Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Szikla és Insiders szövi "gerinces" játékmódja

itt: Szövetség hírek
Tapasztalat ezen két szövivel: taktikájuk a teljesen "tisztességes"(?) falkázás, imádják az égő várakat támadni, a "miért" kérdésre válasz: nulla. Jellemes, gerinces szövetségek. Nagyszerű, hogy - az arctalanságot maguk elé rántva - itt élik ki magukat azok, akik máshol érvényesülni képtelenek. Annyira szánalmas ez az erőfitogtatás, ez a hatalomvágy. Szánalmas!!!!!!
fábián lászló @ hu 2
0
GY.I.K.
Support
A Hazáért! szövetség vezetője
Ide tartozik, hogy békeidőben nem támadunk 50 egységen belülre, nem szabotálunk, nem leszedőzünk stb..
Attól, hogy néhány játékos/szövetség nem tartja be -köztük te sem- még léteznek íratlan szabályok.
I feel so much pressure that I'm gonna get the bends
And I'm rolling and controlling in your vicinity
That's why everybody calls me Mr. Infinity
Üdv kedves erősen félrevezetett közönség! Úgylátom erősen félre tájékoztattak mindenkit! Fábián László miért nem az igazságot írod le? Én 2012 óta játszom még a magyarország1 en kezdtem és igen az ott lévő Szikla szövi tagja is voltam anno! Így pontosan tudom mi a falkázás! Béke időben több játékos 1 célpontra történő csapása! Igen béke időben de itt háború volt amit a W.I.S. kezdett nomád event közben előjel nélkül! Csapos tagjuk megtámadta Nico75 tagunk erődjét az pedig végképp etikátlan ! Jaa hogy ezt nem írta ki? Jujjci :) A. S.Z.I.K.L.A. és az Insiders egy Rend része de jelen esetben mindkét szövinél W.I.S. bejövő volt a hábi kirobbanásának oka! Aki ismer és elég sokan ismernek mert nem vagyok gyerek sőt 41 évesen 8 év játékkal veterán kategóriában vagyok! Szövetségemben olyan tagokkal akik anno nagy szövik vezetői voltak csak ujra kezdték kihagyás után! Akit a W.I.S. tag csapos támadott Nico75 kis karit ő Zeusz szövi vezető volt veterán! Még egy cáfolat ok és okozat! Miután beverte csapos tagjuk Nico75 erődjét aki 70/120 as azt hiszem ellenben csapos 70/534 szintjével ez teljesen korrekt ugye? Meg kérdeztük ez miért és hogy mire csak röhögött miszerint neki lehet!! Az Szép! Bocs de nem lehet! Miután a vezetőt megkerestem a vita indítóját hogy tisztázza a helyzetet nem tette meg! Így hábi szabályok szerint vendetta ment! Fabian laszlo azt sérelmezi hogy 41k védőjét kiszedtük ( már bocs nem kellett volna ránk támadni) olyan obszcén leveleket írogatott, hogy elgondolkoztam biztos nem egy primitív gyerek lehet? De nem rosszabb ! Miután békét javasoltam és meg köttetett 6 full levelet küldtött amiben azt ecsetelte mekkora [email protected]ét vavagyok idézem " gyermekként intelligenciát nem tudtak beléd nevelni mert apád anyád sem lehetett olyan" Kevesebbért is letépen bárki arcát nem hogy a szüleim szidja! Továbbá ip alapján ki tiltat mert voltunk olyan [email protected] és cvissza támadtunk! Emberek ez egy stratégiai játék nem a big farm! De hogy ez ne legyen elég még egy tagunkat is el toborozni gerinctelen dolog volt!
Ha nem, az is jó. (én őket pártolom.) Ha igen, az is jó.