Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Senkit nem érdekel, és senki nem hiszi el, szerintem.
Nem lett átverve senki.
Hoztunk sarcot nektek, egy részét ott is hagytuk.
Te pedig az én szövetségemből vitted el a tagokat. És?
I feel so much pressure that I'm gonna get the bends
And I'm rolling and controlling in your vicinity
That's why everybody calls me Mr. Infinity
Ne légy buta.
Jó éjt.
Mackó már a hócipőnk tele van veled :)
Lassan megdumáljuk azt hogy mi lesz veled de helyedben venném a 2 hónapos galambot lassan.... :) amíg még van rá időd
A békét 50% sarccal kértük, nem véletlen.
De felőlem folytathatjuk, csak ne mások multivára sérüljön, hanem az, aki felelős a háborúért.
Mindannak ellenére Mackó is égett :)
Meg csak azért mert ti nem támadtok erődöt mert csak támadókat tudtok benne tárolni nem a mi bajunk:) ha nem akarsz erődtámadást add fel :DDD
Maciék odaadták a sarcot, és nem teljesen tudom mik az előzmények, de Ti foglaltátok el csóri zombinak a faluit, majd támadtátok az erődeit és kényszerítettétek galamb alá..
De úgy látszik az "elverés" használt, legalább pár napig nyugodt volt a fórum
Direkt kérték, hogy ne ehhez a témához írjunk, mert nem kíváncsiak a vitánkra. Folytassuk a PIHENŐSZÖVETSÉG
c. témánál inkább a "vitát"
Zombi hetek óta ég, ezt figyelembe vehettétek volna.
A Reloadedes dolog kicsit más
Ha nem a szövetség "épsége" múlott volna rajta, ott maradok, Te is tudod mire képes az a 7 ember.
De gondolom 11es szintű kastéllyal nem sok tapasztalatod lehet a "nagyok" játékából.
De oké, csöndben maradok, Pandúrka leoltott a sárga földig.
Egyébként a támadások 15:00-17:00 között értek be, nálatok biztos korán sötétedik...
Az én váram is ég, mégis napi szinten kapom a leszedőket, szabotázsokat, erőd támadásokat stb..
De bizonyára te jobban tudod, h miért mentem el a Reloadedből
-meggondolatlanok nagyon sokszor
-gyakori átmeneti megkergülés
-pofátlanság
-lopott kasszából építés
-más szövetségek fellázítása
-hazudás
-gyakori átverések
-igazságtalanság
-irreális nagyságú szövetségek megtámadása
-kihasználás
És még sorolhatnám... Ezekkel kalkuláljon az, aki az Emperorba megy.
Javaslom, hogy mi előtt írsz valamit a fórumra azt gondold át, vagy kérdezz meg valakit, hogy igaz-e, és addig ki se írd, mert akik ismerik a sztorit azok ezt nem hiszik el, a szemükben csak egy hazug kis vár vagy akinek a nagy várát kitiltották a fórumról, mivel 34 kastélyból írt oda. Ha jól gondolom ez a 35.