószínű (bár Tom le is írta itt a fórumon),hogy azt adta elő hogy nektek szét kell szedni a derest mert különben  ők szednek szét titeket ) Na itt a baj mert én tuti biztos vagyok benne,hogy ez eszükbe sem jutott de Samak majd megírja ha nem így volt valóban nem tudom de mégis biztos vagyok benne.)Szóval itt a baj ,hogy ti nem simán háborúzni akartok hanem megsemmisíteni és a kettő között  nagy a különbség!Mert én is élveztem a 3 napos csatákat védéseket mert legalább volt izgalom de mikor Csabika 2 egységről mocsok módon szórakozott velem egy halott férfi várából azt nem éreztem fair -nek hollott a saját várából se ő sem Tilos nem jött csak máséból.Hmm ez tényleg fair meg amikor  Csaba vagy Tamás 5-6 várból inditott egy emberre támadást de még a felpakolást sem változtatta  mindehonnan ugyanazzal a pakolással jött.Vagy 3 mp-el a csapódás előtt visszahívta a seregeket..Na ez mind nem szép játék hanem a másik fél hülyének nézése nagyképű játék és a másik semmibe nézése!Mert engem  csak az zavart ,hogy utána milyen jókat nevetgélt valószinű,hogy milyen jól megszívatta a másikat.Na nekem ez nem tetsző háború.
  Szóval Sah várom a válaszod te ezt a háborút szeretnéd vagy azt ahol utálat nélkül  rendes .tiszteségges játékkal lehet megmérni ki mit tud  ahol az a cél ,hogy jól érezzük magunkat legyen izgalom  öröm ha jók voltunk és tanulás ha nem sikerült!Na azt én is támogatnám de azt amit ti hívtok háborúnak azt sem én de szerintem más sem tudja  támogatni!És ne kezd megint a Glados  kk-s sztorit mert az már ok okozat volt és nem a kezdet!Ahogy Samak többször is leírta és én például értelmeztem !Azt miért nem írod,hogy a Holló mit csinált előtte??Érdekes ,hogy mindig csak a másikat okoljátok mindenért nem furi?
  Erről az jut az eszembe,hogy más szemében a szálkát is.....ugye ugye)
  Hajrá az igazság!
  julcsi1973 @ hu 2
 • julcsi1973 (HU2)julcsi1973 (HU2) HU2 Bejegyzések: 88
  Ja és nem én vagyok az egy igaz ember, de hogy nálatok rengeteg a kamus, arra majd szépen egyszer rájöttök. Vagy nem. Egyelőre nagyon rosszul álltok igaz emberből, ez tény. És ezt már a társszövetségeitek is látják. Ezért nem álltak mellétek.

  Ráadásul képesek vagytok olyan szövetségeknek drukkolni, akik képesek voltak feltörni az ellenfeleik kastélyát és kifosztani, eladogatni mindenüket. És még van képetek ránk mondani azt, hogy aljas. Ezért mondom, hogy fordítva ültök a lovon.
  Ez kimeríti a rágalmazás fogalmát mert ezt senki nem bízonyította !Ha erre bizonyíték lesz csak akkor írj ilyet !Mert én is csak úgy írtam,hogy szerintem te vagy tilos szedte szét a hollót vagy valaki tőlletek nem pedig azt ,hogy ez tény!De ha jól olvastam ez nem csak egyedül nekem fordult meg a fejemben ?Vajon miért?Lehet ez nem véletlen?
  julcsi1973 @ hu 2
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  Na akkor megint egy kis felvilágosítás. Azt írod, hogy nem pánikoltatok be attól, hogy rajtam volt a korona.

  Hát lehet, hogy te nem, de Samak azonnal írt Zolinak, hogy mi történt ???? sok sok kérdőjellel. Ezen jót nevettünk. Ott volt nem kis pánikolás, ezért írtam. :) Ennyit arról, hogy én csináltam-e és Zoli meg pipa lett volna miatta. Egyébként azért csináltuk, bár ezt lehet már írtuk, mert Krisztáék azt terjesztették, hogy nemsokára át fogom venni a hatalmat a Holló felett és magamra teszem a koronát :) Hát megcsináltuk, hogy legyen a pletykának alapja :))))

  Itt meg miket nyomtok, hogy én vettem el és Zolit megkerültem. Na így néztek be sok mindent. Így hisztek sok mindent aljasságnak és hazugságnak :) Mi meg nevetünk a kreációitokon.

  Az agymosás a Bors csetfalán ment. Tilos elmondta, hogy utáltak minket és ebben nagy szerepe volt annak, amiket írtatok rólunk a falatokon. Erre mondtam az agymosást. És alapos volt, akinek ez volt a szándéka, mert a mai napig hitlernek, nácinak, sátánnak, meg minden francnak tartotok :) Ahelyett, hogy kicsit objektívebben néznétek az ok okozatokat és ráadásul rájönnétek, hogy sok sok támadás és hábrú mögött nem is az én döntéseim voltak. Dehát valaki kitalálta, hogy mindent én irányítok és innentől ez már tényként van kezelve. Bár sok szavazáson én a másik oldalt képviseltem, mint amit léptünk :) De jó látni, hogy ennyire benéztek dolgokat. És főleg azt a magabiztos kinyilatkoztatást, ahogyan állítjátok a balgaságokat.

  Ha nektek talpnyalás, hogy átmész a másikhoz és normálisan lebeszéled a félreértéseket, akkor sajnos belőletek teljes mértékben hiányzik a diplomáciai érzék. Ennek meg ez az eredménye, ami most van. Keménykedni és szívózni egy nagyobb szövetséggel egy háborús játékban nem túl okos taktika. De hát ha nektek így van sikerélményetek, hogy Bors már szinte nem is létezik, akkor csináljátok így, csak akkor vállaljátok is fel az eredményét, a másik hibáztatása helyett.

  Láttam én a korábbi Borsos reakciókat a kisebb szövikkel szemben, ahol ki kellett írniuk a fórumra, hogy hibáztak, csak hogy békét kapjanak, szóval ahol ti voltatok az erősebbek, csúnyán vissza is éltetek vele, de csak a panaszkodás megy, megint a gerenda sehol sincs.


  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  Julcsi

  "Érdekes ,hogy mindig csak a másikat okoljátok mindenért nem furi?"

  Ez most komoly? :))) Mutass már egy hozzászólásodat, ahol magatokat hibáztatjátok :)

  Igen valóban furi, hogy nektek mindig csak a másik oldal a hibás, nagyon furi :)

  ja és Samak leírta, hogy Glad hogyan támadott vonatban és neked ez oké volt :) Igen az következmény volt, hiszen következmény csakis az általd támogatott oldalon lehet :))) Ennyit az objektivitásodról és arról, hogy titeket nem vezetnek meg :)
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  szerkesztette ezt: 04.08.2020
  "(bár Tom le is írta itt a fórumon),hogy azt adta elő hogy nektek szét kell szedni a derest mert különben  ők szednek szét titeket ) Na itt a baj mert én tuti biztos vagyok benne,hogy ez eszükbe sem jutott "

  Még mindig nem érted, hogy az nem Tom volt? :))) 

  Julcsi, te olvasod a fórumot? Vagy csak irogatsz? Lucifer leírta, hogy Glad megírta nekik és szóban is elmondta, hogy a Hollót akarja szétverni, azután a Rendellent :) De ha neked Samak mást mond, akkor az úgy van igaz? Tehát valóban nem vagy agymosott.
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  szerkesztette ezt: 04.08.2020
  Ja és nem én vagyok az egy igaz ember, de hogy nálatok rengeteg a kamus, arra majd szépen egyszer rájöttök. Vagy nem. Egyelőre nagyon rosszul álltok igaz emberből, ez tény. És ezt már a társszövetségeitek is látják. Ezért nem álltak mellétek.

