Főoldal Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

a számok nem hazudnak. A TEHETETLEN DERES

11228

Hozzászólások

 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 665
  Julcsi buta vagy. Értelme sincs neked válaszolni, mert 1 mondatod nincs, aminek köze lenne a valósághoz. Perverz kíváncsiságból végig olvastam :) Továbbra is mindent fordítva látsz :)

  Na jó egy dolgra mégis reagálok, hátha valami beszivárog a butaságaid közé:

  "ahogy írtátok is a deres nagyon jól el volt az eventezéssel és nem akart háborúzni de a ti folyamatos szemétkedésetek után gondoltátok mindeki ölbe tett kézzel megvárja ,hogy tönkre tegyétek a 3 szövit aki a begyetekben volt??"

  Nem, a Deres nem volt el az eventezésével, csak akkor, miután kiengedtük a nagy szerverháborúból és adtunk neki 1 év MNT-t. Amit mi be is tartottunk. A Deres meg eventekből megszedte magát, mivel nem volt támadva. Tehát a Deres addig beszállt negyediknek 1 szövi ellen a háborúba és nem eventezgetett, ahogy írod. Ezért kapott 4 pirosat később, amiből ki lett engedve.

  Most sem eventezgetett, hanem bevette Gladot aki nekiment virusidőszakban a Hollónak :)

  Julcsi, neked hányszor kell leírni valamit, hogy megértsd? Belőled a gyűlöület beszél és nem látsz tovább az orroddnál. De fröcsögj csak, ha ezzel érzed jól magad.

  Béke a szerveren? Mi felajánlottuk Samaknak. Kérdezd csak meg. Ezután vette be Gladot :) Julcsika, ezek a tények, nem az agymenéseid.


  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • Samak (HU2)Samak (HU2) HU2 Bejegyzések: 81
  szerkesztette ezt: 04.08.2020
  Hát szerintem még te is látod, hogy pont, hogy nem öngól, hanem itt írod a lényeget, magadnak ellentmondva :)

  Azért ment el, mert nem akartátok megszüntetni a Hollót és nem akartátok elvenni a kk-ikat? Tehát akkor Glad ezt akarta tenni? :) Akkor most ki akarta kisemmizni még jobban a Hollót és ki akarta megszüntetni azzal, hogy a kk-kat is elveszitek és a békekötés után foglaljátok?

  Látod Sanyi itt vannak a bukók :) Még jó, hogy magad írod le. Én nem írtam sehol, hogy megunta a háborút és azért ment el, ezt most te írtad. Én azt írtam, amit ő nekem, hogy a pénzén akartatok top szövi lenni és kinyírni a versenytársaitokat. 

  Lehet, hogy ő beszélt összevissza, de hát most akkor azért ment át a Lidércekbe, mert nem voltatok hajlandóak elvenni a kk-kat a Hollótól? Csak azért kérdezem, mert egy csalással kifosztott szövetségről beszélünk és ha Glad ezt akarta, akkor hogy is van az, hogy Glad nem akar semmi rosszat?

  Bizony sok a bukó, ahogyan írod, csak éppen a te térfeleden. Egyszer azt mondod, hogy nem akartok semmi rosszat, majd a bevett Glad meg kk-kat akar foglalni és mivel ti nem mentetek bele, így megsértődött :)))

  Sanyikám, legalább gondold át mielőtt leírod, amit írsz, mert egyre jobban kavarodsz bele.
  Az ég kék, a fű zöld és a Deres hazudik :) Ugye? :)

  Nem írtad sehol? Ja, akkor csak nem akar játszani :) Értem :) Mert rájött, hogy hatalmat akarunk szerezni. Hogy mit? :) Hatalmat :) Milyen hatalmat? :) Ki felett? És miért kellene hatalmat szerezni? :) A Deresnek soha nem volt hatalma, nem voltak soha különleges épületei, ha egy darab jeges fővárost nem számolunk ide, ami egy ideig nálunk volt, de ezek számítanak valamit? Vagy milyen hatalom kellene?

  Ezt már előadtad 63-szor, hogy te megmondod, hogy mit akart a másik játékos, a másik szövi :) Persze-persze, gondolatolvasó vagy :) Ez kérlek szépen az ellenségkép gyártása, amit csinálsz. Egy nem létező veszélyhelyzetet próbálsz modellezni ellenőrizhetetlen állításokkal. Nem zavar, hogy ez nem valós és ezt elmondja a másik, hogy ilyen nincs. Te kötöd az ebet a karóhoz, és majd jól megmondod, hogy márpedig így van :) Persze, a Deres majd jól elvette volna a KK-kat. Jaj a KK-k, jaj mi lesz velük :) Aztán nézd csak, a Hollóval béke van és megtartották az összes KK-t, egyet sem vettünk el tőlük. Érdekes :)

  Régen értek talán valamit, de most? Max. annak számít, aki nem haladt a játékkal, de a top szöviknek nem oszt, nem szoroz az a kis plusz, ami jár velük. Te gondolod valami ereklyének őket, holott minimálisra csökkent az értéke és a jelentősége. Dobálózol már mindennel, csakhogy fenntartsd a nem létező veszélyhelyzetet. Úgy adod elő, mintha itt a vég és pusztulat lenne, és most aztán a megszűnés szélén tántorogna a Rendellenes és nem lehet feladni ezt a háborút, mert akkor mi lesz itt. Mi lenne? Semmi. Menne tovább a játék, ahogy ment eddig is. Azzal eteted a társaságot, hogy a Deres majd nem fogja hagyni játszani az embereket és nincs más lehetőség. Persze erre is ott az élő példa, hogy mindenki játszhat nyugodtan, aki távozott tőletek. Ők idáig csak tőletek kaptak fenyegetést, hogy bajban hagytátok őket és majd ha nyertek, akkor leszámoltok velük :)

  Ha sikerül megvalósítani, amit ténylegesen gondoltunk, hogy jó lenne mindenkinek, akkor végre nyugodt játék lesz :) Ennyit szeretnénk, még ha te az ellenkezőjét is állítod :)

  Jaja, jött cáfolat Lucitól, hogy hazudunk :) Aki eljátszotta a szavát a béketárgyalások során a békét adó szövetségek és a saját tagjai felé is. Csabikám, tudjuk nagyon jól, hogy mi történt a koronázáskor, hiába a hazugozás. 
  Post edited by BM Rot on
  Samak @ hu 2
 • julcsi1973 (HU2)julcsi1973 (HU2) HU2 Bejegyzések: 88
  szerkesztette ezt: 04.08.2020
  Csaba nem fogok megsértődni mert lebutázol  mert ugye az ember nézi azt is,hogy ki mondja!Csaba nincs itt seemi félre látás te kavarod itt a dolgokat, pontosan azért mert te így érzed jól magad!Nincs ezen mit tovább ragozni folyamatosan hazudozol és álmagyarázatokat gyártasz [...]
  És nem utálok és nem gyülölködök én csak nem értem,hogy lehetnek ilyen aljas emberek!
  Szeretném megérteni mi motiválja az ilyeneket mint te de még nem jöttem rá((
  Post edited by BM Rot on
  julcsi1973 @ hu 2
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 665
  szerkesztette ezt: 04.08.2020
  Csaba nem fogok megsértődni mert lebutázol  mert ugye az ember nézi azt is,hogy ki mondja!Csaba nincs itt seemi félre látás te kavarod itt a dolgokat, pontosan azért mert te így érzed jól magad!Nincs ezen mit tovább ragozni folyamatosan hazudozol és álmagyarázatokat gyártasz [...]
  És nem utálok és nem gyülölködök én csak nem értem,hogy lehetnek ilyen aljas emberek!
  Szeretném megérteni mi motiválja az ilyeneket mint te de még nem jöttem rá((
  Hát azért nem érted, mert homály irányból közelítesz :) Majd ha megjön az eszed, akkor sok mindenben megvilágosodsz. Amikor rájössz, hogy akit aljasnak hittél az mondta az igazat és akit igaznak hittél az kavart [...].

  Ehhez ész kell és sajnos ezt te nagyon nem látod át. Ezért butázlak le. Örülnék, ha már azt láthatnám, hogy okosan látod a valóságot, de sajnos akkora köd van a szemed előtt, hogy már fájdalmas.

  Megmondom engem mi motivál, bár az ilyen embereknek, akik így gondolkoznak, mint te, teljesen felesleges értelmes összefüggéseket írni, mert mindent félreértenek. 

  Szóval engem az motivál, hogy a szövetség, amiben játszom és a társzövetségeinknek ne kelljen többet félniük, mint korábban a Szakasztól, most meg a Szakasz jogutódjától a Derestől, mert ugye ott van a korábbi szakasz krémje:)

  Ez motivál Julcsi. Ezért bontjuk a paktumot egy szövetséggel, aki nem hajlandó megvédeni a társait, ezért megyünk neki egy összefogásnak, amit ellenünk hoztak létre. Ezért megyünk neki egy Borsnak, aki átáll az elenfelünkhöz, ezért nyomunk pirosat egy Deresre, aki virusidőszakban nekimegy a paktumosunknak.

  Érted már ?:)) Tudom, hogy nem, ezeket te sose fogod érteni, mert még mindig fordítva űlsz a lovon és a jókat látod rossznak és fordítva.

  Ezért nem értitek, hogy miért vannak nálunk az emberek ezek a dolgok mellett, mert ők veletek ellentétben látnak :)
  Post edited by BM Rot on
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • julcsi1973 (HU2)julcsi1973 (HU2) HU2 Bejegyzések: 88
  ez a buta é fordítva ülsz a lovon honnan jött neked is meg kántorkának??most te utánzod őt vagy ő téged??a mosolyfejekkel együtt??
  Nézd Csaba ha neked lenne igazad és ezt be is tudnád bízonyítíni és eskü tudnék bocsánatot kéérni de a tények sajnos nem téged igazolnak!
  '1 nem a deres kezdte,hogy 1 év után nektek ment 4 szövivel és az ötödik aki nem akart meg ellenség lett!(Nem tudtátok lezárni a multat)
  Miért kéne a társ szövidnek félnie a Derestől??Ti hajszoltátok a háborúba őket elöször ránk úszítottátok őket utána a deresre és gondolom azzal vettétek rá őketz.hogy átmentetek hozzájuk de csavar került a fogaskerekek közé túl taktikáztátok magatok!
  a másik nem az a paktumos aki bele akar kergetni egy paktumost egy  háborúba  bocsi már de ha a haverom kútba ugrik én akármennyire haver nem ugrok utána és szerintem ettől nem leszek áruló de  leengedem neki a kötelet ,hogy kihuzzam .De tudom nálatok ez másképp van.Igaz én akkor mentem a deresre sajnos mert a kezdetben voltam és én hittem nektek bát már akkor sem tetszett ez az egész!Még 1x leírom titeket nem megvédeni kellett volna hanem részt venni a bosszúhadjáratotokban!!!Ez nem ugyanaz!!!Szóval akkor mindenki látta leírtad,hogy nem Belfegor volt az ok amiért feszt kaptuk az áldást) !!)))ugye ugye kibújik a szög a zsákból))
  Már többször emlegetted ezt a vírust szerintem te is otthon ültél és jobb híjján játszottál mert nem lehetett sehova menni akkor miről beszélsz itt a virusozással??Igaz voltak kivételek mert nekem feszt dolgoznom kellett de a többség otthon gépezett akkor miről beszélsz??Látod a sok buta magyarázatod amiket kitalálsz csak az a baj ezt csak te hiszed el..igazad van nem jól írtam multkor írták is páran,hogy ne degradáljam le a náci tiszteket azzal,hogy hozzád hasonlítom őket.Szóval te neked valami szekta vezérnek kéne menned mert nagyon jól megy neked ez a megvezetés!Lehet te nem is csak állítasz hanem szugerálni vagy  hipnotizáli is tudsz vagy milyen képességed van,hogy még mindig megeszik amiket mondasz?Eskü befizetek egy ilyen terápiára mert kíváncsi vagyok most már tényleg a tudásodra))Csütörtöükön mehetek?Samak ha pénteken újra hiszek a rendellenek tuti tud valamit a Csabi és majd péntektől Sahhal együtt írogatok nektek)))
  Ja mégsem))Az az igazság én a te szavadnak már nem tudok hinni mert tények nincsenek csak a hazugságaid!De szerncsére azért néha csak elszólod magad!
  julcsi1973 @ hu 2
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 665
  szerkesztette ezt: 03.08.2020
  ez a buta é fordítva ülsz a lovon honnan jött neked is meg kántorkának??most te utánzod őt vagy ő téged??a mosolyfejekkel együtt??
  Nézd Csaba ha neked lenne igazad és ezt be is tudnád bízonyítíni és eskü tudnék bocsánatot kéérni de a tények sajnos nem téged igazolnak!
  '1 nem a deres kezdte,hogy 1 év után nektek ment 4 szövivel és az ötödik aki nem akart meg ellenség lett!(Nem tudtátok lezárni a multat)
  Miért kéne a társ szövidnek félnie a Derestől??Ti hajszoltátok a háborúba őket elöször ránk úszítottátok őket utána a deresre és gondolom azzal vettétek rá őketz.hogy átmentetek hozzájuk de csavar került a fogaskerekek közé túl taktikáztátok magatok!
  a másik nem az a paktumos aki bele akar kergetni egy paktumost egy  háborúba  bocsi már de ha a haverom kútba ugrik én akármennyire haver nem ugrok utána és szerintem ettől nem leszek áruló de  leengedem neki a kötelet ,hogy kihuzzam .De tudom nálatok ez másképp van.Igaz én akkor mentem a deresre sajnos mert a kezdetben voltam és én hittem nektek bát már akkor sem tetszett ez az egész!Még 1x leírom titeket nem megvédeni kellett volna hanem részt venni a bosszúhadjáratotokban!!!Ez nem ugyanaz!!!Szóval akkor mindenki látta leírtad,hogy nem Belfegor volt az ok amiért feszt kaptuk az áldást) !!)))ugye ugye kibújik a szög a zsákból))
  Már többször emlegetted ezt a vírust szerintem te is otthon ültél és jobb híjján játszottál mert nem lehetett sehova menni akkor miről beszélsz itt a virusozással??Igaz voltak kivételek mert nekem feszt dolgoznom kellett de a többség otthon gépezett akkor miről beszélsz??Látod a sok buta magyarázatod amiket kitalálsz csak az a baj ezt csak te hiszed el..igazad van nem jól írtam multkor írták is páran,hogy ne degradáljam le a náci tiszteket azzal,hogy hozzád hasonlítom őket.Szóval te neked valami szekta vezérnek kéne menned mert nagyon jól megy neked ez a megvezetés!Lehet te nem is csak állítasz hanem szugerálni vagy  hipnotizáli is tudsz vagy milyen képességed van,hogy még mindig megeszik amiket mondasz?Eskü befizetek egy ilyen terápiára mert kíváncsi vagyok most már tényleg a tudásodra))Csütörtöükön mehetek?Samak ha pénteken újra hiszek a rendellenek tuti tud valamit a Csabi és majd péntektől Sahhal együtt írogatok nektek)))
  Ja mégsem))Az az igazság én a te szavadnak már nem tudok hinni mert tények nincsenek csak a hazugságaid!De szerncsére azért néha csak elszólod magad!
  Na látod ezért felesleges neked a tiszta valóságot megírni, mert nem tudsz vele mit kezdeni :)

  Higgy, amit akarsz:) A valóság neked túl komplikált, ahogy látom.

  (Nehezen állom meg, hogy ne segítsek, még akkor is ha felesleges. A szöged a zsákbólra: Először azért mentünk rátok, mert átálltatok az ellenfélhez. Remélem így már világos. Utána meg a későbbiekben meg Belfegor barátod miatt. Embert barátjáról :) A Survire is először azért mentünk, amiért rátok, de Laciék átjöttek megbeszélni, nem úgy, mint ti, akik nagyon erősnek érezték magukat a Deres háttér miatt.) Tehát ahogy látod a helyzetetekből, ti taktikáztátok el magatokat. Lehettetek volna okosabbak és bátrabbak, nem árulók és akkor most nem kéne engem aljasnak látnod. Ennyire egyszerú a képlet. Ja és a bosszú, amit annak hívsz az jó volt, mert legalább megérezte a Deres, hogy mit művelt korábban. Így lett egyensúly. Vasgyuri be is ismerte, hogy hiba volt korábban negyediknek belépniük egy ellen.

  Fogalmazd bosszúnak, meg nem tudtuk lezártni a múltatnak. Ez egyéni megítélésed. Nekünk így lett egyensúly. Ha a Deresen múlt volna akkoriban, akkor mi már nem lennénk, legnagyobb örömödre :) Szóval ők valóban ki akartak törölni minket a szerverről.Broki új haverpd vezetésével. Szóval ezért mondtam, hogy nagyon sok mindennel nem vagy képben, ezért inikább kényelmesebb neked engem hazugnak nevezni :) Ez a butaság. érted már?

  Ja és még egy: Még mindig leírjátok ezerszer, hogy mi a Hollót rátok uszítottuk :))) Még a Hollósoknak sem hiszitek el, hogy maguktól mentek rátok :))) Ezek annyira vicces dolgok. Még pipa is volt Zoli, hogy miért mi nyomtunk egyszer rátok pirosat, mert ők akartak.

  Szóval Julcsi még mindig rengeteg ferde információt nyomsz itt :)
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • julcsi1973 (HU2)julcsi1973 (HU2) HU2 Bejegyzések: 88
  szerkesztette ezt: 04.08.2020
  Nem baj doki itt egyet megtanultunk csak és kizárólag neked lehet igazad te vagy az egyetlen igaz ember a szerveren mindenki más rossz és hazug csak az a valóság amit te írsz mi meg mindannyian hazudunk))már értjük na nem kell többet a szánkba rágni))nem is fársztanálak vele,hogy még 1x leírd köszi!
  Az meg ,hogy a mi vezetőink miért nem mentek talpat nyalni hozzátok mint egyesek ..hát gondolom nem azért volt mert a deres a hátunk mögött állt mert a survinek is pont annyira állt a háta mögött te kis butus! Ez se jött be)De nem érdekes aki összehozta az összefogást  és összehívta a szöviket az milyen gyorsan átállt a másik oldalra??Na ezt nem kommentelném ki- ki döntse el maga mit gondol erről...
  julcsi1973 @ hu 2
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 665
  szerkesztette ezt: 04.08.2020
  Nem baj doki itt egyet megtanultunk csak és kizárólag neked lehet igazad te vagy az egyetlen igaz ember a szerveren mindenki más rossz és hazug csak az a valóság amit te írsz mi meg mindannyian hazudunk))már értjük na nem kell többet a szánkba rágni))nem is fársztanálak vele,hogy még 1x leírd köszi!
  Az meg ,hogy a mi vezetőink miért nem mentek talpat nyalni hozzátok mint egyesek ..hát gondolom nem azért volt mert a deres a hátunk mögött állt mert a survinek is pont annyira állt a háta mögött te kis butus! Ez se jött be)De nem érdekes aki összehozta az összefogást  és összehívta a szöviket az milyen gyorsan átállt a másik oldalra??Na ezt nem kommentelném ki- ki döntse el maga mit gondol erről...
  Ez a baj veletek, hogy nektek az talpnyalás, ha belátod, hogy te vagy a gyengébb és te hibáztál. De nekem tényleg mindegy, csak akkor felesleges a másikat aljasozni, amikor egyszerűen bután játszottatok. Nem kell elárulni a társakat és nem kell keménykedni, ha nincs mire. Ennyire egyszerű lett volna. De elmenekülni a feladat elől gyávaságból, aztán meg átmenni a másik oldalra minden kamu dumával és rám mutogatni pl. Ez az, ami az eltaktikázás magasiskolája volt. Akár bejöhetett volna, de ez valahogy bukó mindig. 

  Ja és valóban nekem van igazam. Tudod miért? Mert én nem hazudozok, ahogyan sokan nálatok. Te olyan dolgokat állítasz, amiket nem te csináltál, meggyőződéssel állítod azt, hogy a másik mit tett, erre elmondjuk, hogy hülyeséget mondasz, mert nem így volt. Ha az igazat mondanád, akkor azt reagálnánk, hogy így van. De most támasszam alá, ami nem igaz? Ne viccelj. Megjelölitek, hogy a Hollót rátok uszítottam, majd elmondja a Holló vezetője, hogy [...] ők maguk döntöttek így. Kitaláljátok, hogy én vettem magamra a koronát Zolitól, amikor a Holló vezetői pontosan tudják, mert ott voltak, hogy Zoli dobta rám poénból, hogy lássuk az arcotokon a pánikolást és ez is történt :) Kitaláltok egy nevetséges sztorit, hogy én szedtem szét a saját paktumosomat és csodákoztok, hogy hülyére röhögjük magunkat a meggyőződéses magyarázataitokon. Szóval nekünk magyarázzátok, hogy miket csináltunk :) Hát valóban nekünk van igazunk, mert amennyi zagyvaságot képesek vagytok összehordani, az már csúcsteljesítmény. Ahogy magyarázod, hogy ezt a háborút is mi kezdtük, amikor fogalmad sincs, hogy mi is történt, de te nagyon biztos vagy a hülyeségbe. És egymás után nyomod az ilyen értelmetlen kitalációkat, amiket a szátokba rágtak. Tilosék elmondták, hogy milyen agymosás ment a Borsban. Ők is bevették a sok marhaságot. Aztán átjöttek és rájöttek, hogy mi a valóság. Nagyon meg vagytok ti ott vezetve, de abban legalább nagyon biztosak vagytok :)

  Nem tudom ki hozta össze az összefogást, de hogy sokan nálatok elég csúnyán félreértelmeztétek, ami az alapelve volt, az tuti. A Bors pont ki akarta használni a saját hasznára az összefogást. Ellenünk. Hát ez sem jött be, mert sokan nem arra jöttek össze veletek, hogy ti szemtelenkedjetek, majd utána futkossatok a társakhoz, hogy védjenek meg. Ott is tévedtetek.

  Be kéne látni, hogy mit hol rontottatok el. Nem rám mutogatni, mint mumusra. A tizede az igaz kb. annak, amiket itt összehordtok. Röhögve írják nekem a társak, hogy képzeld doki, most már én is te vagyok. Mivel már minden mögött engem láttok :) Ez az üldözési mánia. Teljesen elvesztettétek a valósággal a kapcsolatotokat, csak mert pár embernek kapóra jön, hogy rámkenje a saját hibáját, ahogyan a Bors is rámkeni, hogy agyon lett csapva. Pedig csak a saját rossz döntéseinek az eredménye. Fröcsögés helyett gondolkoznod kéne, hogy mi miért történt. 
  Post edited by BM Rot on
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 665
  szerkesztette ezt: 04.08.2020
  Ja és nem én vagyok az egy igaz ember, de hogy nálatok rengeteg a kamus, arra majd szépen egyszer rájöttök. Vagy nem. Egyelőre nagyon rosszul álltok igaz emberből, ez tény. És ezt már a társszövetségeitek is látják. Ezért nem álltak mellétek.

  Ráadásul képesek vagytok olyan szövetségeknek drukkolni, akik képesek voltak feltörni az ellenfeleik kastélyát és kifosztani, eladogatni mindenüket. És még van képetek ránk mondani azt, hogy aljas. Ezért mondom, hogy fordítva ültök a lovon.
  Post edited by csaba doki (HU2) on
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 164
  nemsokára eljön az a pont a háborúban mikor az egyik oldal láthatólag is jobban áll majd a háborúban és megkezdődik a másik szövetség leamortizálása,és onnan nincs visszaút.
  a szakasz elleni háborúban ez a pont úgy november és december között jöhetett el,és a szakasz január elejére teljesen szét esett.
  jelenleg a széteséshez legközelebb álló szövetség az Armageddon.

 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 164
  Kántorka!
  Néhány próbálunk itt dolgokat tisztázni, ha ez zavar téged, tudok erre a célra nyitni egy másik topicot, itt meg abbahagyom a posztolást.
  Csak szólnod kell.
  Samaknak egy dologban egészen biztosan igaza van: aki nem meri vállalni saját arcát, az maradjon csendben.
  Azt meg én teszem most hozzá, hogy mindegy, hogy  laracroftnak hívják vagy kántorkának.
  nem zavar egyáltalán,sőt támogatom hogy tisztázzuk a dolgokat!
  én fel vállalom a saját accom,mert csak ez az accom van,ezen nincs mit kibeszélni,a modi is megmondta hogy csak ezzel a karival játszok .
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 394
  Na most. Annyi biztos: Ha itt lesz új rend, az biztos, hogy elmegyek egy másik szerverre játtszani. És szerintem nem én leszek az egyedüli. Meg szerintem menne a sok támadó szellemű játékos is. Igaza van sahrazadnak. Nem is folytatom tovább a hozzászólásomat, ugyan azt írnám le mint sahrazad.
 • Templar (IN1)Templar (IN1) IN1 Bejegyzések: 14
  Kántorka!
  Néhány próbálunk itt dolgokat tisztázni, ha ez zavar téged, tudok erre a célra nyitni egy másik topicot, itt meg abbahagyom a posztolást.
  Csak szólnod kell.
  Samaknak egy dologban egészen biztosan igaza van: aki nem meri vállalni saját arcát, az maradjon csendben.
  Azt meg én teszem most hozzá, hogy mindegy, hogy  laracroftnak hívják vagy kántorkának.
  nem zavar egyáltalán,sőt támogatom hogy tisztázzuk a dolgokat!
  én fel vállalom a saját accom,mert csak ez az accom van,ezen nincs mit kibeszélni,a modi is megmondta hogy csak ezzel a karival játszok .
  :) 
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 368
  Na most. Annyi biztos: Ha itt lesz új rend, az biztos, hogy elmegyek egy másik szerverre játtszani. És szerintem nem én leszek az egyedüli. Meg szerintem menne a sok támadó szellemű játékos is. Igaza van sahrazadnak. Nem is folytatom tovább a hozzászólásomat, ugyan azt írnám le mint sahrazad.
  Nem szeretném, ha országos vita kerekedne, abból, amit írtam.
  Nem állítottam, csupán kérdezem, hogy az készül-e, amit én látni vélek annak alapján, hogy 2 ember egy hiteles (Samak) és egy pletykás(Julcsi) egymástól függetlenül mit mondott.
  Nem tudjuk, mi az igazság, várjuk meg, mond-e Samak bármit, ha igen, mit.
  Ha nem mond semmit, az is jelent valamit...
  Ha arról szól a történet, amit én gondolok akkor amíg van egy ostromtornyom, fogok vele harcolni, hogy ne így legyen. Ha meg már nincsen, leoltom a kastomban a villanyt. Szekerező eventes játék engem nem érdekel.
  Annyit azért mondanék: ha nincs háború, szerverbevétel se lesz, Glad se költ, más se, az eventezésből se fog sok pénz jönni, mert ha a nagy harcosok kiszállnak, a kisebbek közt verseny nem lesz, komoly pénz nem forog majd, a progrmozók bére meg a szerver üzemeltetési költsége pedig ettől nem lesz kevesebb. A tulajnak marad kevesebb haszon, elkártyázható zsozsó, mani arra, hogy gyémántköves nyakéket vegyen az asszonynak karácsonyra és piros Porsche-t a lányának érettségi ajándékként.
  Gyakorló üzletasszonyként én ilyen szituációban azt mondanám a munkatársaimnak: húzzuk le ezen a szerveren a rolót, és kezdjünk a pénzünkkel valami másba...
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 164
  Kántorka, szerinted úgy hogy lehet bármit tisztázni, megbeszélni valakivel, ha előtte jó alaposan beledöngölöd a betonba?
  Nem vagy háborúzó fél, semmit se tudsz a mi háborúnkról, fotelból osztod az eszet,hogy ki mikor omlik majd össze, poénkodsz egy olyan szövetségen, amelyik a szerver legerősebb szövijével szemben öt hónapja becsülettel küzd? Nekem nem esik nehezemre elismerni, hogy az Armageddon tisztességesen helytáll ebben a küzdelemben. Kicsik, de ravaszak, sok ügyes csellel!!! Egy nap majd legyőzzük őket, efelől nincs kétségem, lehet, hogy szét is fognak esni, de én poénkodás helyett  megemelem majd előttük a kalapomat, mert tisztességgel harcoltak. 
  Csak azért, mert valaki odalök neked egy féligazságot, nem kéne eljátszanod a jól értesült megmondóembert. Mert nem vagy az, sőt tudod mit, én se vagyok az. Két ember van ezen a szerveren, aki ma 'megmondhatja' a tutit, Samak és Csaba doki. Ők meg tegnap ezt megtették. Olvassál. 
  Másrészt tudhatnál annyit, hogy ha az emberek negatívat gondolnak valamiről akkor erősebben képviselik a véleményüket, mintha pozitívat. Ha egy statisztikai sokaságban van 10 százalék, aki ellenez valamit, meg 90, aki támogat és szimpátiaszavazást hirdetsz, a 10 százalék 90 százaléka meg fog szólalni, hogy elmondja a véleményét, a 90 százaléknak meg 85 százaléka hallgatni fog. Aki meg csak a klikkeket számolja, azt gondolja, a nemek vannak többségben, pedig az igenek.
  Az eszedet használd a fülbesúgás helyett!
  kedves Sah!

  nem tudom hogy olvastad azt hogy poénkodtam volna az Armageddon-nal.
  csak megemlítettem azt hogy ők állnak legközelebb a széteséshez,ahogyan te is megemlítetted ugyan így pár hónapja a borsot. és gondolom te se poénkodva mondtad.

  tévedtél azzal kapcsolatban hogy aki meg mondhatja a "tutit" az Csaba doki és Samak. nem,nem csaba doki,hanem Kic lovag. de sajnos 1 éve már csak báb király:(
Sign In to comment.