Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Az alábbiakban szereplő idézet kapcsolatba hozható egy közlekedési eszközzel.
Az idézet: 'La historia me absolverá.'
Milyen rokonsági fokkal írható le a magyar nyelvben a jármű 'keresztneve'?
Erre a Fidel Castro - 1953 válasz nem helyes, mert nem ír le a magyar nyelvben egyetlen rokonsági fokot se.
Fidel Castro valóban 1953-as elbukott lázadása (forradalma) miatt folyó pere során mondta ezt a mondatot, de a kérdés nem ez volt.
Ha az idézet 'értelmét' nézi a megfejtő, akkor már csak egy ugrásra van attól a közlekedési eszköztől, aminek segítségével kezdetét vette Castró 'történelmi felmentése'...mert ugye a történelmet mindig a győztesek írják, nem pedig a vesztesek...
Ejej, kedves barátaim, ha könnyű lenne a válasz, és elég lenne hozzá egy egyszerű guglizás, nem nektek tettem volna fel, de nem elég :DDD
Továbbra is várom a helyes választ, ami egy közlekedési eszköz 'kersztneve', a magyar nyelvben (azaz magyarul) egy rokonsági fokot ír le!
A háború vagy talán szerverháború(?) menetével kapcsolatban érkeztem most ide!:)
Mint tudhatjátok a Rendellenes helyt áll 5 szövetség ellen,ez nem is volt meglepő mert a szerver legerősebb csapata még most is! A deres heti 2 közösökkel próbál sikerélmnyt teremteni,persze ez nem jön össze mert a védelemre pontozott tagság 4 hullámosait nevetve lehet fogni
Idővel meglátszik hogy melyik oldalra fordul majd a kanna,de valljuk be...a Rendellenes győzelme 5 szövetség ellen nem semmi lesz!
Sajnálom hogy a holló nem tudott részt venni a győzelmi zászlók lerakásában,ha nem törték volna fel őket akkor talán már nem is létezne Deres!
bújjgurulj deres,ez a csigaház már összetört:D
üdv : K ügynök!
jaj tényleg a KK-al mi van elvitte a cicus?
Sahrazad köszönjük értettük okos vagy nem kell többet bizonygatni elég lesz o:)tessék tovább málnásozni
Ma hallottam egy jó mondást idézem"kevés vagy mint Csaba dokiban a férfiasság"
adjátok fel szerintem ne vergődjetek tovább feleslegesen!
Én 25 év alatt írtam 12 ezer politikai és gazdasági témájú cikket, esszét, riportot, tárcanovellát, vezércikket az ország dolgairól.
Sokan idézték, néha még ma is idézik őket.
Ezért aztán gondosan megtanultam kimérni, kiszámolni és kiegyensúlyozni mondataimat.
Tényekkel és bizonyítékokkal alátámasztania véleményemet, mondandómat.
Ellentétben veled, aki legfeljebb csak handabandázni tudsz.
Mára Te lettél a handabandázás felkent királynője.
Handabanda királynőnek mondandója nincsen.
Csak kis hegyes horgas fogai, amiket beleváj mások testébe, és próbálja cibálni, cincálni és csócsálni mások emberi méltóságát.
Ha valamit le akarok írni, megteszem saját kastomból, nem bújok mások mögé, mint te.
Jó ideje, hogy nem írok itt.
Mivel csak akkor írok, ha van mit mondanom.
Most nincsen.
Akkor sincsen, ha Kántorka be is dobott egy követ a tóba.
A magyarázatot meg arról, most épp miért nincsen (mondandóm), aki ismer, tudja, hogy az aláírásomban találja.
Tehát Kántorka nem én vagyok.
Nyilván ezért állítasz ilyen csacsiságot, mert ezt a stigmát szeretnéd rám sütni.
Mert már jó ideje nem tudtál rúgni egy nagyot senkibe.
És mert ezúttal is magadból indulsz ki.
A gusztustalan, gondolatatnak nem nevezhető bohóctirádáid, amikkel egy másik embert becsmérelsz, téged minősítenek, nem azt az embert, akit mocskolsz, rágalmazol és szidalmazol.
Én ezt inkább meghagyom neked.
Neked szükséged van rá, mert csak ettől érzed magadat valakinek.
Én meg valaki vagyok.
Csabi is valaki.
Dagonyázz kedvedre a barna trutymóban, amit idehánytál a Fórumra.
Te fogsz a végén bűzleni tőle.
Miután a Rendellenest és a Hollót hátbaszúrtátok,megalkottátok az összefogást ami elbukot,eközben szét is lettetek kapva árulás miatt,amit az új pajtásotok csak nézett és tűrt:D aztán kiléptetek harcolni a deres oldalán pedig ők cserben hagytak titeket....hmm annyira romantikus:DD
Gondolom az ultra férfias lakótelepi suttyómacsó Belfegorplayernek volt ennyi esze. Tudod azt szídja, ami neki nincs.
Szeretem, ahogyan írtok, mert olyan szépen égetitek magatokat, hogy öröm nézni. A vergődést meghagyjuk nektek, nem szeretnénk ezt a tiszteletre méltó semmit, amit műveltek, elvenni tőletek.
Mondjá még ilyen nagyon frappáns beszólást. Annyira ütős, hogy hát azóta azt sem tudom mit mondjak rá.
No sorold még. Visszaidézed az ovodás koromat, kb ott hallottam ilyen magasröptű megnyilvánulást Karcsikától
Ki mondta, hogy a Deres elleni 4 pirosat nem mi beszéltük meg? Miket hadoválsz. Én azt mondtam, hogy nem a mi ötletünk volt. Ha ezzel sem vagy képben, akkor ne magyarázz a múltról, mert fogalmad sincs róla.
Milyen egyezséget szegtünk meg már ott? Tényleg összevissza beszélsz. Nem lesz többet milyen?
Akkor mondom a tényeket: A Bors azért nem akart a Deres ellen jönni akkor, mert mindig ti szívtátok meg a szerverháborúkat. Ezt mondtátok. Semmi másért, emiatt a bátor gondolat miatt nem jöttetek.
A Deres elleni 4 piros a Deres korábbi negyedikként való beszállása miatt volt. Ott voltál a megbeszélésen és erre sem emlékszel? Hát elég szelektív a memóriád.
Gyávák voltatok már kétszer is. Ennyi a valóság. Lehet ezt csűrni csavarni, meg mutogatni, hogy hazudok, dehát az a baj, hogy sokan ott voltak ezen a megbeszélésen, úgyhogy ez bukó kedves Verrasztó.
Nem mertétek a paktumosotokat nyíltan megvédeni és Andris ajánlotta fel nektek, hogy sunyi várakból gyertek akkor legalább ellenük. Ez sem a ti ötletetek volt. Ennyire bátor emberek voltatok. Emiatt kaptátok, amit. És nem amiatt, mert a Deres ellen nem jöttetek. Az még érthető lett volna, bár már arról is hazudoztok, hogy miért.
Ebben a játékban annyira szépen kirajzolódnak a jellemek és a jellemtelenségek.
De én megértem, hogy inkább javítani akarjátok a múltat, mert én sem lennék büszke, hogy gyávaságból a korábbi ellenségem oldalán harcolok most. Ehhez puha gerinc kell. És ezek tények, magyarázhatod, ahogy akarod. Ezt mindnki látja.
Nekem nem volt gondom vele, hogy eltörlődtek. Mivel igencsak gusztustalanul játszottak. De a te szemedben gondolom ők aranyosak voltak, ahogyan a Deres is, aki negyedikként jött ránk 1 szövetségre.
Ilyen klassz az értékrended. Ezért tartassz ebben a játékban ott ahol. Védjed azokat, akik korábban ki akartak csinálni. Most is csak azért támogatnak, mert ellenünk jöttök. De hát ehhez nincs már eszetek. A saját gyávaságotok beismerése helyett megpróbáljátok ránk lőcsölni, amit elcsesztetek. Ez a valóság. Nektek már mindenki pozitív, csak hogy meghamisítságtok a múltat, amiben alaposan leszerepeltetek gerincességből. Szegény szakasz igaz? Nem hagytuk szegényeket játszani
Vicces vagy.
Már megint magával beszélget, milyen kis cuki. Már az oviban is mondták neked? Akkor csak van valami valóság alapja. Biztos már akkor is tudták, hogy mi az igazság. (mármint, hogy vegyestüzelésű vagy)
Na mindegy inkább menjél védeni a kk-kat, mert a végén egy sem marad. Az meg biztos nagyon fájna nektek. Bár nem tudom minek vergődtök, ezt a háborút már elvesztettétek, csak a büszkeség nem engedi beismerni.
látszik mennyire bugyuta vagy:)
egyébként meg pont nektek nem tetszik hogy a Rendellenes nem adta fel a harcot 5 szövivel szemben sem:) és fáj hogy erőfölényben sem tudtok nyerni...amúgy hogy érzik magukat azok a deresesek akik rögtön 60napra galambozódnak mikor oda költözik melléjük valaki?:D king79 tele is rakta a nadrágját mikor koncz mellé költözött:DD
nagyon gáz ez a deres,nem is értem mit keresnek ott a normális játékosok(már ha vannak). egyébként szóljatok már Okt-nak hogy lehet támadni is ebben a játékban
Még jó, hogy te jó várból írsz xd
Büdös bolond.
Ennyi hülyeséget amit itt össze hordassz. :D Legalább fogalmad lenne róla mit írsz. A nagy győztes szövetségednek, a rendellennek a fele galambos. :D Még oda sem kell költözni. Látom a hollóval is jól összeolvadtatok, azóta is lépkednek ki tőletek az emberek. Meg is értem, onnan én is kilépnék. Jártam már ott, de nem mennék vissza. :D Az 5 szövetség meg nem tudom, hogy, hogy jön össze neked. Lehet nem jártál iskolába sem azért nem tudsz számolni. Ti nyomkodtátok nagy keményen a pirosakat, összesen 3-at, de ezeket sem egyidejűleg. Saját magatokat veretitek meg, a vergődés inkább ott megy nálatok. Amikor már egy kk-t nem tudtok megvédeni ott kezdődik a baj.
Szeretnéd látni, hogy veszítünk. Sajnos ez elég messze van a valóságtól. Megértem, hogy fáj. Mivel szét lettetek szedve a makacsságotok és árulásotok miatt, most azt hiszed, hogy más majd törleszt helyettetek? Kis naíva.
279.000 erőpontod van. Ki is vergődik itt?
Fontos, hogy tudatosítsd magadban. Ti már régen veszítettetek. Ha egy másik szövetség győzne le minket, az neked max kárörvendés lenne és nem a ti eredményetek. De a vesztesek pont így gondolkoznak, ahogy te. Te már csak lúzer vagy, mindegy, hogy ez a háború hogyan végződik. A bénaságotokat és gyávaságotokat már semmi nem mossa tisztára. Max a beismerés, de arra láthatóan nem vagytok képesek.
279.000-es erőpontos Laracroft
Tyú csabika, befért nekem egy válasz 2 ... között? :D De hiányolok még vagy 5 hozzászólást tőled, csak ahogy megszoktuk. Úgyhogy hajrá húzzál bele.
Nekem ha nem lenne szövetségem még az is jobb lenne, mint az a szemétdomb amit te annak nevezel. Ott létem alatt láttam 1-2 dolgot, ami nagyon bíztató volt. Informálni kéne a tagságot nem megvezetni. És látod ez a baj veled, te el akarsz törölni szövetségeket. Nagy lehet a baj ha nem fogod fel, hogy ez egy játék, ahol a szórakozás kéne, hogy a cél legyen és nem a másik tönkretétele. De ha már itt tartunk, akkor nem ártana ha te is felfognád, hogy ezt elbuktátok. Sajnálom a tagságot nálatok (1-2 kivételellel), hogy így alakulnak a dolgok, de azért látszik nekik sincs kedvük részt venni a hatalmas okosságaidban. Azzal járna mindenki a legjobban ha te fejeznéd be ezt az egészet, nem itt élnéd ki magad. Azért mert elvették az uzsonnádat a suliban még nem kell másokra haragudni.
Én, például, bár főmesemondóként magam is szeretek kimerítő tájékoztatást adni, eléggé kimerültem, mire végig olvastam.
Bizton állíthatom, hogy a Háború és Béke elolvasásához alig kellett másfélszer több idő és legalább olyan izgalmas volt, mint Agathe Christie 'Tíz kicsi négere', jóllehet, Csabi tájékoztatójának a végén több volt az életben maradottés nem megsemmisített játékosok száma, mint a Christie-féle regényben a vacsora túlélőié:DDD (Csabi, ezen azért még dolgozni kéne kicsit, hát hogy lesz ebből így Oszkár-díjas film?)
(Hát igen, barátaim, nyár van és meleg, mocskolódás helyett inkább nevessünk egy jót...)