  Ráadásul képesek vagytok olyan szövetségeknek drukkolni, akik képesek voltak feltörni az ellenfeleik kastélyát és kifosztani, eladogatni mindenüket. És még van képetek ránk mondani azt, hogy aljas. Ezért mondom, hogy fordítva ültök a lovon.
  Ez kimeríti a rágalmazás fogalmát mert ezt senki nem bízonyította !Ha erre bizonyíték lesz csak akkor írj ilyet !Mert én is csak úgy írtam,hogy szerintem te vagy tilos szedte szét a hollót vagy valaki tőlletek nem pedig azt ,hogy ez tény!De ha jól olvastam ez nem csak egyedül nekem fordult meg a fejemben ?Vajon miért?Lehet ez nem véletlen?
  :))) Értem, tehát ha te írod és azt, hogy szerinted, akkor az nem rágalmazás :))))) Tetszik az érvelésed. Vajon miértmerült fel másban is? (ne feledjük csak a zseni ti oldalatokról merült fel) Hát mert ennyi eszetek van, ennyira vagytok vakon és elfogultak, hogy ahelyett, hogy a kézenfekvőt látnátok, de akkor ugye be kéne ismerned magadnak, hogy nagyon rossz oldalon állsz, ezért inkább rámkened, mert így tiszta lehet a lelkiismereted.

  Vágod, hogy nem fogadtuk el a békefelkéréseket? Megint nem olvasol rendesen. Ha eszünkbe sincs a békéről beszélni, akkor minek szedtük volna szét a partnerünket? :) Ennyi zseniális stratégát, ami nálatok van, komolyan megmosolygtató.

  Egy incirifincirit gondolkodjál már el azon, hogy ha neked van egy paktumosod, akivel ketten erősek vagytok, akkor te valóban képes lennél kinyírni a partneredet, ahogy a zseni stratégiáitok írják, azért, hogy így ne kelljen elismerni a vereséget? Ami persze sehol sincs, de még ha lenne is, akkor inkább kinyírnád a partneredet, hogy utána már ne is legyen társad? Ti tényleg ezt csináltátok volna?

  Persze tudom már előre a választ. Ti nem, ezt csak sátán csaba doki tenné és persze tette :)))))

  Julcsi! Az hogy van, hogy neked eszedbe se jutott, hogy a Deres, vagy az Arma tette? :) Hogy van az, hogy csakis a mi oldalunk jutott eszedbe? Érted már, hogy miben látszik az agymosottság? (kis segítség, szerinted ki nyert ezzel a feltöréssel? Mi előrébb lettünk) ? Találos kérdés. Néha lásd, ami a szemed előtt van, a nyakatekert képzelgések helyett.
  Post edited by csaba doki (HU2) on
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • julcsi1973 (HU2)julcsi1973 (HU2) HU2 Bejegyzések: 88
  szerkesztette ezt: 05.08.2020
  Tudod én megint a saját emlékeimből merítek amikor diamond 30 ra jött vagy 22 ig volt megbeszélve a támadás de mikor nem tetszett nektek az eredmény gyorsan újra rajtoltatok 23 órás csapódással majd ugyanekkor ketten támadták ugyanazt az erődöt és érdekes a dipitek nem reagált meg senki  másnap estig. Bezzeg mikor töllünk ment erre a válasz máris megtalálta a billenytűzetét és tudot írni ő is meg Rodney is !Kérdés nélkül jött a piros Vipitől mert egy Bors ,hogy jön ahhoz,hogy visszonozzon 3 szabálytalanságot mert válaszra sem méltatták??Na ezt a nagyképűséget kéne levedleni és akkor nem lenne baj nem a magas lórol beszélni mert lehet én nem vagyok meg a másik olyan erős ebben a játékba de se szolga lelkű nem vagyok se kisebb rendűek nem vagyunk mint tőlletek bárki!Nem tudom miért nem mentek hozzátok a vezetőink de szerintem ők is ugyanezt érezték.(ez megint az én gondolatom)Mentek párszor annak se sok értelme volt mert jötettek újtra valami ürüggyel (persze mindig mi voltunik az oka mindig mi provokáltunk)) sosem ti kezdtétek fújj még a gondolat is sértő mi?De az a szerencse,hogy mindig és minden szövivel ezt csináltátok így az Arma és Deres is rájött,hogy lehet mégsem mi provokáltunk (még ha lehet azt is hitték eleinte(ezt se tudom csak gondolom!)De mikor oda is mentek a provokációk rájöhetek,hogy aha ezt mondogatták akkor a borsosok,hogy ilyen sunyin csináltátok,hogy a fórumon írhasátok és verhessétek a melleteket,hogy ti csak Belfegor miatt! "NEM MI VOLTUNK AZ ÚGY KEZDŐDÖTT,HOGY ŐK VISSZAÜTTÖTEK"))hát ez pont ilyen volt! Nem szeretem ha lenéznek főleg nem egy játék miatt vagy szakma vagy munka vagy bármiért!Nekem ugyanolyan ember a takarító nő is mint a vezérigazgató. És ugyanolyan ember mindenki ebben a játékban !Nics az,hogy a rendellenes tagok többek lennének vagy a borsosok kevesebbek ennyi!!!!
  Tilosnak meg üzenem tegye már ki mi ment itt a fórumon rólatok mert szerintem nem rólatok szoktunk chetelni bár valószinű amikor szemétkedtetek lehet nem kedveskedtünk de szerintem ez érthető.Én meg emlékszem amikor "dicsérte"a játék tudásod))De ha már itt tartunk nálatok rendesen viselkedik vagy miért jár-kel, mint zsidóban a fájdalom?Hol itt van hol ott))Na nem mintha zavarna emiatt sem lett( félre értés ne essék) pánik az arcunkon) ..)Nem tudom Samak miért írt egyből főleg,hogy ha jól emlékszem éjszaka volt ez az ominozús eset de nem lehet pusztán kíváncsi volt?Vagy és szerintem ez a jó válasz ismétlem magam, (szerintem,)hogy azt hitte képes voltál Zolit lerúgni a trónrol és nem gondolta,hogy szegény Zoli is benne volt de mivel erre már ő nem tud válaszolni hagyjuk is.De nem gondolom,hogy ettől pánikba esett volna)Mert te olyan ijesztő lennél királynak? vagy miből gondoltad ezt ?rettegnünk kéne tőlled?Vagy mit gondoltál emme vicces korona cserénél?Nem képzelted kicsit túl a dolgot???Azt,hogy mások meg kinézték belőled ,hogy erre is képes lennél  hát nem tudom szerinte miért van?
  A másik kérdésem akkor a volt hollós tagok hazudtak amikor azt mesélték bejárkáltál hozzájuk és kiszórtad a katijukat mindehova elhasználtad az eszközüket és mindenbe beleszóltál mert te akartál írányítani?Vagy azt is ex hollós mondta ,hogy a tudtuk nélkül lettek leadva a kódjaik nektek!?Akkor miért léptek le és miért is támadtátok őket napokig?Hát akkor ők is hazugok csak a Csaba az igaz mindenki szemét áruló aki nem veled ért egyet.!Csak neked hihetek?Te amúgy én elhiszem,hogy nem minden szálat te mozgatsz de akkor még ki ilyen nálatok mert csak hárman szoktatok észt osztani nekünk bár lehet nem ezért osztják rád a rossz fiú szerepét hanem  az írásaid miatt?Látod én is Pletykás vagyok mert megírom a saját kis véleményem és gondolatom ami "furi" módont pont a tiétek ellenkezője.!
  Ja és még 1 biztos mi is hibáztunk hát ki nem én egyszer nem írtam,hogy mi egy hibátlan szövi vagyunk !De ha én összetörök egy vázát nem azt fogom mondnai ,hogy de azért mert te csúnyán néztél rám!Képzeld multkor véletlenül tudom ez nálatok hihetelen de az egyik eventben éles támadást indítottam véletlenül egy alattam levő várra mert véletlenül kémkedésből mentem és nem az event célkerszttel!Képzeld bocsánatot kértem és elhitték nem nyomtak pirosat ránk pedig mondóhatták volna ,hogy hazudok és akarattal volt nesze neked piros de ugye mindenki magából indul ki!A féltékeny ember is azért az "szerintem" mert magából indul ki)na el kavarodtam hol is tartottam jaa.!És ha jól olvastamés emlékszem Samak is írta,hogy ők sem hibátlanok !Most akkor te jössz!Na még egy kérdésem lenne de ez már érdekel egy kis ideje szóval mi elárultunk titeket és átáltunk a  sötét oldalra ok. Az összefogást ugye Mengi hozta létre (ha jól tudom)nyugodtan javítson ki valaki ha nem jól tudom aminek az eszméjével ti is egyetértetetek és egy megbeszélésen el is ismertétek,hogy ezt anno ti is akartátok és egyet is értetek vele sőt volt pár javaslatotok is amit ha jól emlékszem el is fogadott a többség .No a kérdésem akkor mi ebben az ellenségeskedés és mi az  ami miatt mi a sötét oldal lettünk és miért lett a Survi jó mi meg rossz??Mit tudtál Mengivel megegyezni?Ha nem titok?ha ő aki ennek az egésznek az szülőatyja volt ő most jó mi meg ellenség?ez nekem furi kicsit
  Vagy a másik miért kellett pl állítólag egy megbeszélésen kíhívni a derest háborúba,hogy nehogy kihátráljon valamilyen csellel belőle?Mert ugye ők nem akartak háborúzni nemhogy szétszedni titeket...
  Miért gondoltad te Csaba azt,hogy a deres el akar törölni titeket a szerverről?(Ezt egy bemásolt levelezésből tudjuk ugye itt a fórumon)
  Vagy miért írtad anno,hogy az összes paktumosunk sorsa az lesz mint nekünk?Még egy kérdés bocs de hátha megtudom amiket eddig nem.
  A hollót most mivel segítitek ha már olyan összetartó paktumosok  vagytok vagy már nem?Mert igaz mindig meghallgatjuk,hogy nézzük meg mi hol tartunk(nézd meg,ők hol vannak) ezt a hollósoknak is mondtad már?na most csak ennyire vagyok kíváncsi várom repesve válaszod))Csak az igazat a szintiszta igazat.....


  Post edited by julcsi1973 (HU2) on
  julcsi1973 @ hu 2
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  Amire Samak írta, hogy nem hibátlanok, az csak kommunikációs trükk. Elmondom, hogy nem vagyunk hibátlanok, de erről és erről ti tehettek. Ezzel szemmel láthatóan meg is etetett.

  Nálunk vannak olyan tagok, akik nem mindig tartják be a megbeszélt szabályokat. Ez a mi oldalunk sara. Ez minden szöviben így van és nálunk is vannak túlkapások. Amiket te is leírtál, abban is biztosan voltak.

  Ami viszont a lényegesebb, hogy nem ezeken mennek el a háborúk, mert ha én kisebb vagyok, akkor szerényebben viselkedek. És tudod miért? Mert nem akarom, hogy a szövetségem lássa kárát. Ahogy láthatod, hogy nálatok ezt rendesen ecseszték. Ez nem meghunyászkodás, pusztán értelmes reakció a jelenlegi helyzetre. Ha valaki kisebb, de normálisan áll a dolgokhoz, mi sosem szivattuk, a szakasszal ellentétben, akik mellett álltok most épp :)

  Mindenkinek minden feltétel nélkül adtunk békét. Minden feltétel nélkül. Nézd meg, hogy a ti oldalatokon ez hogyan szokott menni. KK-t kéne átadni, meg függetlenedni és ráadásul mindezt olyan helyzetben, ahol kifosztva lett a szövetség és nem pedig elverve. Ezt hívom gusztustalannak. Ilyen emberekkel értelmetlen békét kötni. Ezért megy ez a harc a végsőkig, mert nincs kivel megbeszélni a korrekt feltételeket. Ebből lett elegünk.

  A 4v1 ben nem volt hiba. Az összefogás meggyengtésében szintén nem volt hiba, hiszen el is kezdtetek visszaélni a megkapott erőösszefogással. A Deres elleni pirosban nincs semmi hiba, mert mi nem nyomtunk most senkire semmit a virus helyzet miatt és ha nyomtunk volna, akkor abban az esetben, ha a Deres újra megerősödött. Ezt beszéltem meg Samakkal, csak hát ő meg kapott egy ajánlatot Gladtól, amire nem tudott nemet mondani.

  Szóval ezekben hiába szeretnéd, hogy azt mondjam mi hibáztunk, mert ezekben nem. A túlkapások léteznek, nem tudom, hogy van-e olyan szövi, aki ezt nullára tudja csökkenteni. De nektek sosem a túlakpásokkal volt a gondotok, hanem kitalációkkal, amik nem is léteztek. Hogy én uszítottam, meg bla bla.

  Egy dolgot próbálj elfogadni, mert ez a valóság: A Borssal sosem azt volt a gond, hogy nem szállt be a 4v1-be. Amibe nem azért nem szállt be, mert korrekt akart lenni, hanem mert nem akart megint csapásokat kapni. Ezt mondták el a vezetők.

  Azért mentünk rátok, mert nem álltatok ki a Lidércek ellen a Holló mellett, csak álcázva kiskastokkal. Ez nem paktumos hozzáállás. Az egy kölcsönös segítség kéne, hogy legyen. Ezután átálltatok a Deres mellé, összefogásba mentetek és csodálkoztatok, hogy onnan ellenségek lettetek. Ennyi volt a sztori. Ha itt lettél volna, akkor értenéd, de ott voltál így nem akarod érteni, pedig elég logikus.

  Most meg át vagytok verve, mert ezt a háborút kizárólag Gladék akarták, Samak meg nem állt ellen. Azt hitték, hogy Glad pénze elég lesz a kinyírásunkra. Amikor azt láttuk, hogy ötödik napja kapja a Holló a szabálytalan ütéseket, akkor elegünk lett.

  Ez van. Ezekben nincs a mi oldalunk hibája, akár tetszik, akár nem. A Bors csapkodásában sincs, mert ha normálisan reagáltatok volna, akkor bármi lehetett volna, de ti inkább átálltatok és nekünk meg keménykedtetek. Erre ti is így reagáltatok volna a helyünkben :) Mert a Bors meg is tette hasonló helyzetben gyengébb szövivel.

  De hogy megkapd mégegyszer, amit kértél: Én kornkrétan írom le, hogy a mi hibánk pár emberünk túlkapása.

  Az meg, hogy Samak azt írja, hogy nem hibátlanok, ez maszlag. Írja le, hogy mit hibáztak. Különben ez csak bla bla.
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  szerkesztette ezt: 05.08.2020
  Pl. ha leírná, hogy Glad vonatozása békeidőben hiba volt és érthető, hogy erre piros ment és érthető, hogy mivel én két nappal korábban hívtam és szóltam, hogy így mi pirosat fogunk rájuk nyomni és ennek ellenére engedte Gladnak és csapatának ezt folytatni, így a háború kialakulásában kizárólag ők voltak a hibásak. Különben leállították volna ezeket a sztorikat.

  Persze nem biztos, hogy ez hiba, mert ha háborút akartak, akkor jól csinálták :) Mi meg Gladék viselkedése miatt már nem szimpla háborút kezdtünk, mert ellenük felesleges normál háborút vívni, ezt már megtanultuk a Szakasz elleni háborúkban. Iletve mivel fel lett ajánlva előtte a normális játék megbeszélése, így ha ezután ez lett a lépés, akkor miről beszéljünk :)

  Amikor Samak felvette Gladékat, akkor pár Deres szimpatizáns nem volt túl boldog, mert tudják, hogy ez mit jelent a jövőre vonatkozóan. Ha rajtunk múlik, akkor ezt megakadályozzuk. Ezen vagyunk éppen.

  A Bors meg szerintem ha akarna újra épülni, akkor érdemes lenne leállnia a nagyobbak provokálásáról. Így csak jó kis célpontok lesztek mindig. Ha ez nem gond nektek, akkor ti sem hibáztok ebben,


  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • julcsi1973 (HU2)julcsi1973 (HU2) HU2 Bejegyzések: 88
  Ja és nem én vagyok az egy igaz ember, de hogy nálatok rengeteg a kamus, arra majd szépen egyszer rájöttök. Vagy nem. Egyelőre nagyon rosszul álltok igaz emberből, ez tény. És ezt már a társszövetségeitek is látják. Ezért nem álltak mellétek.

  Ráadásul képesek vagytok olyan szövetségeknek drukkolni, akik képesek voltak feltörni az ellenfeleik kastélyát és kifosztani, eladogatni mindenüket. És még van képetek ránk mondani azt, hogy aljas. Ezért mondom, hogy fordítva ültök a lovon.
  Ez kimeríti a rágalmazás fogalmát mert ezt senki nem bízonyította !Ha erre bizonyíték lesz csak akkor írj ilyet !Mert én is csak úgy írtam,hogy szerintem te vagy tilos szedte szét a hollót vagy valaki tőlletek nem pedig azt ,hogy ez tény!De ha jól olvastam ez nem csak egyedül nekem fordult meg a fejemben ?Vajon miért?Lehet ez nem véletlen?
  :))) Értem, tehát ha te írod és azt, hogy szerinted, akkor az nem rágalmazás :))))) Tetszik az érvelésed. Vajon miértmerült fel másban is? (ne feledjük csak a zseni ti oldalatokról merült fel) Hát mert ennyi eszetek van, ennyira vagytok vakon és elfogultak, hogy ahelyett, hogy a kézenfekvőt látnátok, de akkor ugye be kéne ismerned magadnak, hogy nagyon rossz oldalon állsz, ezért inkább rámkened, mert így tiszta lehet a lelkiismereted.

  Vágod, hogy nem fogadtuk el a békefelkéréseket? Megint nem olvasol rendesen. Ha eszünkbe sincs a békéről beszélni, akkor minek szedtük volna szét a partnerünket? :) Ennyi zseniális stratégát, ami nálatok van, komolyan megmosolygtató.

  Egy incirifincirit gondolkodjál már el azon, hogy ha neked van egy paktumosod, akivel ketten erősek vagytok, akkor te valóban képes lennél kinyírni a partneredet, ahogy a zseni stratégiáitok írják, azért, hogy így ne kelljen elismerni a vereséget? Ami persze sehol sincs, de még ha lenne is, akkor inkább kinyírnád a partneredet, hogy utána már ne is legyen társad? Ti tényleg ezt csináltátok volna?

  Persze tudom már előre a választ. Ti nem, ezt csak sátán csaba doki tenné és persze tette :)))))

  Julcsi! Az hogy van, hogy neked eszedbe se jutott, hogy a Deres, vagy az Arma tette? :) Hogy van az, hogy csakis a mi oldalunk jutott eszedbe? Érted már, hogy miben látszik az agymosottság? (kis segítség, szerinted ki nyert ezzel a feltöréssel? Mi előrébb lettünk) ? Találos kérdés. Néha lásd, ami a szemed előtt van, a nyakatekert képzelgések helyett.
  Figyelj eggyezzünk meg abban ha kiderülne,hogy mégis ők voltam itt nyilvánosan fogok tőled személyesen bocsánatot kérni!És mint írtam és ha tudsz olvasni nem szoktam sem az Armásokkal sem a Deresessekkel beszélgetni  ts-en sem discordon nem tudom miért de lehet majd lépek ez ügyben ,hogy dumcsizhassunk néha ha már egy követ fújjunk és kimosták az agyam))Remélem holnap már végre meghívnak valahova agymosó partira))
  Na én lehet rágalmaztalak de nem tényként közöltem csak felvetettem szerintem lehetséges változatnak!És hogy miért gondoltam ezt nem tudom neked megmagyarázni nem ismerem sem az Arma tagokat sem a dereses tagokat (kivéve akik nálunk is voltak tagok)de valamiért nem tudom róluk ezt feltételezni !Nem vagyok tévedhetetlen tehát nem állítom,hogy nekem van igazam de valamiért valóban te és Tilos estleg Vipi jutottatok az eszembe és én meg is indokoltam az én verzióm  de leírom a feltevésem :szerintem lanyhult a Holló lelkesedése és lehetz a háborúból is elegük volt már pláne,hogy a velünk való harc után is alig maradt épp játékosuk és utána megint mehettek felépülés nélkül hábizni.na ezért valaki fel kellett ,hogy élesszea tűzet a haragot,hogy újra belendüljenek vagy csak éppen azért ,hogy lehessen az ellenséget lejáratni,hogy ilyen aljas módra vetemedett!Ha sikerült volna az aterv most minden szövetség orrolhatna a két ellenfeletekre és ti írhatjátok,hogy ime ezzekkel kell küzdernünk jaj mi szegények!..Na valami ilyesnmi járt az én okos kis buksimba mikor azt írtam beked.A többiekét nem tudom de nem bánnám ha ők is leírnák mertén kezdem olyen rendesnek érezni magam ,hogy lassan csak én állok szóba veletek.Most nem tudom ők adták fel a szélmalom harcot  vagy én szeretem csak jártatni az ujjaim??

  julcsi1973 @ hu 2
 • julcsi1973 (HU2)julcsi1973 (HU2) HU2 Bejegyzések: 88
  szerkesztette ezt: 05.08.2020
  Amire Samak írta, hogy nem hibátlanok, az csak kommunikációs trükk. Elmondom, hogy nem vagyunk hibátlanok, de erről és erről ti tehettek. Ezzel szemmel láthatóan meg is etetett.

  Nálunk vannak olyan tagok, akik nem mindig tartják be a megbeszélt szabályokat. Ez a mi oldalunk sara. Ez minden szöviben így van és nálunk is vannak túlkapások. Amiket te is leírtál, abban is biztosan voltak.

  Ami viszont a lényegesebb, hogy nem ezeken mennek el a háborúk, mert ha én kisebb vagyok, akkor szerényebben viselkedek. És tudod miért? Mert nem akarom, hogy a szövetségem lássa kárát. Ahogy láthatod, hogy nálatok ezt rendesen ecseszték. Ez nem meghunyászkodás, pusztán értelmes reakció a jelenlegi helyzetre. Ha valaki kisebb, de normálisan áll a dolgokhoz, mi sosem szivattuk, a szakasszal ellentétben, akik mellett álltok most épp :)

  Mindenkinek minden feltétel nélkül adtunk békét. Minden feltétel nélkül. Nézd meg, hogy a ti oldalatokon ez hogyan szokott menni. KK-t kéne átadni, meg függetlenedni és ráadásul mindezt olyan helyzetben, ahol kifosztva lett a szövetség és nem pedig elverve. Ezt hívom gusztustalannak. Ilyen emberekkel értelmetlen békét kötni. Ezért megy ez a harc a végsőkig, mert nincs kivel megbeszélni a korrekt feltételeket. Ebből lett elegünk.

  A 4v1 ben nem volt hiba. Az összefogás meggyengtésében szintén nem volt hiba, hiszen el is kezdtetek visszaélni a megkapott erőösszefogással. A Deres elleni pirosban nincs semmi hiba, mert mi nem nyomtunk most senkire semmit a virus helyzet miatt és ha nyomtunk volna, akkor abban az esetben, ha a Deres újra megerősödött. Ezt beszéltem meg Samakkal, csak hát ő meg kapott egy ajánlatot Gladtól, amire nem tudott nemet mondani.

  Szóval ezekben hiába szeretnéd, hogy azt mondjam mi hibáztunk, mert ezekben nem. A túlkapások léteznek, nem tudom, hogy van-e olyan szövi, aki ezt nullára tudja csökkenteni. De nektek sosem a túlakpásokkal volt a gondotok, hanem kitalációkkal, amik nem is léteztek. Hogy én uszítottam, meg bla bla.

  Egy dolgot próbálj elfogadni, mert ez a valóság: A Borssal sosem azt volt a gond, hogy nem szállt be a 4v1-be. Amibe nem azért nem szállt be, mert korrekt akart lenni, hanem mert nem akart megint csapásokat kapni. Ezt mondták el a vezetők.

  Azért mentünk rátok, mert nem álltatok ki a Lidércek ellen a Holló mellett, csak álcázva kiskastokkal. Ez nem paktumos hozzáállás. Az egy kölcsönös segítség kéne, hogy legyen. Ezután átálltatok a Deres mellé, összefogásba mentetek és csodálkoztatok, hogy onnan ellenségek lettetek. Ennyi volt a sztori. Ha itt lettél volna, akkor értenéd, de ott voltál így nem akarod érteni, pedig elég logikus.

  Most meg át vagytok verve, mert ezt a háborút kizárólag Gladék akarták, Samak meg nem állt ellen. Azt hitték, hogy Glad pénze elég lesz a kinyírásunkra. Amikor azt láttuk, hogy ötödik napja kapja a Holló a szabálytalan ütéseket, akkor elegünk lett.

  Ez van. Ezekben nincs a mi oldalunk hibája, akár tetszik, akár nem. A Bors csapkodásában sincs, mert ha normálisan reagáltatok volna, akkor bármi lehetett volna, de ti inkább átálltatok és nekünk meg keménykedtetek. Erre ti is így reagáltatok volna a helyünkben :) Mert a Bors meg is tette hasonló helyzetben gyengébb szövivel.

  De hogy megkapd mégegyszer, amit kértél: Én kornkrétan írom le, hogy a mi hibánk pár emberünk túlkapása.

  Az meg, hogy Samak azt írja, hogy nem hibátlanok, ez maszlag. Írja le, hogy mit hibáztak. Különben ez csak bla bla.
  Na de Doki nézzük az ő oldalukról akkor a dolgot!Van egy másik erős szövi aki már 2x háborút kért  majd azt hangoztatja a fórumon,hogy kicsinál titeket Kérdem én ti nem ugyanezt vagy hasonlót léptetek volna?ha valaki odamegy Tom vagy step vagy Tamás1954 ,hogy segítek nektek verjük el őket ne hagyjuk már magunkat ti mit tettetek volna?Mondtátok volna áá hagyd majd szétvernek minket is az Armát is mert a borsot már likvidálták nem baj majd tűrjük!... ????Azt vártátok,hogy ölbe tett kézzel várják,hogy ti szórakozatok velük is?Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?És még mindig csak az én buta gondolataim írtam le ..))
  A másik én itt és most is vállalom,hogy én nem szerettem a szakaszt mert valóban voltak szemét húzásaik pl a mi szövinkekel is de az is igaz ,hogy nem ismertem őket csak hallottam,hogy mit vagy miket csináltak!És elítéltem a játékukat ahogy anno a szerver nagy része.De a Deresről nem hallottam ezeket  sem az Armáról .Arra nem válaszoltál bocsi,hogy ha ti is benne voltatok az összefogásban a végén,hogy lett ebből ellenség?? Sorold már fel kérlek melyik szövik mentek a holló segítésére saját kastból saját szöviből rajtatok kívűl mert nem emlékszem....)))De ha más  kastból is de segítették (márpedig Tamásék válltig állítják,hogy nagyon sokat segítettek a lidércek ellen)Akkor az nektek miért nem volt jó?Vagy az már nem segítség??A többi szövi mennyit segített??
  És Arra sem válaszoltál,hogy Mengi miért lett jó :??Mit kellett volna Tamás0-nak tennie,hogy  mi is jók maradjunk??)Bocs de úgy szeretném tudni nem tudom magam megváltoztatni én már ilyen kíváncsi maradok!
  Szerintem Samak lesz olyan korrekt,hogy ha hibáztak ki fogja írni nem tudom az ő szava miért lenne szerinted kevesebb mint a tiéd?,Na látod itt kezdődnek a bajok mikor semmi de semmi pozítívitás jele nem mutatkozik benned a másik felé!Csak az jön belőled,hogy te és ti vagytok az igazak és mi a hazugok !Na ez hülyén jött ki mert  i is ezt gondoljuk csak fordítva)
  Ja még egy nem itt voltam amikor a lidércek ellen kellett menni hanem a kezdetben és én balga még ellene is mentem a vezetésnek mert ők sem akartak bele keveredni a lidércek elleni harcba csak kis  másodkastokkal!De arra is emlékszem ,hogy elmondtátok a Hollót minden szerencsétlennek,hogy nem tudják magukat megvédeni és nem nyomtak le  maguk köré kiskatokat a "szerncsétlenek""meg is érdemlik"Ez valóban paktumos hozzáállás volt)))
  Jaj mit is akartam még ja tudom én nem fogom a velünk szimpatizálót ledorgálni de elárulom neked csak,hogy egyenlítsek nekem eleinte sőt van amikor még most is tud olyat írni Sah ami tetszik ami jópofa és szimpatikus  na (ez a nagy titkom)de van amikor nem és azt sem szeretem amikor megsért ezért írtam néha én is úgy ahogy neki .. ))na remélem ezt is értékeled)))Pedig nincs is állítólag humorérzékem ,pletykás vagyok és állítólag handa banda királynő is.Ja és komolyan sem lehet venni))kihagytam valamit Sah??
  Post edited by julcsi1973 (HU2) on
  julcsi1973 @ hu 2
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 408
  szerkesztette ezt: 05.08.2020
  Csaba nem vártátok el tőllünk ,hogy átmenjenek a vezetők hozzátok és térdre essenek előtettek?? .Az meg,hogy nem hazudsz hát  azt valóban csak te tudhatod a saját lelkiismeretével kell ezt mindenkinek tisztázni.Az azért vicces ,hogy azt hittétek bepánikolunk mert te vagy a király a hollóban??ezt komolyan gondoltad??Szerinted a pánik jutott először az eszünkbe??))Egyet megsúgok azért még nektek én sosem voltam még a deres vagy az Arma ts -en a nagy megbeszélésen kivűl fogalmam sincs miről beszélnek de főleg nem vezetnek meg minket mert beszélgetés nélkül ugye nehezen megy az agymosás de ha Samak vagy Kriszta ezt ugy tudja csinálni,hogy  nem is beszélünk hát gratulálok nekik ügyesek!))Nem tudom Tilosnak ki mosta ki az agyát de az nem itt történt . ő úgy útált titeket,hogy nem kellett őt erre senkinek búzdítani!De hát a napraforgók már csak ilyenek )Egyszer erre egyszer arra.
  Tudod én olyan buta vagyok,hogy a saját tapasztalatból és történésekből vonom le a következtetéseket nem kell ,hogy bárki meghmondja mit gondoljak!Bocsi ha ezzel csalódást okoztam!Pá


  Kedves Sah hát én azért reagálnék neked ha nem baj!Páran írták nekem levélben,hogy azért kérdezzem már meg,hogy mióta is vagy galamb alatt,hogy ennyire  szertnél háborúzni?
  A másik meg nem azzal van itt baj,hogy ti háborúzni akartok hanem ahogyan !!!Mert nektek nem elég egy sima háború ti tönkre akarjátok tenni a másik szövit ahogy írod is,hogy majd "szétesik az Arma"Na ezzel van a baj meg azzal,hogy a vezetésetek  jaj bocs a háborúért felelős nagy stratéga valószínű (bár Tom le is írta itt a fórumon),hogy azt adta elő hogy nektek szét kell szedni a derest mert különben  ők szednek szét titeket ) Na itt a baj mert én tuti biztos vagyok benne,hogy ez eszükbe sem jutott de Samak majd megírja ha nem így volt valóban nem tudom de mégis biztos vagyok benne.)Szóval itt a baj ,hogy ti nem simán háborúzni akartok hanem megsemmisíteni és a kettő között  nagy a különbség!Mert én is élveztem a 3 napos csatákat védéseket mert legalább volt izgalom de mikor Csabika 2 egységről mocsok módon szórakozott velem egy halott férfi várából azt nem éreztem fair -nek hollott a saját várából se ő sem Tilos nem jött csak máséból.Hmm ez tényleg fair meg amikor  Csaba vagy Tamás 5-6 várból inditott egy emberre támadást de még a felpakolást sem változtatta  mindehonnan ugyanazzal a pakolással jött.Vagy 3 mp-el a csapódás előtt visszahívta a seregeket..Na ez mind nem szép játék hanem a másik fél hülyének nézése nagyképű játék és a másik semmibe nézése!Mert engem  csak az zavart ,hogy utána milyen jókat nevetgélt valószinű,hogy milyen jól megszívatta a másikat.Na nekem ez nem tetsző háború.
  Szóval Sah várom a válaszod te ezt a háborút szeretnéd vagy azt ahol utálat nélkül  rendes .tiszteségges játékkal lehet megmérni ki mit tud  ahol az a cél ,hogy jól érezzük magunkat legyen izgalom  öröm ha jók voltunk és tanulás ha nem sikerült!Na azt én is támogatnám de azt amit ti hívtok háborúnak azt sem én de szerintem más sem tudja  támogatni!És ne kezd megint a Glados  kk-s sztorit mert az már ok okozat volt és nem a kezdet!Ahogy Samak többször is leírta és én például értelmeztem !Azt miért nem írod,hogy a Holló mit csinált előtte??Érdekes ,hogy mindig csak a másikat okoljátok mindenért nem furi?
  Erről az jut az eszembe,hogy más szemében a szálkát is.....ugye ugye)
  Hajrá az igazság!
  Julcsi1973!
  Látom, már megint nem tudsz olvasni.
  Aki az Arma szétesését vizionálta, az Kántorka volt.
  Nem én.
  Aki emiatt őt elküldte a fenébe, az meg én voltam! (Mert és ezt le is írtam, szerintem az Arma jól, ügyesen harcol, és tiszteletet érdemel azért, mert 5 hónapja állja a sarat a szerver legerősebb szövijével szemben.)
  Persze ha valami nem fér bele a sárdobáló koncepciódba, akkor az a legegyszerűbb, hogy veszel egy mondatot Kántorkától, beleadod az én számba, és elkezdesz rá hivatkozni, mintha én mondtam volna.
  Veled szemben, és ezt már leírtam, elfogyott a türelmem. Többé nem olvaslak, sőt ezentúl válasz nélkül maradnak a hazugságaid is.
  Most az egyszer nagyon világosan látszik, hogy a papagály-kommandó hogyan próbálja a tényeket manipulálni.
  Hát sajna, nem figyeltél elég jól, nem olvastál elég jól.
  Itt az eredeti bejyegyzésem linkje:https://community.goodgamestudios.com/empire/hu/discussion/375031/a-szamok-nem-hazudnak-a-tehetetlen-deres/p12
  De hogy ne kelljen egy oldal visszalapozni se, a szöveget is idemásolom: "Kántorka, szerinted úgy hogy lehet bármit tisztázni, megbeszélni valakivel, ha előtte jó alaposan beledöngölöd a betonba? Nem vagy háborúzó fél, semmit se tudsz a mi háborúnkról, fotelból osztod az eszet,hogy ki mikor omlik majd össze, poénkodsz egy olyan szövetségen, amelyik a szerver legerősebb szövijével szemben öt hónapja becsülettel küzd? Nekem nem esik nehezemre elismerni, hogy az Armageddon tisztességesen helytáll ebben a küzdelemben. Kicsik, de ravaszak, sok ügyes csellel!!! Egy nap majd legyőzzük őket, efelől nincs kétségem, lehet, hogy szét is fognak esni, de én poénkodás helyett  megemelem majd előttük a kalapomat, mert tisztességgel harcoltak. "

  Bajban vagy, babám, odaégett a pörkölt.
  Post edited by BM Rot on
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  Ja és nem én vagyok az egy igaz ember, de hogy nálatok rengeteg a kamus, arra majd szépen egyszer rájöttök. Vagy nem. Egyelőre nagyon rosszul álltok igaz emberből, ez tény. És ezt már a társszövetségeitek is látják. Ezért nem álltak mellétek.

