Főoldal Technikai problémák és bugok

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Távoli világok

Sziasztok
Valaki egész pontosan megtudná mondani,mi alapján számol a távoli ? Mert valami nem kerek,az biztos.
32-es szintig jutottam,fejlesztettem amit lehetett,tudtam,+2 erőd, jeges fő+5 falu.
6820 pont van a számlámon
viszont érdekesség képpen egy FR1-es játékos Pearl4-nek is ugyanennyi 13-as szinttel,fejlesztése 0,pár üvegház van letéve a főbe és az 1 erődjébe,ami nálam is megtalálható mindenhol,nyugodtan leírhatom dupla annyi relikviásom van letéve,ha nem a háromszorosa.
kérdésem ez miatt az lenne,netalán a nemzetek között is eltérően számolja a pontokat?
a negatív,olcsó kommenteket mellőzzétek.Köszöntem.


«1

Hozzászólások

 • Mancsani (HU2)Mancsani (HU2) HU2 Bejegyzések: 35
  szerkesztette ezt: 29.07.2020
  Szerintem annyi lehet a különbség, hogy ő eleve a 20 ezer rubinos várral ment le és utána az elején vásárolt, első napon, és ezáltal gyűlnek a pontok, pontszámolásban nem hiszem hogy különbség lenne (a gge-nek ilyet programozni :D) , de arról hallottam, hogy más ajánlatokat kapnak más nemzetek horizonton pl. full relikviás parik egyeseknek., azokat a magyaroknak pl. nem adja. Annyira sajnos nem értek a rubinos ajánlatokhoz (nekem nem is adja fel őket), de logikusan ez indokolja.

 • Rajmund0404Play (HU2)Rajmund0404Play (HU2) HU2 Bejegyzések: 100
  Ez ebben a formában nem igaz.Alap kasttal van kint.Semmilye nincs jóformán,ezt furcsállom.
  Meglehet nézni Pearl4 FR1.
 • Mancsani (HU2)Mancsani (HU2) HU2 Bejegyzések: 35
  Valóban a bölcsesség fűzfája tévesztett meg,  én még nem vettem ilyen kastélyt és én nem is vehetek fűzfát sem normál módban így  a pontját sem tudom megnézni, mennyit ad rá távoliban?  MASLO_INT1 neki is sok pontja van, akkor passz.
 • Mancsani (HU2)Mancsani (HU2) HU2 Bejegyzések: 35
 • Mancsani (HU2)Mancsani (HU2) HU2 Bejegyzések: 35

 • Mancsani (HU2)Mancsani (HU2) HU2 Bejegyzések: 35

 • Mancsani (HU2)Mancsani (HU2) HU2 Bejegyzések: 35

 • Mancsani (HU2)Mancsani (HU2) HU2 Bejegyzések: 35

 • Mancsani (HU2)Mancsani (HU2) HU2 Bejegyzések: 35

 • Mancsani (HU2)Mancsani (HU2) HU2 Bejegyzések: 35
  szerkesztette ezt: 29.07.2020
  Kicsit belemélyedtem, neki több relikviás épülete van mint neked, ha csak a relikiviás épületeit számolom akkor is nagyjából kijön a pontszáma ,11 relikviás épülete van, amelyek egyenként 1050-et érnek., az 11550 pont és akkor jön hozzá a többi kispontú épület.

 • Mancsani (HU2)Mancsani (HU2) HU2 Bejegyzések: 35

 • Rajmund0404Play (HU2)Rajmund0404Play (HU2) HU2 Bejegyzések: 100
  akkor valamit benéztél,főben  a 2 relikvia üvegház,2 télikert,
  2 erődömben szintén,jegesen szintén
  az az 16
  igaz favágóm meg kőfejtőm az nem volt relikviás,de nála sem volt számottevő,viszont őrtornyom,pékségek voltak,KÜLDETÉSEK MEGCSINÁLVA,AZÉRT VALAMIT MÁR TENNI KELL AZ ASZTALRA A 32-ES SZINTRE!!!
   csak lazaságból nem is kell csinálni semmit
  alap kast,venni rubit,letenni a relikviás épületeket,nem mind,csak egy pár darabot és benne vagy a 900-ban!!!
  nem kell rágörcsölni.
 • Mancsani (HU2)Mancsani (HU2) HU2 Bejegyzések: 35
  szerkesztette ezt: 30.07.2020
  Én jószándékból írtam amit írtam, és vettem a fáradtságot a számolásra :),  nem azért, hogy nekem ugorj :D., nem rám vagy mérges:D De nem volt ebben semmi csalás a gge részéről, csak a szokásos, legyen pénzed és használd ki a kiskapukat, a könnyebb utat, a tétlenséget díjazzuk játék. Mivel én 18-as szinten voltam és playtowin játékos nem láthattam mi van a jegeseden, de te jobban is álltál. ő meg első nap felhúzta ezeket az épületeket időátugrással és gyűltek a pontjai. 
  És igen, a következő alkalommal te is használd ki ezt a lehetőséget.
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 417
  A vita jó...de amúgy sok értelme nincsen...a pontszámítás nagyon sok tényezőt vesz figyelembe, az épületek értékét, hogy egy adott napon a pontszámításkor ég-e egy épület, hogy mennyi 'tapasztalati' pontot kapsz, például mert rubinvásárláskor az ajánlatban ezt válogattad ki a kínálatból, a rangodtól, a parijaidtól...szóval elég összetett a dolog...velem megesett pl. hogy top1000ben voltam helycserésben, utolsó előtti napon kivertek és a 9000. hely alá csúsztam, a végső elszámolásnál mégis benne voltam a top2000-ben:) mert ugye az első 5 napon 1x meg 2x meg3x meg 4x meg 5x szorzóval számított be a 'jó' eredményem, az utolsó napi 'rossz' helyezés meg csak 5x (mert előző nap lett 5x-ös a szorzó) 
  Másrészt, és ez csak egy észrevétel: én már voltam top100ban távolin, nem is egyszer, nagyon sok pénzbe került, mint ahogy a top1000, sőt a 2500 is abba kerül, az építgetős verziónál kicsit olcsóbb, mint a harcolgatós (örökségpontos, helycserés) verziókban, de ugye 2 havonta egyszer van 'építgetős'...ráadásul nagy a bizonytalansági tényező, mert kaphatsz egy olyan szomszédot, aki csilivili 70es várral naponta 3x legyalul, égsz mindenhol, és vagy veszel rubint oltáshoz, vagy az égő épületek nem számítanak az eredménybe...(a relikviás cuccok kivételek, azok nem égnek...)
  Én az utóbbi 8-10 Távolin már nem céloztam meg sose a 3000 feletti régiót, ha megnézitek, a 3000-4000 közötti sávban lévő helyezésekkel a végső elszámolásnál már benne lehet lenni az építési és fejlesztési zsetonra jogosult körben.Innentől kezdve kis szorzás és osztás: nagyon sok pénzzel bizonytalan végkimenetellel benne lenni 2500 feletti sávban vagy viszonylag kevés pénzzel, elég jó végkimenetellel benne lenni a 3500-5000 közötti sávban...a különbség a kapott zsetonok mennyiségét tekintve nem sok, talán 15-20 százalék, annyi biztosan nem, hogy a 2-3-szorosát költsd rá...
  Nekem ez a stratégiám, ezt különösen örökségpontos és helycserés verziónál lehet jól csinálni, 'kicsinek' kell maradni, akkor nehéz támadni téged, ráadásul a támadások inkább az első 2500 játékosra mennek...
  Ja, indulni mindig alapkasttal indulok, kivárom a primetime-ot, akkor veszek meg mindent, ha primetime nincs az első vagy a második napon, akkor a szorzók miatt egyszerűbb elengedni az egész eventet, mert csak egy nagy pénznyelő lesz...de eddig talán 1-2 alkalommal fordult elő, hogy viszonylag kis befektetéssel ne tudtam volna elhozni, amit akartam, sose csináltam uncsi napi feladatot, a végső eredményt az szerintem nem befolyásolja olyan szinten, hogy érdemes legyen görcsölni egy órát minden nap...
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • Mancsani (HU2)Mancsani (HU2) HU2 Bejegyzések: 35
  Szerintem  nem volt  itt semmiféle vita, egyszerűen csak igazolni próbáltam, hogy nincs más pontszámítás a külföldiek esetében, és leírtam, hogyan számol a rendszer, mert a kérdés erre vonatkozott és az építkezős távolira. Se Rajmund, sem a francia nem égett, mindketten jó helyen álltak, csak a francia játékos kis energiabefektetéssel, míg Rajmund sokkal, mert csinálta az XP-s feladatokat is (a napit feladatokat nem tudom), sok időt töltött el vele,  de így már ismeri a könnyebb utat is.
  Én a rubinvásárlás nélküli oldalát ismerem, azzal több időbefektetéssel és fél 1 előtti rubis oltásokkal benne lehetett lenni a top 5000-ben, most nem foglalkoztam vele (2 erőddel már jobb helyezést lehet elérni, de nem érte meg a pár 100-al több zseton a befektetett időt, a 7000 körüli helyezés így is garantált volt.) Nekem a napi feladatokat is megéri  csinálni, de csak addig a várpariig megyek, amelyik olyan követ ad, ami véletlenszerű hatást és udvart ad, mert így lehet szerencsém, és kaphatok falas udvaros követ.
  (Mindenki a maga "tálentuma" szerint :D))
 • derzs2 (HU2)derzs2 (HU2) HU2 Bejegyzések: 6
  a távoli világok rangsorolásában nem szerepelek. Hiába keresem Derzs2 -t, azt írja ki, hogy ilyen nevü játékos nincs.
  derzs2 @ hu 2
 • derzs2 (HU2)derzs2 (HU2) HU2 Bejegyzések: 6
  távoli világokban 10 helyezett voltam, és nem jelenek meg a ranglistán. A keresőben azt írja ki, hogy Derzs2 nevü játékos nem szerepel. Kérném, hogy keressenek meg.
  derzs2 @ hu 2
 • Lorant96 (HU2)Lorant96 (HU2) HU2 Bejegyzések: 440
  derzs2 (HU2) mondta:
  távoli világokban 10 helyezett voltam, és nem jelenek meg a ranglistán. A keresőben azt írja ki, hogy Derzs2 nevü játékos nem szerepel. Kérném, hogy keressenek meg.

  Lorant96 @ hu 2
 • Szik László (HU2)Szik László (HU2) HU2 Bejegyzések: 349

  Megvagy te, csak Derzs2_HU2 .Így kell rákeresni

  Szik László @ hu 2
  Szövetség: Corvinus
  Legendás szint:800

 • kicsi1963 (HU2)kicsi1963 (HU2) HU2 Bejegyzések: 24
  Kezd fogyni türelmem! Horizont teli buggal. Fővárot támadtam mire beért jött jeli városállam.
  persze se nyersi se élelem alig adott.Viszza is annyi idő volt mint oda!
  Ma meg távolin eltüntek időugrók!
  Vettem rubint , ovatosan használtam el nem fogyott! Belépek ég jeli nincs? Időugrók eltüntek?
  Szomoú és felháborító fizetünk és mégis ez kész átverés!
  Szégyeljék magukat! Mindig bug, semmi nem működik jól!
  Besokallok és hagyom a játékot! Ettől értelmesebben is lehet időt ltölteni.
  kicsi1963 @ hu 2

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt