Főoldal Technikai problémák és bugok

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

szezonális pontnövelő

Sziasztok.

Üzenetben,különleges ajánlatként beszokta adni a szezonális pontnövelőt 8 órára.Megveszem a 300%-ost rubcsiért.Viszont a Lótusz király fesztiváljára kattintva a visszaszámláló csak plussz 100%-ot mutat,és csak duplán számol.A 300% az nem 100% :D

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv:Imi

Hozzászólások

 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 363
  Szia, ez olyankor szokott előfordulni, ha a duplázód ( a 18 órás vagy a 6 órás) előbb elindult, mint ahogy megveszed a 300 százalékost, ha ez történt, akkor amikor 'lejár' a duplázó, utána indul el csak a 300 százalékos 8 órája. Ami ugye szívás, mert nem biztos, hogy akkor is rá fogsz még érni...Velem is történt már hasonló, ezért  vásárlás előtt mindig megnézem, hogy hány pontnyira vagyok a duplázótól, egy gyors 'etetés' nem indítja-e el.
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • packman6 (HU2)packman6 (HU2) HU2 Bejegyzések: 5
  Ma nem ment a normál,vettem és csak 100%:-( Az utolsó oldalon vagyok, a 6 és 18 órásat is rég elhagytam.
 • packman6 (HU2)packman6 (HU2) HU2 Bejegyzések: 5
  Amúgy már többször is megfigyeltem ezt,csak most jutottam el oda,hogy megkérdezzem,hátha valaki tud rá mondani valamit,vagy csak egyszerűen búg.
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 363
  Ez elég érdekes, amit írsz. V
  A pontoknál se adja meg?
  Mert ha 100 százalék, akkor egy sátorért ugye 4 pontot kapsz, ha 300 százalék, akkor ha jól számolom 8 pontot kell kapnod (én 12őt szoktam, mert 500ast veszek, ahol a beváltás 18 pont).
  Ha a pontoknál is rossz, akkor szerintem csinálj egy képernyőképet, írj a supportnak az űrlapok közt van olyan hogy  technikai problémák, bug-ok. 1 sor is elég, ha csatolod a képet, meg a kb. időt, hogy mikor vettél 300 százalékot. Az ilyesmit gyorsan javítják, kapsz majd valami kompenzációt, ha az ő hibájuk, ebből a szempontból nekem jó tapasztalataim vannak a GGE-vel.
  Hát ezentúl nagyon fogok figyelni...
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • packman6 (HU2)packman6 (HU2) HU2 Bejegyzések: 5
  Már eleve rosszul is írja, a megvett 300-ast 100-asnak és annyit is számol.Megpróbálom majd a supportot.
  Köszi a választ :-)
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 363
  Szia, ma reggel én is kaptam 300as növelőt, nekem korábban csak 500as jött, aminek az utolsó eleme 300 százalékos 4 órás volt...olyan, amit sztem Te is venni akartál.Ez a 300as növelőnek viszont 15k rubinért valóban 300 százalékot ad 8 órára, de a 4 órás verzó 8k rubinért már csak 100 százalékos, szóval ha ezt a változatot vetted, akkor a gép jól számolt neked, maga az ajánlat becsapós.
  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
Sign In to comment.