  Ráadásul képesek vagytok olyan szövetségeknek drukkolni, akik képesek voltak feltörni az ellenfeleik kastélyát és kifosztani, eladogatni mindenüket. És még van képetek ránk mondani azt, hogy aljas. Ezért mondom, hogy fordítva ültök a lovon.
  Ez kimeríti a rágalmazás fogalmát mert ezt senki nem bízonyította !Ha erre bizonyíték lesz csak akkor írj ilyet !Mert én is csak úgy írtam,hogy szerintem te vagy tilos szedte szét a hollót vagy valaki tőlletek nem pedig azt ,hogy ez tény!De ha jól olvastam ez nem csak egyedül nekem fordult meg a fejemben ?Vajon miért?Lehet ez nem véletlen?
  :))) Értem, tehát ha te írod és azt, hogy szerinted, akkor az nem rágalmazás :))))) Tetszik az érvelésed. Vajon miértmerült fel másban is? (ne feledjük csak a zseni ti oldalatokról merült fel) Hát mert ennyi eszetek van, ennyira vagytok vakon és elfogultak, hogy ahelyett, hogy a kézenfekvőt látnátok, de akkor ugye be kéne ismerned magadnak, hogy nagyon rossz oldalon állsz, ezért inkább rámkened, mert így tiszta lehet a lelkiismereted.

  Vágod, hogy nem fogadtuk el a békefelkéréseket? Megint nem olvasol rendesen. Ha eszünkbe sincs a békéről beszélni, akkor minek szedtük volna szét a partnerünket? :) Ennyi zseniális stratégát, ami nálatok van, komolyan megmosolygtató.

  Egy incirifincirit gondolkodjál már el azon, hogy ha neked van egy paktumosod, akivel ketten erősek vagytok, akkor te valóban képes lennél kinyírni a partneredet, ahogy a zseni stratégiáitok írják, azért, hogy így ne kelljen elismerni a vereséget? Ami persze sehol sincs, de még ha lenne is, akkor inkább kinyírnád a partneredet, hogy utána már ne is legyen társad? Ti tényleg ezt csináltátok volna?

  Persze tudom már előre a választ. Ti nem, ezt csak sátán csaba doki tenné és persze tette :)))))

  Julcsi! Az hogy van, hogy neked eszedbe se jutott, hogy a Deres, vagy az Arma tette? :) Hogy van az, hogy csakis a mi oldalunk jutott eszedbe? Érted már, hogy miben látszik az agymosottság? (kis segítség, szerinted ki nyert ezzel a feltöréssel? Mi előrébb lettünk) ? Találos kérdés. Néha lásd, ami a szemed előtt van, a nyakatekert képzelgések helyett.
  Figyelj eggyezzünk meg abban ha kiderülne,hogy mégis ők voltam itt nyilvánosan fogok tőled személyesen bocsánatot kérni!És mint írtam és ha tudsz olvasni nem szoktam sem az Armásokkal sem a Deresessekkel beszélgetni  ts-en sem discordon nem tudom miért de lehet majd lépek ez ügyben ,hogy dumcsizhassunk néha ha már egy követ fújjunk és kimosták az agyam))Remélem holnap már végre meghívnak valahova agymosó partira))
  Na én lehet rágalmaztalak de nem tényként közöltem csak felvetettem szerintem lehetséges változatnak!És hogy miért gondoltam ezt nem tudom neked megmagyarázni nem ismerem sem az Arma tagokat sem a dereses tagokat (kivéve akik nálunk is voltak tagok)de valamiért nem tudom róluk ezt feltételezni !Nem vagyok tévedhetetlen tehát nem állítom,hogy nekem van igazam de valamiért valóban te és Tilos estleg Vipi jutottatok az eszembe és én meg is indokoltam az én verzióm  de leírom a feltevésem :szerintem lanyhult a Holló lelkesedése és lehetz a háborúból is elegük volt már pláne,hogy a velünk való harc után is alig maradt épp játékosuk és utána megint mehettek felépülés nélkül hábizni.na ezért valaki fel kellett ,hogy élesszea tűzet a haragot,hogy újra belendüljenek vagy csak éppen azért ,hogy lehessen az ellenséget lejáratni,hogy ilyen aljas módra vetemedett!Ha sikerült volna az aterv most minden szövetség orrolhatna a két ellenfeletekre és ti írhatjátok,hogy ime ezzekkel kell küzdernünk jaj mi szegények!..Na valami ilyesnmi járt az én okos kis buksimba mikor azt írtam beked.A többiekét nem tudom de nem bánnám ha ők is leírnák mertén kezdem olyen rendesnek érezni magam ,hogy lassan csak én állok szóba veletek.Most nem tudom ők adták fel a szélmalom harcot  vagy én szeretem csak jártatni az ujjaim??

  Akkor nézzük reálisan. Van két szövetség, a Holló és az Rendellen. Együtt erősek. Egy háborúban megyengül az egyik, erre a másik szétszedi, hogy megsajnálás miatt melléjük álljanak??? Elég nagy barom lennék, ha így gondolkoznék. Senki nem fog emiatt melléd állni, mivel ebben a játékban max amellé állnak, akit erősebbnek látnak, vagy a másikat akarják ellehetetleníteni, mert visszaél a hatalmával.

  Mi tudtuk, hogy melyik szövi hogyan gondolkozik a szerverháborúkkal kapcsolatban és nincs aki beszállna se azon az oldalon sem a miénken. Tehát arra apellálni, hogy majd megsajnálás miatt valaki támogatna, teljesen homály. Viszont elveszíteni az egyeten paktumost elég nagy baklövés lenne. Ha valaki így gondolkozott volna nálunk, az tuti, hogy azonnal kivágtam volna :))) Már ha nem Andris lett volna, mert őt nem tudtam volna :))) 

  Szóval hidd el, hogy ezen az oldalon ez senkinek nem volt kedvező a másik oldal viszont nem keveset nyert ezzel. Azt hitték mindent, de nem jött be. Ezt bizony onnan tette valaki, nem kérdés.

  Amikor azt írod, hogy Samakról nem feltételezem, hogy korrekt. Elmondom neked, hogy régen azt hittem az. Aztán amikor a szemembe hazudott (telefonon a szemembe) és már nem egyszer, azóta valóban nem gondolom, hogy korrekt. Engem hazugoztok, bár én még egyszer sem hazudtam, ő folyamatosan teszi, de észre sem veszitek. Letagadta Netti feljelentését (az is korrekt húzás szerintem, hogy feljelenti egy játék miatt), letagadja, hogy megkeresett békekötéssel már számtalanszor, letagadja, hogy Glad robbantotta ki a háborút, amikor pontosan tudja, hogy előtte megbeszéltük telefonon, hogy legyen békésebb játék és én már nem hiszek neki? :) Hát ez van, amikor sorozatosan vezet félre téged valaki és bele az arcodba, akkor lehet te sem hinnél a korrektségében.

