Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Járd az utad az égi szövetségben találj rá a sok már elötted eltávozott nagy harcosra és vívjátok meg közösen mennyei harcotokat.
Legyen könnyű neked a föld.
Családodnak, barátaidnak őszinte részvétem a magam és minden szövetséges érzelmű játékos nevében.
Kastélyaink fekete zászlaja őrzi emléked....
Nem feledünk.....
Meghökkenve olvasom a sorokat, hihetetlen számomra hogy elmentél. Nagyon sok csatát vívtunk meg együtt, sokat beszélgettünk TS-n, szinte még most is hallom érces hangod.
Legyen számodra könnyű a Föld!
Családodnak, barátaidnak és minden régi harcostársaidnak őszinte részvétem.
Sosem feledünk, nagy harcos voltál!
naac
kisnaci35 @ hu 2
Fogadjátok Őszinte részvétünket!! Legyen könnyű a föld...
Luigi & Brigi
Szövetség: Demetria
Szint: 70 / ~100
Őszinte részvétem 😥
Nem feledünk!
I feel so much pressure that I'm gonna get the bends
And I'm rolling and controlling in your vicinity
That's why everybody calls me Mr. Infinity
Bajtársi üdvözlettel:
Vadász Bálint
és a
Magyarok Nyilai
"Azok, akik büszkék és nem hajolnak meg, megaláztatnak és porrá lesznek!"
-Rodney- @ hu 2
Nagyon szépen köszönjük a sok-sok részvét üzenetet, amit kaptunk tőletek, bocsánat, ha egyikre, másikra nem válaszoltunk, nem volt szándékos, de higgyétek el rengeteg levél érkezett volt bajtársaktól és ellenfelektől is. Köszönjük Nektek
üdv
Lucifer
Nyugodj békében Zoli.
A koszorú szalagján két szöveg van:A szalag egyik felére: Majdnem megneveltél minket, de lenne még munkád, hiányzol Fehér - Holló szövetség
Bea
jozsó