Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Rendellenes & Fehér-holló Vs Deres & Armageddon
Sign In to comment.
az hogy ilyen hozzáálásod van a dolgokhoz,nagyban eredményezte hogy most ott vagytok ahol vagytok
És még egy kérdésem lenne a moderátorok felé. Ennek mi az értelme, hogy egyértelműen látszik, hogy egy másodvárból ír egy rendellenes tag? De ha akármelyik másik szövetségből csinál valaki ilyet annak sem látom értelmét. Én az ilyet szívem szerint tiltanám a fórumról.
amúgy ha rendellenes tag volnék,miért nyitnák egy topicot hogy információt gyűjtsek a háborúról?
gondolkozz aztán gépelj,a nagy karakteremet nem fogom felfedni,de annyit elárulok hogy senki nem tudja kinek vagyok a kisvára,de nem rendellen és nem hollótag .
Próbálom elmagyarázni.
Kifejezetten azt írtam le, hogy egy 'JÁTÉKON KÍVÜLI' csalás történt. Tehát próbálj már meg lekattanni arról, hogy miért nem ad a GGE kárpótlást.
Ha van egy arany karkötőd, amit a Pless & Fox-nál vettél, haza mész, beteszed a fali széfbe, majd onnan ellopják, nem követelheted a Pless & Fox-tól hogy adjon helyette másikat! Megpróbálhatod megtalálni a tolvajt, esetleg ha van hozzá erőd és bizonyítani tudod, hogy a széfgyártó hibás széfet adott el neked és ezzel megkönnyítette a tolvaj dolgát, a széfgyártót is perelheted némi kártérítésért. De attól még az arany karkötőd nem lesz reggelre újra a széfben!e
Az ügyben van egy tolvaj, egy magántitok megsértője, egy kastélykirámoló, neki kell felelnie. És ez csak olyan ember lehetett, aki tudta, hogy mit kezdjen a lopott értékkel. Mert akinek nincs ACC-ja a GGE-nél és nem tudja, mi a GGE, nem ismeri az itteni karik nevét, annak semmit se jelent, amit lopott..hát ez a formál logika vezet el oda, hogy a szerver egyik (vagy többik) játékosa követte el, amit elkövetett.
De ezt már egyszer egy másik topicban nagyon részletesen elmagyáráztuk neked. Ketten is. Csak jössz, és próbálod keverni megint a barna trutyit, és próbálod elterelni a figyelmet arról, hogy valaki feltört valamit, bement oda, ahol semmi keresni valója nem volt. Ha holnap begyaloglok hozzád, megmérgezem a kutyádat, hogy ne riasszon fel tégedet, oszt kirámolom a kredencet meg a hűtőt, viszem a délről maradt libacombot, meg a széfből a bemutatóra szóló 6 milliót érő OTP-kötvényeket, akkor másnap is azt fogod mondani, hogy 'érdekes' vagy tolvajt kiáltasz ? Meg asszondod, mi az a 6 milla, gyorsan ujra össze lehet szedni, egy-két év alatt feltöltődik magától is? Jaj, add má meg a címedet, megyek éjjel, oszt kirámolom a lakásodat:DDD
'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
Ezt korábban egyetlen vezetőtök sem tette meg, pedig már rég megoldás lehetett volna számotokra a nem összezsugorodásra.
Erre te most bejössz minden topicba és osztod nekünk az észt. Ennek a háborúnak egyszer vége lesz és akkor majd ha Aspe Peti megkérdezi, hogy mi bajunk veletek, akkor majd ne felejtsd el, hogy mit művelsz ilyenkor a szövetséged érdekében.
Én meg azt nem értem, mert látom te sok mindenre azt írod, hogy nem érted, hogy mi a francot keresel ebben a topicban, amikor közöd nincs ehhez a háborúhoz. Minek kotnyeleskedsz mindenbe bele? De csak tedd, aztán emlékezz később. És akkor majd ne nyavajogj, hogy a szemét Rendellen, minden ok nélkül így meg úgy.
Rendellenes szövetség
Helyettes
Te nem látod, amit mi látunk, így egyértelműen ez biztosan nem látszik számodra. Ha valakit több accountból fórumozik, mivel ezt tiltja a szabályzat, ilyen esetben megtesszük a megfelelő lépéseket. Sok játékos van, akinek több közös fiókja is van a fórumon, de ha csak egyet használ, azzal még nem sért szabályt. Nyilván ezt nem olyan bonyolult kijátszani, bár sok értelme nem hiszem, hogy van.
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
Mi a francot kerestem a Bors Holló topicban.
Nos, a Holló a paktumosunk, ti meg ezerszer magyaráztátok, hogy nekem köszönhető, hogy támadva voltatok a Holló által.
Szóval szerinted volt egy pici közöm hozzá?
Neked akkor mi is a közöd a Deres háborúnkhoz?
És Aspe nem azért jött, hogy a szabályszegésekről érdeklődjön, de ha gondolod, akkor ezentúl úgy fogjuk gondolni, hogy csak ezt akarta megkérdezni. (ha meg az nem volt érthető, hogy veletek miért nem szabályok szerint játszottunk már, akkor olvass vissza, mert le lett írva. Költöztek az embereitek normál 1v1 háborúban. Többek között. Sokszoros hülyeségeietek miatt már úgy döntöttünk, hogy mivel a zseni Belfegorplayer barátod játéka, ami összevissza szegte az összes szabályt, így rátok már nem lesz érvényes semmilyen szabály a részünkről. Ezt próbálta Aspe rendbetenni és ez az, amit te ügyesen állítasz vissza, mert engedik neked.)
Nem azzal van a baj, hogy elmondod a véleményed. Azzal van a baj, ahogyan teszed. És azzal is csak az a baj, hogy ha támadunk titeket a szemtelenkedéseitekért, akkor meg megy a nyafogás, hogy miért.
Nem értem mit nem értesz. Ha én vagyok a kisebb, akkor nem szemtelenkedek a nagyobbal. Voltam már kisebb más szövetségénél és ha járt a szám ilyen stílusban, ahogy nyomod, akkor azért tettem, mert beválltaltam, hogy neki mennek a szövinknek. Mivel háborús játék, így ezek tökéletes okok a háborúzgatásokra. Tehát ha ezt szeretnétek, akkor csak folytasd ilyen stílusban.
Amikor a Szakasz volt az erősebb, akkor nem provokáltam és tudod miért? Mert tudtam, hogy a szövetségem szívná meg.
Neked valahogy nincs ennyi eszed, úgyhogy nem neked kéne osztogatnod, neked kéne kicsit pottyantani belőle.
Ez a baj a szövetségetekkel, hogy cserbenhagyjátok a paktumosotokat, azátn még nektek áll feljebb és inkább átmentek az ellenfélhez, hogy megvédjen, mert gyávák voltatok, majd jár a szátok mindenhol, aztán ha mind ezek miatt mennek rátok a támadások, akkor meg megy a másik így inkorrekt, úgy inkorrekt szöveg.
Ne akarj eszet osztani, mert egyelőre nincs miből. Ezt úgy hívják : lúzer stratégiák.
Rendellenes szövetség
Helyettes
eltörlés:) sok éve megy hogy eltörölni a derest:)a( rendelenél és hollónál)
hisz ha valaki ismer én is hollós voltam és ezt tudom.
nekem nem kell mást mondani és ezt hazudtolni
de ez nem így megy és nem is így fog menni:)
lehet szidni ezt az oldalt vagy azt az oldalt de nem itt kellene.
itt nem megy más a fórumon mint a deres ocsmárolása:( de miért?
mert a rendellenes azt mondja?
gondolkozzon mindenki el rajta.
ez egy játék:))
most a deresben játszom és köszönöm jol érzem magam itt amíg megtörnek maguk közt.:)
és kedves rendelenes hozzászólók mondhatok bár mit, a pénzetek semmit se ér.
s én vállalóm a nevem (Matyi)
Mhhhhhh......
most a deresben játszom és köszönöm jol érzem magam itt amíg megtörnek maguk közt.:)
MEGTÖRTEK:))
Kiemeled, hogy ez csak egy játék,
pár társadnak vérre megy:)
és hogy az itteni játékosok pénze nem ér semmit:))
A nálatok lévő játékosok pénze ér valamit???