  Te ezeket nem látod, mert nem veled tette. Én meg már tudom milyen ember, így kicsit vicces, amikor számtalanszor leírod, hogy ő ilyen korrekt, meg olyan :) Egyébként nekem telefonon még azt is elmondta, hogy simán hazudik a tagságának, ha az szükséges. Mindegy, hogy elhiszed-e, hogy ezt mondta, ő tudja pontosan, még ha itt ezt is le fogja tagadni. Szerintem ha felvettem volna azt a beszélgetést, akkor sem hinnéd el és azt gondolnád, hogy manipulált felvétel, mert te azt hiszed én vagyok a gonosz ő meg jó :) Hát egyszer majd rájössz, mert ezek előbb utóbb kiderülnek.

  De várjuk továbrra is, hogy leírja, hogy mit hibáztak a jelenlegi helyzet kialakulása miatt :)

  Amúgy te sem írtad le, hogy ti hol vagytok ludasak a Bors szétesésében. Konkrétumot eddig csak én írtam a magunk oldaláról.
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  szerkesztette ezt: 05.08.2020
  "Na de Doki nézzük az ő oldalukról akkor a dolgot!Van egy másik erős szövi aki már 2x háborút kért  majd azt hangoztatja a fórumon,hogy kicsinál titeket Kérdem én ti nem ugyanezt vagy hasonlót léptetek volna?ha valaki odamegy Tom vagy step vagy Tamás1954 ,hogy segítek nektek verjük el őket ne hagyjuk már magunkat ti mit tettetek volna?Mondtátok volna áá hagyd majd szétvernek minket is az Armát is mert a borsot már likvidálták nem baj majd tűrjük!... ????Azt vártátok,hogy ölbe tett kézzel várják,hogy ti szórakozatok velük is?Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?És még mindig csak az én buta gondolataim írtam le ..))
  A másik én itt és most is vállalom,hogy én nem szerettem a szakaszt mert valóban voltak szemét húzásaik pl a mi szövinkekel is de az is igaz ,hogy nem ismertem őket csak hallottam,hogy mit vagy miket csináltak!És elítéltem a játékukat ahogy anno a szerver nagy része.De a Deresről nem hallottam ezeket  sem az Armáról .Arra nem válaszoltál bocsi,hogy ha ti is benne voltatok az összefogásban a végén,hogy lett ebből ellenség?? Sorold már fel kérlek melyik szövik mentek a holló segítésére saját kastból saját szöviből rajtatok kívűl mert nem emlékszem....)))De ha más  kastból is de segítették (márpedig Tamásék válltig állítják,hogy nagyon sokat segítettek a lidércek ellen)Akkor az nektek miért nem volt jó?Vagy az már nem segítség??A többi szövi mennyit segített??
  És Arra sem válaszoltál,hogy Mengi miért lett jó :??Mit kellett volna Tamás0-nak tennie,hogy  mi is jók maradjunk??)Bocs de úgy szeretném tudni nem tudom magam megváltoztatni én már ilyen kíváncsi maradok!
  Szerintem Samak lesz olyan korrekt,hogy ha hibáztak ki fogja írni nem tudom az ő szava miért lenne szerinted kevesebb mint a tiéd?,Na látod itt kezdődnek a bajok mikor semmi de semmi pozítívitás jele nem mutatkozik benned a másik felé!Csak az jön belőled,hogy te és ti vagytok az igazak és mi a hazugok !Na ez hülyén jött ki mert  i is ezt gondoljuk csak fordítva)
  Ja még egy nem itt voltam amikor a lidércek ellen kellett menni hanem a kezdetben és én balga még ellene is mentem a vezetésnek mert ők sem akartak bele keveredni a lidércek elleni harcba csak kis  másodkastokkal!De arra is emlékszem ,hogy elmondtátok a Hollót minden szerencsétlennek,hogy nem tudják magukat megvédeni és nem nyomtak le  maguk köré kiskatokat a "szerncsétlenek""meg is érdemlik"Ez valóban paktumos hozzáállás volt)))
  Jaj mit is akartam még ja tudom én nem fogom a velünk szimpatizálót ledorgálni de elárulom neked csak,hogy egyenlítsek nekem eleinte sőt van amikor még most is tud olyat írni Sah ami tetszik ami jópofa és szimpatikus  na (ez a nagy titkom)de van amikor nem és azt sem szeretem amikor megsért ezért írtam néha én is úgy ahogy neki .. ))na remélem ezt is értékeled)))Pedig nincs is állítólag humorérzékem ,pletykás vagyok és állítólag handa banda királynő is.Ja és komolyan sem lehet venni))kihagytam valamit Sah??"  A fórumon akkor hangoztattuk, hogy kicsináljuk a másik oldalt, amikor Gladot bevették. Előtte békésebb játékot kezdeményeztünk úgy, hogy az előző háborút mi nyertük, a Deres le volt maradva 30-40 millával erőpontba. Tehát mi pont békjobbot nyújtottunk és ebbe harapott bele a Deres Glad bevételével. Ezek a tények. Tehát nekik nem kellett volna háborút és a mi oldalunk elpusztítását kezdeményezniük. 

  A Lidércek esetében elsőre kategórikus nemet kaptunk mind a Borstól mind a Surivtól. Utána Andris beszélt a vezetőikkel és akkor lett kitalálva, hogy akkor kiskastból ütik majd őket. Tehát a mi elképzelésünk az volt, hogy a paktumosok együtt nyomjanak a Lidércekre pirosat és mindannyian nyiltan üssük őket, mert a Hollót akarják kicsinálni. Ez lett volna a korrekt és nem az, hogy mi nem nyomunk pirosat, mert félünk. Ebből indult ki az árulás. Emiatt orroltunk meg a két szövire, ami után ez a két szövi inkább összeállt a Deressel félelemből. 

  Mengi azért lett jó, mert elmondta, hogy ő soha nem akar ellenünk jönni és bár pirosat nyomtunk az összefogosdni miatt a Survira, de ők nem fognak ellenünk harcolni, mert bármi is történt, nem vagyunk ellenségek egymásnak.
  Tamáséknak azt kellett volna tenni ideális esetben, hogy a lidérces témát lehet elcsesztük, de ne legyünk ellenségek, az összefogás csak védelem, mert tartunk a bosszútól, de nem akarunk ellenségek lenni. Kb ennyi lett volna.

  Ehelyett Aspe átjött hozzánk és azt mondta: MNT-t kötöttünk a Deressel. Ez van, ezt kell elfogadnotok.

  Ezek miatt áll a báll a mai napig köztünk.

  A mostani háború helyett egy normálisabb játék simán megtörténhetett volna a mi oldalunkról. A mostani helyzet kizárólag Samak Glad ajánlata miatt van. Ez a nagy helyzet. Samak Gladot választotta, mert azt hitte, hogy ki fog minket csinálni Glad a pénzével. AKi ott van a vezetésben, az pontosan tudja, hogy miről beszélek. 15 milla lett feldobva, hogy annyit áldoz erre a háborúra és a kicsinálásunkra.

  Ezek a tények.
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt