Főoldal Technikai problémák és bugok

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Beragadt Daimjók:(

Úgy tűnik, hogy hiába sokáig nem volt szamuráj, de valahogy a hibákat mégse sikerült elhárítani.
A Daimjók falvakba állomásoztatása és védés után nálam nem működik a csapatok visszahívása gomb, ugyan a visszahívás ikont feldobja, de nem állomásoztatja vissza a védőket. Emiatt a főkastból, ahonnan állomásoztattam a védendő helyre, nem tudom a védőket a helyükre (világokba) küldeni, és az állomásoztatott védők csak esznek és esznek. Túl sokat ahhoz, hogy a játék végéig ne halljon éhen az összes rubinos védőm...
Ha bárki tud megoldást, szívesen fogadom.
Nagyon bosszantó, ugyanis a toborzott (olcsó) katiktól akartam volna megszabadulni, de túl jól védtek, megmaradtak, viszont így a főkastélyom (ha épp nem lennék galamb alatt) védhetetlen lenne, mert a jó védőket el kell állomásoztatnom, hogy ne halljanak éhen...hát ez is egy újabb  jópont, lassan betelik a GGE ellenőrzője.
Sahrazad
A hídon majd akkor megyünk át, amikor odaértünk.

Hozzászólások

 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 121
  vigyázz mert még nyirfa feljegyzi a pontos időt mennyit és mikor eventeztél.
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 344
  Jaja, tegnap este küldtem neki napi jelentést arról, mit és mennyit csináltam:DDD Ma is azért daimanóztam, hogy csökkentsem a kati létszámot, ne kelljen túl sokat etetnem, még megró Nyírfa érte, zöldön már plusszos vagyok kajában a fő kivételével, és még így plusszosan is 45. vagyok (buggolás nélkül) az erőpontlistán:DDD 
  Sahrazad
  A hídon majd akkor megyünk át, amikor odaértünk.
 • BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 434
  Tudnak a hibáról, remélhetőleg minél hamarabb javítva lesz.
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 344
  Köszönöm.
  Időközben kiizzadtam egy megoldást, mert éjszakára tényleg etetési vészhelyzet lett volna:)
  Az utazás áttekintésben egyesével, minden állomásoztatást külön-külön vissza lehet hívni, csak hát 4 falunál vagy 8x töltöttem fel a keretet, vagyis 32x kellett kattantanom, volt, amelyikkel 1-1 katonát hívtam csak vissza. De ha valaki hasonló gonddal küzd, próbálja ezt.
  Sahrazad
  A hídon majd akkor megyünk át, amikor odaértünk.
Sign In to comment.