Okos és következetes volt a hozzászólásod!:)
És a hollót is ránk zavartátok mikor már teljesen tönkre vágtátok a szövinket akkor jöttek ők piros nélkül összevissza...mindig a leggyengébbre és naponta többször végül is ez is fair volt..de érdekes ,hogy itt sírtok,hogy szabálytalan más...a sajátban a gerndát se...ugye???Mi a fenének kellett mindenkibe beleállni??Azt hitétek majd ti most megmutatjátok mind 3 szövinek....Na ezt hívják őngólnak.))A saját szövi társaitok is ki vannak már ezzel a sok harci kedvetekkel nem ,hogy mi!!Cs-kának meg el kéne már egy orvos mert folyamatos üldözési mániája van a deres miatt és úgy láttom ez nem mulik el neki már régóta de hátha valaki segíteni neki ebben és abbahagyná már ezt a mutassuk meg nekik dolgot mert különben ők csinálnak ki minket!!!Megsóúgom nektek senki nem akarta kicsinálni a Rendellent ezt ő találta ki szerintem!!Még arra is képes volt,hogy más szöviből kiküldje a katonákat csak mert ő mindenhova be tudott lépni!Hát ha ez normális akkor valóban mi nem vagyunk azok))El hiszem én ,hogy lelkes de ennyire ..na az már beteges és nem hiszem én,hogy ő védett mindig minket mert szerintem pont ő szította a tűzet és szerintem a hazugságtól sem riadt ő vissza csak,hogy élvezhesse a neki tetsző játékot!Meg szerintem az se normális nála,hogy ennyi vátrba bejár támadni,költözni vagy Kic-től is vissza írni na ez már tényleg orvosi eset)))Cs-ka te a saját szavaidat cáfolod itt meg feszt ez olyan mintha felköpnél és aláállnál!Már kinevetnek mikor 1 hozzászóláshoz 4-5 hozzászólásban magyarázod a semmit vagy épp egy másik várból mert már magad is érzed(remélem),hogy sok vagy)
Az az igazság ,hogy a Rendellen mint szövetség lejáratta magát az egész szerveren mert megpróbálta kicsinálni az ellenfelet csak sokat akart a szarka és nem bírta a farka!!!!Kicsit eltaktikázták magukat a nagy harci kedvű okosok nálatok!Csak azokat sajnálom akik miatatok szégyenkeznek a szövitekben mert megsúgom nektek vannak páran akiknek a hócipőcskéje ki van már veletek!!
A másik mivel ha jól tudom közös volt a kódtáblátok akkor miért nem a rendellenes várakat törék fel?????De érdekes!!!Vagy csak ők tudták az összes Hollós kódját de a Hollósok nem tudták az ővéket???ha így volt ez igazságos?Mielőtt támadtok nézetek már szét a saját házatok táján!Sajnos én igenis el tudom képzelni pár tagotokról ,hogy épp azért tett tönkre várakat a Hollóban,hogy bizonyítsa mindenkinek,hogy rossz a Deres meg az Arma mert lassan mindenki látta,hogy a rendellen a hunyó.....és azt gondolta így majd nekik hisznek..végül is van akinek ebben a játékban minden belefér de ilyen beteg ember nem sok van szerencsére ....
Mert akik így tudnak hazudni mint nálatok egyesek azok mindenre képesek!!!
És kedves Sah lehet itt emberségről beszélni meg,hogy mi vagyunk a rosszak csak tessék már megmondani ki a fene is kezdte?????Jaj tudom Glad meg Belfegor ..jaj az armából ki is???Az nehéz belátni igaz,hogy valaki valamit rosszul csinált és jó akkor nézzük el neki ..Nem ti nem hitettek nekik és akartátok ezt a pirosat csak arra vártatok mikor nyomhatjátok ...csak egy icipici ok kellett és jaj de jó mehetünk......Na legalább csak 1x lássátok már be ,hogy így volt))jó ok hát lehetetlent nem kérek..bocs....
Tessék már levenni azt a szemellnezőt!!Értem én ,hogy elfogultak a hölgyek de azért ennyire nemár!!!
És Kántorka áruld már el,hogy ki vagy ha nem titok??Mert én olyan kíváncsi lennék de kmolyan!!Ha mi vállajuk vállad már te is magad ugyis mindig ezen lovagol a rendellen is ...
Még mindig nem jutott el az agyadig, hogy nem a Rendellen találta ki a Deres elleni 4V1-et? Te is csak irogatsz összevissza, hogy fogalmad nincs semmiről.
Amikor a Deres 4-ed magával jött ránk előtte, az neked oké volt igaz?
Mi vártuk, hogy pirosat nyomhassunk
Ezt a sok dillettánst, anyám.
"A bors épp azért kapott mert nem ment 5-nek ütni a neki nem ártó Derest" Ó ti szentek, ezért kaptatok mi??? nem azért, mert nem jöttetek a lidércek ellen és inkább gyáva módon átmenekültetek az ellenfélhez, mert féltetek a lidércektől. Szépítsd csak az áruló bizonyítványotokat. Nektek nem ártott a Deres
A Hollót nem zavarta rátok senki, alig várták, hogy menjenek rátok.
Konkrétan minden homály, amit írsz. De ezt már megszoktam. Ennyi fals információt, ami a ti oldalatokon van
A Dereses barátaid azt terjesztik, hogy én vagyok mohooban én vagyok Vipiben, én vagyok Drónmaciban, 3 millát költöttem eddig ezekbe a várakba és persze Kic Andris neked intézett válaszát is én írtam
Na ennyire vagytok vakon.
Rendellenes szövetség
Helyettes
köszike))
Figyu ha én nem akarok pirosat nyomni nem is fogok!!Igen ti alig vártátok és ezt sem kéne tagadni mert pontosan ezt szereted ha háború van érdekes amig nem volt te alig játszottál!
Hagyjuk már a hülyeséget Csaba próbálj már egyszer nem ferdíteni vagy az neked nem megy?Az a baj el is hiszed amiket hazudsz!!Na itt a probléma meg ,hogy ezeket el is hiteted másokkal és ők meg hisznek is neked..na innen idul a baj!!!!
1. A történetben az a lényeg, ahogy a hollósokat KÜLSŐ eszközzel, vagyis nem játékkal, hanem csalással kikukázták. Minden más egyéb csak mellébeszélés.
Ezért tartom aljas dolognak, ahogy a Deres ezek után erre ráépülve megpróbálta őket teljesen lenullázni.
2.Pénz és nem pénz. Senkinek nincs joga a másik tárcájában kotorászni. De én ezt itt már sokszor leírtam...
Ha Glad 1,5 milliót akar költeni, költsön, ha Maci is annyit akar, tegye. Meg mindenki más is.
Aki nem bírja, nyisson, aki nem tud nyitni, tűzkározzon.
Elfér a rakiban akár 7 szettnyi tűzkáros várpari is.
Ha valaki 100 százalékig ég, annak ma már van nagyjából fél termelése (üvegházak, téli kertek nem égnek, égéskor is termelnek, ezres közrendekkel nem is keveset).
Lelki alkat kérdése az egész, van, aki bír így játszani, és élvezi, mások nem bírnak, abbahagyják.
Aki meg végképp nem bírja, de abbahagyni nem akarja, vehet galambot, galamb alól ugyanúgy lehet 'csak eventezni', mint galamb nélkül...
Julcsinak annyit üzennék még, hogy kitalációkat itt közreadni közös kódtáblákról, meg Csaba doki démoni voltáról nagyon nem érdemes...azt a vonalat se kéne nyomatni, hogy Csaba doki van minden kastélyban, speciel az enyémben biztosan nem ő van,ami nagy kár, mert ha ő lenne, most nem lenne rajtam galamb, hanem a Derest ütném:DDD...mi azt a topicot viccnek szántuk, ami erről szólt, de ott le is lett írva:DDD
No, megyek vissza a málnásba.
Nekünk az 'eventezés' sose cél volt, mindig csak egy eszköz. Ebben (is) különbözik a mi szövink a Derestől.
Az eventezés nekünk addig fontos, amíg ki nem szedtük a támadásokhoz szükséges katonaszámot.
Látod a legutóbbi szamut például mi, akik szerinted sose nyerünk eventet, ezért nyertük meg...amúgy, bár neked ez nyilván elég új dolog, minden eventnek van játékosonként eltérő 'kiszállási pontja', ez határozza meg, hogy egy-egy játékosnak mennyit érdemes belőle csinálni. (Ameddig hoz, és nem visz fejlesztési forrásokat...) Okos játékosok ma 2 egyidejűleg futó eventet csinálnak nagyon erősen, a többit meg hanyagolják. A többi eventet meg csak csinálgatjuk, mert már telítődtünk 18as kajás panelekkel, 16ossal meg különösen, így aztán nincs ok, hogy nyomjuk, helyette inkább spórolunk az erőforrásokkal azért, hogy amikor ősszel majd a GGE frissíti az eventek jutalomrendszerét, legyen mivel nyerni:DDD
No ezért van az, hogy februárban-márciusban a dicses eventeken a TOP50 határ még 16-17 sőt néha 19 millió volt, mostanában pedig 9-12 millió is elég hozzá:DDD
Amúgy 18as kajás panelt ma olcsóbb megvenni különleges ajánlatban, mint venni 2-3-4 csomag 8 százalékos zászlót és 3-4 napig ütni az uncsi UFO-kat 10-12 millió dicspontért...ennek meg az az oka, hogy a GGE éppen 'kivezeti' a 18as kajás paneleket, jön helyette jobb, erősebb, nagyobb, drágább...szóval most érdemes venni belőle, mert aki nem akar top100 játékos lenni, annak nem kell a kajatermelési versenybe beszállnia, és egy 18as panellel szerelt erőd lazán termel 75-80 ezret óránként 450-500as közrenddel:DDD