Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Ha emlékeztek a korábbi szerverháborúra, ott egy Hollós nevében írták, hogy nem ezt és nem azt ígértem.
Most meg ugye hasonló úszítást próbált tenni a Holló felé, hogy én mennyire lenézem őket salalal salala.
Csak az az egy bibi, hogy a Hollósok pontosan látják, hogy mi valóban összetartunk és segítjük egymást, úgyhogy elég agybafurt, béna próbálkozások ezek, ahogy korábban sem jött be.
Rendellenes szövetség
Helyettes
Tükröt állított maga elé a téma indító.
Pár észrevétel:
Melyik szövetségnek lenne érdeke tönkre tenni egy mint támadó és várparival jól felszerelt, erős várat? ami aktivitás nélkül is nagyon jó?
Annak a szövetségnek, akinél van a vár semmiképpen, még ha a tulajdonosa hónapokig rá sem néz.
Minimális ráfordítással óriási károkat tud okozni az ellenfélnek, az előző háborúra emlékszik is a Deres vagy akár az Armageddon, képes volt kipucolni védelem alatt álló erős játékosokat pár óra alatt, vagy galamb alá hajtani.
Tom nem fog idejönni és írogatni a fórumon, aki ismeri ,tudja.
Felsorolás???Csabi vagy bárki , kinek a kastjában játszik?itt??
Egy bibi van, akiket felsoroltál, a tulajdonosuk játszik benne.
Kedves ellenfeleink....mi is, és ti is tudjátok hogy hány accot kezel 1-1 játékos nálatok:)és jár át a másik szövetségbe:))Hány kastba öli a pénzt a sajátján kívűl,))és még sokan mások is:))
Mégsem jövünk ide és fenyegetőzünk, hogy megyünk a supporthoz, feljelentünk/amit ugye az ellenfeleink kilátásba helyeztek/ stb.pedig lenne bőven le és kitiltás.
Az viszont, hogy accoccat törtök fel, tönkreteszitek, mert számotokra jelentős veszélyt jelent, akkor a témaindításba beletaláltál.
Szánalmas és szomorú, hogy eddig jutottál ember egy játékban.
Csaba te sem, mert legutóbb nem a saját számomról hívtalak
A kastély eredeti gazdája valóban egy jó ember aki családi tragédia miatt hagyta abba játékot,és eladta azt.
Aki megvette valóban felháborodhat azon ami a várával történt.
Ez is érdekes, hogy nem ismerem, de aztán mégis....
Ha nem ismered, azt sem tudod kicsoda?
akkor honnan tudod hogy jó ember és mi történhetett vele vagy a környezetében?
vagy hogy eladta az accját??
mert nem adta el.
Érdekes.....
Akkor tudod ki ő, vagy nem tudod?
De teljesen mind1.
A témaindítás megállja a helyét.
1. Az üzemeltető Németországban székhelyes cég. Tehát cégjogilag a német szabályok az irányadók.
2. Az üzemeltető 'tartalom szolgálatónak' minősül. A német törvények (ahogy a magyar törvények is) az európai unió valamennyi tagállamában kötelezően alkalmazandó uniós irányelveket beépítve tartalmazzák az e-infoszabadság valamint a szerzői jogi szabályokat. A játék szabályzata azért olyan, amilyn, mert ezeket a szabályokat kell figyelembe vennie az üzemeltetőnek.
3.Ha az emlékezetem nem csal meg, a GGE bármikor beszüntetheti a szerverek üzemeltetését, elérhetetlenné téve ezáltal a sok évnyi munkával és sok tíz vagy százezer forintból létrehozott karaktereket. Innentől kezdve polgárjogilag legalább is vitatható, hogy bármely játékos 'tulajdonosa'-e a saját maga által épített karakterének, hiszen a tulajdon jogi ismérveiből legalább kettővel nem rendelkezik szabadon!
4.A karaktereknek önmagukban nincs jogképességük. Épp ezért a karakterek ellen büntető eljárást se lehet indítani, sőt feljelentést se lehet tenni. Bármilyen jogi aktust csak valós személy vagy ismeretlen elkövető ellen indítható meg. A játék azonban épp az anonimitáson alapul. Ha valaki maga törvénysértő úton jutott valamilyen bizonyítékhoz, akkor, nem mondok újat, azt perben, eljárásban bizonyítékként felhasználni nem nagyon lehet. Ilyen az is, ha valaki valakitől valaki más telefonszámát, magánlevelezését 'megszerezte'.
Amúgy ha legálisan hozzá lehetne jutni a játékkarakterek kilétéhez és a karakterek jogi státusza alapján lehetséges lenne a károkozás, akkor igen, Csaba doki helyesen írta, a rongálás tényállás lenne megvalósultnak látható. Az viszont még egy eldöntendő kérdés, hogy az elkövető anyajoga (magyar) szerint kellene-e elbírálni vagy a virtuális térben való megtörténés miatt a német jog szerint.
Hát ezek olyan kérdések, amik miatt valamire való jogász már pödörné is a bajuszát, és rendelne egyből nem egy, de 15 számlatömböt, mert tudná, hogy itt egy Kárpáthy &Kárpáthy ügyre akadt. (Aki nem emlékezne, olvassa el Jókai Mór Egy magyar nábob és Kárpáthy Zoltán című műveit, megtudja belőlük, hány évig tartana és mibe kerülne egy ilyen perecske...)
5. Kastélyfeltörésről. A moderátor nem véletlenül hívta fel mindenki figyelmét arra, hogy jelszót megadni a játék szabályzata szerint nem szabad. Ezt a szabályt kevesen tartják be. Én speciel igen. De én is csak azóta, hogy néhány hete valaki megpróbálta 'kódfeltöréssel' feltörni a játékACC-omat. Nem sikerült neki, mert amióta 2 éve egyszer gyanútlanul megadtam a jelszót, és ellopták a kastélyomat, 3-4 naponta jelszót váltok, és a jelszó teljesen új, nem csak egy számot vagy betűt cserélek ki benne. A próbálkozásnak nyoma viszont volt, amikor én egészen biztosan nem játszottam, néhány órás tiltást kaptam a túl sok sikertelen belépési kísérlet miatt. Volt egy kísérlet arra is, hogy a játékhoz regisztrált e-mail címemet törjék fel, és a jelszóemlékeztető segítségével vigyék el a karakteremet. Szerencsére az e-mail szolgáltató résen volt, ott is letiltottak egy olyan időszakban a túl sok sikertelen bejelentkezés miatt, 12 órára és küldtek róla sms-t azonnal, amikor meg éppen egy repülőn ültem és még csak mobil se volt nálam, nemhogy számítógép. Tenni annyit tudtam, hogy kezdeményeztem a kastélyomhoz tartozó regisztrált e-mail címem (amit ma már semmi máshoz nem használok, csak ehhez a játékhoz), új címre való átírását. Ez az eljárás nem egyszerű, nem gyors, de a 'régi barátokból lett új ellenségek' imposztorkodását ki lehet vele védeni.
És itt van a GGE felelőssége szerintem az ügyben. Úgy, ahogy Mancsani is feszegeti a felelősség kérdését. Sokkal inkább kéne figyelniük és szűrniük az erőszakos kódfeltöréseket, és felállítani egy vészjelző rendszert, mert egyre több ilyen is van. Nyilván ez némi pénzbe kerülne a GGE-nek, ezért megy részükről a vállvonogatás, meg a hárítás akkor is, amikor 'feltöréssel' jut valaki jelszóhoz és nem megadással.
'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
Van még ember aki meglepődik a rendellenes dolgain?
Legutóbb 25 ezer ft, akartak követelni egy semlegesért cserébe!
mivel annyi kára keletkezett" tilos" játékosuknak!
az a levél remélhetőleg a megfelelő helyekre el fog jutni!
jozsó
ott látni a kép bal felső sarkában. az íp cím rejtőt.. vpn.. .. kérdezem én minek.. ha becsületes a kasti tulaja..
A videóban nincs bekapcsolva, ugyanis így néz ki ha bevan nyomva:
Ne haragudj, de aki VPN-t használ az már nem lehet tisztességes? Több millió ember használ VPN-t, akkor ők se tisztességesek? Arról már inkább nem mondok semmit, hogy mennyi fogalmad van a dolgokhoz, maradjunk annyiban, hogyha valaki arra megy, hogy a játék support ne tudja visszakövetni a bejelentkezési ip-jét, és ilyen módszert használ, annál nagy bajok vannak, ugyanis egy ilyen VPN-t simán visszakövetnek