Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Szikla és Insiders szövi "gerinces" játékmódja

Tapasztalat ezen két szövivel: taktikájuk a teljesen "tisztességes"(?)  falkázás, imádják az égő várakat támadni, a "miért" kérdésre válasz: nulla. Jellemes, gerinces szövetségek. Nagyszerű, hogy - az arctalanságot maguk elé rántva - itt élik ki magukat azok, akik máshol érvényesülni képtelenek. Annyira szánalmas ez az erőfitogtatás, ez a hatalomvágy. Szánalmas!!!!!!
fábián lászló @ hu 2

Hozzászólások

 • fábián lászló (HU2)fábián lászló (HU2) HU2 Bejegyzések: 8
  A történet folytatása: A mi kis szövetségünk békés szövi, soha nem bántunk senkit. A szikla szövi vezetője, Tyler olyan embertelen, megalázó, rágalmazó és sértő módon kommunikál, hogy az nyomdafestéket nem tűr. Ez is erőfitogtatás a részéről. Sőt! Annyira nem tud magán uralkodni, hogy kimerítette a testi épség ellen irányuló veszélyes fenyegetés minden pontját is. Kérdésem: mit lehet kezdeni egy ilyen játékossal, aki csak az agresszivitását kiélni jön ide??????
  fábián lászló @ hu 2
 • icka (HU2)icka (HU2) HU2 Bejegyzések: 227
  Sajnos sok ilyen ember éli ki a játékban mélyen titkolt aberráltságát! A valós életben semmit nem tud elérni, így itt kompenzál! Sajnos ellenük tehetetlenek vagyunk!
  icka @ hu 2
  A Hazáért! szövetség vezetője
 • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 388
  Az ilyen személyeket jelenteni kell a supornak lehetőleg minél többen. Csatoljatok fotókat is a fenyegető levelekről.
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  Szerintem is jelenteni kell, de a játékmódjuk miatt NEM KELL RINYÁLNI!!!! Mit nem lehet azon megérteni, hogy NINCS semmi féle játék-etika! 
 • icka (HU2)icka (HU2) HU2 Bejegyzések: 227
  Ez nem etikai kérdés, hanem bűnügy! Biztonságosabbá kell tenni a játékot! Nem a játék szabályairól van itt szó!

  icka @ hu 2
  A Hazáért! szövetség vezetője
 • Tyson (HU2)Tyson (HU2) HU2 Bejegyzések: 4

  Üdv kedves erősen félrevezetett közönség! Úgylátom erősen félre tájékoztattak mindenkit! Fábián László miért nem az igazságot írod le? Én 2012 óta játszom még a magyarország1 en kezdtem és igen az ott lévő Szikla szövi tagja is voltam anno! Így pontosan tudom mi a falkázás! Béke időben több játékos 1 célpontra történő csapása! Igen béke időben de itt háború volt amit a W.I.S. kezdett nomád event közben előjel nélkül! Csapos tagjuk megtámadta Nico75 tagunk erődjét az pedig végképp etikátlan ! Jaa hogy ezt nem írta ki? Jujjci :) A. S.Z.I.K.L.A. és az Insiders egy Rend része de jelen esetben mindkét szövinél W.I.S. bejövő volt a hábi kirobbanásának oka! Aki ismer és elég sokan ismernek mert nem vagyok gyerek sőt 41 évesen 8 év játékkal veterán kategóriában vagyok! Szövetségemben olyan tagokkal akik anno nagy szövik vezetői voltak csak ujra kezdték kihagyás után! Akit a W.I.S. tag csapos támadott Nico75 kis karit ő Zeusz szövi vezető volt veterán! Még egy cáfolat ok és okozat! Miután beverte csapos tagjuk Nico75 erődjét aki 70/120 as azt hiszem ellenben csapos 70/534 szintjével ez teljesen korrekt ugye? Meg kérdeztük ez miért és hogy mire csak röhögött miszerint neki lehet!! Az Szép! Bocs de nem lehet! Miután a vezetőt megkerestem a vita indítóját hogy tisztázza a helyzetet nem tette meg! Így hábi szabályok szerint vendetta ment! Fabian laszlo azt sérelmezi hogy 41k védőjét kiszedtük ( már bocs nem kellett volna ránk támadni) olyan obszcén leveleket írogatott, hogy elgondolkoztam biztos nem egy primitív gyerek lehet? De nem rosszabb ! Miután békét javasoltam és meg köttetett 6 full levelet küldtött amiben azt ecsetelte mekkora [email protected]ét vavagyok idézem " gyermekként intelligenciát nem tudtak beléd nevelni mert apád anyád sem lehetett olyan" Kevesebbért is letépen bárki arcát nem hogy a szüleim szidja! Továbbá ip alapján ki tiltat mert voltunk olyan [email protected] és cvissza támadtunk! Emberek ez egy stratégiai játék nem a big farm! De hogy ez ne legyen elég még egy tagunkat is el toborozni gerinctelen dolog volt!

 • Tyson (HU2)Tyson (HU2) HU2 Bejegyzések: 4
  BM Yoda mondta:
  Az ilyen személyeket jelenteni kell a supornak lehetőleg minél többen. Csatoljatok fotókat is a fenyegető levelekről.
  Egyetértek a Moderátorral a hazug provokátorokat jelenteni kell! Köszi a tippet:)


 • fábián lászló (HU2)fábián lászló (HU2) HU2 Bejegyzések: 8
  szerkesztette ezt: 09.12.2020
  Sajnálom, hogy Tyson egyetlen igaz mondatot sem képes kiejteni a száján. Nico75 anno a W.I.S. szöviben volt, a kamu indokú támadás után felvettem vele a kapcsolatot. Elmondta, hogy átadta másnak a várat, ő már nem játszik, de az ilyen esetek miatt - mivel már nem először fordult elő -  sajnálja, hogy átadta másnak a várát, és egy ilyen kézbe került. Az írja Tyson, hogy ő tisztességes. Aha. Hazug indok alapján támadta meg a szövinket, bevonva ugyanezen hazugságokkal más szöviket is. Annyira felnőtt ember, hogy megengedhet magának olyan üzeneteket, amik nyomdafestéket nem tűrnek. Pontosan idézem: [...]. Szóval "felnőtt és normális" (?) ember így viselkedik. Sajnálom, hogy ilyen ember is játszhat, aki itt éli ki az összes agresszív hajlamát, aki itt vezeti le azt, hogy a való életben elnyomott. Itt arc nélkül, jellem nélkül tombolhat.
  Post edited by BM Rot on
  fábián lászló @ hu 2
 • Tyson (HU2)Tyson (HU2) HU2 Bejegyzések: 4
  szerkesztette ezt: 09.12.2020


  Post edited by BM Yoda on

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt