Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Elmeháborodás? Bűnözés? [...]

124»

Hozzászólások

 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  szerkesztette ezt: 11.05.2020
  Nem Turul hívta, hanem Luzsó :) Nem akartam kijavítani, de Luzsó pontosan tudja mi a szitu :) Szóval bezony bezony nem innen pucolták ki azt a várat, mivel nekünk érthető módon se a kipucoláshoz se az itt nyomott propagandához nem lett volna érdekünk. Az ilyen szövegeket ugyebár a szakaszos kollegák szeretik űzni.

  Ha emlékeztek a korábbi szerverháborúra, ott egy Hollós nevében írták, hogy nem ezt és nem azt ígértem.

  Most meg ugye hasonló úszítást próbált tenni a Holló felé, hogy én mennyire lenézem őket salalal salala.

  Csak az az egy bibi, hogy a Hollósok pontosan látják, hogy mi valóban összetartunk és segítjük egymást, úgyhogy elég agybafurt, béna próbálkozások ezek, ahogy korábban sem jött be.
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 228
  szerkesztette ezt: 11.05.2020
  Érdekes a téma indítás:))

  Tükröt állított maga elé a téma indító.
  Pár észrevétel:
  Melyik szövetségnek lenne érdeke tönkre tenni egy mint támadó és várparival jól felszerelt,  erős várat? ami aktivitás nélkül is nagyon jó?
  Annak a szövetségnek, akinél van a vár semmiképpen, még ha a tulajdonosa hónapokig rá sem néz.
  Minimális ráfordítással óriási károkat tud okozni az ellenfélnek, az előző háborúra emlékszik is a Deres vagy akár az Armageddon, képes volt kipucolni védelem alatt álló erős  játékosokat pár óra alatt, vagy galamb alá hajtani.
  Tom nem fog idejönni és írogatni a fórumon, aki ismeri ,tudja.
  Felsorolás???Csabi vagy bárki , kinek a kastjában játszik?itt??
  Egy bibi van, akiket felsoroltál, a tulajdonosuk játszik benne.
  Kedves ellenfeleink....mi is, és ti is tudjátok hogy hány accot kezel 1-1 játékos nálatok:)és jár át a másik szövetségbe:))Hány kastba öli a pénzt a sajátján kívűl,))és még sokan mások is:))
  Mégsem jövünk ide és fenyegetőzünk, hogy megyünk a supporthoz, feljelentünk/amit ugye az ellenfeleink kilátásba helyeztek/ stb.pedig lenne bőven le és kitiltás.
  Az viszont, hogy accoccat törtök fel, tönkreteszitek, mert számotokra  jelentős veszélyt jelent, akkor a témaindításba beletaláltál.
  Szánalmas és szomorú, hogy eddig jutottál ember egy  játékban.


  Post edited by DiamondStar1972 (HU2) on
  DiamondStar1972 @ hu 2
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 228
  szerkesztette ezt: 11.05.2020
  Érdekes, hogy én beszéltem Tom-al és jóban vagyunk mert azt sem tudom kicsoda. Kedves játékos társam, megkérnélek jelezd felé, hogy hívjon már vissza az én telefonszámomon amit rajtam kívül még a szövetségemben sem tud senki. Kérnék egy híváslista másolatot attól a Tom-tól ha nem baj! Privátban is megfelel.
  Csaba te sem, mert legutóbb nem a saját számomról hívtalak 
  A kastély eredeti gazdája valóban egy jó ember aki családi tragédia miatt hagyta abba játékot,és eladta azt.
  Aki megvette valóban felháborodhat azon ami a várával történt.

  Ez is érdekes, hogy nem ismerem, de aztán mégis....
  Ha nem ismered, azt sem tudod kicsoda?
  akkor honnan tudod hogy jó ember és mi történhetett vele vagy a környezetében?
  vagy hogy eladta az accját??
  mert nem adta el.
  Érdekes.....
  Akkor tudod ki ő, vagy nem tudod?
  De teljesen mind1.
  A témaindítás megállja a helyét.
  DiamondStar1972 @ hu 2
 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 103
  elég csak felmenni a youtubéra.. és megnézni pár videót.. goodgame empire nagy kastély feltőrés c.. és ott még pár db ki ad a rendszer.. amiket az ellenállásos vezér pakolt fel.. nos akkor kiderül hogy ki a hunyó a játékban.. pl tisztá látszódik a videón hogy az ellenállásos vezér íp cím rejtőt használ... kérdés.. miért ?? mert ha becsületes játékos.. nincs rá szüksége...  vagy már más viszi azt a karaktert.. és nem szeretné ha rá jönnének ki és hogyan lépked be... igaz van már olyan progi ami ennek ellenére is vissza tudja követni a belépőt az íp címéig.. szóval.. csak meg kell nézni a megosztott videókat.. és már képet is kapunk 1-2 játékos becsületéről.. 

   jozsó
  DarkJózsefistva @ hu 2
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  szerkesztette ezt: 12.07.2020
  Igazad van Jozsó, de nem tudom hogy látod... Belfegor videói olyan kicsik (olyan értelemben, hogy a játékban lévő dolgok), hogy azt maximum úgy tudod elolvasni, hogyha veszel egy méregdrága tévét (olyan ami nem pixeles), és még azt is nagyítóval... Akkor tán kiveszel belőle egy két betűt... :.D Én laptopon [...] (tehát belfegorplayer youtube fiók)  fél órát néztem, hogy rájöjjek ő Belfegor... (amikor ráviszi az egeret a kastra, ugye kiírja kinek a kastja) És azt is úgy sikerült, hogy kiszedtem az írásból kb a két legnagyobb és kiszedhetőbb betűt, és megnéztem milyen kastok vannak mellette :D Ezzel csak arra akarok kijukadni, hogy nem tudsz kiszedni abból SEMMIT :D
 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 103
  dehogynem.. tisztán látni mindent..  ha megnézed a videóit.. fent a bal felső sarokban látni az oldal ujra töltése.. kezdő oldal megnyitása mellett az íp cím rejtőt.. na meg minek keresgetni..  csinálsz képernyő fotót.. és ki nagyítod.. mindent ki lehet venni.. .. szóval felvetődik itt azért egy tiltási lehetőség is.. amire fel szeretném hívni a moderátorok figyelmét.. pénzért vette a kastit.. ezt ő maga mondja.. ami ugye szabály ellenes.. szóval.. lehet a moderátoroknak felhívni a fejlesztők figyelmét a videókra..  ha meg közben le lennének véve.. semmi gond... mentettem őket :) bárkinek bármikor eltudom küldeni.. 
  DarkJózsefistva @ hu 2
 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 103    ott látni a kép bal felső sarkában. az íp cím rejtőt.. vpn..  .. kérdezem én minek.. ha becsületes a kasti tulaja.. 
  DarkJózsefistva @ hu 2
 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 103
  szerkesztette ezt: 13.07.2020
  jéé már megint feljelentettek :( .. hát ez van.. nyílván az érintettek valamelyikének nem tetszik az írásom.. de hát ez van.. na meg nem is érdekel.. hogy tetszik e vagy nem.. 
  Post edited by BM Rot on
  DarkJózsefistva @ hu 2
 • Danger:D (HU2)Danger:D (HU2) HU2 Bejegyzések: 109
  szerkesztette ezt: 13.07.2020
  Az a "VPN" Alapból ott van az Opera GX böngészőben. :) 

  A videóban nincs bekapcsolva, ugyanis így néz ki ha bevan nyomva:


  Post edited by Danger:D (HU2) on
 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 103
  nem kell már megmahyarázni..  láttam már éjjeli őrt nappal meghalni.. 
  DarkJózsefistva @ hu 2
 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 103
  az álmok eltüntek az éjjel eljött..  a sötétség az új királyunk...   kb.. amit hungarian nyelven nem akartál ki írni.. :)

  DarkJózsefistva @ hu 2
 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 103
  érdekes hogy mindég olyanok magyarázzák a másik bizonyítványát akik mégis 1 oldalhoz tartoznak.. nagy ott az összefonódás .. :)

  DarkJózsefistva @ hu 2
 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 103
  szerkesztette ezt: 13.07.2020
  hát hidd el hogy van fogalmam  azokról amiről írkálok.. másik.. kíváncsi lennék ha a te szövidet törték volna fel.. és dobálták volna a kastikat a prérire.. vezetők kastijait kifoztották..   mind ők.. mind a fehér-holló szövi a nullárol kell hogy induljon..  szóval.. kíváncsi lennék te mennyire lennél ezután bizalommal a játék felé.. jó most jöhet.. hogy belső tag csinálta.. de nem belső tag volt.. ezt a gge is elismerte az által hogy közölta a kifoztott kastik tulajáival.. kárpótólja őket..  és ha olvasnád az írásaimat.. nem csak bele kapkodnál.. már előtte írtam.. az ilyeneket vissza tudják követni.. még vpn védelem alatt is... sőtt komolyabb rejtő progik alatt is..  szóval..   ez van.. személyem hogy kit zavar vagy kit nem.. nem érdekel.. van itt pár játékos akiknek fel ajánlottam a személyes talit.. érdekes mód nincs nagy tolongás a jelentkezők között.. pedig lassan 60 éves leszek.. 
  Post edited by BM Rot on
  DarkJózsefistva @ hu 2

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt